Cum pare să aibă Geneza din Alexandria

Geneza Alexandriei, sau sindromul Alexandria, este o mutație ficțională care creează superhumani. Deși nu este real, puteți să vă prefaceți că aveți. Datorită acestei mutații, oamenii au ochi albastru violet sau violet, păr negru, piele alba nu arde la soare, un corp bun, nu produc deșeuri biologice, acestea au o viață lungă, un sistem imunitar puternic si imbatranire lent. În timp ce nu puteți avea această mutație, puteți pretinde că aveți o astfel de mutație!

pași

Partea 1
Transformați-vă corpul

Imagine cu titlul Appear to Alexandria`s Genesis Step 1
1
Obțineți niște lentile de contact. Este biologic imposibil de a avea ochii violeți (deși unele de iluminat și de machiaj trucuri pot face ochii sa para violet albastru), așa că du-te niște lentile de contact pentru a arata ca acea culoare. Acest lucru vă va face mai ușor dacă aveți deja probleme cu viziunea dvs. și aveți nevoie de lentile de contact corective, dar puteți cumpăra lentile de contact fără măsură în magazine specializate și pe Internet.
 • Imagine cu titlul Appear to Alexandria`s Genesis Step 2
  2
  Părul tău subțire Cele mai multe versiuni ale povestilor acestei mutații nu indică culoarea parului, dar unele indică faptul că cea mai comună culoare este întunecată (negru sau maro). Dacă doriți, vă puteți vopsii părul într-o culoare mai închisă. În plus, trebuie să aveți grijă de el suficient pentru a face să arate frumos. Se recomandă ca părul neagră să nu arate în formă de creion sau să pară că nu a fost niciodată pieptănat. Se spală-te cu un sampon si balsam bun, perie parul cu dreptul de fel de pieptene sau o perie de tip părul și să asigure asistență corespunzătoare pentru a evita apariția de capete despicate.
 • Imagine cu titlul Appear to Alexandria`s Genesis Step 3
  3
  Strângeți pielea În primul rând, aveți grijă de pielea dvs. pentru a reduce acnee. Fa-ti o curatare zilnica, exfoliere si umezire. Apoi, se toarnă suc de lămâie sau un înălbitor delicat pentru a ușura pielea. De asemenea, puteți cumpăra creme de clătire la un magazin local de farmacie.
 • De asemenea, puteți cumpăra o loțiune sau spray de corp cu puțină strălucire (sau scintilație) pentru a avea pielea strălucitoare descrisă în cele cu Geneza din Alexandria.
 • Imagine cu titlul Appear to Alexandria`s Genesis Step 4
  4
  Stați în formă. Una dintre caracteristicile oamenilor cu Geneza din Alexandria este că nu pot fi supraponderali. Pentru aceasta, va trebui să mâncați sănătos și exercițiu pentru a vă menține în formă. O dieta echilibrata (bogata in legume, cereale integrale, proteine ​​slabe si bogate in grasimi si zahar) va poate ajuta foarte mult. De asemenea, vă va ajuta să rămâneți sănătoși și să vă simțiți minunați!
 • Imagine cu denumirea Aparent to Alexandria`s Genesis Step 5
  5
  Depilați zonele care ar trebui să nu aibă fire de păr. Se presupune că oamenii cu Geneza din Alexandria nu au păr nicăieri, decât în ​​cap. Reduceți aspectul că ați fost ras cu un scrumieră de sare sau zahăr înainte, în timpul și după sesiunile de ceară. De asemenea, puteți ceara cu ceară, deși este dureros. Luați o loțiune de reumplere a pielii ca o cremă de muls pentru a menține sănătatea, deoarece ceruirea este foarte severă pe piele.
 • Partea 2
  Modificați acțiunile

  Imagine cu titlul Appear to Alexandria`s Genesis Step 6
  1
  Combate ciclul menstrual. Incearca sa-ti faci ciclul menstrual mai putin vizibil, sa fii discret atunci cand trebuie sa-ti schimbi padul sanitar sau tamponul. De fapt, puteți să scăpați de ciclul menstrual utilizând un DIU hormonal sau să luați pilule contraceptive și să omiteți placebo.
 • Imagine cu titlul Appear to Alexandria`s Genesis Step 7
  2
  Rămâi sănătos În general, sănătatea consolidează sistemul imunitar. Vaccinați-vă și nu aveți contact cu germenii, ca să nu vă îmbolnăviți niciodată. Mănâncă o mulțime de fructe și să ia suplimente de vitamina C, pentru a obține, de asemenea, să ia vitamina D pentru a ajuta organismul sa absoarba vitamina C. Consumati de zinc scade dacă vă simțiți că sunteți obtinerea de gripa. De asemenea, utilizați dezinfectant de mână atunci când vă aflați pe stradă pentru a evita să vă îmbolnăviți.
 • Imagine cu denumirea Aparent to Alexandria`s Genesis Step 8
  3
  Se îmbătrânește. Rămâneți sănătoși, sănătoși, potriviți, primiți evaluări medicale, tratați bolile, pe scurt, ceea ce este necesar pentru a trăi mai mult. Încercați să trăiți mai mult de o sută de ani. Dacă pe viitor inventați o pastilă de miracol care prelungește viața unei eficacități dovedite, luați-o!
 • Imagine cu titlul Appear to Alexandria`s Genesis Step 9
  4


