Cum să mirosi bine toată ziua

Începeți ziua mirosind proaspăt ca o margaretă și gata să faceți față sarcinilor zilnice. Dar, în mijlocul zilei, îți dai seama că prospețimea ta a dispărut. Nu vă faceți griji, trebuie doar să urmați câțiva pași simpli pentru a vă asigura că mirosiți bogați de la răsărit până la apus. Luați zilnic un duș sau o baie, puneți în fiecare zi haine curate și puneți în deodorant seara, în loc de dimineață, pentru a mirosi bine toată ziua.

pași

Partea 1
Menținerea igienei personale

Imaginea intitulată
1
Luați un duș sau scălda zilnic sau în fiecare zi. Pentru a vă asigura că mirosiți cât de bine puteți, ar trebui să faceți o baie sau o baie în fiecare zi sau două. În acest fel, veți elimina mirosurile acumulate pe piele sau păr în ultimele 24-48 de ore. Utilizați apă caldă în loc de apă fierbinte și încercați să nu întârzieți mai mult de 15 minute în duș pentru a economisi apă.
 • Imaginea intitulată
  2
  Tăiați-vă întregul corp în duș. Spălați întregul corp cu săpun și o cârpă. Acordați o atenție deosebită zonei din spatele urechilor, ale gâtului, picioarelor și părților transpirați, cum ar fi axile și partea interioară a coapsei. Spălați și pieptul, organele genitale și fundul.
 • Dacă pielea este sensibilă, evitați săpunurile cu parfumuri puternice sau ingrediente antibacteriene.
 • Nu folosiți un burete din lufa, deoarece conține bacterii. Folosiți mai bine o cârpă sau mâinile.
 • Imaginea intitulată
  3
  Spălați-vă părul în mod regulat. Spălarea regulată a părului este importantă, deoarece absoarbe mirosurile din mediul înconjurător. Masați șamponul pe scalp pentru a elimina acumularea de ulei și deșeuri. Clătiți bine părul cu apă curată. Dacă doriți, aplicați balsam și lăsați-l să funcționeze câteva minute înainte de clătire cu apă rece.
 • Dacă părul este uscat, nu îl spălați mai mult de două zile.
 • Imaginea intitulată Miroasă bună Toate etapele de lungă durată 4
  4
  Periați-vă dinții de două ori pe zi Dacă doriți să vă rețineți respirația în stare proaspătă, periați dinții dimineața și seara în fiecare zi. Puneți o mică cantitate de pastă de dinți pe periuța de dinți și periați cu mișcări scurte, verticale sau circulare. Curatati fiecare parte a fiecarui dinte, pe langa gingii si limba. Dedicați-vă cel puțin 2 minute pentru a le peria de fiecare dată când o faceți.
 • Schimbați periuța de dinți la fiecare 3 sau 4 luni pentru a preveni acumularea de bacterii și deteriorarea gingiilor din părul uzat.
 • Amintiți-vă că este, de asemenea, important să folosiți ața dentară zilnic.
 • Imaginea intitulată Miroasă bună Totul cu o zi lungă 5
  5
  Aplicați deodorant sau antiperspirant în fiecare noapte. Deși pare o contradicție, este mai bine să aplicați deodorant sau antiperspirant noaptea, în loc de dimineață. Aceasta oferă componentelor produsului timp pentru a pătrunde în piele și pentru a împiedica glandele să genereze mirosuri neplacute și transpirații.
 • Puteți lua chiar și un duș dimineața, fără să vă faceți griji că deodorantul pierde eficacitatea, deoarece pielea a absorbit-o deja.
 • Partea 2
  Combate miroase

  Imaginea intitulată
  1
  Puneți haine curate în fiecare zi. Schimbarea de haine complet, inclusiv tricouri și pantaloni sau pantaloni scurți, lenjerie de corp (cum ar fi briefuri, sutien și ciorapi), plus toate hainele pe care se sprijină pe piele (cum ar fi rezervor de top, camizol sau miezul). Hainele proaspete vă ajută să mirosi bine toată ziua.
  • Ar trebui să vă schimbați șosetele de câteva ori pe zi dacă picioarele sunt foarte transpirați.
 • Imaginea intitulată
  2
  Spălați-vă hainele după ce ați folosit-o. Este bine să o spălați de fiecare dată când o puneți pentru a scăpa de mirosuri. Nu este necesar ca detergentul să fie scump sau să fie plin de arome puternice. Cu toate acestea, trebuie să eliminați mirosurile ascunse din interiorul articolelor de îmbrăcăminte și să le lăsați proaspete.
 • Puteți adăuga 1/2 ceașcă (120 ml) de oțet alb la mașina de spălat în timpul ciclului de clătire pentru a elimina mirosurile și transpirația.
 • Imaginea intitulată
  3
  Curățați periodic pantofii Ele pot mirosi cu ușurință rău dacă nu le curățați frecvent, deoarece acumulează transpirații și bacterii. Când sunt foarte murdare sau murdare, spălați-le în mașina de spălat și uscați-le în lumina directă a soarelui. Între fiecare spălare, umpleți-le cu ziare în timpul nopții pentru a elimina mirosurile. O altă opțiune este de a plasa șervețelele de uscare în interiorul încălțămintei pentru a le oferi un miros mai bun.
 • Dacă încălțămintea nu este lavabilă, curățați-vă interiorul și ucideți bacteria cu o minge de bumbac înmuiată în alcool.
 • Dacă este posibil, alternați între mai multe perechi de pantofi. Utilizați o pereche o zi și o altă pereche în ziua următoare, astfel încât celelalte pantofi să aibă timp să se usuce și să se usuce.
 • Imaginea intitulată
  4
  Evitați consumul de mirodenii, ceapă și usturoi. În timp ce astfel de alimente sunt bune pentru tine, mirosurile lor ies prin porii tăi și îți dau respirația urâtă. Băuturile alcoolice și carnea roșie modifică mirosul corpului, deci încercați să reduceți consumul. Alege fructe și legume proaspete.


