Cum să ascundeți un piercing în ureche

Urechile Joy Pierce ar putea fi pus în umbră dacă sunteți se confruntă cu realitatea și dau seama că acest lucru este împotriva manualul angajatului, codul de rochie de școală sau obiceiurile conservatoare ale părinților tăi. Nu poți ieși și de a lua cercei tot timpul, pentru că nu ar trebui să le ia de pe timp de șase săptămâni, pentru a permite timp pentru piercing nou pentru a vindeca in mod corespunzator Din fericire, există câteva trucuri pe care le puteți utiliza pentru a ascunde temporar noi cercei și mai multe opțiuni disponibile după perioada de șase săptămâni a trecut.

pași

Partea 1
Ascundeți urechile cu piercinguri recente

Imagine cu denumirea Ascunde un Piercing Ear Step 1
1
Nu scoateți primele cercei timp de șase săptămâni neîntrerupte. Dacă v-ați străpuns urechile recent, nu ar trebui să scoateți cerceii din nici un motiv. Dacă o faceți înainte de încheierea perioadei de șase săptămâni, se pot forma vânătăi, rana poate sângera, gaura se poate închide și șansa de infecție poate crește.
 • Acest punct este mai important decât vă imaginați. Dacă credeți că nu veți putea purta cerceii în tot acest timp, luați în considerare așteptarea pentru a vă străpunge urechile, până când circumstanțele dvs. o vor permite. Cercetiile sub presiune sunt o optiune temporara care nu necesita un astfel de angajament de lunga durata, iar cerceii magnetici pot fi de asemenea folositi in zonele cartilajului.
 • Cu toate acestea, piercing-urile de cartilaj durează adesea mult mai mult pentru a se vindeca în mod corespunzător, între trei și douăsprezece luni.
 • Imagine cu denumirea Ascunde un Piercing Ear 2
  2
  Tăiați cadranul dintr-o cerneală ieftină cu un pol. Dacă decideți să străpungă ureche folosind un post cercel foarte mic, aveți posibilitatea să eliminați în condiții de siguranță, împinge înainte (fără a scoate-l din ureche) și taie polul sferă cu tăietori de sârmă. Apoi, întoarceți-l în poziția sa inițială și înlocuiți asigurarea posterioară, astfel încât să pară o mică molie.
 • Este mai bine ca unul dintre părinții dvs. să vă ajute și trebuie să fiți foarte atenți atunci când utilizați o pereche de clește lângă ureche.
 • Imagine cu denumirea Ascunde un Piercing Ear Step 3
  3
  Acoperiți-vă cu benzi de culoarea pielii. Cuvântul cheie este "capac". Nu veți păstra secretele piercing-ului, dar veți ascunde piesele de bijuterii. Încearcă această metodă dacă păstrarea secretului perforațiilor nu este la fel de importantă ca și acoperirea acestora.
 • Această opțiune vă va ajuta să jucați sporturi sau să participați la activități sportive. Cu toate acestea, înainte de a vă pierde urechile, trebuie să fiți sigur că ligile în care participați vă permit.
 • De asemenea, puteți combina benzi adezive și bandaje sportive pentru a obține același scop.
 • Imaginea in titlul Ascunde un Piercing Ear Step 4
  4
  Purtați părul lung și în vrac. Părul lung (orice lungime care acoperă zona piercingului) este foarte util pentru a ascunde cerceii. Dacă credeți că va trebui să vă păstrați cerceii ascunse, luați în considerare posibilitatea de a lăsa părul să crească înainte de a vă pierde.
 • Asigurați-vă că părul atinge aproximativ 5 cm (2 inci) sub perforare pentru a obține acoperire consistentă, chiar și în mișcare.
 • În general, această metodă este eficientă pentru a ascunde perforațiile cartilajului, indiferent de sexul persoanei, deoarece coafurile mai scurte pot acoperi, de asemenea, acea zonă a urechii.
 • Dacă trebuie să vă legați părul înapoi, este mai bine să faceți o coadă de cal și să lăsați părul să cadă pe urechi în timp ce îl trageți înapoi.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți un Piercing Ear 5
  5
  Purtați pălării și eșarfe numai atunci când este necesar. Aceste accesorii nu vor funcționa cu orice ocazie (noroc care explică de ce folosesc o esarfa in jurul capului pentru cină), dar poate fi utilizat atunci când se lucrează în vreme rece sau în timp ce merge și provenind de la școală. Puteți utiliza, de asemenea, pălării, capacele elastice și pălăriile de blană cu cordoane - trebuie doar să le trageți până când vă acoperă urechile.
 • Capacele de baseball pot fi, de asemenea, utile dacă aveți păr curat sau o mulțime de volum. Utilizați capacul pentru a împinge părul jos și pentru a vă acoperi mai bine urechile.
 • Imagine cu numele Ascundeți un Piercing Ear 6
  6
  Ai grijă urechile tale dacă le-ai străpuns recent. După ce le-ați străpuns, ar trebui să curățați cu delicatețe atât cercelul, cât și lobul cu alcool. Faceți-l de două ori pe zi cu un tampon sau un tampon de bumbac, timp de șase zile în total. Cerceii vor fi foarte vizibili dacă zona este inflamată.
 • Întotdeauna spălați-vă pe mâini înainte de a curăța cerceii și zona de piercing.
 • Recomandările sunt foarte diverse cu privire la faptul dacă ar trebui sau nu să întoarceți cerceii - deși unii oameni sugerează că le schimbați puțin noaptea înainte de a merge la culcare, alții nu-l recomandă deloc. Urmați instrucțiunile profesioniștilor care ți-au străpuns urechile, dar amintiți-vă că mai multe surse sunt de acord că nu trebuie să vă întoarceți prea mult.
 • Partea 2
  Ține-ți cerceii la loc

