Cum de a fi o fată urâtă a fi o fată plină de farmec

În unele zile, fetele se simt neatractive, adesea cea mai frumoasă fată din lume se va ridica și va spune "Guácala, ce sa întâmplat cu mine?". Alții s-au născut fiind neatractive, dar nu vă temeți. Acest ghid este aici!

pași

Imagine cu denumirea Treci de la Ugly Girl la Glamour Girl Pasul 1
1
Zece uite, stil și atitudine, altfel poate fi foarte frumos, se comporta bine si arata in continuare ca o persoană neatractiv ca ai alege hainele și machiaj, sau au un stil de mare, arată foarte bine și încă par neatractiv din cauza imaturității, fiind nepoliticos sau urât.
 • Imagine cu denumirea Du-te de la Ugly Girl la Glamour Girl Step 2
  2
  Fii sănătoasă. Multe stele au o structură osoasă proastă, trăsături neobișnuite sau un nas extra-lung și reușesc totuși să pară o persoană atractivă, deoarece sunt subțiri și străluciți de sănătate. Dacă sunteți anorexic, bulimic sau exercițiați foarte mult, veți arăta într-adevăr foarte nesănătoase și nu veți avea un aspect bun. Dacă consumați 5000 de calorii pe zi, nu vă exercitați niciodată și / sau ieșiți, atunci veți fi nesănătoși și, prin urmare, fără glamour. Du-te la un site despre idealuri ca sparkpeople.com pesos (întotdeauna este 100% gratuit și este extrem de reglabil pentru nevoile dumneavoastră dietetice), se calculează ideala pentru varsta si inaltimea ta, amintiți-vă că trebuie să fie un 5 kg de acest greutate. Dacă nu, adresați-vă unui medic dacă dumneavoastră este o greutate sănătoasă.
 • Imagine intitulată Treci de la Ugly Girl la Glamour Girl Step 3
  3
  Luați în considerare pierderea câtorva kilograme. Dacă sunteți mai mult de 4 kilograme peste greutatea ideală, probabil că doriți să faceți ceva, doar pentru că ați arăta grozav dacă ați pierdut între 2 și 3 kilograme. Trucul nu este să faci o dietă sau un exercițiu excesiv. Limitează-te la maxim două ore de exerciții pe zi, dar probabil că ai nevoie doar de 15-60 de minute. În plus, mâncați cel puțin 1300 de calorii pe zi, dacă nu faceți exerciții fizice sau 1700 dacă faceți. Mănâncă ceea ce crezi că este cel mai potrivit. Weight Watchers este un plan de dieta foarte bun, dar numai un medic poate pre-scrie ceva care va functiona 100% pentru tine.
 • Imagine cu denumirea Treci de la Ugly Girl la Glamour Girl Step 4
  4
  Alternativ, luați în considerare adăugarea unei greutăți. Dacă sunteți la mai mult de 4 kilograme sub greutatea ideală, încercați să consumați mai multe grăsimi sănătoase, cum ar fi bananele și grăsimile care se găsesc în carne (nu în fast-food sau cârnați - sunca și undele de pui). Faceți exerciții pentru a menține flexibilitatea în locul celor care ar trebui să ardă grăsimile. Dacă faceți un sport, asigurați-vă că aveți suficientă proteină și carbohidrați.
 • Imagine cu denumirea Treci de la Ugly Girl la Glamour Girl Step 5
  5
  Bucurați-vă de o piele excelentă spălând-o de două ori pe zi cu un produs de curățare sau un săpun ușor. Îndepărtați machiajul pe timp de noapte, beți cel puțin 6 pahare de apă pe zi și încercați să aveți cel puțin 8 ore de somn pe timp de noapte. Utilizați hidratante pe timp de noapte și aplicați protecție solară în timpul zilei. Dacă aveți acnee, utilizați medicamente pentru acnee și schimbați perna în fiecare noapte, astfel încât să nu vă re-expuneți la bacterii.
 • Imagine intitulată Treci de la Ugly Girl la Glamour Girl Step 6
  6
  Bucurați-vă de părul excelent utilizând atât șamponul, cât și balsamul. Nu vă lăsați părul să devină gras, spălați-l cel puțin de trei ori pe săptămână. Efectuați o tăietură pentru a elimina sfaturile separate și încercați ceva distractiv și flirtant. Dacă părul este scurt de umeri, faceți o coafură scurtă. Dacă este mai lung, încercați să folosiți părul rocker. Nu călcați și nu folosiți uscătorul pentru a-l lămuri frecvent, este groaznic pentru părul dvs. și face încreți. Dacă părul este drept, utilizați un pieptene, pentru maximum, utilizați o cremă hidratantă de netezire.
 • Imagine cu denumirea Treci de la Ugly Girl la Glamour Girl Pasul 7
  7
  Primiți niște ochi minunați, savurând suficient somn. Dacă aveți nevoie de ochelari, obțineți cadre frumoase și feminine sau folosiți lentile de contact.
 • Imagine intitulată Treci de la Ugly Girl la Glamour Girl Step 8
  8
  Pentru a avea stil, hainele trebuie să rămână! Dacă aveți curbe, accentuați curbele și șoldul, încingeți șoldul. Dacă nu aveți multe curbe, nu purtați haine care vor fi libere în aceste zone. Puteți pune aproape totul dacă sunteți subțire și neted. Dacă sunteți subțire cu curbe, puteți pune tot ceea ce doriți. Dacă sunteți plini și fără curbe, purtați haine care sunt legate la talie pentru a crea iluzia curbelor. Nu vă fie frică să purtați fuste. Utilizați topsuri care au rufe în zona bustului, dacă sunteți plini de curbe, căutați și haine care sunt strânse la șold și căptușești pentru curbele sau fustele care sunt montate pe șold. Dacă sunteți mediu cu curbe, puteți ieși cu multe tipuri de haine. Evitați vârfurile cu tăieturi foarte mici și pantaloni pentru curbe. Purtați pantaloni drepți sau piepteni, deasemenea taiate in varf si curele la talie.
 • Imagine intitulată Treci de la Ugly Girl la Glamour Girl Pasul 9
  9


