Cum să vă răsuciți părul

Părul tău cădea ca o săgeată? Din când în când devine ondulat, dar numai după ce a petrecut o zi lungă pe plajă? Nu vă faceți griji! Pentru a adăuga câteva valuri la parul dvs., aveți o mulțime de opțiuni de a alege de la. Indiferent dacă utilizați căldură sau nu, veți obține valuri frumoase ușor de creat în confortul casei dvs.!

pași

Metoda 1
Folosind un coaser pentru păr și cardat

Imagine cu titlul Make Your Hair Wavy Pasul 1
1
Combinați orice nod și apoi separați părul în secțiuni pentru a lucra mai ușor. În funcție de cât de mult păr aveți, puteți utiliza orice număr de partiții. Două este probabil suficient. Împărțiți-vă părul în două secțiuni (partea superioară și inferioară este de obicei destul de utilă) și separați o secțiune de cale.
 • Puteți, de asemenea, să vă împărțiți părul între dreapta și stânga, dacă doriți, deși este de obicei mai ușor să îl împărțiți în partea superioară și inferioară.
 • 2
  Ținând fierul curling cu mâna opusă, înfășurați un fir de păr în jurul fierului curling. Secțiunea trebuie să aibă o lățime de aproximativ 2,5 cm (1 inch). Pe măsură ce îl înfășurați în jurul buclei, asigurați-vă că vă păstrați părul plat, fără să-l răsuciți în timp ce îl înfășați.
 • Lăsați ultimele 2.5 până la 5 cm (1 până la 2 inci) de păr din coș, astfel încât să rămână drept în timp ce restul părului este fluturat. Acest lucru va da un aspect mai spontan.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă părul pe scară largă Pasul 3
  3
  Schimbați unghiul coșului de păr pentru a schimba buclele. În funcție de aspectul final, poate doriți să ajustați gradul de tensiune al buclelor. Modul în care țineți curlerul va determina modul în care părul va fi ondulat sau curat. Puteți încerca chiar și de la 2 la 3 metode diferite pentru a avea o privire cu mai multă textură și a face să pară ceva mai natural. De exemplu:
 • Înclinarea curlerului în timp ce înfășurați părul va duce la bucle mai relaxate.
 • Înclinarea curgerii în jos va duce la râde mai stricte.
 • Înclinați curul în jos, aproape vertical, pentru a avea bucle mai strânse
 • Răsuciți ușor părul în timp ce îl îndoiți, trăgând din greu, pentru a obține bucle foarte strânse.
 • 4
  Îndepărtați ușor buclele pentru un aspect mai ondulat. Luați o pensulă și piepterați jumătatea inferioară a părului, slăbind buclele pentru a obține valuri ușoare. Acest lucru nu este strict necesar, dar va avea ca rezultat un păr mai curat și ondulat.
 • Imagine cu titlul Make Your Hair Wavy Pasul 5
  5
  Spray ușor o perie cu un spray de păr și apoi o mișcați în sus și în jos în păr. Aceasta adaugă corpul și se ridică la bucle, ajutându-i să fie valuri mari și frumoase. Lucrați în secțiuni mici, mutați peria de sus în jos și adăugați un pic mai mult spray de păr atunci când este necesar.
 • Imagine cu titlul Make Your Hair Wavy Pasul 6
  6
  Pulverizați-vă părul cu spray de păr, astfel încât buclele să rămână în poziție, și asta-i tot! Acesta este tot ce trebuie să faceți. Continuați să experimentați cu coșul de păr și peria pentru a găsi aspectul pe care îl preferați cel mai mult.
 • Metoda 2
  Stoarce-l

