Cum să vă lăsați părul de noapte până dimineață

Pentru a vă curăța părul, nu trebuie întotdeauna să utilizați fier de curling și alte unelte de căldură. Poate fi la fel de simplu ca umezirea părului și pieptănarea acestuia într-un anumit mod înainte de a merge la culcare. Acest articol vă va arăta câteva modalități de a vă curăța părul peste noapte. Cu toate acestea, rețineți că, dacă părul dvs. nu păstrează bine bucle sau valuri, este posibil să trebuiască să utilizați unele produse pentru păr și rezultatele nu pot dura mult timp.

pași

Metoda 1
Cu bandă de cap

Imagine intitulata Obtinerea parului lasat peste noapte
1
Începeți cu păr ușor umed, dar nu umed. Acest lucru este important: dacă părul este prea umed, acesta nu se va usca complet în timpul nopții. Puteți să vă umeziți părul prin pulverizarea apei.
 • Puteți adăuga, de asemenea, un produs de păr mic, cum ar fi spray de păr sau cremă de styling. Acest lucru va ajuta valurile să rămână mai bine.
 • Imagine intitulată Obțineți părul însoțitor peste noapte Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că părul dvs. este liber de noduri și linia este acolo unde doriți. Odată ce ai banderola, nu poți face linia. Nu va fi bine să faceți o bandă după păr, după ce l-ați rupt, altfel ar putea afecta modelul valurilor.
 • Imagine intitulată Obțineți parul pe bază de păr peste noapte Pasul 3
  3
  Plasați o bandă elastică subțire pe părul și în jurul capului. Această bandă nu trebuie să aibă o lățime mai mare de 2,5 cm (1 inch). Dacă aveți una din aceste panglici foarte largi, încercați să o îndoiți spre interior. Puteți, de asemenea, să vă faceți propria panglică prin împachetarea unei bucăți de elastic în jurul capului și legând-o.
 • 4
  Adunați o mică secțiune de păr din partea din față a capului. Secțiunea nu trebuie să fie mai mare decât câteva degete.
 • 5
  Întoarceți-vă secțiunea de pe fața dvs. și împingeți-o sub bandă. Trageți secțiunea în sus, peste și sub bandă. Glisați-o ușor înapoi pentru a face loc mai multă secțiune.
 • 6
  Luați secțiunea din nou și puneți mai mult păr împreună. Veți adăuga părul la secțiune după fiecare înfășurare în jurul benzii.
 • 7
  Înfășurați secțiunea acum mai groasă odată în jurul benzii. Asigurați-vă că ați pus-o sub bandă. De asemenea, încercați să vă păstrați părul destul de slăbit pe măsură ce îl înfășurați. Dacă îți îmbrățișezi părul prea strâns, se va sfârși să se îndoaie în loc de cravată.
 • 8
  Păstrați ambalajul până când ajungeți în spatele capului, apoi repetați procesul de cealaltă parte. Continuați să strângeți și să înfășurați secțiuni de păr în jurul benzii până când ajungeți în partea din spate a capului. Repetați procesul de îmbinare și împachetare pe cealaltă parte și opriți când ajungeți în partea din spate a capului. Probabil va avea o coadă lungă. Nimic nu se întâmplă Veți pune-o în etapa următoare.
 • 9
  Rotiți părul rămas. Întindeți-vă pentru a ajunge la spatele capului și pentru a găsi firele de păr în plus pe care nu le-ați ascuns. Întoarce-le până când formezi un fel de funie. Dacă aveți suficient spațiu pe bandă, puteți încerca să înfășurați firul în jurul benzii. Dacă nu aveți suficient spațiu, înfășurați-l într-un bun, apoi legați-l cu părul de păr până la cap.
 • Trebuie, de asemenea, să puneți sau să țineți cu poansoanele orice cârpă liberă care reușește să scape de procesul de împachetare.
 • 10
  Reglați dacă este necesar banda. Dacă banderola este strânsă, puteți lăsa o marcă pe frunte a doua zi. Pentru a împiedica acest lucru, glisați bandă până când ajunge la linia de păr.
 • 11
  Scoateți caseta dimineața și pieptește-o. Începe să scoți furculița. Glisați banda cu atenție în sus și în afara părului. Dacă nu iese ușor, este posibil să fiți nevoiți să dezarhivați firele de păr de pe bandă. Cu toate acestea, nu trageți prea tare. Dacă o faci, poți să ajungi la netezirea valurilor. Odată ce ați scos banda de cap și părul de păr, puteți rula degetele prin părul dvs. pentru a înmuia valurile.
 • Dacă părul nu vă ține foarte bine coafura, luați în considerare posibilitatea aplicării unui lac sau a unei creme pentru a vă pieptene valurile.
 • Metoda 2
  Folosește o cravată cu o șosetă

