Cum de a derula părul natural drept

Nu putem alege tipul de păr cu care ne-am născut, dar, din fericire, ne putem pieptene părul așa cum ne place. Este foarte comun ca persoanele cu par drept să aibă păr curat și invers. Fie că sunteți în căutarea schimba complet stilul, v-ați dorit întotdeauna să aibă parul cret sau doar doriți să experimenteze cu o coafura noua temporar, există mai multe opțiuni pentru a obține parul drept natural stânga ondulat. Cu puțin timp, veți obține o coafură diferită.

pași

Metoda 1
Pregătește-te să îți curci părul

Imaginea intitulă Faceți parul natural curul pasului 1
1
Faceți tunsul potrivit. Cu o tăietură de jumătate de păr, va fi mult mai ușor să vă încurcați părul decât dacă îl purtați prea scurt sau prea lung. Părul dvs. va fi suficient de lung pentru a face niște straturi de bucle, dar nu atât de mult încât procesul să fie prea greoi. Lungimea perfectă este un coamă de umerii.
 • Imaginea intitulă Faceți parul natural curul pasului 2
  2
  Oferiți volum și hidratare părului. Părul dvs. va avea nevoie de hidratare dacă doriți ca coafura să rămână pe loc. Dacă ți-ai neglijat părul lăsându-l să se usuce, buclele vor cădea mult mai repede. Încearcă să-ți pregătești părul la rizártelo cu o săptămână în avans, folosind șampoane și balsamuri hidratante.
 • 3
  Cumpărați produsele potrivite. Samponul de hidratare zilnic al lui Dove și spuma Nexus pentru a asigura densitatea și volumul sunt produse foarte recomandate. Utilizați șamponul hidratant în zile alternative pentru o săptămână înainte de a încerca să vă curățiți părul și să rezervați spuma pentru ziua în care o faceți.
 • Metoda 2
  Îndrăgostiți părul cu păr

  1
  Spălați-vă părul Spălați-l ca de obicei, dar folosiți aproximativ jumătate din cantitatea de balsam care se aplică de obicei. Utilizați un prosop pentru a vă usca părul (așteptați puțin înainte de a utiliza uscătorul). Ar trebui să aveți părul umed atunci când vă puneți părul. În acest fel, firele se vor extinde atunci când sunt deja fixate cu părul și coafura va dura mai mult.
 • 2
  Spălați-vă spuma peste tot, fără a uita rădăcinile și sfaturile. Minte în palma mâinii dvs. o sumă egală cu mărimea unei mingi de golf. În funcție de cât timp aveți părul, veți avea nevoie de mai multe sau mai puține aplicații. Utilizați o sumă generoasă. După aplicarea spumei, uscați din nou părul cu un prosop de la vârfuri la rădăcini. Evitați să-l frecați, deoarece în acest fel s-ar putea înfunda, devenind nesăbuit și neputincios.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă că părul natural curul pasului 6
  3
  Aplicați un produs pentru a da volum rădăcinilor sau un spray de îngroșător pentru a asigura densitatea. Aplicați produsul pentru a da volum rădăcinilor numai în rădăcini. Când o aplicați, nu uitați rădăcinile spatelui capului și ale gâtului. Puteți aplica un spray de îngroșare pe tot părul, ca și cum ar fi lac.
 • 4
  Uscați-vă părul cu uscătorul. În timp ce vă uscați părul, utilizați degetele pentru a piepteni ușor. Este posibil să trebuiască să utilizați o pensulă la sfârșit, dar încercați să o evitați cât mai mult posibil pentru ca părul să nu devină prea neted. Cea mai bună opțiune în acest caz este să folosiți cu atenție degetele.
 • 5
  Împărțiți-vă părul în fire mici până la rizártelo. Începând cu partea inferioară a capului, utilizați degetele pentru a separa părul în secțiuni. Chiar înaintea rasarte fiecărei secțiuni, pulverizați cu lac. Utilizați firepins pentru a atașa buclă la cap. Înainte de a continua, curbați celelalte secțiuni, ținând fiecare buclă în poziție cu o furculiță.
 • 6
  Uscați părul timp de aproximativ un minut. Odată ce ați fixat toate buclele cu păr de păr, uscați-vă părul din nou pentru a fixa mai bine coafura. Apoi, aplicați din nou lacul peste tot. Lăsați buclele să se așeze și să se răcească complet.
 • 7
  Scoateți coarnele furcii. Așteptați până când buclele se răcește înainte de ao face. Apoi, periați-vă puțin părul cu degetele, dar nu-l periați. Pensulă va distruge munca făcută. Cu cât tratați mai puțin buclele, cu atât mai bine. Aplicați lacul ultima oară. Acum părul tău va fi curat și frumos. Dacă nu sunteți mulțumit de rezultat, încercați să dormiți cu firul de păr.
 • Metoda 3
  Curlați-vă părul cu agățătoare de spumă

  Imaginea intitulă Asigurați-vă că părul natural curul pasului 11
  1
  Cumpărați câteva role de spumă. Le puteți găsi la orice magazin de cosmetică sau chiar la cea mai apropiată farmacie. Prețul acestor instrumente de styling nu trebuie să depășească zece dolari și este foarte eficient pentru a face o reparație bună. Țineți cont de faptul că curlatorii de spumă lasă puțin mai multe bucle clasice sau retro stil.


