Cum arata ca o papusa

Pădurile sunt frumoase și principalele lor caracteristici sunt o piele imaculată și ochi mari și impresionanți. Dacă doriți să vă vedeți ca unul, veți avea nevoie de mult machiaj și accesorii potrivite. Urmați aceste sfaturi despre cum să faceți și să puneți atingerea finală a aspectului dvs.!

pași

Partea 1
Fa-te

Imaginea intitulată Asemănătoare unei păpuși Pasul 1
1
Începeți cu o față curată. Îndepărtați tot machiajul pe care îl aveți cu un remover pentru machiaj. Apoi, spălați-vă fața cu săpun și apă caldă și atingeți ușor cu un prosop până când se usucă. Utilizați o bandă de păr sau cârlige pentru a ține părul înapoi, nu veți dori să vă împiedicăți.
 • Imaginea intitulată Uită-te ca o păpușă Pasul 2
  2
  Humectați pielea. Alegeți loțiunea potrivită pentru tipul de piele și o împrăștiați pe față. Acest lucru va înmuia orice zonă uscată pe care o aveți și veți crea o suprafață netedă pentru machiaj.
 • Imaginea intitulată Look Like a Doll Pasul 3
  3
  Utilizați lentile de contact cosmetice. Ochii unei păpuși sunt de dimensiuni și culori exagerate, astfel încât să puteți evidenția culoarea sau aspectul dvs. Dacă doriți să aveți definit irisul (partea colorată a ochilor), găsiți lentile de contact care creează un cerc întunecat în jurul lor. Acestea sunt numite "lentile circulare". Lentilele de contact cosmetice pot fi achiziționate fără prescripție medicală sau cu prescripție medicală.
 • Alegeți lentilele pe baza aspectului pe care doriți să-l aibă. Lentilele cosmetice vin, de asemenea, în culori intense (cum ar fi albastru, verde, violet sau maro auriu).
 • Puneți-vă ochelarii înainte de aplicarea machiajului ochilor, altfel se va executa!
 • Imaginea intitulată Uită-te ca o păpușă Pasul 4
  4
  Utilizați corectorul. Creați o fundație pentru restul machiajului. Alegeți un concealer cu o umbră mai ușoară decât pielea. Aplicați ușor în jurul ochilor și nasului și acoperiți toate zonele întunecate sau petele de pe față.
 • Repetați acest pas încă de două ori și asigurați-vă că ați amestecat bine. Aceasta este singura modalitate de a crea un strat uniform și neted.
 • Imaginea intitulată
  5
  Aplicați praf pe față. Utilizați unul care este tonul natural al pielii. Aplicați ușor cu curse ușoare cu ajutorul unui aplicator pufos. Multe pulberi vin cu propriul lor aplicator.
 • Nu-l frecati, pentru ca stilul trebuie sa fie usor. Pudra ar trebui să arate ca și cum ar crea o piele asemănătoare cu cea a unei păpuși.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare unei păpuși Pasul 6
  6
  Fă-ți ochii. Acesta este cel mai important pas pentru a vă vedea ca o păpușă, deoarece acestea sunt caracterizate prin ochii lor mari și adânci. Puteți crea același aspect cu machiajul, chiar dacă ochii nu sunt prea mari sau prea adânci.
 • Ia un fard de ochi într-o jumătate de roz ton de lumină și se aplică pe toată capacul până la partea de jos a sprâncenelor.
 • Apoi utilizați un ton roșcat și aplicați-l la capătul exterior al pleoapelor. Nu uitați să blur umbra ochiului. Puteți să o faceți cu degetele sau cu o perie mică.
 • După aplicarea umbrei mai întunecate a umbrelor, utilizați un buze sau buze pentru a delimita pleoapa inferioară (aceasta ar trebui să fie mai mult sau mai puțin aceeași culoare ca umbra întunecată). Începeți în centrul pleoapei inferioare și aplicați ochelarii sub genunchi, spre capătul exterior al ochiului. Difuzați-l ușor spre exterior.
 • Utilizați același dermatograf pentru a face o bandă pe creasta pleoapei superioare. Difuzați-l ușor (sfat: dacă nu aveți o pliantă bine marcată, puteți fă-te unul).
 • Aplicați o rimelă întunecată pe genele superioare și inferioare. Va trebui să vă îmbrăcați suficient încât să pară gros și lung.
 • Puneți genele false. Alegeți o pereche de genuri foarte groase, dar nu prea lungi. Obiectivul este ca ele să se îngroape, dar ele nu constituie un element distractiv. Ponte genele de pe pleoapa superioară. Dacă aveți îndoieli în legătură cu acestea, puteți desena genele inferioare false cu un lichid pentru ochi. Trageți doar părul mic sub pleoape.
 • Imaginea intitulată Uită-te ca o păpușă Pasul 7
  7


