Cum să vă răsuciți părul folosind o perie cu aer cald

Există numeroase moduri de a face bucle mari, pline de corp sau de a netezi buclele naturale. Unele dintre aceste unelte includ foarfece de curling, curlinguri și permute. Cu toate acestea, una dintre cele mai rapide și mai sănătoase modalități de a crea bucle sau valuri este să folosiți o perie cu aer cald, deoarece nu dăunează parului ca unele dintre celelalte metode. Este un instrument excelent pentru a face bucle în păr drept sau pentru a transforma bucle curbate în valuri moi.

pași

Metoda 1
Pregătiți părul

Imaginea intitulată Curl Hair folosind o perie de aer cald Pasul 1
1
Spălați-vă părul cu un șampon și un balsam care adaugă volumul. Va fi mult mai ușor să vă curbați părul dacă îl pregătiți cu unele produse care adaugă volum, mai ales dacă aveți par natural natural. Aceste produse vor crește volumul părului și vor îmbunătăți textura.
 • Imaginea intitulată Curl Hair folosind o pensulă cu aer cald Pasul 2
  2
  Aplicați câteva produse în păr pentru a adăuga volum. Când utilizați aceste produse, buclele și revenirea pe care le veți crea atunci când utilizați peria cu aer cald vor rămâne. Unele opțiuni excelente pentru crearea volumului în păr sunt un spray texturat, un aerosol pentru a adăuga volum și un gel de amplificare. Atunci când aplicați aceste produse rădăcinilor atunci când părul este încă umed, produsele pot fi fixate în timp ce părul se usucă.
 • Sprayați produsul de mai multe ori pe păr, dar aveți grijă să îl distribuiți în mod egal. Pentru a utiliza un gel sau o spumă pentru a adăuga volum, începeți cu o mărime de 10 sau 25 de cenți în funcție de lungimea părului. Tăiați-o între palmele mâinilor și distribuiți-o cu atenție și uniform pe tot părul.
 • Imaginea intitulată Curl Hair folosind o perie cu aer cald Pasul 3
  3
  Lăsați părul să se usuce la aer. Dacă părul se usucă repede sau nu vă grăbiți, lăsați-l să se usuce până la 80%. De fapt, lăsarea părului la aer uscat este cel mai sănătos mod de uscare, deoarece nu veți aplica căldură inutilă. În timp ce părul se usucă în aer, puteți pregăti cafeaua de dimineață, aplicați machiajul pentru o zi, etc.
 • Este mai bine dacă utilizați o perie cu aer cald când aveți părul uscat de 80%. Părul ar trebui să pară destul de uscat, dar ar trebui să se simtă încă umed.
 • Imaginea intitulată Curl Hair folosind o perie de aer cald Pasul 4
  4
  Folosiți un uscător. Dacă vă grăbiți sau doriți să vă dați un volum mai mare părului, utilizați un uscător de păr. Întoarceți-vă capul în jos pentru a vă usca părul pentru a adăuga un volum mai mare la rădăcini. Nu vă uscați complet părul, deoarece ar trebui să fie aproximativ 80% uscat când utilizați peria cu aer cald. Ar trebui sa arate uscat, dar inca se simte putin umed.
 • Dacă utilizați un uscător, puteți aplica un scut termic pentru a preveni deteriorarea firelor de căldură.
 • Imaginea intitulată Curl Hair folosind o perie de aer cald Pasul 5
  5
  Combinați înainte de a utiliza peria de aer cald. Trebuie să vă dezasamblați părul înainte să îl spălați, deoarece nodurile vor face mai greu să utilizați peria de aer cald. Asigurați-vă că ați pieptănat fiecare secțiune de păr înainte de a folosi peria de aer fierbinte.
 • Imaginea intitulată Curl Hair folosind o perie cu aer cald Pasul 6
  6
  Conectați peria și lăsați-o să se încălzească. Va dura câteva minute, dar este important să fie cald înainte de ao folosi. Dacă utilizați pensula înainte de a se încălzi, nu veți putea curba părul.
 • Imaginea intitulată Curl Hair folosind o perie de aer cald Pasul 7
  7
  Separați părul în secțiuni. Prin separarea părului în secțiuni, procesul de curling va fi mult mai ușor. Separați părul la nivelul urechii, într-o secțiune inferioară și într-o secțiune superioară. Țineți jumătatea superioară cu o clemă sau cu cauciuc pentru al împinge și a începe curbarea secțiunii inferioare.
 • La capătul secțiunii inferioare, continuați cu secțiunea superioară.
 • Metoda 2
  Curl păr lung cu o perie cu aer cald

