Cum să-ți ungi părul cu un fier

Parul ondulat este un punct fabulos de mijloc între una dintre firurile cu totul netede și una plută și voluminoasă. Atunci când majoritatea oamenilor vor să-și îndoaie părul, ei se gândesc la un fier curling. Cu toate acestea, în loc să utilizați acest instrument, puteți crea unde valoroase și relaxate numai cu ajutorul unui fier de îndreptare.

pași

Metoda 1
Ripiți-vă părul din față în spate cu un fier

1
Puneți un termoprotector pe păr. Acest produs vine, de obicei, într-o formă lichidă cu un atomizor, astfel încât să stropiți o cantitate generoasă pe tot părul atunci când este uscat. Nu uitați să ridicați secțiunile părului pentru a acoperi straturile interioare și inferioare cu termoprotectorul.
 • Un termoprotector va crea o barieră de protecție între părul dumneavoastră și căldura instrumentelor pe care le folosiți, astfel încât să nu existe mai puține șanse de ardere.
 • 2
  Împărțiți părul în secțiuni. În funcție de lungimea părului, poate fi necesar să îl împărțiți de 2 sau 3 ori pentru a crea 2 până la 3 secțiuni diferite. Pentru a separa primul, așezați unghiile degetelor pe urechi, pe părțile laterale ale feței și trageți o linie orizontală care trece prin părul dvs., determinându-le să fie în partea din spate a capului. Luați tot părul pe care l-ați adunat în mâinile tale și țineți-l în așa fel încât să nu se împiedice. În acest moment, veți avea părul inferior al părului liber. Odată ce aveți această secțiune, împărțiți-o în mijloc, formând o jumătate din partea dreaptă și una din stânga.
 • Rețineți că veți lucra fiecare secțiune la dreapta și la stânga capului. De exemplu, dacă vă împărțiți părul numai în două secțiuni, va fi de parcă ați lucrat cu patru.
 • 3
  Mai bine ai începe la par ondulat de jos (o treime de mai jos) și trecerea la partea de sus a capului în jos la rădăcini și bretonul.
 • Liniați primul strat. Prindeți o secțiune de păr de 2,5 cm (1 inch) din partea din spate a capului (puteți începe pe partea dreaptă și pe partea stângă) și o strângeți cu fierul de aproximativ 2,5 cm (1 inch) rădăcini. Rotiți și îndoiți fierul în jos (spre față) cu aproximativ 90 ° și țineți-l pentru o secundă. Apoi glisați-l puțin mai jos (aproximativ 2,5 cm sau 1 inch) și rotiți-l cu aproximativ 180 ° în direcția opusă, departe de fața dumneavoastră. Continuați această mișcare de la spate în față, alunecând ușor fierul de-a lungul părului, până când ajungeți la ultimele 2,5 până la 1,3 cm (1 până la 1/2 inch).
 • Nu răsuciți complet firul de păr, deoarece acest lucru va face ca undele dvs. să pară mai puțin naturale.
 • Odată ce ați terminat o undă de păr, puneți-o în spatele umărului, astfel încât să știți că sunteți gata.
 • 4
  Atașați secțiunea ondulată. Utilizați un fermoar subțire pentru a ține liber porțiunea de păr pe care ați terminat-o. În acest fel, puteți avea secțiuni separate de păr finite și de făcut, atunci când apucați pe următoarea cu care veți începe să lucrați.
 • Nu țineți părul strâns. Elasticul trebuie să aibă o presiune suficientă pentru ao ține împreună, fără a face o incizie.
 • 5
  Împărțiți secțiunea mijlocie a părului. Ținând partea în relief, eliberați restul părului și lăsați-l să cadă. Apoi, puneți miniaturile pe părțile laterale ale feței, în apropierea templelor și vedeți formarea unei linii orizontale din spate a capului până când se întâlnesc degetele. Învârtiți-vă părul în sus și țineți-l cu un cârlig deasupra capului, astfel încât acesta să nu fie în cale. Deci, veți avea secțiunea de mijloc.
 • Împărțiți această secțiune de păr în mijlocul spatelui capului, astfel încât să aveți jumătate la dreapta și jumătate spre stânga.
 • 6
  Aduceți a doua secțiune de păr. Așa cum ați coborât prima secțiune a părului, faceți același lucru cu cel de-al doilea folosind aceeași procedură de îndoire a plăcii. Începeți cu o porțiune de aproximativ 2,5 cm (1 inci) din partea din spate a capului. Apropiați-l cu fierul de aproximativ 2,5 cm (1 inch) de la rădăcini și răsuciți dispozitivul cu aproximativ 90 ° în jos, departe de față. Glisați fierul prin părul de 2,5 cm (1 inch) în jos și apoi rotiți-l cu 180 ° în sus, în direcția feței. Întoarceți-o puțin mai jos, păstrând poziția în care se află, apoi opriți-o din nou înapoi cu 180 °.
 • Urmați această procedură până când ajungeți la ultimele 2,5 cm până la 3,8 cm (1 până la 1 1/2 inci) de păr - apoi scoateți fierul.
 • 7
  După ce ați terminat călcarea întregului păr din secțiunea a doua, îl puteți adăuga la curelele care dețin partea care este deja ondulată. Apoi, puteți continua să derulați a treia și ultima secțiune.
 • Rulează a treia secțiune de păr. În funcție de modul în care faceți linia parului, a treia secțiune ar putea fi separată neuniform între partea dreaptă și cea stângă a capului. Dacă faceți o linie în mijloc, ambele părți vor fi aceleași. Împărțiți-vă părul așa cum faceți de obicei și începeți să-l îndoiți în secțiuni de 2,5 cm (1 inch), începând cu partea din spate a capului, deplasându-vă înainte spre fața dumneavoastră.
 • Odată ce ați terminat de undulat toate secțiunile de păr, rulați degetele ușor prin ea pentru a combina valurile și pentru a le oferi un aspect mai natural.


