Cum să te uiți cu zece ani mai tânăr

Cu toții simțim efectele vârstei, dar asta nu înseamnă că nu putem adăuga tinerețe și energie la apariția noastră dacă ne-am propus să o realizăm. Pentru a arăta cu zece ani mai tânăr, puteți efectua mai multe trucuri legate de machiaj, păr și haine pentru a obține aspectul tineresc pe care îl doriți. De asemenea, puteți menține un stil de viață care vă face să arătați proaspeți ca o floare. Ceea ce nu trebuie să uitați niciodată este că aveți în continuare frumusețe, indiferent de vârsta dvs. De fapt, mulți oameni arată mai bine odată cu trecerea anilor, după ce și-au dezvoltat încrederea și și-au găsit stilul. Dacă doriți să știți cum să arătați zece ani mai tineri, începeți să citiți pașii de mai jos.

pași

Partea 1
Aveți grijă de fața dumneavoastră

Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 1
1
Utilizați zilnic un detergent facial. Asigurați-vă că alegeți un detergent ușor, care nu are ulei în exces. Dacă curățarea dvs. este foarte puternică, ea vă poate usca pielea și vă poate face să îmbătrâniți mai repede. Asigurați-vă că este potrivit pentru vârsta dvs. (nu pentru adolescenți), în plus față de hidratarea și înmuierea pielea. Ar trebui să utilizați curățarea înainte de a pune machiajul.
 • Dacă nu utilizați un produs de curățare a feței, atunci vă obișnuiți, mai ales dacă sunteți o persoană mai în vârstă. Agentul curat elimină urme de substanțe chimice de mediu, în plus față de orice reziduuri de machiaj care pot provoca îmbătrânire, rămânând pe piele pentru o perioadă lungă de timp.
 • Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 2
  2
  Întotdeauna mângâiați-vă fața după ce ați curățat-o. Este foarte important să se hidrateze pielea pentru ao menține proaspătă și curată, precum și pentru a fi curățată de materiale dăunătoare. Căutați un hidratant care este în special "antiaging" și care are un efect profund de hidratare. Barbatii pot beneficia de acest produs la fel ca femeile, chiar daca nu sunt obisnuiti sa foloseasca un hidratant sau alt produs pe fata.
 • Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 3
  3
  Protejați-vă pielea de soare Protecția solară nu este doar pentru plajă. Dacă doriți să arătați cu adevărat zece ani mai tineri, trebuie să vă asigurați că purtați o protecție solară de fiecare dată când sunteți expuși la soare. Puteți căuta un hidratant care conține deja SPF, care vă poate împiedica să vă uscați în timp ce vă protejați de soare. Daunele cauzate de lumina soarelui reprezintă unul dintre factorii de îmbătrânire prematură, deci asigurați-vă că utilizați cel puțin un SPF de 15 zilnic. În caz contrar, veți sfârși cu riduri, pete maronii și un ten foarte opac.
 • Nu puneți doar fața soarelui pe fața. Utilizați-l și pe spatele mâinilor, brațelor, pieptului sau a oricărei alte părți a corpului expus la soare. În acest fel, veți evita petele tipice de vârstă de pe mâini și piept.
 • Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 4
  4
  Îndepărtați pielea Exfolierea este un alt obicei pe care trebuie să îl dobândiți dacă doriți ca pielea să înceapă să caute mai tânără. Acest lucru vă va înmuia pielea și lăsa-o mai radiantă, ceea ce vă va da senzația de prospețime. Reiterăm: asigurați-vă că alegeți crema potrivită pentru vârsta dvs. pentru a fi cât mai lină posibil. Faceți exfoliere parte din rutina zilnică.
 • Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 5
  5
  Profitați de părul dvs. facial. Mai jos vă vom spune ce ar trebui să facă bărbații și femeile cu părul lor facial pentru a arăta cu zece ani mai tânăr:
 • Femeile ar trebui să-și păstreze sprancenele frumoase și populate. S-ar putea să credeți că sprancenele foarte subțiri vă fac să arăți mai senzual, dar în realitate ele vă fac să arătați mai în vârstă. Pe măsură ce vârsta și sprâncenele nu mai sunt atât de populate, alegeți un creion de aceeași culoare ca și sprâncenele să-i umpleți și să vă păstrați fața cu un aspect tânăr. Sprancenele stufoase dau chipului tinerețe și plinătății.
 • Bărbații trebuie să-și păstreze fața rasă. Având părul părului dezordonat îi va face să pară mai în vârstă decât sunt. Veți fi surprins de cât de tânăr vă veți uita dacă vă radi de părul ăla.
 • Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 6
  6
  Utilizați machiajul potrivit (pentru femei). Există nenumărate trucuri care vă pot ajuta să arătați mai tânără, pur și simplu aplicând machiajul în mod corect. Utilizarea machiajului nu numai că ascunde pete, ci scoate în evidență și cele mai bune caracteristici, care dă viață feței. Iată câteva trucuri pe care ar trebui să le încercați:
 • Folosiți un creion cu cremă. Un pansament pastă se poate acumula în jurul ridurilor tale și te face să arăți mai în vârstă decât chiar ești. Atunci când utilizați un agent de concealer, utilizarea mai puțină poate face să arăți mai tineri. Dar dacă folosiți prea mult, aceasta va evidenția ridurile dvs. în loc să vă acopere imperfecțiunile.
 • Utilizați fardul corect. Aplicând doar o mică atingere la nivelul pomeților va arăta grozav. Pe de altă parte, dacă o aplici în buzunarele obrajilor, te va face să arăți chiar mai mare. Acest lucru se datorează faptului că fața tinde să se subțieze pe măsură ce îmbătrâniti, astfel încât utilizarea blushului în acest fel va face să pară și mai subțire.
 • Schimbați-vă ochiul negru într-unul maro. Negrul este foarte greu pe față pe măsură ce îmbătrânește, deci alegeți tonurile cele mai subtile de culoare maro pentru a vă forma ochii. Rularea unui dermatograf poate de asemenea să vă ofere un aspect mai natural și mai tânăr.
 • Evidențiați filele Utilizați o mască cu volum, curl genele sau aplicați le îngroșarea agenților de testare file pentru a face sa arate mai tineri. De-a lungul anilor, acestea devin subțiri, dar, din fericire, există soluții pentru ao evita.
 • Utilizați un ruj simplu. Cu un ton moale și roz deschis va fi suficient. Dacă vă delimitați și pictați prea mult buzele, va părea că exagerezi. Buzele sunt rafinate cu vârsta, așa că ar trebui să le dai un volum mai mic, dar dacă exagerezi, nu vei atinge aspectul pe care îl vrei atât de mult. Fiecare femeie poate căuta o nuanță perfectă de roșu pentru a evidenția buzele ei. Culorile din caramida sau rosii pot fi cele mai potrivite pentru a obtine un aspect mai spectaculos, dar nu excesiv in jurul buzelor.
 • Partea 2
  Aveți grijă de corpul vostru

  Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 7
  1
  Luați în considerare posibilitatea de a muri părul tău gri. În timp ce mulți cred că părul gri este atrăgător și elegant atât pentru bărbați, cât și pentru femei, dacă ați ajuns la acest articol, probabil că sunteți de acord să acoperiți o parte din acea frumusețe naturală, nu? Dacă doriți să faceți acest lucru, mergeți la un stilist pentru a vă vopsii părul și a obține astfel un aspect natural și tineresc. De asemenea, puteți să-l vopsiți pe cont propriu sau cu ajutorul unui prieten de încredere dacă preferați să utilizați metoda de acasă. Veți fi surprinși să vedeți marele diferență că întoarcerea părului la culoarea sa naturală va.
  • Cu toate acestea, nu uitați că vopseaua vă doare și, deși acoperirea părului gri vă face să arătați mai tânăr, părul vătămat ar putea să-l plictisească. Decizia este a ta.
  • Femeile care își vopsesc părul ar trebui să ia în considerare, de asemenea, realizarea câtorva fire pentru a adăuga un aspect mai moale părului lor.
 • Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 8
  2
  Fă-ți o coafură mai modernă. S-ar putea să simțiți efectele vârstei pentru că ați avut aceeași tunsoare din anii 80. Este timpul să aveți o coafură mai tinerească, mai elegantă și mai modernă pentru a evidenția fața frumoasă. Căutați online sau în reviste pentru a vedea ce stiluri inspiră oameni sau întrebați-vă stilistul pentru sfaturi. Nu este necesar să alegeți tunsoarea cea mai elegantă sau mai îndepărtată de personalitatea dvs., dar schimbarea coafurii vă poate face să arătați cu ușurință zece ani mai tineri. Următoarele sunt câteva alternative pe care le pot încerca bărbații și femeile:
 • Femeile pot face franjuri dacă le face să se simtă mai frumoase. De asemenea, oamenii cu lungă durată tind să arate mai bine cu ei. Bangs sunt la modă și pot face femeile să arate mai tânără. Gradient cuts au, de asemenea, același efect, oferind părului mai mult volum și mișcare. Dacă sunteți una dintre femeile care au părul prea lung, puteți să le tăiați într-un gradient astfel încât să vă încadreze fața și să cadă doar peste umerii dumneavoastră.