  Imagine cu titlul Make Your Hair Wavy Pasul 7
  1
  Găsiți atașamentul pentru difuzor pentru vârful uscătorului de păr. Majoritatea uscătoarelor de păr includ un difuzor pe care îl puteți pune pe vârful uscătorului. Difuzorul dispersează căldura într-o zonă mai largă a părului, în loc să direcționeze aerul către o singură zonă. Acest instrument vă va ajuta să colaționați părul fără a lăsa puful.
  • Cele mai bune difuzoare sunt rotunde și concave în mijloc și nu sunt plate ca niște buzunare. Acest formular se va face valuri mai natural uscat, deoarece acestea se poate înclina în difuzor rotund și șuvițele naturale uscate.
 • Imagine cu titlul Make Your Hair Wavy Pasul 8
  2
  Spălați-vă părul înainte să-l stoarceți. Este necesar să vă spălați părul pentru această metodă pentru că aveți nevoie să se usuce parul ud, cu un difuzor pentru ondularlo. De obicei, persoanele cu părul ondulat au și părul uscat. Poti cumpara un sampon hidratant si balsam pentru a spala parul sau puteți folosi orice sampon care funcționează cel mai bine pentru tipul tau de par.
 • Luați în considerare spălarea părului cu o metodă fără șampon, cu puțin șampon sau doar cu balsam, în loc să utilizați un șampon. Metodele fără șampon sau cu puțin șampon sunt șampoane alternative fără detergenți. Deoarece detergenții și sulfații găsiți în șampoanele normale pot să usuce cuticulele și să determine părul să devină spongios, mulți oameni cu valuri naturale au început să-și spele părul fără samponare.
 • Dacă alegeți să utilizați un șampon, cumpărați un produs care nu conține sulfat. Sulfatii sunt agenti de curatare care usuca parul si fac ravagii pe parul lizier.
 • Image cu titlul Make your Hair Wavy Pasul 9
  3
  Uscați părul cu un prosop sau aer până când este umed. Părul trebuie să fie ud înainte de a începe. Dacă doriți să evitați puful, folosiți un prosop moale din microfibră sau o cămașă moale și îndepărtați umezeala din păr.
 • Utilizați prosopul moale și uscați mai întâi rădăcinile părului.
 • Luați părul în secțiuni și alunecați-l între pliurile prosopului.
 • Permiteți părului să se usuce la aer timp de o jumătate de oră sau mai mult, astfel încât să fie mai umed decât umedul atunci când începeți să utilizați uscătorul. Sau puteți înfășura un prosop moale pe cap timp de 15-20 de minute pentru a absorbi umezeala din păr.
 • Nu strângeți prea mult părul sau răsuciți-l cu prosopul, pentru că îl poate deteriora. Parul umed este mai predispus la rupere, așa că fiți atent când este umed și nu strângeți undele dacă nu este necesar.
 • Imagine cu titlul Make Your Hair Wavy Pasul 10
  4
  Aplicați un produs pe părul dvs. Puteți aplica spumă, gel sau cremă în pieptene, în funcție de ceea ce preferați. De asemenea, puteți utiliza o cremă sau un spray de protecție împotriva căldurii pentru a proteja părul de deteriorările cauzate de căldură. Dacă aveți păr natural, acesta va fi, probabil, și uscat și o cremă groasă de pieptene care va hidrata va funcționa bine.
 • Pentru a aplica produsul, frecați crema sau spuma pe palmele mâinilor și, în loc să o aplicați de la rădăcină la vârfuri, stoarceți cu grijă părul în secțiuni de jos în sus cu mâinile pentru a distribui crema ușor pe secțiuni. natural al părului tău. Dacă aveți părul scurt, faceți același lucru și acoperiți grupurile de valuri existente sau posibile din partea de sus, stoarcerea părului cu produsul în mână. Această tehnică va ajuta valurile să se miște și să nu fie grele.
 • Dacă aveți păr natural uscat, evitați produsele cu alcool, deoarece acestea se usucă.
 • 5
  Strângeți părul în secțiuni. Aruncați părul în jos și utilizați difuzorul pentru a usca valurile și mâinile pentru a le defini. Îndreptați uscătorul din partea inferioară, în loc să uscați de sus în jos. Luați o parte a părului și plasați-o în partea concavă a difuzorului. Părul trebuie să înceapă să formeze unde naturale cu căldura difuzorului. Apoi, lăsați părul să cadă din difuzor și cu mâna asemănătoare ghearei, luați secțiunea și strângeți încet părul de jos. Când stoarceți părul cu mâna, îndreptați uscătorul spre spațiile dintre degete.
 • Aruncați părul când este aproape uscat și repetați procedura cu o altă secțiune. Continuați secția de uscare în secțiune cu uscătorul în mod egal până când părul este aproximativ 90% uscat. Apoi, restul părului se usucă după uscarea aerului cu aer rece la uscător.
 • Imagine cu titlul Asigurați-vă că părul este ondulat
  6
  Uscați valurile cu aer rece. Reglați uscătorul la temperatura rece și uscați părul de la 30 secunde la 1 minut pentru a vă ajuta să setați stilul. Majoritatea uscătoarelor se potrivesc în mod racoros sau au un buton pe care îl puteți menține și face ca aerul să se răcească. Aerul rece vă va ajuta să etanșați cuticula de păr, astfel încât valurile să rămână în poziție.
 • Imagine cu titlul Make Your Hair Wavy Pasul 13
  7
  Aplicați un spray ușor pe parul tău ondulat. Întoarceți capul în jos și pulverizați tot părul cu spray pentru a păstra valurile. Strângeți părul în secțiuni cu mâna asemănătoare cu ghearele pentru a ajuta la menținerea valurilor în păr. Trebuie să utilizați un pulverizator de fixare scăzut, flexibil sau mediu pentru a împiedica părul să devină crustă sau rigid. Aruncați părul înapoi și fixați-l după preferințele dvs.
 • Păstrați sticla de pulverizare la cel puțin 15 cm (6 inci) de păr, astfel încât să nu-l pulverizați prea aproape de cap.
 • Există spray-uri care adaugă rezistență și strălucire părului fără a adăuga greutate. Dove și Garnier spray-uri au apăsat lumină excelentă, umiditate, spori strălucire și țineți valuri în loc.
 • Metoda 3
  Îmbrăcați-o