  Se pare că e mai veche. De asemenea, puteți minți despre vârsta dvs., pretinzând că sunteți mult mai în vârstă decât sunteți cu adevărat. Aflați mai multe despre istoria și cultura din ultimii ani și vorbiți ca și cum ați fi fost acolo. Puteți să ascultați muzică veche, să învățați din vechime, puteți cumpăra chiar și antichități pe care le puteți jura că ați cumpărat când au fost noi!
 • Imagine cu titlul Appear to Alexandria`s Genesis Step 10
  5
  Evitați să vă "ușurați" când sunt în jur alte persoane. Deși nu puteți opri cu adevărat producerea de deșeuri, nu o faceți în public. Numai în intimitatea casei dvs. puteți să vă aruncați o flatulență, să vă faceți mișcări intestinale sau să urinați. Desigur, dacă într-adevăr trebuie să mergeți la baie, nu vă forțați. Doar scuzați-vă spunând că veți merge să vă reparați machiajul sau să faceți altceva care necesită a merge la baie.
 • Partea 3
  Înțelegeți Geneza Alexandriei

  Imagine cu titlul Appear to Alexandria`s Genesis Step 11
  1
  Cunoașteți originea Genezei din Alexandria. Potrivit legendei, Geneza de la Alexandria a început cu un tunete pe cer peste Egipt cu 1000 de ani în urmă. De fapt, acest sindrom a fost creat de o femeie tânără pe nume Cameron Miquelon, care a scris un fanfiction (scris de o poveste fanatică la un mediu existent) pentru show de televiziune numit MTV 1990 "Daria".
 • Imagine cu titlul Appear to Alexandria`s Genesis Step 12
  2
  Faceți cunoștință cu "simptome" a sindromului. Acestea sunt, printre altele:
 • Piele albă care nu bronzează sau arde.
 • Ochii violeți
 • Uneori, părul întunecat, dar fără păr, cu excepția capului.
 • Nu menstrua, dar fertilitatea rămâne intactă.
 • O viață de peste 150 de ani și imunitate la boli
 • Nu devine niciodată grasă
 • Nu se produc deșeuri digestive.
 • Imagine cu titlul Appear to Alexandria`s Genesis Step 13
  3
  Aflați de ce aceste simptome nu pot exista. Se pare că Geneza Alexandriei este o mutație genetică. Cu toate acestea, genele care afectează aceste părți diferite ale corpului nu sunt situate în aceeași zonă. Doar câteva mutații ar putea declanșa atât de multe simptome, dintre care unele nu sunt nici măcar posibile. Fertilitatea fără menstruație este fizic imposibilă și o viață de peste 150 de ani nu a fost înregistrată niciodată.
 • Ceea ce se spune că unii ca Elizabeth Taylor s-au născut cu ochi violeți nu este adevărat. Există multe fotografii și filme care arată că ochii lui Elizabeth sunt albastru. Imaginile cu ochi violet au fost retușate.
 • Partea 4
  Măsuri suplimentare

  Imagine cu titlul Appear to Alexandria`s Genesis Step 14
  1
  Obțineți ajutor pentru a vă ușura pielea. Există multe modalități de a face acest lucru. Nu este obligatoriu să clarifici pielea dacă vrei să pretind că ai această mutație într-un mod mai prudent și mai natural.
 • Imagine cu titlul Appear to Alexandria`s Genesis Step 15
  2
  Învață să faci exerciții. Chiar dacă este vorba de a pretinde că aveți acest sindrom, potrivirea este o alegere excelentă pentru viață. Pe de altă parte, nu este complet intuitiv să știți cum să faceți exerciții, puteți învăța cum să o faceți în mod corect pentru a vă proteja corpul și pentru a obține rezultatele pe care le doriți.
 • Imagine cu titlul Appear to Alexandria`s Genesis Step 16
  3
  Aflați cum să depilați corect. Îndepărtarea părului este mai complexă decât pare. Da, într-adevăr, nu te-ai ras niciodată înainte, mai ales înăuntru zone foarte delicate, vă recomandăm să obțineți ajutor.
 • sfaturi

  • Vă recomandăm să vă prefaceți că aveți această mutație dacă vă mutați într-un loc nou. Oamenii vor crede că sunteți un om suprauman, dacă urmați toți pașii noștri.
  • Nu credeți că aveți această mutație.
  • Geneza Alexandriei nu este reală, este o mutație inventată într-o poveste fictivă făcută de fanii Darii, o serie animată. Oamenii vor crede numai că aveți.

  avertismente

  • Oamenii ar putea crede că ești o persoană ciudată.
  • Mutația Genezei din Alexandria este falsă! Dacă oamenii vă întreabă dacă aveți această mutație și doriți să vă trimiteți să faceți niște teste, spuneți-le că este falsă și că nu o aveți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă curățați ochiiCum să vă curățați ochii
  Cum se aplică machiajul ochilor cu lentile de contactCum se aplică machiajul ochilor cu lentile de contact
  Cum se aplică machiajul pentru ochi albastri și griCum se aplică machiajul pentru ochi albastri și gri
  Cum se aplică machiajul pentru a vă face ochii să pară mai mariCum se aplică machiajul pentru a vă face ochii să pară mai mari
  Cum sa schimbi culoarea ochilor in mod naturalCum sa schimbi culoarea ochilor in mod natural
  Cum de a alege culoarea de fard de obrazCum de a alege culoarea de fard de obraz
  Cum sa alegi lentilele de contact cu culoare (pentru fetele cu piele intunecata)Cum sa alegi lentilele de contact cu culoare (pentru fetele cu piele intunecata)
  Cum să eviți să faci greșeli când îți faci machiajulCum să eviți să faci greșeli când îți faci machiajul
  Cum să faci ochii asiatici să pară mai mariCum să faci ochii asiatici să pară mai mari
  Cum sa faci ca o papusaCum sa faci ca o papusa
  » » Cum pare să aibă Geneza din Alexandria

  © 2011—2020 ertare.com