 • 8
  Apoi pulverizați ușor părul cu lac pentru a fixa valurile.
 • Metoda 2
  Răsucește-ți părul cu panglici și un fier

  1
  • Aplicați un termoprotector. Utilizați-vă mâinile pentru a ridica și ridica părul atunci când este uscat și aplicați un spray termoprotector uniform. Acest produs vă va ajuta să reduceți daunele cauzate de căldura fierului.
  • Asigurați-vă că nu umeziți prea mult părul cu termoprotectorul. Dacă faceți acest lucru, așteptați să se usuce în mod natural sau să o faceți rapid cu uscătorul, astfel încât să îl pieptești când este uscat.
 • 2
  Împărțiți părul în secțiuni. Utilizați degetele pentru al împărți în secțiuni de la 2 la 6. Încercați să folosiți banda în mijlocul capului pentru a vă împărți părul într-o parte dreaptă și în partea stângă, apoi separați fiecare în secțiuni mai mici. Faceți efortul cel mai bun, astfel încât toate să aibă aceeași grosime.
 • Rețineți că cele mai puține împletituri pe care le faceți (adică mai mult păr din fiecare), cu atât vor fi mai mari valurile. Pe de altă parte, cu cât mai multe împletituri pe care le faceți (adică mai puțin păr în fiecare), cu atât mai mici și mai îndoite vor fi valurile.
 • 3
  Trăiți părul. Împletiți secțiunile părului cu tehnica normală cu trei fire. Odată ce panglica atinge între 2,5 și 1,3 cm (1 și 1/2 inch) de la capătul părului, utilizați o bobină subțire pentru a fixa vârful.
 • Punctul în care începeți împletiturile va depinde de locul în care doriți să începeți undele. Dacă doriți ca acestea să înceapă în partea de sus a capului, faceți-vă panglici cât mai aproape de capul scalpului. Dacă doriți ca ei să pornească jumătate din părul dvs., începeți să vă împletiți puțin, aproape de urechi.
 • 4
  În funcție de presiunea cu care trences, rezultatul final va fi o valuri în vrac, realizate din impletitura în vrac, sau valuri înguste, realizate din codite impletite.
 • Trageți panglicile astfel încât acestea să nu fie la fel de cilindrice și mai planete. Dacă da, va fi mai ușor să mutați fierul peste ele.
 • Aplicați căldură pe tricoturi. Scoateți-le cu aparatul separat. Începeți la începutul panglicii, menținând fierul în poziție timp de aproximativ trei secunde. Deschideți fierul și mutați-l puțin mai jos. Aplicați din nou căldura timp de aproximativ trei secunde. Deschideți și închideți fierul în timp ce cădeți până când ați aplicat căldură pe toată panglica și vă asigurați că puteți simți căldura de pe ambele părți ale acesteia. În acest fel, aplicați căldură la tot ce aveți.
 • 5
  Lăsați brațele să se răcească la zece minute după trecerea fierului la toți. Când sunt reci, le puteți trece repede cu aparatul sau le puteți termina, împrăștiindu-le ușor cu lac.
 • Aruncați panglicile. Îndepărtați rolele de la sfârșitul fiecăruia și folosiți degetele pentru a le elibera și a le desface ușor. Nu le trageți cu multă forță - în caz contrar, veți strica valurile. Așezați vârful capului cu degetele, pentru a vă oferi un aspect mai natural valurilor dvs. și pentru a da un volum mai mare rădăcinilor dvs.
 • În acest moment, vă puteți pulveriza pentru a da textura sau pulverizarea lacului, astfel încât valurile să nu se prăbușească.
 • sfaturi

  • Intensitatea căldurii pe care o utilizați ar putea afecta rezultatele pe care le obțineți. O temperatură ridicată vă va ajuta să vă curățați părul mai eficient decât atunci când este scăzut.
  • În cazul în care părul se termină prea curul pentru gustul dvs., nu pune pe lac la sfârșitul.
  • Dacă folosiți o mulțime de căldură în păr, faceți o condiționare profundă cel puțin o dată pe săptămână.
  • Parul va fi mai moale dacă periați fiecare secțiune înainte de a utiliza fierul.

  avertismente

  • Gândiți-vă că faceți aceste coafuri doar sporadic, deoarece părul dvs. poate fi uscat din cauza căldurii atât de mari.
  • Fiti foarte atenti sa nu va ardeti cand folositi fierul fierbinte.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să neteziți părul grosCum să neteziți părul gros
  Cum să îndrepți părul fără fierCum să îndrepți părul fără fier
  Cum să îndrepți părul cu un fierCum să îndrepți părul cu un fier
  Cum să îndrepți părul fără fierCum să îndrepți părul fără fier
  Cum să vă îndreptați părul cu ligileCum să vă îndreptați părul cu ligile
  Cum de a transforma parul drept în ondulatCum de a transforma parul drept în ondulat
  Cum sa scapi de parul pufosCum sa scapi de parul pufos
  Cum să împărțiți părulCum să împărțiți părul
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum să fixați părul umed cu bucleCum să fixați părul umed cu bucle
  » » Cum să-ți ungi părul cu un fier

  © 2011—2020 ertare.com