  Imagine intitulată Obțineți o pată peste noapte pe scară largă
  1
  Găsiți o șosete de care nu aveți nevoie. Alegeți o ciorap care are încă suficientă elasticitate. Dacă alegeți o șosete veche prea slabă, este posibil ca inelul să nu reziste mai târziu. Asigurați-vă că șoseaua este curată, dar nu este una pe care o veți folosi din nou, deoarece va trebui să o tăiați.
 • 2
  Tăiați vârful șosetei cu foarfece. Veți termina cu un tub care are o deschidere la ambele capete.
 • 3
  Rolați ciorapul până devine inel. Luați partea tăiată a șosetei și pliați aproximativ primele 2,5 cm (1 inch) spre interior. Rulați sosul în acest fel până când ajungeți la celălalt capăt. Trebuie să terminați cu o gogoșă de șosete.
 • 4
  Ridicați-vă părul într-o coadă de cal. Asigurați-vă că coada de cal este chiar în partea de sus a capului. Asigurați-l cu o bandă de cauciuc.
 • Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a lega o coadă atât de înaltă, înclinați-o înainte, astfel încât partea de sus a capului să fie îndreptată către podea. Părul tău va fi suspendat. Ridicați părul și legați o bandă de cauciuc în jurul acestuia. Îndreptați din nou
 • 5
  Pulverizați suficientă apă pe coada de cal pentru a o face ușor umedă. Nu vă udati prea mult părul, dar nu veți putea să vă uscați în timpul nopții. Nu este necesar să pulverizați părul pe partea superioară a capului.
 • Încercați să obțineți un lac sau o cremă pentru pieptene. Ar putea ajuta valurile să dureze mai mult a doua zi.
 • 6
  Glisați coada calului prin inelul ciorapi. Trageți inelul de șosete până la vârful coada de cal, lăsând doar puțin spațiu între inelul ciorap și capul.
 • Acest spațiu suplimentar este necesar pentru a putea trece părțile părții voastre prin inel în pasul următor.
 • Imagine intitulata Obtinerea parului lasat peste noapte 18
  7
  Puneți părul în jurul șosetei în mod egal. Extindeți părul care iese prin partea superioară a inelului ciorap în jurul acestuia. Aduceți secțiuni de păr peste inelul ciorap înainte de a le pune ferm sub el.
 • Asigurați-vă că părul este uniform împrăștiat, astfel încât valurile să fie uniforme mai târziu.
 • Toate sfaturile trebuie să fie ascunse sub șosete înainte de a putea continua.