  Purtați haine dacă aveți timp și accesorii pentru modă. Dacă trebuie să alegi să cumperi ceva clasic sau la modă, du-te cu clasicul. Nu aveți haine sălbatice peste tot. Încercați să nu utilizați mai multe straturi, pare ciudat. Purtați îmbrăcăminte potrivită și dacă fusta dvs. este necorespunzătoare, compensați prin purtarea unui vârf adecvat și invers.
 • Imagine intitulată Treci de la Ugly Girl la Glamour Girl Step 10
  10
  Purtați tocurile din când în când, chiar și la școală, pentru că în timp ce toate îmbrăcămintea dvs. este potrivită, vă vor face să arătați înalți, feminini și sofisticați. De asemenea, ele vă vor face să arătați mai curbate și mai subțiri.
 • Imagine cu denumirea Treci de la Ugly Girl la Glamour Girl Step 11
  11
  Accesoriile nu trebuie să fie extreme. Dacă îmbrăcămintea dvs. este sălbatică, nu folosiți accesorii sau doar una. Chanel era înțelept să spună: "Scoateți o bucată înainte de a pleca acasă". Dacă purtați doar o cămașă, pantaloni și pantofi, atunci o puteți ignora. Ideea este că, dacă utilizați patru accesorii, scoateți cel care vă place cel mai puțin sau nu atrageți prea multă atenție, încercați să folosiți la fel de mult și 2 accesorii, în plus față de geantă. Aceasta include benzile de cap și jartierele.
 • Imagine cu denumirea Du-te de la Ugly Girl la Glamour Girl Step 12
  12
  Au mai multe stiluri pentru păr, pe care le puteți face cu ușurință, o coadă de cal nu este una dintre ele. Dacă trebuie să utilizați o coadă de cal, folosiți o coadă de coadă în straturi. Mai întâi Țineți-vă părul în jurul coroanei, astfel încât jumătate din părul dvs. să fie în sus, fixați-l cu o cravată de păr. Acum trageți toate părurile într-o singură coadă și asigurați-o cu o bandă de păr. Tragând mai întâi jumătatea superioară, îți dai cățelul tău un stil ușor diferit și un volum mai mare care va rămâne. Două panglici, ridicate și separate, sunt ceva pe care îl puteți încerca, de asemenea. Dacă părul este scurt, folosiți cleme sau o bandă de păr.
 • Imagine cu denumirea Treci de la Ugly Girl la Glamour Girl Step 13
  13
  Obțineți atitudinea. Trebuie să rămâi autentic pentru tine, dar trebuie să fii calm cel puțin 50% din timp. Calmul nu înseamnă plictisitor, înseamnă doar că nu este hiper, trebuie să fii uneori încântat, dar nu tot timpul. Întotdeauna încercați să fiți prietenoși și dacă cineva nu vă place, cel puțin să fie educați. Zâmbiți foarte mult și faceți-i pe oameni să creadă că a fi în jurul tău este distractiv.
 • Imagine cu denumirea Treci de la Ugly Girl la Glamour Girl Step 14
  14
  Aveți cel puțin un alt talent și alte interese. Dacă totul este foarte liniștit, puteți fi utile să vorbiți sau să arătați. Asigurați-vă că îi spuneți altora despre talentele și interesele tale. Faceți ceva cu adevărat în afara contextului, cum ar fi scrierea unei cărți sau a unui film sau a unui skydiving sau pentru a face ceva mai exotic, astfel încât să puteți păstra întotdeauna oamenii interesați.
 • Imagine cu denumirea Treci de la Ugly Girl la Glamour Girl Step 15
  15
  Fii capabil să flirtezi cu băieți, dar nu-l faci tot timpul - și nu flirtează atât de mult cu o persoană care poate începe să creadă că sunt interesați dacă nu-ți pasă.
 • Imagine cu denumirea Du-te de la Ugly Girl la Glamour Girl Step 16
  16
  Fiți mereu cinstit cu prietenii, familia, credințele religioase și credințele personale, chiar dacă acum aveți puterea și frumusețea de a fi următoarea fată visată sau fata rea ​​din școala voastră. Urmați acest ghid și credeți-mă, nu veți avea probleme să obțineți cele mai bune rezultate din ambele lumi.
 • sfaturi

