Cum să organizați produse pentru păr și machiaj în baie

Produsele pentru păr și produsele cosmetice sunt două lucruri pe care majoritatea femeilor tind să le exagereze. O acumulare a acestora ar putea duce cu ușurință la o mizerie dacă nu sunt ordonate corespunzător și ele rămân într-o grămadă dezorganizată. Știind cum să-ți organizezi în mod corespunzător părul și produsele de machiaj în baie, te-ar putea economisi timp în căutarea unor lucruri atunci când te pregătești.

conținut

pași

Imaginea intitulată Organizează produse pentru păr și machiaj în baie Pasul 1
1
Scoateți toate produsele pentru păr și machiaj și puneți-le într-o grămadă.
 • Imaginea intitulă Organizează produse pentru păr și machiaj în baie Pasul 2
  2
  Verificați fiecare produs unul câte unul și eliminați acele produse de care nu aveți nevoie, nu sunt rupte sau nu mai folosiți. Aruncați orice care a expirat sau machiajul care sa uscat și toate aplicatoarele și bureții purtați.
 • Imaginea intitulă Organizează produse de păr și machiaj în baie Pasul 3
  3
  Strângeți recipientele care pot conține produsele dvs. Unele recipiente care funcționează bine în acest scop includ coșuri din plastic, recipiente curate și chiar sticle vechi care pot fi reciclate. Cel mai important lucru de luat în considerare în această etapă este dacă recipientele se vor potrivi în dulapurile și sertarele pentru baie.
 • Imaginea intitulată Organizați produse de păr și machiaj în baie Pasul 4
  4
  Sortați articole similare împreună. Începând cu produsele pentru păr, păstrați produse mari precum periile și pieptenii într-un singur recipient, iar tuburile și rolele în altul. Depozitați aceste recipiente în dulapurile băii.
 • Imaginea intitulată Organizați produsele de păr și machiaj în baie Pasul 5
  5


  Luați aparate de păr cum ar fi clești de păr, uscătoare de păr și aparate de îndreptat părul și înfășurați firele în jurul uneltelor. Păstrați-le împreună într-un alt recipient și păstrați-le și în dulapurile de baie.
 • Imaginea intitulată Organizează produse de păr și machiaj în baie Pasul 6
  6
  Așezați obiecte mai mici pentru păr, cum ar fi bucle de păr, cleme de păr și coșuri de păr în recipiente curate, cu spărturi. Aceste containere curate pot fi apoi stocate în sertarele pentru baie pentru a avea acces ușor.
 • Imaginea intitulă Organizează produse de păr și machiaj în baie Pasul 7
  7
  Pentru sculele de machiaj, depozitați obiecte cum ar fi bile și tampoane din bumbac, bureți de machiaj și perii de machiaj în borcane separate curățate din sticlă sau în recipiente cilindrice. Menținerea lor în containere sigilate îi va împiedica să acumuleze praf.
 • Image cu titlul Organizați produse de păr și machiaj în baie Pasul 8
  8
  Sortați elementele de machiaj împreună. Machiajul poate fi grupat în categorii cum ar fi baze, roșii, umbre pentru ochi, pulberi de fixare, rujuri etc. În funcție de cantitatea de machiaj pe care o aveți, puteți stoca machiajul în recipiente transparente cu diviziuni, în recipiente de plastic pe care le puteți stive sau în coșuri din plastic.
 • Image cu titlul Organizați produse de păr și machiaj în baie Pasul 9
  9
  Pentru machiaj în uz, puneți obiectele pe care le utilizați adesea într-o pungă sau geantă mică.
 • sfaturi

  • Faceți o reducere a colecției de machiaj din când în când a produselor expirate sau neutilizate. Știind ce aveți în furnizarea dvs. vă va împiedica, de asemenea, să cumpărați duplicate de lucruri.
  • Se recomandă alegerea containerelor care pot fi ușor curățate cu săpun și apă, în special cu machiajul.
  • Utilizați un sistem organizațional care funcționează cel mai bine pentru dvs. Alegeți containerele de depozitare în funcție de stilul tău de viață. În loc să utilizați sertare și dulapuri pentru produsele cosmetice, puteți să le depozitați și în pungi de agățat sau în cazuri de vanitate, dacă aceste opțiuni de stocare sunt mai potrivite pentru dvs. Cel mai important este să ai un loc pentru tot, și să te asigură că returnezi lucrurile de unde le-ai primit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți machiajul gratuitCum să obțineți machiajul gratuit
  Cum să obțineți machiaj ieftin și de bună calitateCum să obțineți machiaj ieftin și de bună calitate
  Cum de a da stralucirea perfecta pe fata taCum de a da stralucirea perfecta pe fata ta
  Cum se sterilizează borcane de sticlă pentru produsele cosmeticeCum se sterilizează borcane de sticlă pentru produsele cosmetice
  Cum se împiedică formarea unui bobCum se împiedică formarea unui bob
  Cum se poate preveni scurgerea machiajului în căldurăCum se poate preveni scurgerea machiajului în căldură
  Cum să preveniți deteriorarea produselor cosmeticeCum să preveniți deteriorarea produselor cosmetice
  Cum sa faci un kit de machiajCum sa faci un kit de machiaj
  Cum sa faci un machiaj simplu pentru scoalaCum sa faci un machiaj simplu pentru scoala
  Cum sa curatati buretii de machiajCum sa curatati buretii de machiaj
  » » Cum să organizați produse pentru păr și machiaj în baie

  © 2011—2020 ertare.com