Cum să ascundeți sânii

Sânii pot fi ascunși prin minimizarea sau aplatizarea acestora. Poate fi pentru oameni de toate tipurile de identitate și situații. Deci, indiferent dacă sunteți în tranziție, trebuie să reduceți sânii pentru un costum sau nu mai doriți să primiți cât mai multă atenție, ascunderea sânilor într-un mod sigur și sănătos poate fi o soluție la problemă.

pași

Metoda 1
Purtați o talie de neopren

Imagine cu denumirea Bind Your Chest Pasul 11
1
Puneți centura pe sânii dvs. Rolați-o astfel încât buza Velcro să se afle sub una dintre brațele voastre.
 • Curelele de neopren pentru talie funcționează ca haine de compresie care îmbunătățesc circulația sângelui pentru persoanele care fac exerciții fizice. Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru a crea o talie mai buna si mai subtire pentru persoanele care nu exercita.
 • Imagine cu denumirea Bind Your Chest Step 12
  2
  Tăiați brâul astfel încât să se potrivească sânilor. Dacă brățara este prea lungă pentru sani, adaptați-o prin tăierea capătului fără velcro cu foarfecele. Nu ar trebui să vă răsuciți de două ori sânii pentru că puteți crea efectul opus celui pe care îl doriți.
 • Dacă cerceveaua apare pe părțile laterale sau sub braț, tăiați colțurile, formând o curbă netedă cu foarfecele.
 • Imagine cu denumirea Bind Your Chest Pasul 13
  3
  Aplicați loțiune și pulbere pentru copii pentru a reduce iritarea. Cureaua de neopren poate provoca înfundarea și poate cauza o umiditate mai mare în interiorul și în jurul sânilor. Sprângeți bebelușul înainte de a utiliza brâul pentru a ajuta la absorbția excesului de umiditate. Utilizați o loțiune regulat după îndepărtarea brâului, pentru a proteja pielea de la frecare și deshidratare.
 • Nu aplicați loțiune și pulbere pentru copii în același timp sau în timpul purtării brâului. Ați putea deteriora brâul, iar combinația dintre loțiune și praf ar putea forma o pastă neplăcută.
 • Imagine cu denumirea Bind Your Chest Pasul 14
  4
  Utilizați brâul ca o cămașă de compresie în siguranță. Când ascundeți sânii, este foarte important să o faceți în siguranță și să protejeze corpul de problemele de sănătate și de daunele permanente. O bandă strânsă poate restrânge respirația, sparge nervurile, poate deteriora țesutul mamar în timp și poate provoca acumularea de lichide în sân.
 • Nu utilizați brâul pentru mai mult de 8 până la 12 ore. Dacă îl folosiți pentru perioade lungi de timp, riscați vânătăi și restricționați oxigenul în organism.
 • Nu dormi niciodată cu brâul.
 • Nu puneți bandajele sau banda multifuncțională pe curea. Mai mult, niciodată Utilizați bandă sau bandaje multifuncționale pentru a aplatiza sânii. Aceste tactici restricționează mișcarea și oxigenul care intră în organism.
 • Metoda 2
  Utilizați alte metode

  Imagine cu titlul Bind Your Chest Pasul 15
  1
  Purtați mai multe cămăși pe sânii ascunși. Acest lucru este foarte eficient dacă ați ascuns deja sânii. Este, de asemenea, o alternativă dacă nu aveți nimic de ascuns. Puteți purta o cămașă strânsă, cu sau fără mâneci, sub niște cămăși sau cu o cămașă cu butoane pentru a face ca sânii să pară mai mici. Dacă doriți să îmbunătățiți în continuare iluzia sânilor mai mici, procedați în felul următor:
  • Utilizați printuri sau culori care atrage atenția de la sani. Dacă purtați o cămașă cu logo-ul chiar deasupra sânilor, acestea ar putea fi mai vizibile. Încercați să utilizați o decalare care acoperă întreaga cămașă pentru a aplatiza mai bine întreaga lungime a corpului. De asemenea, puteți folosi cămășile închise la culoare pentru a face ca sânii să pară mai mici.
  • Utilizați eșarfe, veste și legături. Aceste articole de îmbrăcăminte ajută la acoperirea sau la îndepărtarea atenției sânilor.
  • Utilizați haine cu buzunare pe piept. În loc de a vedea sânii, aspectul poate fi deviat în buzunare. Acest lucru este mai eficient dacă tricoul este slăbit.
  • Utilizați hanorace. De obicei, hanoracul este destul de slab. O bluză mare peste o cămașă strânsă poate ascunde sânii destul de bine.
 • Imagine cu denumirea Bind Your Chest Pasul 16
  2
  Purtați îmbrăcăminte de compresie sportivă. Îmbrăcămintea de compresie sportivă este utilizată în principal pentru a îmbunătăți circulația sângelui în timpul exercițiilor fizice sau pentru a ajuta la ameliorarea tensiunii musculare după exerciții. Puteți găsi aceste articole de îmbrăcăminte strânse la un magazin de îmbrăcăminte sport din zona dvs.
 • Puteți obține același efect prin purtarea unui vârf de costum de baie strâns. Cu toate acestea, este posibil ca costumul de baie să fie de mai multe dimensiuni mai mici pentru a face efectul și ar trebui să fie tăiat în bridele elastice pentru a elibera presiunea asupra extremităților.
 • Metoda 3
  Purtați sutiene de sport

