Cum sa aratati bogat

Vreți să vă prefaceți că aparțineți clasei superioare? Te-ai întrebat vreodată de ce ai nevoie să "arăți ca un om bogat"?

pași

Imagine cu denumirea Aspect pas cu pas 1
1
Au o igienă excelentă. Este necesar să aveți pielea perfectă. Folosiți o curățare și hidratare facială în fiecare zi pentru a reduce erupțiile și imperfecțiunile. Cu toate acestea, dacă aveți imperfecțiuni, puteți folosi un agent de acoperire pentru a le acoperi.
 • Imagine cu denumirea Aspect Pasul 2 bogat
  2
  Păstrați-vă splendidul părului. Asigurați-vă că aveți părul pe care orice fată ar dori să-l aibă și că orice băiat ar dori să atingă. Ar trebui să aveți păr moale, poate ondulat și o lungime medie sau lungă. Parul natural este mai bun, dar dacă trebuie să-l vopsiți, asigurați-vă că nu vedeți rădăcinile și că colorantul pare autentic.
 • Imagine cu denumirea Aspect Pasional 3
  3
  Au un stil impecabil. Urmăriți seria "Gossip Girl" pentru a vă ajuta să alegeți un stil. Blair, Serena și chiar Jenny au stiluri excelente de "fete bogate" din care poți alege. Asigurați-vă că nu purtați articole "de marcă" cum ar fi o cămașă care are imprimat cuvântul "Hollister". Mai bine evitați să folosiți mărcile American Eagle, Hollister, Abercrombie & Fitch, Aeropostale și alte magazine de cultura pentru adolescenți. Marcile centrelor comerciale arata ieftin si ceea ce doriti este sa aratati bogat, nu-i asa?
 • Imagine cu titlul Aspect Pasional 4
  4
  Utilizați un machiaj curat și modest. De fapt, aceasta va depinde de ocazie dacă doriți să cheltuiți atât de mult pentru machiaj. Pur și simplu cumpărați machiajul într-o farmacie împreună cu un parfum atrăgător.
 • Imaginea intitulată Păreri bogate 5
  5
  Cumpărați singuri. Trebuie să vă asigurați că prietenii dvs. nu văd că vă uitați prin rafturile de îmbrăcăminte. Încearcă să te uiți în magazinele economice și cu clasa, cum ar fi Forever21 și H&M. Căutați, de asemenea, rack-urile de la Nordstrom Rack! În plus, Sears are multe haine, încălțăminte și pungi care par a fi scumpe.
 • Imagine cu titlul Aspect Pasiv 6
  6


  Aveți un telefon mobil pe care îl verificați în mod discret frecvent. În acest fel, veți avea un pic de modestie și veți fi ca și alți adolescenți.
 • Imagine cu titlul Aspect Pasiv 7
  7
  Aflați eticheta și manierele corecte. Nu trebuie să fii așa de tot timpul - poți totuși să stai cu prietenii tăi, dar la petreceri și evenimente elegante (dacă participi la orice) să acționezi ca o gazdă și să fii bun și sociabil.
 • Imaginea intitulată Pare a fi bogat 8
  8
  Utilizați bijuterii Nu utilizați nicio bijuterie din plastic sau jucărie. Utilizați cercei de diamant fals (consultați site-urile Tiffany și căutați un anumit stil pe care îl puteți copia), căutați cercevele Chanel bune în formă de C, dar asigurați-vă că nimeni nu poate identifica faptul că acestea sunt false! Încercați să aplicați un lac de unghii transparent pentru bijuterii false pentru a le proteja și a le împiedica să-și piardă strălucirea sau iritarea pielii.
 • Imagine cu denumirea Aspect Pasiv 9
  9
  Cumpărați un sac de designer scump sau unul fals, care este foarte asemănător. Puteți să cheltuiți o mulțime de bani sau să obțineți o copie bună, dar să nu mărturisiți niciodată.
 • Imagine cu titlul Aspect Pas cu pas 10
  10
  Fă-ți maniuri și pedichiuri. Dacă este posibil, cheltuiți puțin bani și obțineți din când în când o manichiură sau pedichiură scumpă sau mai ieftin (chiar și manichiura franceză va arăta bine).
 • sfaturi

  • Nu vorbiți niciodată și nu vorbiți prea tare, deoarece aceasta diminuează eleganța.
  • Nu uitați să fiți voi înșivă. A avea o clasă nu înseamnă să fii superficial și să te prefaci. Nu acordați atenție celor care spun că este ceva evident. Sunt gelos de a arăta ca blugi de 12 ani în blugi și cămăși de vultur American! Veți arăta cu clasă și vă veți îmbrăca pentru a avea succes. Fii matur!
  • Faceți schimbarea să apară "bogată" puțin câte puțin. În caz contrar, oamenii își vor da seama că este vorba doar de un stil nou pe care l-ați început (cu excepția cazului în care mergi la o nouă școală unde nu te cunoaște nimeni).
  • Căutați ofertele. Sears este un loc ideal pentru a găsi haine care par costisitoare, dar la prețuri mult mai mici.
  • Analizați seria "Gossip Girl", deoarece fetele au stiluri excelente de copiat.

  avertismente

  • Este posibil ca unii oameni să fie cruzi, pentru că dacă ei cred că aveți bani, ei se simt foarte gelos.
  • Nu vorbiți niciodată cu cineva cu un aer de superioritate, dar nici nu vă simțiți inferiori. Rămâi ferm și fii atent.
  • Fetele bogate tind să fie rebeli și divasi, dar nu ar trebui să fii ca ei. Au curs!
  • Este posibil ca oamenii să descopere că nu sunteți cu adevărat bogați și poate fi numit un impostor dacă nu sunteți atent.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Piele excelentă, păr, stil și geantă.
  • O manichiură minunată și o băutură de cafea sau ceai în mână. Acest lucru arata pur si simplu elegant!
  • Un magazin Nordstrom pentru a frecventa, un oras cu magazine de lux si un "stilist" (adica, dumneavoastra).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a transforma parul drept în ondulatCum de a transforma parul drept în ondulat
  Cum să acoperiți imperfecțiunileCum să acoperiți imperfecțiunile
  Cum să opriți folosirea îndreptătorilorCum să opriți folosirea îndreptătorilor
  Cum de a alege o culoare de părCum de a alege o culoare de păr
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum să pretinzi că ești bogatCum să pretinzi că ești bogat
  Cum să faci fitile multicolore cu băutura de ajutor KoolCum să faci fitile multicolore cu băutura de ajutor Kool
  Cum să faci fitile ochi tigruCum să faci fitile ochi tigru
  Cum sa faci parul curat numaiCum sa faci parul curat numai
  Cum de a face o tăietură faux șoimCum de a face o tăietură faux șoim
  » » Cum sa aratati bogat

  © 2011—2020 ertare.com