 • Imaginea intitulă Asigurați-vă că părul natural curul pasului 12
  2
  Așteptați până veți pleca la culcare. Curlatorii de spumă rămân pe loc toată noaptea și au nevoie de mult timp pentru a-și face treaba. Această metodă nu va fi eficientă dacă o utilizați dimineața sau dacă vă grăbiți să mergeți undeva.
 • 3
  Umezi-ți părul Nu trebuie să vă îmbibați părul, dar dacă reglați corect nivelul de umiditate, buclele vor fi mai bine dacă este umed. Este mai ușor să se manipuleze părul când este ud, iar buclele vor fi mai bine definite și fixate dimineața. Luați un duș Uscați-vă părul cu un prosop și apoi așteptați o oră și jumătate.
 • 4
  Împărțiți-vă părul în secțiuni utilizând agrafele de spumă. Începeți în partea de sus a capului și vedeți lucrul în jos. Puteți face fire de dimensiunea dorită. Trebuie doar să rolați fiecare în jurul valorii de burete spumă, astfel încât este bine atașat la scalp. Începeți la coroana capului și lucrați în jos, formând o linie verticală de curlatori în centrul capului. Odată ce ai această bază, poți continua să repeți procesul de pe ambele părți ale capului și din spate.
 • Imaginea intitulă Faceți parul natural curul părului Pasul 15
  5
  Stai jos. După ce ați pus panglica de spumă peste tot, puteți să vă culcați. Cel mai bun lucru despre spiralele de spumă este că ele sunt suficient de moi pentru a putea dormi cu ele. Somnul cu bucle este cel mai bun mod de a vă face părul într-adevăr curulat dacă este ceea ce căutați. Asigurați-vă că aveți toată noaptea înainte să dormiți. Nu încercați această metodă înainte de un pui de somn de câteva ore dacă doriți să obțineți un rezultat bun.
 • 6
  Încălziți coșurile cu un uscător de păr atunci când vă treziți. Fă-o pentru un minut, înainte de a le elimina. Rețineți că buclele părăsesc părul într-adevăr curul. Dacă doriți să faceți valuri blânde, aceasta nu este metoda potrivită.
 • Metoda 4
  Curling păr cu clești

  Imaginea intitulă Asigurați-vă că părul natural curul Pas 17
  1
  Alegeți cleștii potriviți. Există multe tipuri diferite de fier de curling disponibile pe piață, și ar trebui să alegeți cele potrivite pentru păr și pentru coafura pe care doriți să faceți. Dacă doriți să obțineți bucle mici și strânse, alegeți o bară mică cu bara cu diametru mic. Dacă doriți să obțineți vapori de apă, căutați o pereche de clește cu cel mai larg bar. Puteți cumpăra clești prin Internet sau la orice magazin de frumusețe și coafură.
 • 2
  Aplicați lac. Ar trebui să o faceți înainte de a vă curba părul cu cleștii. Asigurați-vă că ați îndoit tot părul, inclusiv smocurile de pe fundul gâtului și toate straturile inferioare. Așteptați câteva secunde pentru ca lacul să se usuce înainte de a începe să folosiți cleștii.
 • Imaginea intitulă Faceți parul natural curul pasului 19
  3
  Selectați temperatura corespunzătoare pentru clești. Nu lăsați niciodată să depășească 205 ° C (400 ° F). Daca ai parul fragil, probabil, cel mai bine să rămână mereu în jurul valorii de 93 ° C (200 ° F), dar dacă aveți gros și grosier, puteți încerca să selectați o temperatură de aproximativ 150 ° C (300 ° F).
 • 4
  Împărțiți părul în secțiuni și țineți firele cu pensete. Nu faceți secțiuni prea mari sau prea mici (în funcție de cantitatea de păr pe care o aveți, va trebui să o împărțiți în mai mult sau mai puțin secțiuni). Trebuie doar să vă asigurați că secțiunile sunt ușor de gestionat. Începeți în partea de sus a capului și lucrați în jos. În acest fel, procesul va fi mult mai ușor pentru dvs.
 • 5
  Rotiți fiecare secțiune în jurul barei de clește. Începeți la rădăcini. Ar trebui să țineți firele de păr în clește între 10 și 20 de secunde înainte de a continua cu următoarea secțiune. Dacă penseta dvs. are pensete, răsuciți firul în jurul întregii bare și folosiți penseta pentru ao ține în poziție.
 • 6
  Aplicați din nou lac. Utilizați degetele pentru a înmuia ușor buclele înainte de a le pulveriza cu o atingere finală de lac. Cu noroc, veți fi mulțumit de rezultat și coafura va rămâne pe loc mai mult timp. Nu uitați să opriți și să deconectați cleștii!
 • sfaturi

  • A dormi cu panglici este o altă opțiune pentru a obține mai mult păr ondulat. Probabil că nu va fi curlată, dar vă va ajuta să o rotiți.
  • Asigurați-vă că aveți suficient timp pentru a vă curba părul. Rezultatul nu va fi ceea ce căutați dacă o faceți grabnic.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se adaugă greutatea părului crețCum se adaugă greutatea părului creț
  Cum să îndreptați temporar părul permanentCum să îndreptați temporar părul permanent
  Cum de a obține buclele să rămână în părul tăuCum de a obține buclele să rămână în părul tău
  Cum de a transforma parul drept în ondulatCum de a transforma parul drept în ondulat
  Cum sa tai parul in straturiCum sa tai parul in straturi
  Cum să ai grijă de părul scurtCum să ai grijă de părul scurt
  Cum să aibă grijă de păr natural curulatCum să aibă grijă de păr natural curulat
  Cum sa cresti parul scurtCum sa cresti parul scurt
  Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)
  Cum de a înăbuși părul curat în mod naturalCum de a înăbuși părul curat în mod natural
  » » Cum de a derula părul natural drept

  © 2011—2020 ertare.com