  • Motivați-vă cu muzică inspirată.
  • Curata camera. Ea arde grăsime și vă oferă un cer în care puteți obține destul.
  • Personalizați totul Lachetul, spațiul de lucru, portofelul, camera ta și chiar hainele tale.
  • Mențineți o evidență a alimentelor pe care le consumați.
  • Asigurați-vă că beți 6 pahare de apă pe zi.
  • Când aveți îndoieli, zâmbiți și se comportă bine. Oamenii vor realiza.
  • Amintiți-vă, veți arăta întotdeauna mai bine în greutatea dvs. naturală sănătoasă, indiferent cât de greu este. Am văzut multe frumuseți în plus, precum și fete subțiri de piste.
  • Nu uitați că încrederea în tine este primul pas pentru a realiza acest lucru, iar zâmbetul este cea mai bună curbă a unei femei.

  avertismente

  • Nu încercați să vă schimbați într-o zi. Oamenii vor fi surprinși într-o manieră foarte plăcută, iar rezultatele nu vor dura, sau probabil că nu veți atinge potențialul maxim.
  • Nu acționați niciodată ca un braggadocio cu noile puteri găsite.
  • Chiar dacă poți să faci 50 de tipi ca tine și să fii răsfățat ca un catelus, nu e frumos și e prea obosit!
  • Poți fi victima invidiei altora. Manevrați-l cu condescendență, demnitate și har.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O dieta buna
  • O mulțime de apă
  • Machiajul potrivit
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să fii mai sigur de aspectul tăuCum să fii mai sigur de aspectul tău
  Cum te fac să arăți complet diferit și frumosCum te fac să arăți complet diferit și frumos
  Cum să obțineți aspectul clasic al "fetei de lângă ușă"Cum să obțineți aspectul clasic al "fetei de lângă ușă"
  Cum să accepți să simțiți o persoană urâtăCum să accepți să simțiți o persoană urâtă
  Cum sa-i spui cuiva care are respiratie urat mirositoareCum sa-i spui cuiva care are respiratie urat mirositoare
  Cum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viațăCum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viață
  Cum să arăți ca Katy PerryCum să arăți ca Katy Perry
  Cum sa obtii o prietena daca esti uratCum sa obtii o prietena daca esti urat
  Cum să obțineți ex-ul dvs. cu dvs. folosind fiziculCum să obțineți ex-ul dvs. cu dvs. folosind fizicul
  Cum să te îndrăgostești de o persoană bunăCum să te îndrăgostești de o persoană bună
  » » Cum de a fi o fată urâtă a fi o fată plină de farmec

  © 2011—2020 ertare.com