Cum să întunecă sprâncenele

Sprancenele întunecate sunt la modă. Poate vrei să te alături tendinței de sprâncene întunecate și să arăți ca Cara Delevingne sau este posibil ca sprâncenele tale să nu se potrivească cu culoarea parului așa cum ți-ar plăcea. Indiferent de motivele pentru care doriți să aveți cele mai întunecate sprâncene, le puteți avea foarte ușor. Puteți utiliza machiajul ca o soluție rapidă și temporară, puteți să vă tentați sprâncenele dacă căutați ceva mai permanent sau puteți încerca unele remedii pentru a întuneca sprancenele în mod natural.

pași

Metoda 1
Purtați machiajul

Imaginea intitulă Faceți sprâncenele mai întunecate Pasul 1
1
Dați formă sprancenelor. Poți formați sprâncenele înainte de a le întuneca. O puteți face cu pensete, cu ceară sau fir. Puteți să le oferiți formularul sau puteți merge la un salon profesionist.
 • Imaginea intitulă Make Eyebrows Darker Step 2
  2
  Alegeți tonul dorit. Dacă doriți să aveți sprâncene mai întunecate, puteți folosi machiajul pentru sprâncene, cum ar fi pudra, gelul, unguentul sau ochelarii. Puteți găsi machiajul sprâncenelor în multe culori, deci este important să alegeți culoarea care se potrivește cel mai bine cu părul.
 • Dacă aveți păr roșu, alegeți o culoare asemănătoare cu cea a părului, dar puțin mai multă cenușă dacă pielea are tonuri roz.
 • Dacă sunteți brunetă, puteți varia una sau două nuanțe ale culorii părului. Încercați să potriviți reflecțiile mai degrabă decât culoarea de bază.
 • Parul negru arata mai bine cu un machiaj maro mediu.
 • Dacă aveți păr blond, potriviți machiajul cu tonul părului și nu cu reflexiile.
 • Imaginea intitulă Faceți sprâncenele mai întunecate Pasul 3
  3
  Pieptene cu o perie pentru sprâncene. Combinați sprâncenele pentru a defini mai bine forma înainte de a le umple cu machiaj. În acest fel, veți putea să le umpleți mai bine în timp ce își păstrează forma.
 • Imaginea intitulă Make Eyebrows Darker Pasul 4
  4
  Aplicați o bază pre-bază pentru sprâncene. Aplicați o pre-fundație pe sprancene înainte de machiaj. În acest fel, machiajul va fi mai durabil.
 • Imaginea intitulă Make Eyebrows Darker Step 5
  5
  Umpleți-le cu lovituri scurte. Faceți curse scurte, rapide și foarte ușoare pe sprâncene. Imitați firele naturale pentru a se potrivi cu sprâncenele dvs., iar machiajul dispare. Acordă mai multă atenție zonelor rare. Umpleți forma sprâncenelor și nu în afară.
 • Imaginea intitulă Faceți sprâncenele mai întunecate Pasul 6
  6
  Umpleți sprancenele cu pulbere pentru a le da dimensiune. Utilizați o perie înclinată pentru a aplica o pulbere pe întreaga sprânceană. Pudra este excelentă deoarece diferite nuanțe vă permit să creați dimensiuni. Utilizați o nuanță mai deschisă în întreaga sprânceană și o nuanță mai închisă în zonele insuficiente.
 • Imaginea intitulă Make Eyebrows Darker Step 7
  7
  Utilizați un unguent pentru a le oferi o privire sculptată. Unguentele durează toată ziua și nu alerg ușor. Utilizați o perie înclinată pentru a schița întreaga schiță și amestecați cu o perie de sprâncene.
 • Imaginea intitulă Make Eyebrows Darker Step 8
  8
  Utilizați un dermatograf ca o soluție rapidă. Puteți folosi o creion pentru sprâncene pentru a le întuneca și a le da formă și definiție. Aceasta este cea mai rapidă și mai ușoară opțiune dacă doriți ca acestea să arate natural. Faceți lovituri ușoare și nu apăsați prea mult ochiul pentru a le da un aspect natural.
 • Imaginea intitulă Make Eyebrows Darker Pasul 9
  9
  Utilizați un gel pentru a controla părul dezordonat. Puteți utiliza un gel clar sau colorat. Puteți utiliza gelul clar după unguent, pudră sau dermatograf, sau puteți utiliza numai gelul cu culoare. Gelul va menține sprâncenele pe toată ziua, deci este perfect pentru sprâncenele deranjate. Aplicați cu mișcări ascendente în fiecare secțiune a sprancenei și lăsați-o să se usuce. Utilizați o pensulă curată pentru a amesteca gelul cu culoarea.
 • Metoda 2
  Tintind sprâncenele