  Imaginea intitulată Curl Hair utilizând o perie cu aer cald Pasul 8
  1
  Luați prima mică parte a părului. Fiecare porțiune trebuie să aibă grosimea de aproximativ 3 cm. Dacă luați o mulțime de păr la o dată, peria nu va funcționa foarte bine. Periați fiecare porțiune cu o perie normală pentru a dezlipi părul înainte de a folosi peria de aer cald. Luați o porțiune mică de păr și puneți peria de aer fierbinte sub el, lângă rădăcini.
 • Imaginea intitulată Curl Hair folosind o perie cu aer cald Pasul 9
  2
  Rolați prima porțiune din pensulă pentru al curbura. Trageți peria spre capetele părului în timp ce îl rotiți încet spre interior. Rotiți peria spre interior, ghidați părul astfel încât să se înfășoare sub și în jurul periei.
 • Imaginea intitulată Curl Hair folosind o perie de aer cald Pasul 10


  3
  Curlați-vă părul cu peria de aer cald. Rotiți peria în direcția rădăcinilor în timp ce aveți părul înfășurat în jurul acestuia. Când ajungeți la rădăcini, țineți peria pe loc timp de 10 secunde. În cele din urmă, trageți peria spre capetele părului și lăsați buclele să cadă din perie.
 • Dacă părul este prins, detașați-l cu atenție de pe perie. Apoi, periați-vă părul cu o perie normală înainte de a încerca să utilizați din nou peria cu aer cald.
 • Spray unele lac flexibil pe fiecare buclă după finisarea curling.
 • Imaginea intitulată Curl Hair folosind o perie cu aer cald Pasul 11
  4
  Aplicați un ser de înmuiere dacă doriți să înmuiați buclele naturale. Luați o cantitate de ser de calmare în cantitate de dolari și frecați-o pe palmele mâinilor. Apoi, pune-ți mâinile în părul tău. Asigurați-vă că aplicați serul de balsam pentru întregul păr. Acest lucru va ajuta la eliminarea părului.
 • Imaginea intitulată Curl Hair folosind o perie de aer cald Pasul 12
  5
  Periați-vă părul cu peria de aer cald pentru a netezi buclele naturale. Dacă doriți să vă îmblânziți buclele naturale curbate și să le transformați în valuri, ar trebui să utilizați peria de aer cald într-un mod diferit. În loc să curbați părul în porțiuni mici, puteți pur și simplu să treceți peria în fiecare secțiune. Peria fierbinte va face ca părul să pară neted și neted.
 • Periați partea inferioară a părului și porniți de la rădăcini. Periați peria încet pentru a netezi parul.
 • Imaginea intitulată Curl Hair folosind o perie de aer cald Pasul 13
  6
  Repetați procedura până când ați periat tot părul. Finalizați cu partea inferioară a părului înainte de a vă deplasa în secțiunea superioară. Pentru a utiliza peria de aer cald pe partea superioară a părului, luați o porțiune mică la un moment dat. Riza (sau netedă) fiecare porțiune individuală înainte de a renunța la următoarea.
 • Imaginea intitulată Curl Hair folosind o perie cu aer cald Pasul 14
  7
  Adăugați ultimele atingeri la păr. După terminarea întregului păr, trebuie să treceți ultima dată peria și să aplicați un strat de lac flexibil de fixare. Lăsați părul să se răcească complet înainte de a trece un pieptene sau o perie normală. Dacă doriți să dați mai mult volum la sfârșit, întoarceți capul în jos și aplicați un pic de lac pe rădăcini.
 • Dacă ați folosit peria de aer cald pentru a îmblânzi buclele, ar trebui să terminați cu un spray pentru a lăsa să strălucească și pentru a îmbunătăți undele moi.
 • Metoda 3
  Curl păr scurt cu o perie cu aer cald