 • Bărbații ar trebui să-și lase părul să crească puțin, astfel încât caracteristicile lor să nu pară prea greu. Cu câțiva centimetri este suficient. Dacă părul este foarte dezordonat, acesta va arăta mai în vârstă și mai obosit. Găsiți echilibrul potrivit. Bărbații care suferă de chelie trebuie să se gândească la rasul părului lor. Acest lucru îi va da o prezență și îi va face să arate mai tineri. În plus, va fi mai măgulitoare decât să aveți părul rău sau o chelie localizată.
 • Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 9
  3
  Țineți dinții sănătoși Datorita unor dinti luminosi, bine aliniate si curate pot contribui mult la realizarea unui aspect tanar. De asemenea, dinții galbeni, strâmbați sau putredi vă pot face să arătați mai în vârstă decât sunteți cu adevărat. Dacă aveți probleme dentare pe care le-ați îndepărtat, acum este momentul să le corectați. Mergeți la un medic dentist, dacă este necesar. Dacă nu aveți probleme serioase cu acest aspect, dar nu acordați prea multă atenție dinților, atunci este timpul să vă asigurați că vă spălați dinții cel puțin de 2 ori pe zi și atacați în mod regulat. Puteți folosi o pastă de dinți albă sau benzi de albire, atâta timp cât asigurați-vă că le folosiți în siguranță și eficient.
 • Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 10


  4
  Purtați haine care vă favorizează. Este important să purtați haine măgulitoare care vă fac să arătați mai subțiri și mai moderni. Atâta timp cât nu încercați să purtați hainele celor care vă sunt la jumătatea vârstei, puteți profita de hainele voastre. Îmbrăcarea în funcție de vârstă și construire vă poate îmbunătăți considerabil aspectul. Următoarele sunt câteva lucruri pe care le puteți încerca:
 • Femeile ar trebui să poarte blănițe măgulitoare, fără să arate ciocnire prea mare, dar vor arăta mai în vârstă decât sunt.
 • Atât bărbații, cât și femeile pot beneficia de renovarea dulapului. Dacă nu ați făcut cumpărături în ultimele săptămâni sau în ultimul deceniu, este timpul să mergeți cu un prieten care cunoaște moda pentru a vedea cele mai recente tendințe. Puteți să vă modernizați aspectul fără a vă lăsa deoparte stilul.
 • Nu purtați haine prea strânse pentru a încerca să arate mai tânără. Mai degrabă, alegeți hainele care vă favorizează și vă oferă cele mai bune caracteristici.
 • Utilizați culori luminoase Culorile maro închise, gri și negre vă vor face să arătați mai în vârstă și mai subțire. În contrast, culorile luminoase, cum ar fi albastru, roșu, verde sau roz, vă pot face să radiați o atmosferă distractivă și dinamică. În timp ce culorile întunecate vă pot slăbi figura, ele vă vor face să arătați mai în vârstă. Pentru a nu elimina complet aspectul întunecat, combinați hainele întunecate cu haine sau bijuterii de culoare deschisă. De exemplu, pantalonii negri arata grozav cu o bluza colorata.
 • De asemenea, femeile trebuie să se asigure că folosesc accesoriile potrivite. Purtarea unui set de cercei și colier tinde să îmbătrânească. Mai degrabă folosesc inele de culori strălucitoare, cercei cu design drăguț și bijuterii moderne și cu un volum mai mic.
 • Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 11
  5
  Nu uitați să vă hidrațiți. Întotdeauna trebuie să beți cel puțin 10 pahare de 235 ml pe zi pentru a vă menține pielea proaspătă și pentru a vă asigura că corpul dumneavoastră se simte sănătos. Bea 1 pahar sau 2 de apă cu fiecare masă, în afară de a face acest lucru pe tot parcursul zilei. Nu este necesar să fiți însetat să beți apă. Dacă ați exercitat, beți mai multă apă decât de obicei pentru a vă menține hidratat. Deci, te vei vedea și te vei simți tânăr. În plus, poate dura câțiva ani de la apariția dvs. și de felul în care vă simțiți.
 • Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 12
  6
  Exercitarea zilnic. Asigurați-vă că efectuați cel puțin 30 de minute de exerciții pe zi, indiferent dacă aceasta înseamnă o plimbare plină de viață, o scurtă clasă de yoga sau jogging dimineața. S-ar putea să credeți că nu aveți timp să vă exercitați sau că nu sunteți în stare bună de sănătate, dar există întotdeauna un mod de a face exercițiul cel mai potrivit pentru dumneavoastră. De asemenea, vă va oferi energie și vă va face să vă simțiți mai tânăr și mai energizați. Dacă sunteți de acord să urmați o rutină regulată a exercițiilor, aceasta vă va ajuta să arătați mai tânăr într-un timp scurt.
 • Evident, ar trebui să evitați un aspect muscular, fără grăsimi, consumând zilnic alimente sănătoase, în caz contrar veți deveni mai mari dacă nu vă dați corpului nutrienții necesari în timpul exercițiilor fizice.
 • Persoanele în vârstă trebuie să facă yoga. Este o formă de exercițiu de impact redus care vă poate ajuta să tonifici și să vă simțiți mai energizați. Ciclismul, mersul pe jos și a face Pilates sunt, de asemenea, exerciții excelente pentru același scop.
 • Dacă exercițiul te face să te simți agitat, amintiți-vă că face parte din proces. Cu toate acestea, unele masaje vă pot ajuta să vă relaxați și să vă simțiți mai tineri (mai ales după o săptămână plină de exerciții excelente).
 • Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 13
  7
  Mențineți o dietă sănătoasă Consumul de 3 mese sănătoase pe zi, alături de gustări sănătoase și multă apă, vă poate face să arătați și să vă simțiți mai tineri. Dacă mâncați doar alimente prelucrate sau mâncați prea mult tot timpul, veți fi destinați să arătați mai în vârstă decât sunteți cu adevărat. Alimentele bogate în vitamina C (cum ar fi broccoli și portocale) vă pot face să arătați și să vă simțiți mai tineri, iar antioxidanții (cum ar fi fructele de pădure) vă pot ajuta să vă mențineți pielea proaspătă. Morcovii și cartofii dulci sunt, de asemenea, minunați pentru piele și iaurtul cu conținut scăzut de grăsimi vă poate ajuta să vă mențineți dinții puternici.
 • Practic, toate fructele, legumele sau alimentele naturale oferă beneficii pentru a arăta mai tânăr. Dacă eliminați alimentele grase și prelucrate din dieta dvs., cu siguranță veți arăta mai tânără decât oricând.
 • Partea 3
  Menținerea obiceiurilor sănătoase

  Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 14
  1
  Reduceți stresul Evident, fraza "Nu vă faceți griji, fiți fericiți" S-ar putea suna clișeu, dar practic înseamnă să încerci să-ți trăiești viața fără stres. Cu cât aveți mai puțin stres în viața dvs., cu atât veți avea mai puțină uzură mentală, ceea ce va duce la o presiune fizică mai mică. Ați văzut vreodată un prieten care a trecut printr-o perioadă dificilă, cu un ochi emaciat și în vârstă de-a lungul anilor? Toți trecem prin vremuri dificile, dar modul în care ne ocupăm de ele face diferența. Întotdeauna încercați să dormiți și să vă relaxați suficient. Dacă viața pare foarte sufocantă, încercați meditația pentru a vă limpezi mintea. De asemenea, majoritatea problemelor sunt doar temporare.
  • Yoga este excelent pentru reducerea stresului. Trăiți prezentul și aveți grijă de corpul vostru.
  • Din păcate, va exista întotdeauna ceva care vă provoacă stres. Este imposibil să o eviți complet. Dar cultivarea unei atitudini pozitive și a unui plan infailibil de combatere a stresului vă pot ajuta să vă descurcați foarte mult.
  • Râzi cât poți. Adăugarea de râsete în viața ta vă poate ajuta să reduceți stresul și să vă faceți să arătați și să vă simțiți mai tineri.
 • Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 15
  2
  Păstrați o poziție bună Păstrați-vă spatele drept și capul în sus și nu numai că vă veți simți mai bine și mai gata să vă înfruntați în această zi, dar, de asemenea, veți arăta mai tânăr în acest proces. Data viitoare când sunteți ascunsă sau îndoită, gândiți-vă cât de mult veți vedea și veți simți. Totul este în atitudine. Dacă vă mențineți o postură adecvată, veți privi cu mai multă energie și veți fi gata să vă ocupați de zi cu zi. În plus, veți începe să vă uitați și să vă simțiți mai tânăr într-un timp scurt.