  Imaginea intitulă Faceți sprâncenele mai întunecate Pasul 10
  1
  Se amestecă colorantul. Puteți cumpăra un kit pentru a vă colora sprâncenele la un magazin de frumusețe sau la o farmacie. Se amestecă pulberea cu lichidul de developare pentru a forma o pastă cremoasă.
 • Imaginea intitulă Faceți sprâncenele mai întunecate Pasul 11
  2
  Începeți cu sprancenele curate și uscate. Asigurați-vă că nu aveți resturi de machiaj și că acestea sunt complet uscate. Ar trebui să puteți vedea schimbarea culorii și machiajul ar putea împiedica acest lucru.


 • Imaginea intitulă Make Eyebrows Darker Step 12
  3
  Combinați sprâncenele. Utilizați o perie pentru a separa sprâncenele înainte de a le vopsi. În acest fel, veți putea vedea fiecare păr și forma completă a sprâncenelor pentru a le colora mai ușor.
 • Imaginea intitulă Make Eyebrows Darker Step 13
  4
  Luați un test de culoare. Înainte de a începe, testați culoarea într-o mică zonă a sprâncenelor pentru a vă asigura că nu apare o reacție alergică.
 • Imaginea intitulă Make Eyebrows Darker Step 14
  5
  Aplicați culoarea pe jumătatea interioară a sprâncenelor. Partea interioară este mai groasă și mai densă, astfel încât culoarea necesită mai mult timp pentru a se repara. Utilizați peria sprâncenelor pentru a aplica colorantul. Lăsați vopseaua să stea aproximativ un minut sau două și apoi aplicați mai mult colorant pentru a vă asigura că părul dens este vopsit.
 • Lăsați colorantul să se fixeze cu 5 până la 7 minute înainte de a continua.
 • Imaginea intitulă Make Eyebrows Darker Step 15
  6
  Aplicați culoarea pe jumătatea exterioară a sprancenelor. Aplicați vopseaua pe jumătățile exterioare cu o perie de sprâncene. Lăsați-l să stea aproximativ 5 până la 10 minute. Sprancenele pot părea mai întunecate decât sunt cu adevărat.
 • Imaginea intitulă Make Eyebrows Darker Step 16
  7
  Curățați pielea în timpul procedurii. În timp ce așteptați între fiecare pas, curățați pielea din jurul sprâncenelor cu un tampon și un mic extractor de culoare sau apă caldă. Dacă vedeți vreo pată, utilizați un tonic facial pentru al elimina.
 • Imaginea intitulă Faceți sprâncenele mai întunecate Pasul 17
  8
  Ștergeți sprâncenele. Când sprâncenele au culoarea așteptată, folosiți un prosop întunecat și apă caldă pentru a elimina excesul de culoare. Dacă vedeți un pete pe piele pe care nu l-ați mai văzut, îndepărtați-l cu un tonic facial.
 • Metoda 3
  Închideți sprâncenele în mod natural