  Imagine cu titlul Make Your Hair Wavy Pasul 14
  1
  Spălați-vă și condiționați-vă părul înainte de a dormi. Vrei parul este ud pentru această metodă, deoarece ei dorm cu impletituri de la o zi la alta, astfel ca parul tau este ondulat. Continuați cu rutina normală de spălare a părului pentru a vă pregăti părul pentru împletit.
 • Imagine cu titlul Make Your Hair Wavy Pasul 15
  2
  Lăsați părul să se usuce până când este umed. Veți dori ca părul să fie umed înainte de a fi împletit pentru a se usca peste noapte. Aveți grijă să nu vă uscați prea mult părul sau altfel nu va crea atât de multe valuri.
 • Imagine cu titlul Asigurați-vă că părul este ondulat 16
  3
  Separați părul în secțiuni late de 5 până la 7 cm (2 sau 3 inci) și țineți părul cu o broșă. Începând din partea dreaptă sau din stânga a capului, utilizați câteva broșe sau panglici pentru a împărți părul în secțiuni de 5 până la 7 cm (2 sau 3 inci). Odată ce aveți o secțiune superioară a colțului fixat, acesta trece sistemic de la o parte a capului la celălalt până când secțiunile sunt strânse și apoi începe să creeze un nou rând sub primul. Continuați până când jumătatea capului este separată în secțiuni.
 • 4
  Împletiți fiecare secțiune de păr. Pentru un efect mai ondulat, obțineți panglici franceze. De asemenea, puteți dormi cu panglici normale, astfel încât părul să fie ondulat. Începeți la baza capului și împărțiți încuietoarea în trei secțiuni. Îmbrăcați părul în jos. Dacă puteți, cereți unui prieten să vă ajute, astfel încât să puteți împleti întregul cap. Împletiți părul până la capăt și țineți fiecare panglică cu o bandă elastică care nu este cauciuc, dacă aveți.
 • Imaginea intitulată Asigurați-vă părul în culori groase Pasul 18
  5


  Rămâi cu panglicile. Majoritatea oamenilor au nevoie de aproximativ 6 ore ca să se usuce. Luați suficient timp să dormiți cu împletiturile cu o noapte înainte de ziua în care doriți să aveți părul ondulat, mai ales dacă aveți păr gros. În cazul în care părul împletiturilor este încă umed dimineața, puteți usca panglica cu uscătorul. Aveți grijă să le uscați, deoarece părul ar putea fi foarte pufos. Este mai bine să lăsați părul să se usuce în mod natural.
 • 6
  Scoateți îmbrăcămintea dimineața. Desfaceți panglicile unul câte unul, pornind de la o parte a capului la cealaltă. Lăsați părul să se descurce ușor, perindând ușor firele. Protejați valurile și nu le separați cu degetele puternic.
 • 7
  Tulburați-vă și fixați-vă părul cu degetele. Aplatizați sau bureți părul cu degetele în funcție de ceea ce doriți. Aplicați-o pe linie și o rotiți în secțiunile intermediare și la capete. Scoateți ușor orice deget cu degetele. Dar nu vă periați părul. Dacă faceți acest lucru, părul poate pierde valurile și poate deveni foarte pufos.
 • Metoda 4
  Arcuri mici