 • 8
  Rolați părul în ciorap. Țineți șoseaua cu ambele mâini și o rotiți cu o mișcare descendentă. Pe măsură ce vă rostogoliți, părul va trece prin gaura, în sus și în jurul șosetei. Utilizați degetele pentru a ghida părul în jurul șosetei.
 • 9
  Păstrați părul în jurul șosetei până când ajungeți la baza coada de cal, direct lângă cap. Pe măsură ce vă întoarceți, țineți coada de cal, pentru ca părul să rămână tensionat.
 • Nu este necesar să fixați arcul în loc cu fir de păr. De obicei, vei fi suficient de sigur datorită elasticității șosetei.
 • Luați în considerare ideea de alunecare a unui alt ciorap sau a unei învelitori de arc peste bun cu o șosetă. Acest lucru va păstra părul la locul lui în timpul somnului. Dacă purtați o altă șosete, asigurați-vă că o glisați complet peste partea superioară a bobinei, astfel încât șoseaua să nu se scuture.
 • 10
  Îndepărtați bunul cu o șosete dimineața și pieptene, dacă este necesar. Îndepărtați cu atenție părul în dimineața următoare și scoateți inelul de ciorap. Nu trageți prea tare, dar puteți întinde valurile. Scoateți banda de cauciuc și lăsați părul să cadă în mod natural. Dacă părul nu este așa cum doriți, îl puteți piepți cu spumă și lac, după cum este necesar, pentru a forma valurile și a le face să rămână. Dacă valurile dvs. sunt prea curlate, încercați să le rulați prin ele sau să le periați cu atenție. Acest lucru va ajuta la atenuarea lor.
 • Metoda 3
  Rotiți părul

  1
  Începeți cu părul umed, dar nu înmuiați. Acest lucru va face mai ușor să lucrați cu părul. De asemenea, va contribui la menținerea valurilor mai mult timp. Dacă părul este uscat, se pulverizează ușor cu puțină apă. Nu uda prea mult, dar nu se va usca complet si valurile nu vor dura.
  • Dacă părul nu păstrează bine bucle sau valuri, încercați să adăugați o mică cremă la pieptene sau lac.
 • 2
  Asigurați-vă linia în părul dvs. așa cum ați face în mod normal. Veți încheia cu două secțiuni: una în partea stângă și una în partea dreaptă. Deoarece veți lucra cu o singură secțiune la un moment dat, puteți să-l păstrați pe celălalt, legând-o cu o bandă de cauciuc.
 • Nu trebuie să faci o linie în mijloc. De asemenea, puteți face linia la stânga sau la dreapta.
 • 3
  Luați una din secțiuni și începeți să o răsuciți de pe față. Continuați să răsuciți până când ajungeți la vârful părului. Veți termina cu un fel de frânghie.
 • 4
  Țineți părul înfășurat în cap. Înfășoară o bandă subțire, elastică, în jurul vârfului încuietorii laminate. Trageți părul înfășurat în jurul capului, ca o bandă de susținere. Atașați-o la restul părului, folosind niște fire de păr. Încercați să faceți o formă "X" cu furcile. Astfel va exista o fixare mai sigură.
 • 5
  Repetați procesul de cealaltă parte. Dacă vă păstrați părul departe de drum cu o bandă de cauciuc, mai întâi îndepărtați cauciucul. Învârtiți-vă părul departe de față până când obțineți o frânghie. Apoi, trageți frânghia în sus și peste cap și fixați-o la restul părului cu niște fire de păr. Încercați să o păstrați fie direct în față, fie în spatele primului șir.
 • 6
  Adăugați mai multe furci, dacă este necesar. Dacă părul este gros și abundent, este posibil să aveți nevoie de mai multe fire de păr pentru al ține. Atașați cablurile pe părțile laterale ale capului cu 2 sau 3 furci suplimentare pe fiecare parte (nu mai aveți nevoie de furci pe partea superioară a capului).
 • 7
  Așteptați până dimineața înainte de a vă desface părul. Scoateți părul și dezbrăcați-vă părul. Utilizați degetele pentru a dezlega firele și pentru a separa puțin valurile. Dacă aveți nevoie de ea, adăugați niște lac sau cremă pentru a face valurile să dureze mai mult.
 • Metoda 4
  Faceți arcuri miniatură