  Imaginea intitulă Make Eyebrows Darker Step 18
  1
  Împușcați niște flori de hibiscus. Aceste flori pot face sprâncenele să devină mai întunecate și mai dense. Puteți zdrobi o floare de hibiscus cu un mortar pentru a crea o pastă fină. Aplicați pasta pe sprâncene. Lăsați-o să acționeze timp de 25 până la 30 de minute și clătiți-o cu apă caldă. Repetați această procedură în fiecare zi, până când sprancenele dvs. sunt suficient de întunecate.
  • Este posibil ca aceste flori să fie sigure, dar consultați-vă medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, aveți diabet zaharat, tensiune arterială scăzută sau veți fi supus unei intervenții chirurgicale.
 • Imaginea intitulă Make Eyebrows Darker Step 19
  2
  Utilizați uleiul de măsline noaptea. Uleiul de masline contine vitamina A care ajuta la cresterea parului si vitamina E care o hrănește. Așezați puțin ulei de măsline pe sprâncene înainte de a merge la culcare și clătiți-l dimineața. Utilizați-l în fiecare noapte.
 • De asemenea, puteți adăuga uleiuri esențiale de rozmarin sau lavandă la uleiul de măsline pentru a crește creșterea părului.
 • Aveți grijă dacă aveți piele sensibilă, deoarece uleiul poate provoca erupții. Dacă începeți să le aveți, nu mai utilizați-l.
 • Imaginea intitulă Faceți sprâncenele mai întunecate Pasul 20
  3
  Umpleți sprancenele cu aloe vera. Aceasta conține enzime care pot hidrata sprancenele și le pot face mai groase și mai întunecate. Aplicați zilnic sucuri sau extracte de aloe vera pe sprâncene timp de 30 de minute și apoi clătiți.
 • Imaginea intitulă Make Eyebrows Darker Pasul 21
  4
  Utilizați ulei de nucă de cocos Fierul și vitamina E pe care le conține fac ca sprâncenele să crească. În plus, ajută la reducerea pierderii de proteine, care întărește sprâncenele. Masați uleiul de nucă de cocos pe sprâncene și lăsați-l să se odihnească peste noapte. Clătiți cu apă caldă dimineața. Încearcă să o faci în fiecare noapte.
 • Imaginea intitulă Make Eyebrows Darker Step 22
  5
  Încearcă apa de trandafir și sucul de lamaie. Puteți folosi apa de trandafir, astfel încât sprâncenele subțiri, ușoare se întunecă și devin mai groase. Se amestecă o jumătate de cești de apă de trandafir cu o jumătate de cești de suc de lămâie și se aplică amestecul pe sprâncene. Lăsați-o să stea 30 de minute și apoi clătiți-o. Faceți-o în fiecare zi pentru a obține rezultate mai bune.
 • sfaturi

  • Poate vrei formează sprâncenele înainte de a le întuneca.
  • Utilizați o perie înclinată pentru a aplica machiajul.
  • Dacă nu vă simțiți confortabil muriți de sprâncenele voastre, căutați ajutorul unui prieten sau al unui profesionist.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică gelul pentru sprânceneCum se aplică gelul pentru sprâncene
  Cum să aplicați machiaj de culoarea pielii pe ochiCum să aplicați machiaj de culoarea pielii pe ochi
  Cum se aplică machiajul întunecat pentru ochiCum se aplică machiajul întunecat pentru ochi
  Cum să repari sprâncenele populateCum să repari sprâncenele populate
  Cum să fixați spranceneleCum să fixați sprancenele
  Cum să obțineți sprâncenele mai groaseCum să obțineți sprâncenele mai groase
  Cum se modelează sprancenele cu o lamă de rasCum se modelează sprancenele cu o lamă de ras
  Cum se formează sprancenele fără penseteCum se formează sprancenele fără pensete
  Cum să vă modelați spranceneleCum să vă modelați sprancenele
  Cum de a da o formă sprancenelorCum de a da o formă sprancenelor
  » » Cum să întunecă sprâncenele

  © 2011—2020 ertare.com