Cum sa mirosi bine

Pentru unii dintre noi, un miros bun este atât de ușor încât îl considerăm scandalos să avem instrucțiuni despre el. Cu toate acestea, am fost cu toții de cineva care nu a înțeles foarte bine și aroma neplăcută poate fi incredibil de neplăcută (chiar și greață). În timp ce simțul mirosului este foarte subiectiv, pașii de mai jos vă vor ajuta să eliminați mirosurile nedorite.

pași

Imaginea intitulată Mirosul frumos Pasul 1
1
Încălziți-vă sau du-te periodic. În acest fel, veți elimina mirosul rău hormonal al întregului corp, este, de asemenea, esențial să o faceți în fiecare zi. Dacă este dificil să faceți acest lucru din cauza programului dvs., adresați-vă unui medic dacă există alte proceduri. Asigurați-vă că spălați cu atenție părțile problematice ale corpului, de exemplu, subsuori și organe genitale.
 • Imagine cu denumirea Miroase Nisa Pasul 2
  2
  Dă-i deodorant. Ia una cu un parfum plăcut. Dacă transpirați foarte mult, cumpărați un antiperspirant.
 • Imaginea intitulată Miroase Nisa Pasul 3
  3
  Verificați periodic abdomenul inferior. Pentru această rutină, poate fi necesar să se rade părul în exces și să se utilizeze săpun corp. Asigurați-vă că ajungeți la zonele cele mai murdare sau care au contact sau se îndoaie cu altul.
 • Imaginea intitulată Miroase Nisa Pasul 4
  4
  Ieși afară colonie sau parfum, dar nu în exces. Aplicați-o la gât, încheieturi și spate ale genunchilor. Dacă sunteți bărbat, puneți-l pe față, dar nu imediat după ras, dar va arde.


 • Imaginea intitulată Miroase Nisa Pas 5
  5
  Aveți încredere în voi înșivă. Nu vă miroșiți sub armura și nu vă așezați, nu vă simțiți liberi și vă deschideți în lume.
 • Imagine cu denumirea Miroase Nisa Pasul 6
  6
  Periați-vă dinții și limba. Aproape toate bacteriile cu respirație urâtă trăiesc pe limbă. Luați periuța de dinți și curățați-o ușor din spate (cât puteți, fără a suferi) înainte. De asemenea, puteți cumpăra un dispozitiv de curățare a limbii special conceput pentru a elimina bacteriile. Respirația neplăcută poate fi ofensatoare pentru ceilalți, așa că vă spălați dinții de două ori pe zi, o dată dimineața după micul dejun și din nou înainte de culcare, plus puteți mesteca bucățele mici după gustări și mese.
 • Imaginea intitulată Miroase Nisa Pasul 7
  7
  Nu purtați haine care te face să transpiri, rochie în straturi, astfel încât să puteți lua bucata cu bucata când ai nevoie de ea.
 • 8
  Nu uitați să vă spălați sau să vă spălați în fiecare zi, puneți pe deodorant și veți mirosi bine.

 • == Sfaturi ==

  • Frecați unele vaselina pe zona în care perfumarás și a vedea cine va sta mai mult timp.
  • Turnați parfum sau colin pe umeri, care, dacă cineva te îmbrățișează, miroși.
  • Doar puneți puțină colonie. Nu exagereaza
  • Vanilie și scorțișoară sunt esențe care atrag mulți oameni, așa că, dacă ieșiți cu unul, ați putea pune-o într-o dispoziție romantică.
  • Dacă purtați pantofi, aruncați-i deodorante sau schimbați șosetele. Puteți adăuga, de asemenea, bicarbonat de sodiu pentru a ucide bacteriile care provoacă mirosul rău.
  • Miroase-ti mainile dupa ce mananci alimente cu arome foarte puternice, pentru ca mirosul poate ramane pe piele. Nimeni nu-i va place! Este posibil să trebuiască să le frecați foarte mult pentru a elimina mirosul.
  • Dacă purtați o cămașă, puneți-vă niște parfum pe gât, dar țineți minte că puteți pata țesătura.
  • Dăchați în fiecare zi, dar nu vă spălați părul în fiecare zi, dar îl veți lipsi de uleiurile sale naturale.
  • antiperspirant Échate cu moderație, deoarece tinde să înfunde porii și glandele sudoripare.
  • Puneți colonia pe umeri, apoi mutați puțin, astfel încât aroma să rămână acolo.
  • Puteți, de asemenea, să puneți niște vaselină și parfum pe arbori și în spatele urechilor.

