Cum să comandați portofelul

Portofelul dvs. este prea voluminos sau simțiți că nu puteți găsi nimic fără a trebui să îl goliți? Îți ia mult timp să găsești banii sau cardul de client atunci când plătești? În acest articol vă vom arăta câțiva pași simpli pentru a vă ajuta să aveți un portofel ordonat și organizat tot timpul.

conținut

pași

Imaginea intitulată Aranjați-vă pașaportul Pasul 1
1
Goliți conținutul portofelului pe masă.
 • Imaginea intitulată Aranjați-vă că Wallet Pasul 2
  2
  Sortați fiecare tip de lucru în grămezi. Stabiliți banii, monedele, încasările, cărțile de supermarket și cardurile cadou.
 • Imaginea intitulată Aranjați-vă portofelul Pasul 3
  3
  Eliminați toate deșeurile, cum ar fi bomboane de bomboane sau chitanțe pe care nu le mai doriți. Câștigurile pe care nu mai doriți să le salvați transferați-le într-un dosar sau într-un sistem de fișiere unde le puteți găsi atunci când aveți nevoie de ele.
 • Imaginea intitulată Arrange your Wallet Step 4
  4
  Organizați biletele numeric. Începe cu cele ale unuia, apoi cele de cinci, zece, cele de douăzeci, cele de cincizeci și cele de o sută. Puneți-le în locul biletelor într-un mod ordonat.
 • Imaginea intitulată Asigurați-vă că Wallet Pasul 5
  5
  Uită-te la cardurile de credit. Decideți cele pe care le utilizați cel mai mult. Dacă credeți că nu este necesar să le luați tot timpul, lăsați-le acasă. Puneți pe cele pe care le utilizați în locul cărților de credit din portofel. Dacă tot credeți că puteți lua restul cu dvs., utilizați buzunarul cu fermoar pentru a păstra cele pe care le utilizați cel mai puțin.
 • Imaginea intitulată Aranjați-vă portofelul Pasul 6
  6


  Puneți toate cardurile de membru și carduri în fața dvs. și stabiliți care dintre ele aproape nu le utilizați. Cei mai mulți dintre noi poartă mai multe cărți decât avem nevoie. Chiar dacă ați uitat cardul de client, majoritatea magazinelor îl pot găsi prin numărul de telefon.
 • Imaginea intitulată Arrange your Wallet Step 7
  7
  Colectați monedele. Salvați câteva din fiecare valoare. Puneți-le în compartimentul destinat lor. Întotdeauna încercați să păstrați monedele într-o secțiune închisă a portofelului. Schimbarea liberă este întotdeauna o problemă atunci când cauți ceva în portofel. Dacă preferați să nu faceți schimbări, este mai bine. Păstrați-l într-un borcan pentru a cumpăra ceva frumos la sfârșitul anului. Da, se acumulează!
 • Imaginea intitulată Aranjați-vă că Wallet Pasul 8
  8
  Dacă primiți cărți de vizită în mod regulat, aveți posibilitatea să programați informațiile de care aveți nevoie pe telefonul mobil sau pe agendă imediat sau o dată pe săptămână. Dacă doriți să salvați cardul, salvați-l acasă. Cardurile de vizită primite zilnic pot fi amplasate într-un compartiment sau secțiune liberă din portofel.
 • Imaginea intitulată Asigurați-vă că Wallet Pasul 9
  9
  Cel mai bun mod de a vă purta propriile cărți de vizită este să aveți un deținător de carduri. Dacă doriți să plasați propriile cărți personale în portofel, utilizați un compartiment de caz sau de fotografie. În acest fel, veți ști întotdeauna unde să vă căutați cărțile de vizită și nu vă veți îndoi sau vă veți răni.
 • Imaginea intitulată Arrange your Wallet Step 10
  10
  Păstrați doar fotografia dvs. în secțiunea fereastră portofel. Orice nu este identificare nu trebuie să fie aici. Poate doriți să vă păstrați și cardurile în acest loc, dar asigurați-vă că le păstrați în spatele identificării.
 • Imaginea intitulată Aranjați pașii dvs. Wallet 11
  11
  Încercați să verificați și să comandați portofelul o dată pe săptămână pentru a elimina toate lucrurile pe care nu le doriți, chitanțe și monede.
 • sfaturi

  • Alegeți un portofel de dimensiunea de care aveți nevoie. Dacă transportați mai multe carduri de client, cărți de vizită sau fotografii în portofel, atunci ar trebui să cumpărați un portofel mai mare.
  • Obțineți un portofel care are suficiente compartimente cu fermoare sau buzunare închise. Acest lucru vă va permite să stocați lucrurile mai ușor și să împiedicați căderea monedelor din portofel sau din portofel.
  • Dacă aveți o chitanță pentru un element pe care doriți să-l returnați, păstrați chitanța împreună cu dvs. în secțiunea în care păstrați biletele dvs. de portofel.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați cărți în aplicația Apple WalletCum să adăugați cărți în aplicația Apple Wallet
  Cum să valorificați un cod din portofoliul SteamCum să valorificați un cod din portofoliul Steam
  Cum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de creditCum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de credit
  Cum se creează un cont PayPalCum se creează un cont PayPal
  Cum sa faci un portofel cu bandăCum sa faci un portofel cu bandă
  Cum se face un portofel din hârtieCum se face un portofel din hârtie
  Cum sa faci un portofel cu pantaloniiCum sa faci un portofel cu pantalonii
  Cum să vă împachetați portofelulCum să vă împachetați portofelul
  Cum să evitați să furat portofelulCum să evitați să furat portofelul
  Cum să faci un portofel pentru un hoțCum să faci un portofel pentru un hoț
  » » Cum să comandați portofelul

  © 2011—2020 ertare.com