Cum să oprești părul în vârfuri

Aspectul părului ascuțit este un stil popular în rândul bărbaților și femeilor cu păr scurt. Puteți obține acest stil clasic prin selectarea produselor de styling care oferă formă și volum. Apoi, puteți învăța să creați o privire de păr pe vârful vieții de zi cu zi sau pentru o noapte specială.

pași

Partea 1
Pregătește-ți părul

Image cu titlul Spike Your Hair Pasul 1
1
Spălați-vă părul Începeți prin spălarea părului cu un șampon și un balsam de calitate. Căutați un șampon creat pentru tipul de păr. Dacă aveți păr gros, evitați să folosiți prea multă balsam, deoarece doar ceea ce nu doriți este ca părul să fie atât de moale încât nici un produs să nu aibă efect.
 • Daca ai parul ondulat, ar trebui să alegeți un șampon și balsam care nu conțin ingrediente grele, cum ar fi uleiul de nucă de cocos, deoarece, în caz contrar, parul tau va deveni curlier și mai dificil de a forma se termină cu el.
 • 2
  Uscați-vă părul, dar lăsați-l umed. Când părăsiți dușul, trebuie să vă uscați părul cu un prosop până când este destul de uscat, dar ușor umed. Este mai ușor să formați sfaturi cu părul dacă este ușor umed la atingere.
 • Unii experti recomanda uscarea parului parul cu uscatorul după duș, mai ales dacă aveți fire de par mai lungi pe partea de sus a capului. Odată ce părul este complet uscat, puteți termina. Cu toate acestea, această opțiune nu poate fi ideal daca parul este uscat sau gros, deoarece poate fi mai dificil de a lucra cu ei, dacă uscați cu uscătorul.
 • 3
  Eliminați încurcările și nodurile cu un pieptene mare. Dacă aveți păr scurt și cur dur, este posibil să trebuiască să înlăturați încurcările și nodurile înainte de a vă putea termina. Treceți ușor pieptenele de-a lungul părului pentru a vă asigura că nu există noduri. De asemenea, puteți folosi o perie pentru ao face. Asigurați-vă că părul este încă puțin umed când îl periați sau îl pieptești.
 • Dacă vă piepteneți părul, acesta va reduce, de asemenea, frizz și va fi mai ușor să pieptene în vârful.
 • Partea 2
  Împletindu-vă părul în vârf

  1
  Utilizați o picătură de gel sau ceară. Când utilizați produse pentru păr, este întotdeauna mai bine să începeți cu o cantitate mică și apoi să adăugați mai multe. Începeți prin plasarea unei cantități mici de gel de păr sau ceară de păr în palma mâinii.
  • Apoi, ar trebui să încălzi gelul sau ceara trecând-o între mâini. Asigurați-vă că răspândiți produsul pe degete, deoarece vă veți folosi degetele pentru a trece produsul prin păr.
 • 2
  Treceți gelul sau ceara prin partea din față a părului. Apoi, ar trebui să aplicați gelul sau ceara pe partea din față a părului, acoperind-o complet. Utilizați degetele pentru a trece gelul sau ceara de la rădăcini la vârfuri, în timp ce le pieptanați. Faceți-l de două sau trei ori până când se formează vârfuri în partea din față a părului.
 • În plus, puteți utiliza spumă pentru păr dacă simțiți că părul este prea subțire și slab. Trebuie doar să aplicați o cantitate foarte mică de spumă pe mâini și să o treceți de-a lungul părții frontale a părului cu o mișcare ascendentă.
 • Dacă doriți să obțineți sfaturi mai uniforme, puteți folosi un pieptene pentru a vă piepteni părul. Fă-o în timp ce gelul sau ceara este umed în părul tău, astfel încât vârfurile uniforme să rămână în poziție.
 • 3