  Imagine cu titlul Make Your Hair Wavy Pasul 21
  1
  Spălați-vă părul înainte de a merge la culcare. Trebuie să aveți păr umed pentru a face această metodă, deoarece veți dormi cu mici arcuri toată noaptea, astfel încât părul dvs. este ondulat. De asemenea, puteți folosi o sticlă de pulverizare și puteți umezi părul în loc să îl spălați.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă părul înflorit Pasul 22
  2
  Asigurați-vă că părul este ud. Îndepărtați excesul de apă din părul dvs. înainte de a face mici arcuri. Veți dori ca părul să fie umed înainte de a începe. Dacă părul este prea umed, nu se va usca bine peste noapte.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă părul în culori groase Pasul 23
  3
  Separați părul în secțiuni de 7 până la 10 cm (3 până la 4 inci) pentru a face arcurile. Secțiunile mai mici vor crea panglici mai mici și valuri mai stricte, în timp ce secțiunile mai mari vor crea valuri mai libere. Alegeți stilul pe care îl preferați sau le amestecați și creați valuri mici în față și valuri mai mari în spate. Trece păr metodic subiect și secțiuni de 7 până la 10 cm (3 până la 4 inci), crearea de rânduri de la stânga la dreapta până la linia parului de pe spate. Apoi, face un alt rând de mai jos primul pentru a ajunge la partea de jos a capului și părul are secțiuni regulate, pe o parte a capului.
 • După ce ați terminat de a face arcuri pe de o parte, puteți merge la cealaltă parte a capului și împarte părul în secțiuni din nou metodic.
 • Prin separarea părului în acest fel, valurile vor fi mai obișnuite. Dacă doriți să obțineți un stil mai dezordonat, puteți crea arcuri aleatorii peste tot în cap.
 • 4
  Întoarceți fiecare secțiune de păr spirală și atașați-o la partea superioară a capului. La fel cum ați face și cu un bun obișnuit, întoarceți secțiunea de păr până când ajungeți la capete. Odată ce părul este rotit, faceți spirale mici cu părul de pe scalp, până când părul formează un arc mic. Fixați cu o pereche de furci sau benzi elastice, altele decât cele de cauciuc pe fiecare parte a spiralei, astfel încât să fie ferm în loc.
 • 5
  Treceți prin cap repetând pașii de la 5 la 7 până când tot părul este fixat. Adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei pentru a vă ajuta să atașați arcurile la partea din spate a capului. Dacă nu aveți pe cineva să vă ajute, puteți separa parul de pe spatele liniei și rupe înainte de ambele părți, astfel încât maimuțele să rămână pe părțile laterale, pe partea din spate a capului. Utilizați două oglinzi pentru a vă ajuta să atașați și atașați arcurile atunci când lucrați în spatele capului.
 • Image cu titlul Make Your Hair Wavy Pasul 26
  6
  Adormiți-vă cu arcurile. Majoritatea oamenilor au nevoie de aproximativ 6 ore pentru ca arcurile să se usuce. Ia destul de somn cu o noapte înainte de a chignons ziua în care doriți să aibă părul ondulat, mai ales daca ai parul lung gros.
 • 7
  Scoateți aruncările dimineața. Începeți cu secțiunile din spate și scoateți cu grijă pinii de la fiecare bun, astfel încât părul să fie slăbit. Continuați pe tot capul până când tot părul este slăbit. Lăsați părul să se relaxeze ușor, scuturând capul pentru a slăbi părul sau atingeți ușor valurile. Dar nu-ți petreci prea mult pe părul tău pentru că trebuie să încerci să păstrezi intacte cât mai mult posibil.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă părul în culoarea pielii Pasul 28
  8
  Tulburați-vă și fixați-vă părul cu degetele. Slăbiți undele cu degetele și îndepărtați orice încâlcări. Aveți grijă să nu vă spălați părul, deoarece dacă faceți, părul poate pierde valurile și va fi pufos.
 • Imagine cu titlul Make your Hair Wavy Pasul 29
  9
  Aplicați un spray de fixare cu lumină pe părul ondulat. Întoarceți capul în jos și pulverizați întregul păr cu spray. După ce întoarceți părul la locul său, așezați mâna în formă de gheară și stoarceți părul în secțiuni, pentru a vă ajuta să țineți valurile.
 • Metoda 5
  Un arc