  Imaginea intitulată Curl Hair utilizând o perie cu aer cald Pasul 15
  1
  Separați părul în secțiuni. Dacă aveți păr scurt, poate fi mai dificil să separați părul în secțiuni datorită diferenței de lungime. Poate fi necesar să se separe părul în 3 sau 4 secțiuni, nu numai în fiecare secțiune 2. ține în loc cu forcepsul sau gumă de mestecat până gata de utilizare peria de aer cald în fiecare secțiune.
  • La fel ca în cazul părului lung, ar trebui să utilizați peria de aer fierbinte într-o porțiune mică de 3 cm (1 inch) la un moment dat.
 • Imaginea intitulată Curl Hair folosind o perie cu aer cald Pasul 16
  2
  Începe în partea inferioară a părului. Peria cu aer cald este folosită puțin diferit în părul scurt decât în ​​părul lung. Ridicați prima porțiune de păr și puneți peria de aer fierbinte dedesubt rădăcinilor. Rotiți peria cu mâna care o ține afară, ținând-o în contact cu rădăcinile. Cu palma mâinii libere, țineți porțiunea de păr pe peria rotativă. Trebuie să perii fiecare porțiune timp de 15 secunde.
 • Dacă aveți păr scurt, peria de aer cald va crea valuri și volum, în loc de bucle.
 • Imaginea intitulată Curl Hair utilizând o perie cu aer cald Pasul 17
  3
  Utilizați peria de aer cald pe părțile rămase ale părului. Îndoiți părțile rămase ale părului cu peria, una câte una. După ce ați folosit peria pe fiecare porțiune de păr, presărați pe el un lac flexibil.
 • Imaginea intitulată Curl Hair utilizând o perie cu aer cald Pasul 18
  4
  Utilizați peria de aer cald pentru a modela părul scurt. Periile cu aer cald sunt instrumente excelente pentru crearea de stiluri în părul scurt. Rotiți părul cu peria pentru a da volum și mișcare. Luați o mică parte a părului la un moment dat, rotiți-l în perie și răsuciți-l timp de 15 secunde. Repetați procedura până când aveți toate părul.
 • Utilizați un lac pentru a păstra aceste stiluri în loc.
 • Imaginea intitulată Curl Hair folosind o perie cu aer cald Pasul 19
  5
  Utilizați peria cu aer cald pentru a vă usca părul. Peria de aer cald va usca si va modela parul in acelasi timp. Uscați o porțiune mică de păr deodată și aplicați serul de înmuiere și adăugați volumul. Părțiți fiecare porțiune rotind peria, ca și cum ați simțit pur și simplu părul. Îndepărtați-l până se usucă complet. Părul va arăta similar felului în care se află după uscarea acestuia cu uscătorul.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a obține buclele să rămână în părul tăuCum de a obține buclele să rămână în părul tău
  Cum de a transforma părul încrețit în valuri moiCum de a transforma părul încrețit în valuri moi
  Cum să aibă grijă de păr natural curulatCum să aibă grijă de păr natural curulat
  Cum să vă modelați părul cu bucle fierbințiCum să vă modelați părul cu bucle fierbinți
  Cum să vă modelați părul peste noapteCum să vă modelați părul peste noapte
  Cum să vă imprimați părulCum să vă imprimați părul
  Cum de a înăbuși părul curat în mod naturalCum de a înăbuși părul curat în mod natural
  Cum de a alege un coș de părCum de a alege un coș de păr
  Cum sa alegi cele mai bune produse pentru parul finCum sa alegi cele mai bune produse pentru parul fin
  Cum să fixați părul umed cu bucleCum să fixați părul umed cu bucle
  » » Cum să vă răsuciți părul folosind o perie cu aer cald

  © 2011—2020 ertare.com