 • Același lucru este valabil și pentru modul de ședere. Trebuie să vă păstrați coloana dreaptă dacă stați sau în picioare.
 • Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 16
  3
  Odihnă destul. În timp ce fiecare persoană are nevoie de un regim de somn diferit, somnul de cel puțin 7 până la 8 ore pe noapte vă va ajuta să obțineți restul de care aveți nevoie pentru a vă simți atent și pentru a vă vedea mai odihnă. Nu vrei ca fata ta sa arate umflat sau ca pielea ta sa arate limpede pentru ca nu ai dormit prea mult. Dacă nu dormi suficient, veți dori să vă înclinați și mai puțin dorința de a menține alte obiceiuri sănătoase. De-a lungul anilor, corpul dvs. va arăta semne de oboseală mai ușor, prin urmare, ar trebui să vă asigurați că găsiți regimul de somn potrivit pentru dvs. și urmați-l.
 • Este adevărat că de-a lungul anilor s-ar putea să aveți nevoie de mai mult sau mai puțin somn. Ascultați ceea ce spune corpul dvs. și ascultați-l.
 • Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 17
  4
  Evitați fumatul Fumatul nu numai că dăunează sănătății dvs., ci și îmbătrânește repede. Dacă sunteți fumător, trebuie să opriți acest obicei pentru a evita ca buzele tale să devină mai subțiri, pielea devine prea uscată și ridată. În acest fel, vă veți lăsa strălucirea părului. Fumatul, de asemenea, decolorează mâinile și unghiile, ceea ce sporește vârsta. Veți fi surprins de modul în care vă întineriți vă veți vedea imediat ce părăsiți acest obicei.
 • Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 18
  5
  Evitați consumul prea mult de alcool sau prea des. Bea și distracția cu prietenii din când în când nu are nimic în neregulă cu asta. De asemenea, nu trebuie să vă opriți complet dacă ați dori să vă întâlniți cu prietenii uneori. La urma urmei, doriți să vă distrați și să vă simțiți energizați, nu? Dar sa dovedit că consumul de alcool se umflă adesea și usucă pielea și mai mult și este un lucru pe care ar trebui să-l eviți dacă vrei să te uiți cu zece ani mai tânăr.
 • Desigur, pentru a arăta tânăr în parte trebuie să te simți tânăr și să te distrezi. Și pentru unii oameni, alcoolul este un lubrifiant social distractiv. Deci, dacă vă place să petreceți și să aveți niște martini din când în când, nu eliminați complet băutura din viața voastră.
 • Imaginea intitulată Uită-te la zece ani mai tânăr Pasul 19
  6
  Simte-te mândru de vârsta ta. În timp ce puteți lua mai mulți pași pentru a lua câțiva ani, ar trebui să fiți mândri de anii pe care îi câștigați în loc să încercați să ascundeți cine sunteți cu adevărat. Sigur că ați realizat deja lucruri minunate în viață și că nu ar trebui să arați încă douăzeci sau trei. Dacă păstrați o atitudine tânără și sunteți mândri de tine și de corpul tău, atunci cu adevărat arăți mult mai tânăr decât cineva care încearcă cu disperare să acopere toate semnele de îmbătrânire.
 • A fi pozitivă în privința persoanei dvs. și a corpului dvs. poate contribui foarte mult la a vă face să vă simțiți și să arătați mai tineri. Ar trebui să încercați să mențineți această atitudine mai des.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa va tai parul sa arate mai tanarCum sa va tai parul sa arate mai tanar
  Cum sa alegi si sa folosesti servetele de curatareCum sa alegi si sa folosesti servetele de curatare
  Cum să fii mai sigur de aspectul tăuCum să fii mai sigur de aspectul tău
  Cum de a evita greșelile comune în machiaj după 40 de aniCum de a evita greșelile comune în machiaj după 40 de ani
  Cum de a face ochii să arate bine fără machiajCum de a face ochii să arate bine fără machiaj
  Cum sa faci o curatare faciala pentru pielea grasaCum sa faci o curatare faciala pentru pielea grasa
  Cum să vă spălați fațaCum să vă spălați fața
  Cum să arate stilul UlzzangCum să arate stilul Ulzzang
  Cum arata extrem de frumosCum arata extrem de frumos
  Cum sa te uiti curat si proaspat pentru scoalaCum sa te uiti curat si proaspat pentru scoala
  » » Cum să te uiți cu zece ani mai tânăr

  © 2011—2020 ertare.com