  Imaginea cu titlul Asigurați-vă că părul este ondulat
  1
  Spălați-vă părul înainte de a face un arc. Ca o alternativă, pulverizați partea de mijloc și capetele părului cu o sticlă de pulverizare pentru ao face umedă. Veți dori părul dvs. să fie umed pentru această metodă, deoarece va trebui să se usuce cu bun, astfel încât acesta să arate ondulat.
 • Imagine cu titlul Asigurați-vă că părul este ondulat
  2
  Uscați rădăcinile părului cu uscătorul, dar lăsați capetele și secțiunea intermediară să fie umezite. Îndreptați uscătorul din partea de sus a capului și uscați rădăcinile în linia părului. Apoi, ridicați părul în secțiuni și uscați rădăcinile. Lăsați secțiunea intermediară și capetele umede.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă parul cu catifea Pasul 32
  3
  Separați părul de partea din spate a capului și rotiți cele două secțiuni mari ale părului. Nu vă faceți griji că linia este exactă, luați părul astfel încât să fie aproximativ jumătate din ea în fiecare mână. Rotiți fiecare parte a părului într-o singură direcție, până când se întoarce la vârf. Dacă doriți ca valurile să fie în interior, întoarceți partea dreaptă a părului spre stânga și părul care este în mâna stângă, spre dreapta. Dacă doriți ca părul să se rostogolească, rotiți fiecare parte în direcția opusă.
 • 4
  Întoarceți o cheie de blocare până când ajungeți în spate. Când ați transformat ambele fire în partea de jos, răsuciți cele două fire împreună pentru a se împleti ca o panglică. Continuați să le întoarceți până la spatele gâtului, până când ajungeți la capătul părului. Trebuie să rămână o închizătură lungă, întrețesută. Asigurați-vă că o țineți la capăt, pentru a nu se desprinde.
 • 5
  Rolați acea bandă înfășurată, formând un balerină în partea din spate a capului. Răsuciți părul înfășurat într-un cerc, pe partea din spate a capului, până când se formează o bucată strânsă. Bunul ar trebui să fie scăzut și să atârne puțin peste gâtul gâtului. Asigurați arcul la partea din spate a capului cu o buclă sau cu o pereche de furci cu gheare de păr.
 • Imagine cu titlul Asigurați-vă că părul este ondulat
  6
  Lăsați bun până când părul este uscat. În funcție de cât de gros este părul dvs., va dura o perioadă diferită de timp pentru a se usca. Persoanele care au părul mai scurt sau mai subțire ar trebui să aștepte doar câteva ore pentru ca părul să se usuce. În timp ce persoanele cu păr gros ar trebui să aștepte toată ziua.
 • 7
  Scoateți bunica și fixați-vă părul. Desfaceți ușor arcul din partea din spate a capului, având grijă să nu îl trageți prea tare. Își rupe și aranjează părul cu degetele. Slăbiți valurile cu degetele și eliminați orice mizerie. Nu vă periați părul și nu petreceți prea mult timp pe degete. Valurile trebuie ținute și când le atingi, le poți face să-și piardă forma.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să împărțiți părulCum să împărțiți părul
  Cum să stilul părului cu lungime medieCum să stilul părului cu lungime medie
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum se fac valuri de plajă în părul tăuCum se fac valuri de plajă în părul tău
  Cum se fac valuri de plajă în păr cu un fierCum se fac valuri de plajă în păr cu un fier
  Cum sa faci valuri in parul tau cu un coaserCum sa faci valuri in parul tau cu un coaser
  Cum sa faci valuri in parul scurtCum sa faci valuri in parul scurt
  Cum să faceți valuri blânde în părCum să faceți valuri blânde în păr
  Cum se fac bucle cu un fier de îndreptareCum se fac bucle cu un fier de îndreptare
  Cum sa faci un bun cu parul tauCum sa faci un bun cu parul tau
  » » Cum să vă răsuciți părul

  © 2011—2020 ertare.com