 • Imaginea intitulată
  5
  Păstrați o hidratare bună. Când rămâneți hidratat, păstrați și pielea hidratată, ceea ce permite o mai bună aderență la aromele plăcute ale lotiunilor sau parfumurilor. Se recomandă să luați 15,5 cani (3,5 litri) de apă pe zi în cazul bărbaților și 11,5 cani (2,5 litri) de apă pe zi în cazul femeilor.
 • Imaginea intitulată
  6
  Utilizați un hidratant cu un parfum plăcut. După duș, puteți aplica o loțiune parfumată pe piele. Dacă vă gândiți și la aruncarea unui parfum sau a unui parfum, asigurați-vă că aromele sunt similare sau se combină bine, astfel încât acestea să nu concureze între ele sau să devină coplesitoare. Aplicați-le de câte ori este necesar, de exemplu, după spălarea mâinilor.
 • Imaginea intitulată
  7
  Turnați parfumul preferat. Focus pe puncte puls corp atunci când se utilizează parfum sau Koln, ca încheieturile mâinilor, în spatele urechilor, spatele genunchilor și interiorul cotului. Astfel, aroma va rămâne pentru că organismul îl încălzește și îl eliberează pe tot parcursul zilei.
 • Dacă preferați o aromă mai blândă, pulverizați parfumul sau colonia în aer și mergeți pe jos.
 • Nu frecați mirosul de piele (de exemplu, frecati încheieturile) pentru că nu va dura mult timp.
 • Partea 3
  Reîmprospătați în timpul zilei

  Imaginea intitulată
  1
  Aveți o trusă plină de produse de care aveți nevoie la îndemână. Este o idee bună pentru a lua cu tine obiecte, cum ar fi guma, bomboane de mentă, apa de gura, tampoane pentru copii (pentru a curăța subsuori sau alte parti ale corpului), deodorant, Koln sau parfum, spray pentru picioare, lotiune parfumată și o cămașă sau șosete suplimentare. Puneți totul într-o pungă mică și păstrați-l în sertarul biroului, rucsacului sau mașinii.
  • Când aveți nevoie de ea, apucați setul și scuzați-vă să mergeți la baie și să vă răcoriți.
 • Imaginea intitulată Miroase bună pe toată durata zilei 14
  2
  Dacă este necesar, schimbați cămașa sau șosetele. Aceasta este o modalitate simplă, dar eficientă de a vă asigura că mirosi bine toată ziua. Dacă cămașa sau ciorapii sunt transpirați sau miroase rău, înlocuiți-le cu cele proaspete. Păstrați articole de îmbrăcăminte murdară într-o pungă de plastic ziplock pentru a preveni scăparea mirosurilor. Luați hainele murdare acasă și spălați-o cât mai curând posibil.
 • Imaginea intitulată
  3
  Reîmprospătați respirația cu gingie, bomboane de menta sau o apă de gură. Dacă optați pentru apă de gură, alegeți una fără alcool. Acest lucru usuca gura, care produce respiratie urat mirositoare. Guma de mestecat sau bomboanele de mentă ajută la restabilirea saliva, iar aroma de menta vă oferă o respirație proaspătă.
 • Imaginea intitulată
  4
  Întoarceți-vă la deodorant atunci când este necesar. Dacă ați exersat, ați transpirat mult sau ați mirosit rău, puteți reaplica deodorant pe tot parcursul zilei. Mai întâi curățați axile cu o șervețelă umedă sau o cârpă umedă. Apoi, spălați-vă cu un prosop de hârtie moale și aplicați deodorantul.
 • Imaginea intitulată Miroase bună pe toată durata etapei 17
  5
  Du-te înapoi la parfum sau la colonie. Dacă mirosul dvs. dispare, de obicei, pe tot parcursul zilei, pulverizați-l din nou pe piele. Nu exagerați, purjați gleznele sau încheieturile și lăsați căldura corpului să disperseze mirosul.
 • sfaturi

  • Așezați o ștergătoare de uscător sau o bară de săpun proaspăt în sertarul dvs. pentru a păstra hainele mirositoare proaspete.

  avertismente

  • Excesul de transpirație sau un miros puternic al corpului pot fi simptome ale unei boli ascunse. Consultați medicul dacă credeți că simptomele dvs. nu sunt normale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se scalda cand apa este scazutaCum se scalda cand apa este scazuta
  Cum sa te scalzi in 5 minuteCum sa te scalzi in 5 minute
  Cum se dă o baie de pat (toaletă în pat)Cum se dă o baie de pat (toaletă în pat)
  Cum să dezvolți o rutină zilnică a igienei personale masculineCum să dezvolți o rutină zilnică a igienei personale masculine
  Cum sa te fac sa mirosi deliciosCum sa te fac sa mirosi delicios
  Cum sa faci parfumul sa dureze mai multCum sa faci parfumul sa dureze mai mult
  Cum sa faci picioarele sa miroase bineCum sa faci picioarele sa miroase bine
  Cum sa hidratezi corpulCum sa hidratezi corpul
  Cum să păstrați aspectul curat toată ziuaCum să păstrați aspectul curat toată ziua
  Cum să păstrați răcoareaCum să păstrați răcoarea
  » » Cum să mirosi bine toată ziua

  © 2011—2020 ertare.com