Cum de a vă curăța părul de la noapte la dimineață (metoda panglică)

Parul luminos este o coafură distractivă și plină de farmec pentru a lucra sau a te distra, dar crearea de valuri cu un fier curling este o sarcină care consumă mult timp. Cu toate acestea, din fericire, există o altă metodă de a avea valuri lichide într-o fracțiune de timp și fără nici o deteriorare din cauza căldurii. Când dormi cu panglici în timpul nopții, poți să te trezești cu valurile frumoase pe care le vrei.

pași

Partea 1
Pregătește-ți părul

Imagine intitulată Obțineți o metodă de spălare a părului înmuiat (Metoda de spirală) Pasul 1
1
Spălați-vă părul, dar săriți balsamul. Va fi recomandabil să aveți părul curat pentru împletiturile dvs., așa că spălați-l cu șampon ca în mod normal. Cu toate acestea, balsamul poate face părul prea matasos și acest lucru face dificilă menținerea buclelor.
 • Dacă părul este foarte gros, încurcat și trebuie să utilizați absolut balsam, utilizați-l cu moderatie. Acest lucru va face o mare diferență în cât de bine valurile tale rămân.
 • 2
  Uscați-vă părul prin picurarea ușoară a apei. Prin stoarcerea cu atenție a apei, veți evita frizz-ul creat de un prosop normal. Înghănirea sau înfășurarea părului cu un prosop poate înfunda arborele de păr și vă poate oferi un cap curbat.
 • Parul umed este fragil, deci fii mai atent atâta timp cât lucrezi cu el.
 • Dacă nu puteți șterge toată apa cu mâinile, investiți într-un prosop din microfibră sau folosiți o cămașă de bumbac moale pentru a vă usca părul. Puteți să le folosiți pentru a stoarce excesul de apă și, în același timp, pentru a evita textura brută a unui prosop normal.
 • 3
  Combinați părul și pulverizați-l cu spray de mare. Utilizați un pieptene din piele largă sau doar degetele pentru a vă pieptene cu atenție părul. Odată ce este pieptănat pentru a vă place, luați spray de mare în spray pentru a adăuga unele textura la parul umed. Spray de mare poate da parului tau aceleasi valuri create de apa de mare.
 • Pulverizați sarea de mare uniform pe par. Eticheta de pe pulverizare vă va spune de obicei să vă stoarceți părul după aceea, dar împletiturile îți vor strânge părul.
 • Cu siguranta nu trebuie sa fugi pentru a cumpara spray de sare de mare pentru a avea valurile perfecte. Orice produs care vă oferă părului un pic de putere deținătoare, cum ar fi un spray de păr sau un spray umed, va funcționa. Aceste produse vă vor oferi, de asemenea, o "fermitate" suplimentară pentru a vă ajuta să păstrați valurile.
 • De asemenea, puteți să omiteți complet produsul, dacă alegeți. Îngrijirea parului umed poate crea valuri frumoase fără spray sau spumă, doar experimentați cu părul pentru a vedea ce funcționează cel mai bine!
 • Imagine intitulată Obțineți o metodă de spălare a părului pe bază de mătase (Metoda de spirală) Pasul 4
  4
  Treceți prin apă dacă aveți un păr natural cu textura afro. Deoarece parul este uscat în mod natural, spălarea în mod regulat poate elimina uleiuri naturale valoroase. În plus, umezirea părului aflat în textură africană va cauza bucle mai strânse decât doriți să creați. În schimb, este recomandabil să vă creați împletiturile folosind un hidratant sau un ulei pe parul uscat.
 • Partea 2
  Creați panglici

  1
  Separați părul umed în secțiuni. Numărul de secțiuni depinde de grosimea părului și de cât de mult doriți ca valurile să fie. Cu cât există mai mult păr într-o secțiune, cu atât vor fi mai multe valuri. Dacă aveți păr foarte subțire, puteți avea nevoie doar de una sau două secțiuni. Dacă aveți păr foarte gros, ar fi recomandabil să-l separați în mai multe secțiuni.
  • Țineți părul care nu este împletit, astfel încât să nu se împiedice.


