Cum să ascundeți un cos cu un concealer cosmetic verde

Concealerul cosmetic verde poate părea o opțiune ciudată, dar ar putea neutraliza roșeața cosurilor și acneei. Culorile complementare sunt culorile opuse celorlalte în cercul cromatic. Când se întâlnesc, aceste culori se anulează reciproc. Culoarea opusă roșului în acest cerc este verde. Dacă aveți un coș roșcat, agentul de protecție ecologică verde poate neutraliza tonul și vă poate ajuta să îl ascundeți în mod satisfăcător. Dacă îl folosiți în mod corect, acesta vă poate lăsa pielea să pară mai uniformă și mai uniformă.

pași

Partea 1
Alege produsele potrivite

Imagine cu titlul Acoperă un cos cu Concealer verde Pasul 1
1
De asemenea, luați în considerare posibilitatea utilizării unei pre-bază verde. În cazul în care umflarea și cosurile sunt ușoare, verde pre-bază poate fi o opțiune mai bună decât un corector cosmetice verde. Pre-baza este ușoară și mai transparentă decât majoritatea agenți cosmeticieni. Este mai puțin probabil să se uite reîncărcat. Cu toate acestea, în cazul în care cerealele este intens roșu și este notorietate, este mai bine să alegeți un corector cosmetic, deoarece este mai puternic.
 • Imaginea intitulată Acoperă un cos cu verde Concealer Pasul 2
  2
  Alegeți un concealer cosmetic ușor. Mulți oameni se tem că produsul lor de cosmetice îi face să pară reîncărcați. Căutați un remediu cosmetic ușor cu puțin ulei pentru a preveni această apariție. De asemenea, puteți hidrata pielea înainte de a aplica agentul anti-îngrășăminte cosmetic pentru a evita aspectul neglijat și reîncărcat.
 • 3
  Aplicați-l cu un burete. Ia-ți un burete cosmetic la farmacia ta locală. Ingrijitorul cosmetic arata mai bine atunci cand este aplicat usor cu un burete decat atunci cand este raspandit cu degetele. Dacă îl răspândiți cu degetele, nu numai că veți arăta mai murdar, dar și degetele pot conține bacterii, ceea ce ar putea agrava simptomele acneei. Doar folosiți degetele la început atunci când aplicați puncte de corectare cosmetice pe față.
 • Imagine cu titlul Acoperirea unui buzunar cu concealer verde Pasul 4
  4
  Amintiți-vă că îngrijitorul ecologic cosmetic nu este alegerea potrivită pentru toate imperfecțiunile pielii. Funcția sa principală este de a interacționa cu culoarea verde. Dacă boabele nu sunt roșii în profunzime, este mai bine să alegeți un îngrășăminte cosmetică galbenă pentru a le ascunde.
 • Partea 2
  Ascunde un boabe  1
  Spălați și umectați fața. Înainte de a aplica agentul cosmetic, spălați și umitați fața. Acest lucru vă poate ajuta să faceți machiajul dvs. arata mai fin și să evitați răspândirea bacteriilor care ar putea agrava simptomele acneei.
  • Spălați-vă mai întâi mâinile. Spălați-vă mâinile cu săpun timp de 20 de secunde. Puteți cânta melodia "Happy Birthday" de două ori pentru a urmări timpul. Apoi clătiți-vă mâinile cu apă curată.
  • Dacă sunteți îngrijorat de acnee, încercați să utilizați un săpun antibacterian pentru a trata simptomele acneei.
  • Utilizați un hidratant care funcționează pentru tipul de piele. Alegeți unul fără ulei pentru a evita acneea mai gravă.
 • 2
  Aplicați corectorul cosmetic verde. După ce vă spălați fața, aplicați corectorul cosmetic verde pe zonele cu probleme. Aplicați-o cu puncte cu degetul arătător și apoi împrăștiați-o ușor și uniform cu un burete cosmetic. De asemenea, puteți utiliza acest substrat cosmetic sub ochi dacă aveți vreun decolorare acolo.
 • 3
  Aplicați baza și agentul de înmuiere normală pentru cosmeticele verzi. Odată ce ați aplicat corectorul cosmetic verde, aplicați corectorul cosmetic normal și baza. Poți să faci ca de obicei. Amintiți-vă că este mai bine să aplicați corectorul cu puncte și apoi să-l nivelați atingând ușor cu un burete cosmetic.
 • 4
  Finalizați rutina dvs. obișnuită de cosmetică. Odată ce ați aplicat corectorul cosmetic și baza, terminați rutina cosmetică ca de obicei. Pielea dumneavoastră ar trebui să fie mai netedă, iar cosurile ar trebui să fie mai puțin vizibile.
 • sfaturi

  • Nu aplicați prea multă îngrășăminte cosmetică verde. Un pic ajută foarte mult.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena o roată de culoareCum de a desena o roată de culoare
  Cum se fac culorile pentru a pictaCum se fac culorile pentru a picta
  Cum se face maro cu culori primareCum se face maro cu culori primare
  Cum se amestecă vopsea verdeCum se amestecă vopsea verde
  Cum să aplicați machiajul facial pentru acneeCum să aplicați machiajul facial pentru acnee
  Cum se aplică machiajul pentru a vă face ochii să pară mai mariCum se aplică machiajul pentru a vă face ochii să pară mai mari
  Cum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect naturalCum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect natural
  Cum combinați culorileCum combinați culorile
  Cum să acoperiți imperfecțiunileCum să acoperiți imperfecțiunile
  Cum să acoperi imperfecțiunile pielii cu machiajulCum să acoperi imperfecțiunile pielii cu machiajul
  » » Cum să ascundeți un cos cu un concealer cosmetic verde

  © 2011—2020 ertare.com