  avertismente

  • Dacă sunteți femeie, vă recomandăm Nu duceți sau nu folosiți produse de acest tip, deoarece acestea vor modifica echilibrul natural al vaginului sau vulvei și pot provoca infecții. Vaginul este un organ care se curata si produce propriile sale substante de protectie. Evitați aruncarea de talc, săpunuri puternice, spray-uri și deodorante în zona abdominală. Dacă sunteți în stare bună de sănătate, spălarea zilnică a părții exterioare a zonei respective, cu un săpun blând va fi suficient, dar cel mai bine este să folosiți numai apă caldă în zona vulvei. Dacă bănuiți că aveți o infecție sau altă problemă, discutați cu un ginecolog.
  • Dacă alegeți să aruncați parfum sau colonia, nu exagerați. Cu puțin va fi de ajuns, în plus, simțul mirosului va deveni atât de puțin sensibil la parfumul pe care nici nu-l veți simți, în timp ce pentru alții va fi prea mult. Rețineți că unele sunt extrem de alergic la parfumuri si multe altele nu le place, mai ales în locurile aglomerate. Ca regulă generală, aruncați un parfum de trei ori și o colonie de cinci ori.
  • Igienarea slabă poate provoca probleme de sănătate și relații. Aveți grijă de corpul vostru, astfel încât corpul vostru să aibă grijă de voi.
  • Unele studii medicale au legat depozitele de zirconiu aluminiu cu Alzheimer și cancer. Deși nu este dovedită, asigurați-vă că vă spălați bine axile atunci când faceți duș.
  • În ceea ce privește antiperspiranții, aveți grijă de reacțiile alergice. Zirconiul în produsele cu "protecție superioară" poate provoca o reacție, în timp ce cele pe bază de aluminiu, nu, deci nu lăsați complet antiperspiranții dacă vă provoacă vreo reacție. La rândul său, nu depinde de aroma antiperspiranților să miroase bine, deoarece cele mai multe nu se combină cu alte parfumuri sau vă lasă miros de săpun, în cel mai bun caz. În plus, antiperspiranții pot pata hainele.
  • Dacă transpirați foarte mult, evitați antiperspiranții care conțin aluminiu. Unele studii sugerează că deodoranții cu aluminiu cauzează sân sau cancerul de Alzheimer. Ele sunt, de asemenea, legate de oboseală și slăbiciune musculară. Există multe deodorante naturale eficiente.


  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să elimini mirosul de țigăriCum să elimini mirosul de țigări
  Cum sa fumezi fara a mirosi un trabucCum sa fumezi fara a mirosi un trabuc
  Cum sa scapi de mirosul corpului in mod naturalCum sa scapi de mirosul corpului in mod natural
  Cum să oprești mirosul rău în axileCum să oprești mirosul rău în axile
  Cum să dezvolți o rutină zilnică a igienei personale masculineCum să dezvolți o rutină zilnică a igienei personale masculine
  Cum sa elimini mirosurile corpuluiCum sa elimini mirosurile corpului
  Cum sa te fac sa mirosi deliciosCum sa te fac sa mirosi delicios
  Cum să păstrați răcoareaCum să păstrați răcoarea
  Cum să ascundeți mirosul de țigăriCum să ascundeți mirosul de țigări
  Cum să mirosi bine fără a lua o baie sau un dușCum să mirosi bine fără a lua o baie sau un duș
  » » Cum sa mirosi bine

  © 2011—2020 ertare.com