 • 2
  Împletiți fiecare secțiune de păr. Tricoturile stricte vor crea un stil curlier, astfel încât să-l mișcați ușor pentru a crea valuri moi. Amintiți-vă că în cazul în care începe tresarea, valurile vor începe. Dacă doriți ca părul să fie mai flat pe capul vostru și să formați valuri în jurul feței, porniți panglica de dedesubt. Dacă doriți să aveți volum și valuri în partea de sus, porniți panglica lângă rădăcini.
 • Tradițiile tradiționale cu 3 stranduri funcționează perfect. Cu toate acestea, puteți experimenta Panglici franceze și panglici de pește pentru a vedea toate tipurile de valuri pe care le puteți crea.
 • 3
  Acoperă păr natural cu textura afro cu un produs hidratant. Puteți utiliza orice tip de produs de hidratare fără clătire care vă place. Produsele care conțin ulei de măsline, ulei de nucă de cocos, unt de shea și glicerină sunt opțiuni bune.
 • Asigurați-vă că și mâinile sunt acoperite de produs.
 • Creați panglici. Din nou, veți crea diferite tipuri de valuri în funcție de cât de strânse și mai groase sunt panglicile. Experimentați cu metode diferite până când găsiți procesul perfect.
 • 4
  Asigurați-vă fiecare panglică cu o bandă de cauciuc pentru păr. Încercați să împletiți fiecare fir până la capăt, pentru a evita să aveți vârfuri netede atunci când vă treziți. În plus, legarea capătului panglicii prea strâns poate crea o crepătură neplăcută în păr. Asigurați-vă că elasticul este suficient de ferm pentru a conține panglica dacă aruncați și întoarceți în pat în timpul nopții, dar nu atât de ferm încât să zdrobească firele.
 • Utilizarea elasticelor de țesătură în locul elasticelor din cauciuc poate ajuta la evitarea fantei și, de asemenea, la prevenirea eventualelor deteriorări.
 • Du-te la culcare! Panglica ta se va usca in timpul noptii.
 • Partea 3
  Uscați-vă și piepterați valurile

  Imagine intitulată Obțineți o pătură peste noapte (metoda Braid) Pasul 9
  1
  Asigurați-vă că firele sunt uscate. Dacă părul tău este foarte gros, ai folosit secțiuni mari de păr sau ai împletit părul când era foarte umed, împletiturile ar putea fi puțin ude când te trezești. Dacă este necesar, rulați un uscător peste păr, până când dispare umezeala excesivă.
 • 2
  Aruncați panglicile. După ce ați scos toate benzile de cauciuc pentru păr și ați răsturnat toate bretelele, rulați-vă degetele prin păr. Acest lucru va ajuta la fluidizarea undelor și la încorporarea secțiunilor. Nu vă periați părul! Acest lucru va doar curbura și ruina valurile create de tricoturi.
 • 3
  Pieptene și pulverizați părul cu lac. În afară de periajul, puteți piepteni părul așa cum ați proceda normal. Utilizați valurile voastre libere, le legați într-o coadă de coadă sau într-o jumătate de coadă. Undele voastre vor adăuga volumul la orice coafură. Odată ce sunteți mulțumit de coafura dvs., pulverizați firele cu un spray de păr. Acest lucru va ajuta valurile să dureze toată ziua.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți un păr sexy și tunsCum să obțineți un păr sexy și tuns
  Cum de a înăbuși părul curat în mod naturalCum de a înăbuși părul curat în mod natural
  Cum sa dormi cu parul dreptCum sa dormi cu parul drept
  Cum sa evitati parul voluminos si ondulatCum sa evitati parul voluminos si ondulat
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum sa faci coafura "Sweet"Cum sa faci coafura "Sweet"
  Cum se fac valuri de plajă cu sare de mareCum se fac valuri de plajă cu sare de mare
  Cum sa faci valuri in parul tau cu un coaserCum sa faci valuri in parul tau cu un coaser
  Cum sa faci valuri in parul scurtCum sa faci valuri in parul scurt
  Cum să faceți valuri blânde în părCum să faceți valuri blânde în păr
  » » Cum de a vă curăța părul de la noapte la dimineață (metoda panglică)

  © 2011—2020 ertare.com