  Verificați vârfurile din fața oglinzii. Odată ce ați realizat "aspectul" părului ascuțit, ar trebui să aruncați o privire în fața oglinzii. Poate doriți să îndoiți câteva sfaturi cu degetele pentru a obține un aspect mai murdar. În plus, puteți să vă lămâiați ușor părul părului cu degetele și să obțineți astfel un "aspect" mai curat și mai ascuțit.
 • Dacă sunteți îngrijorat de faptul că părul rămâne în poziție, este posibil să fie necesar să utilizați spray-ul de păr pentru a da ultima influență coafurii. Asigurați-vă că utilizați un spray de păr care nu face ca părul să pară rigid, deoarece nu doriți ca capetele dvs. să pară prea luminoase sau grase.
 • Imaginea cu titlul Spike Your Hair Step 7
  4
  Retusați coafura pe tot parcursul zilei. Puteți să vă atingeți părul în vârf de-a lungul zilei, aplicând o cantitate mică de gel sau ceară în firele dvs. Este posibil să aveți nevoie să vă umeziți părul cu apă pentru ao repara. Porniți întotdeauna gelul sau ceara de-a lungul părții frontale a părului și folosiți o cantitate mică la un moment dat.
 • Partea 3
  Selectați produsele dvs. pentru pieptene

  Image cu titlul Spike Your Hair Step 8
  1
  Utilizați gel de păr pentru a obține un aspect umed. Gelul este ideal dacă doriți să obțineți un aspect umed și ascuțit. Acesta va oferi strălucire părului și să-i dea un aspect umed atunci când este arătată. Puteți găsi gel la farmacia locală sau online.
  • Gelul este bun pentru păr care tinde să se usuce și să dezvolte frizz. Dacă adăugați strălucire părului uscat, acesta va arăta mai sănătos și mai îngrijit.
  • Posibil gelul de păr nu este ideal dacă aveți părul gras sau părul care devine gras în timpul lunilor calde. În schimb, puteți decide să utilizați o ceară, pentru că vă oferă părului un aspect nu atât de gras.
 • Imaginea cu titlul Spike Your Hair Pasul 9
  2
  Alegeți o ceară de păr pentru a obține un aspect "mat". Ceara este o opțiune bună în cazul în care încercați să evitați aspectul umed și optați pentru un stil mai mat și mai ascuțit. Puteți găsi ceară la farmacia locală sau online.
 • Acest produs este ideal pentru persoanele care au par natural uleios sau gros și nu doresc ca acesta să pară gras. Ei sunt cei care au părul mai lung pe vârful capului și care doresc să-l fixeze pe cei care de obicei folosesc ceară pentru păr.
 • Imaginea cu titlul Spike Your Hair Step 10
  3
  Testați spuma de păr pentru a obține un volum mai mare. De asemenea, puteți utiliza spumă dacă doriți să adăugați un volum mic și o definiție la "aspectul" dvs. Dacă părul nu are volum natural, puteți folosi spumă pentru a vă da părului o greutate și o textură în plus.
 • Spuma de păr este, de asemenea, excelentă pentru persoanele cu păr curat, deoarece ajută la definirea buclelor și previne frizz.
 • Imaginea cu titlul Spike Your Hair Step 11
  4
  Căutați produse de păr cu protecție și rezistență. Indiferent dacă alegeți un gel sau ceara, ar trebui să verificați eticheta pentru a vă asigura că produsul va proteja parul si ajuta să mențină pe o perioadă lungă de timp. Dacă utilizați un produs cu rezistență bună, sfaturile dvs. vor rămâne ascuțite și proaspete pe tot parcursul zilei.
 • Unele produse mențin coafura 24 de ore și durează până la o zi. Alte produse pot fi promovate oferindu-vă protecție și rezistență. Vă recomandăm să comparați și să contrastați multe produse pentru păr înainte de a alege cea potrivită pentru dvs.
 • sfaturi

  • Dacă aveți păr lung, puteți încerca să urmați pașii de mai sus și să formați sfaturi în partea din față a părului. De asemenea, puteți lega restul parului spate și doar să fie indicat în partea din față pentru un „look“ mai ordonat și a subliniat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa-ti faci parul pe timpul noptiiCum sa-ti faci parul pe timpul noptii
  Cum să ai grijă de părul scurtCum să ai grijă de părul scurt
  Cum să aibă grijă de păr natural curulatCum să aibă grijă de păr natural curulat
  Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)
  Cum de a înăbuși părul curat în mod naturalCum de a înăbuși părul curat în mod natural
  Cum sa alegi cele mai bune produse pentru parul finCum sa alegi cele mai bune produse pentru parul fin
  Cum sa evitati parul voluminos si ondulatCum sa evitati parul voluminos si ondulat
  Cum sa impiedicati parul sa curga fara a cheltui o avereCum sa impiedicati parul sa curga fara a cheltui o avere
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum să preveniți ruperea păruluiCum să preveniți ruperea părului
  » » Cum să oprești părul în vârfuri

  © 2011—2020 ertare.com