  1
  Începeți cu părul umed. Cu toate acestea, asigurați-vă că părul nu este înmuiat, dar nu se poate usca complet pentru a doua zi dimineața. Dacă aveți păr foarte drept sau părul nu păstrează bine buclele sau valurile, ar fi recomandabil să adăugați un pic de lac sau cremă la pieptene. Acest lucru va ajuta valurile să dureze mai mult.
 • 2
  Împărțiți părul în secțiuni și țineți-l pe fiecare cu o bandă de cauciuc. Începeți prin a vă face o jumătate de coadă. Înfășurați o bandă de cauciuc în jurul coada calului. Apoi separați partea inferioară a părului de două ponei. Țineți fiecare cu o bandă de cauciuc. Veți elimina apoi gingiile de păr (acestea vor servi doar pentru a menține părul departe).
 • Puteți să vă împărțiți părul în mai multe secțiuni. De exemplu, puteți avea două secțiuni în partea de sus și două în partea de jos. Cu cât mai multe secțiuni aveți, cu atît va deveni mai curbată și va curge părul.
 • 3
  Scoateți banda de cauciuc din partea superioară și răsuciți-o pentru a forma o panglică cu două cusături. Țineți-l răsuciți ferm până când ajungeți la marginile părului.
 • 4
  Înfășurați panglica cu două pânze până când se formează un bun și îl țineți în poziție cu coastele de păr. Continuați să răsuciți ușor secțiunea de păr până când simțiți că începe să se încurce într-un bun. Vântură părul natural până când se formează o bucată mică. Fixați-l la loc cu coastele de păr. Este posibil să fie nevoie să o înfășurați într-o bandă de cauciuc pentru ao menține în poziție.
 • 5
  Repetați cu cele două secțiuni inferioare. Lucrare de secțiune. Scoateți banda de cauciuc din secțiunea din stânga, răsuciți părul într-o panglică cu două cusături și răsuciți-l într-o cârpă. Atașați-l cu furcile înainte de a vă deplasa la secțiunea dreaptă.
 • 6
  Lasati-i pe arcuri dimineata. Așteptați cu arcurile și îndepărtați dimineața coaja de păr și de păr. Desfaceți-vă părul treptat, alergând degetele prin valuri pentru a crea un stil mai natural.
 • Puteți utiliza, de asemenea, un gel sau un lac pentru a da o fixare suplimentară valurilor dvs., dacă este necesar.
 • sfaturi

  • Pentru a vă curăța părul repede, puteți tăia părul în jumătate și împletiți părul. Asigurați-vă că este umed înainte de a face acest lucru.
  • Luați în considerare aruncarea unui produs înainte de răsucirea părului sau împletirea acestuia. Acest lucru vă va ajuta să păstrați valurile mai mult în ziua următoare.

  avertismente

  • Este posibil să nu funcționeze toate tipurile de păr. Dacă părul nu păstrează ușor bucle sau valuri, această coafură nu poate dura mult timp.

  Lucruri de care ai nevoie

  Bun cu o șosetă

  • șosete lungi
  • foarfece
  • gumă de păr
  • spray sticla

  Headband

  • spray sticla
  • bandă elastică
  • furci

  Twists și arcuri

  • spray sticla
  • benzi elastice de păr
  • furci
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa-ti faci parul pe timpul noptiiCum sa-ti faci parul pe timpul noptii
  Cum să profitați la maximum de părul tău ondulatCum să profitați la maximum de părul tău ondulat
  Cum să vă spălați părulCum să vă spălați părul
  Cum să vă modelați părul peste noapteCum să vă modelați părul peste noapte
  Cum de a înăbuși părul curat în mod naturalCum de a înăbuși părul curat în mod natural
  Cum să îmblânziți părulCum să îmblânziți părul
  Cum sa dormi cu parul dreptCum sa dormi cu parul drept
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum să fixați părul umed cu bucleCum să fixați părul umed cu bucle
  Cum sa faci coafura "Sweet"Cum sa faci coafura "Sweet"
  » » Cum să vă lăsați părul de noapte până dimineață

  © 2011—2020 ertare.com