  Imagine cu denumirea Ascundeți un Piercing Ear Step 7


  1
  Scoateți cerceii când este necesar. Poate fi evident, dar odată ce au trecut primele șase săptămâni, puteți scoate cerceii când situația o justifică. Organismele pot închide punctele în piele la rate imprevizibile, dar este foarte puțin probabil ca acestea să se închidă într-o zi sau în timpul unui weekend.
  • Cele mai multe găuri se vor închide dacă nu ai ceva înăuntru. Acest lucru poate dura de la câteva zile la câteva săptămâni.
  • Este posibil ca o membrană subțire să crească peste orificiu, fără închiderea ulterioară - de obicei, împingând o cerneală prin ea nu va afecta prea mult. Aplicați un unguent antibiotic pe zona în cazul în care aveți dificultăți în a face acest lucru.
  • Puteți, de asemenea redeschideți o gaură închisă Dacă a trebuit să nu mai purtați cerceii pentru perioade foarte lungi.
  • Perforațiile cartilajului pot rămâne fără cercei pentru o perioadă mai lungă de timp fără a se închide, ceea ce nu se întâmplă cu perforațiile lobilor. După cum sa menționat deja în prima parte, procesul de vindecare durează mult mai mult în comparație cu perforațiile lobilor.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți un Piercing Ear Step 8
  2
  Foloseste agenti de cuart. Puteți purta bijuterii din cuarț transparent pentru a păstra piercing-ul deschis fără a neglija discreția. Deși nu sunt invizibile, acest tip de bijuterii este detectat numai dacă îi observați de la o distanță foarte scurtă.
 • Cei din material acrilic sunt mai puțin recomandați din cauza calității slabe, dar sunt, de asemenea, o opțiune viabilă.
 • Bijuterii transparente nu este recomandat pentru piercing proaspăt - primul dvs. cercei ar trebui să fie de aur de 14 karate sau oțel inoxidabil, deoarece acestea sunt mai puțin susceptibile de a provoca infecție sau inflamație. Alte metale pot declanșa, de asemenea, reacții alergice.
 • Imaginea in titlul Ascunde un Piercing Ear Step 9
  3
  Alege bijuteriile colorate. Cercei mici cu stâlpi de culoarea pielii funcționează în mod similar cu cele transparente, dar pot fi și mai puțin observați. Plutele de culoarea pielii vor funcționa cel mai bine pe urechi cu diluanți (deși sunt mai greu de ascuns).
 • Bijuterii pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, inclusiv acrilice și diferite tipuri de silicon.
 • Imagine cu numele Ascunde un Piercing Ear Step 10
  4
  Aplicați corectorul cosmetic pe perforații. Dacă doriți ca piercing-urile dvs. să nu fie observate, scoateți cerceii și aplicați un mic concealer sau o bază peste orificiu. Asigurați-vă că alege culoarea potrivită pentru tonul pielii.
 • Imaginea intitulată Ascundeți un pas de străpungere a urechii 11
  5
  Profitați de perspectivă dacă aveți mai multe perforări. De exemplu, dacă doriți ca oa doua perforare să atragă mai puțină atenție, puneți o bijuterie mai mare, o cerneală sau un cerc mult mai mare în prima. Dacă prima perforație atrage toată atenția, al doilea va fi mai puțin vizibil.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți un pas de piercing Ear 12
  6
  Alege-ți bătăliile bine. Chiar dacă într-adevăr a vrut să folosească un anumit stil de cercel sau doresc să opteze pentru ceva mai la modă, ca o gaură în ureche antihelix (Rook) în cartilagiul aproape lob (scoică), tip industrial sau tipul Daith, ia în considerare locurile în care intenționezi să le arăți. Este posibil să nu fiți nevoiți să vă petreceți atât de multă energie în a vă ascunde cerceii sau să discutați cu șeful dvs. dacă alegeți bijuterii minimaliste sau stiluri mai conservatoare.
 • Un alt lucru pe care nu trebuie să-l uitați este că este vorba urechile tale Trebuie doar să vă asigurați că sunteți conștienți de circumstanțele din viața voastră, care pot să nu tolereze opțiuni mai îndrăznețe.
 • sfaturi

  • Nu te juca cu cerceii în timp ce vorbești cu părinții tăi sau cu șeful tău. Aceasta va atrage atenția asupra forajului.

  avertismente

  • Există foarte puține lucruri pe care le puteți face pentru a ascunde o perforare în ureche, dacă trebuie să faceți o inspecție amănunțită. Rețineți că nu există metode infailibile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci cercei agatatCum sa faci cercei agatat
  Cum să închideți urechile dilatateCum să închideți urechile dilatate
  Cum să aveți grijă de urechi proaspăt străpunsCum să aveți grijă de urechi proaspăt străpuns
  Cum să decideți dacă ar trebui să vă străpungeți urechileCum să decideți dacă ar trebui să vă străpungeți urechile
  Cum să ascundeți o gaură în nasul părinților dvs.Cum să ascundeți o gaură în nasul părinților dvs.
  Cum să ascundeți o gaură în limbaCum să ascundeți o gaură în limba
  Cum să întindeți piercingul lobului urechiiCum să întindeți piercingul lobului urechii
  Cum să întindeți un piercingCum să întindeți un piercing
  Cum să vă extindeți urechile fără durereCum să vă extindeți urechile fără durere
  Cum sa faci un piercing al constelatiilorCum sa faci un piercing al constelatiilor
  » » Cum să ascundeți un piercing în ureche

  © 2011—2020 ertare.com