Cum să ascundeți că sunteți pe o dietă

OcultarDieta.jpg" class ="imagine lightbox">
Image title HideDiet

Deși mulți oameni le place să vorbească despre dieta lor, există și alți oameni care nu le place ca alții să știe că sunt pe o dietă. Poate că sunteți deja obosit să ascultați binele și răul fiecărei diete ca subiect de conversație la cină sau să justificați ceea ce faceți. Unele studii au arătat că, dacă îți promovezi obiectivele altor persoane, ești mai puțin probabil să le atingi, simțul satisfacției spunând că creează un sentiment prematur de a face acest lucru.

Păstrați informația secretă, în loc să anunțați sau să discutați planurile dvs. dietetice. Puțin câte puțin, veți vedea cât de surprinși vă vor fi familia și prietenii atunci când vă vor vedea cu o greutate mai mică. Acest articol vă învață o modalitate de a vă ascunde că sunteți pe o dietă, indiferent de motivul pentru care nu doriți să fie cunoscut.

pași

ComoPoco.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată ComoPoco
1
Pregătiți-vă să reacționați calm când vi se întreabă dacă sunteți pe o dietă. Pregătește-ți câteva răspunsuri dacă familia și prietenii îți dau seama că ai mâncat o anumită cantitate de hrană și acum văd că mănânci mai puțin. În loc să acționați defensiv, pregătiți o listă de răspunsuri care vă vor ajuta să ascundeți că sunteți pe o dietă. Iată câteva sugestii:
 • "Aceasta este ceea ce mănânc în mod normal"
 • "Încerc să mănânc sănătoasă"
 • "Nu-mi place pizza, mulțumesc"
 • "Nu mulțumesc, nu mi-e foame"
 • 2
  Nu discutați despre ceea ce mâncați sau despre ce mănâncă alții. Una dintre cele mai rapide căi de a detecta o persoană pe o dietă este să-l vezi obsedat de alimente sau greutate. Evitați să vorbiți despre aceste probleme, acestea includ exercițiile, deoarece într-un anumit mod ele fac parte din dieta ta.
 • 3
  Pregătiți-vă pentru succes. O dietă constă în a avea un echilibru și o relație bună cu alimentele. Dacă dieta ta constă în a-ți fi foame toată ziua, vei provoca doar cerșirea de mâncare noaptea, sabotând toate eforturile tale. Un alt mod de a distruge dieta este să ieșiți împreună cu prietenii și să beți alcool. Una dintre cele mai bune modalități de a vă ascunde dieta este să vă pregătiți mental și fizic de fiecare dată când ieșiți afară:
 • Mananca sase portii pe zi care contin proteine ​​si carbohidrati.
 • Gândește-te la ceea ce vei mânca sau face.
 • Stați într-o stare bună.
 • Exercițiu înainte.
 • pro.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine cu titlul Pro
  4
  Consultați-vă cu un profesionist. Dacă sunteți parte dintr-un program de scădere în greutate, stabiliți o relație cu alți participanți. Uneori este bine să vorbim despre dietă, dacă o faci cu cineva cu o problemă similară, te va ajuta să atingi scopul. Dacă o faceți singur, puteți căuta forumuri sau chat-uri.


 • 5
  Distribuiți rezultatele cu un membru al familiei și un prieten. Odată ce ați atins o parte din obiectivul dvs., puteți discuta cu o persoană în care aveți încredere. Găsiți un loc liniștit pentru a face acest lucru, nu uitați să-i spuneți că păstrați dieta secretă.
 • 6
  Rămâneți aproape de oamenii pozitivi, păstrați-i pe cei negativi sau pe cei pe care credeți că nu vă vor ajuta. Nu vă fie frică să spuneți oamenilor în care aveți încredere, dar asigurați-vă că nu trebuie să discutați cu ceilalți.
 • 7
  Dă-te departe de oamenii prejudiciați. Unul dintre motivele pentru a vă menține dieta secretă este din cauza prejudecăților. Opiniile dvs. pot fi nepoliticoase și nu va fi necesar să transformați discuția în ceva emoțional. Nu aveți nevoie să explicați nimănui despre dieta dvs.!
 • 8
  Nu dezvălui niciodată dieta ta "sabotatorilor" din viața ta. Nu fi înconjurat de oameni care vă critică greutatea și vă întreabă tot ce mănânci, trebuie să alegeți ceea ce mâncați și ce nu. Ei critică ceea ce faceți și ceea ce nu faceți. Unii vă vor pune la îndoială deciziile și vă vor duce la diete extreme, nu cădeți în aceste jocuri.
 • 9
  Amintiți-vă că nu sunteți singuri. Mulți oameni ascund că sunt pe o dietă pentru a evita discuțiile despre diete. Nu ai de ce să-ți fie rușine.
 • sfaturi

  • Nu folosiți niciodată suplimente alimentare, pilule sau nu vă este foame.
  • Investigati ce alimente va va da energie si satietate pentru un timp substantial.
  • Dacă faci o greșeală, nu te pedepsi și nu renunță la toate eforturile. Ești capabil să-l atingi.
  • Asigurați-vă că trebuie să piardă în greutate. Nu aplicați idei nesănătoase dacă doriți să ajungeți la dimensiunea "corectă". Dacă medicul vă cere să pierdeți în greutate, ar trebui să o luați în serios!

  avertismente

  • Ar trebui să te ajuți dacă ai schimbări bruște de stare, depresie sau ai părăsit prietenii tăi.
  • Persoanele care au tulburări de alimentație tind să ascundă obiceiurile părinților, prietenilor și celor dragi. Poate fi periculos, ar trebui să căutați ajutor profesional.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ascundeți persoanele de contact din LinkedinCum să ascundeți persoanele de contact din Linkedin
  Cum să invitați un prieten care să dietă să mănânceCum să invitați un prieten care să dietă să mănânce
  Cum sa mananci supa pentru a pierde in greutate repedeCum sa mananci supa pentru a pierde in greutate repede
  Cum să consumați suficientă proteină într-o dietă alimentară brutăCum să consumați suficientă proteină într-o dietă alimentară brută
  Cum să vă creați propriul plan de dietăCum să vă creați propriul plan de dietă
  Cum să vă detoxificați dietaCum să vă detoxificați dieta
  Cum sa alegi o dieta care iti merge bineCum sa alegi o dieta care iti merge bine
  Cum să evitați obiectivele dăunătoare pentru sănătateCum să evitați obiectivele dăunătoare pentru sănătate
  Cum să evitați recidivele din dieta AtkinsCum să evitați recidivele din dieta Atkins
  Cum sa faci o dieta daca esti dintr-un palat exigentCum sa faci o dieta daca esti dintr-un palat exigent
  » » Cum să ascundeți că sunteți pe o dietă

  © 2011—2020 ertare.com