  Umpleți sprâncenele. Definiți și modelați sprancenele cu un gel sau o cremă. În acest caz, este absolut acceptabil ca sprâncenele să fie trase, pentru că așa arată păpușile!
 • Imaginea intitulată Uită-te ca o păpușă Pasul 8
  8
  Creați obraji roșii. Utilizați o roșu într-o nuanță moale de roz sau jumătate de portocaliu. Zâmbiți și aplicați-l pe obraji. Apoi puneți blush-ul în sus, de la obraji la obraji.
 • Imaginea intitulată Uită-te ca o păpușă Pasul 9
  9
  Asigurați-vă că funcțiile dvs. sunt mai calde și mai definite. Aplicați ușor o pudră de bronz pe marginea feței. Acest produs ajută la conturul feței și face ca pomeții să apară mai sculptate.
 • Puteți face ca nasul dvs. să pară mai îngust dacă puneți pulbere de bronz pe lateral.
 • De asemenea, puteți face pistrui cu un dermatograf maro.
 • Imaginea intitulată
  10
  Faceți-vă buzele să iasă în evidență Cu o linie de buze întunecată și neutră, delimiteaza în afara buzelor tale. Apoi, completați-vă buzele cu un dermatograf mai strălucitor. Se amestecă cele două culori, dar asigurați-vă că există o culoare mai închisă. Buzele tale trebuie definite!
 • În cele din urmă, aplicați o luciu roz, roșu sau transparent, în funcție de culoarea pe care o preferați. Acest lucru va face ca buzele tale sa straluceasca mult!
 • Partea 2
  Utilizați accesorii

  Imaginea intitulată Uită-te ca o păpușă Pasul 11
  1
  Faceți-vă o coafură sau încercați o perucă. În plus față de pielea imaculată, păpușile au păr strălucitor și o coafură perfectă. Gândește-te cum vrei să arate a ta. Vrei să fie lung sau scurt? Smooth, ondulat sau curat? De o culoare naturală, mai intensă sau mai falsă?
  • Decideți dacă puteți face o coafură în propriul dvs. păr sau dacă doriți să folosiți o perucă pe care o puteți cumpăra la un preț scăzut și aranja cum doriți.
  • Se radeaza sau se invarte parul sau alegeti o coafura speciala. De obicei, dacă doriți să vă vedeți ca o păpușă, volumul este o opțiune bună. Mulți oameni cred că pot avea mai mult volum atunci când părul lor nu este proaspăt spălat. Încercați un șampon uscat și apoi un produs pentru a da volum în toate rădăcinile. Aceasta va oferi cea pe care o cere părul dvs. și o va face conform cu orice stil pe care îl alegeți.
  • Dacă doriți să vă vedeți drastic diferit în dimensiunea și culoarea părului, încercați o perucă. Le puteți obține în magazine de produse de frumusețe și costume. Nu uita asigurați-l astfel încât să nu cadă.
 • Imaginea intitulată Uită-te ca o păpușă Pasul 12
  2
  Alege-ți tinuta Cumpara sau face haine. Papucii tradiționali poartă rochii cu desene, nasturi și dantele. Căutați unul cu dantelă pe gât și un șir de butoane pe față. Dacă nu găsiți pe cea pe care o doriți, puteți purta o cămașă de noapte sau fa o rochie. Adorati-va rochia de casă de bază cu dantelă și nasturi. De obicei, alegerea unui stil feminin este o modalitate sigură de a vă vedea ca o păpușă reală.
 • Dacă nu doriți să arătați ca o păpușă tradițională, puteți purta orice doriți!
 • Imaginea intitulată Uită-te ca o păpușă Pasul 13
  3
  Completați stilul Trebuie să purtați pantofi simpli care se potrivesc cu rochia. O pereche de pantofi simpli din piele de brevet și șosete cu dantelă vă vor oferi o păpușă.
 • Dacă doriți să puneți accesorii pe păr, un arc sau o trupă poate da stilului dvs. aspectul copilăresc al păpușilor. Dacă decideți să utilizați oricare dintre aceste accesorii, încercați să potriviți culoarea încălțămintei sau a rochiei.
 • sfaturi

  • Utilizați nuanțe neutre, cum ar fi maro, roșu și roz pentru un aspect mai natural.
  • Dacă doriți inspirație, puteți merge la magazinul de jucării din zona dvs. și aruncă o privire asupra păpușilor. Găsiți un stil care vă convine!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aplicați machiaj de culoarea pielii pe ochiCum să aplicați machiaj de culoarea pielii pe ochi
  Cum se aplică machiajul ochilor cu lentile de contactCum se aplică machiajul ochilor cu lentile de contact
  Cum sa aplici machiajul natural pentru scoala (fete adolescente)Cum sa aplici machiajul natural pentru scoala (fete adolescente)
  Cum să aplicați machiajul coptCum să aplicați machiajul copt
  Cum să obțineți machiaj ieftin și de bună calitateCum să obțineți machiaj ieftin și de bună calitate
  Cum sa alegi si sa incepi sa folosesti machiajulCum sa alegi si sa incepi sa folosesti machiajul
  Cum sa sculpesti fata cu machiajulCum sa sculpesti fata cu machiajul
  Cum să eviți să faci greșeli când îți faci machiajulCum să eviți să faci greșeli când îți faci machiajul
  Cum de a evita greșelile comune în machiaj după 40 de aniCum de a evita greșelile comune în machiaj după 40 de ani
  Cum să împiedicați ca baza de machiaj să devină portocalieCum să împiedicați ca baza de machiaj să devină portocalie
  » » Cum arata ca o papusa

  © 2011—2020 ertare.com