  Imagine cu denumirea Bind Your Chest Pasul 8
  1
  Căutați un sutien sportiv bun. Un sutien sport sportiv poate face minuni pentru a vă aplatiza sânii. Puteți încerca un sutien sport care este de o mărime prea mică pentru a vă lovi mai mult. Cu toate acestea, nu trebuie să simțiți durere atunci când o purtați și nu trebuie să limitați respirația.
  • Când încercați sutienul dvs. sportiv, faceți câteva respirații profunde pentru a vă asigura că nu vă limitează capacitatea de a respira.
  • Deplasați-vă pentru a încerca sutienul sportiv, a vă alăturați, a cora, a sari și a sta. Acest lucru vă va oferi o idee despre cum vă veți potrivi și cum va simți sutienul sport atunci când vă aflați în mișcare. Puteți simți și arăta bine în timp ce stați, dar vă puteți simți diferit când vă mișcați în timpul zilei.
  • Găsiți sutiene din elastan. Elastanul este elastic și ajustat în același timp.
  • Nu purtați sutienul sportiv o perioadă lungă de timp dacă este foarte strâns. Regula generală pentru cele mai multe metode de ascundere a sânilor nu este de a purta îmbrăcămintea pentru mai mult de 8 ore.
 • Imagine cu denumirea Bind Your Chest Pasul 9
  2
  Puneți un alt sutien sport. Dacă un sutien sport nu are efectul, încercați să puneți pe două pentru a vă lovi mai bine sânii. Puteți încerca următoarele:
 • Puneți primul sutien sport în mod normal, iar cel de-al doilea în sens invers.
 • Utilizați un al doilea sutien sportiv mai mare. Dacă aveți dificultăți în a pune cel de-al doilea sutien pe primul rând, folosiți o dimensiune mai mare și vedeți cum se simte și se potrivește.
 • Imagine cu denumirea Bind Your Chest Pasul 10


  3
  Ascundeți întotdeauna sânii în siguranță. Cu orice metodă de a le ascunde, este întotdeauna important să o faceți în siguranță. Dacă o faceți prea strâns sau pe termen lung, aceasta poate provoca leziuni tisulare permanente, probleme de respirație, vânătăi și coaste rupte.
 • Nu utilizați bandaje elastice pe sutiene sport. Orice metodă de a ascunde sânii cu bandaje poate fi periculoasă și poate provoca leziuni ale țesuturilor sânilor, plămânilor și coastelor.
 • Nu purtați niciodată un sutien sport în somn.
 • Ascundeți sânii doar pentru maxim 8 până la 12 ore.
 • Luați măsuri pentru sprijinul sportiv. Un profesionist vă poate ajuta să găsiți un sutien care să vă ajute mai bine și să vă lămâie în mod eficient sânii.
 • Metoda 4
  Purtați o cămașă de compresie profesională

  Imagine cu denumirea Bind Your Chest Pasul 1
  1
  Afla de unde poti cumpara camasi de compresie. Există mai multe companii online care fabrică cămăși de compresie special pentru bărbații transgender. Există, de asemenea, bărbați transgender care vând tricouri de compresie folosite pe care nu mai se potrivesc sau nu le mai folosesc. De asemenea, puteți cumpăra o cămașă de compresie cu un comerciant local care promovează diversitatea sexuală.
  • Cămășile de comprimare sunt purtate nu numai de bărbați transgender, ci și de bărbați heterosexuali care suferă de ginecomastie (sânii mărită la bărbați din cauza dezechilibrelor hormonale). Căutați cămășile speciale de compresie pentru bărbații cu ginecomastie.
  • Dacă nu aveți suficienți bani pentru a cumpăra o cămașă de compresie, există multe programe în care vă puteți implica pentru a obține tricouri ieftine sau gratuite de compresie. Cu toate acestea, majoritatea acestor programe de schimb sunt orientate spre sprijinirea bărbaților transgender cu venituri mici atunci când se află în tranziție.
 • Imagine cu numele Bind Your Chest Pasul 2
  2
  Alegeți dimensiunea corectă a cămășii de compresie. Dacă știți dimensiunea sutienului, majoritatea comercianților vă pot ajuta să transformați dimensiunea sutienului în dimensiunea cămășii. Dacă faceți cumpărături online, puteți găsi un instrument sau o casetă de conversie pe site-ul comerciantului.
 • Ca alternativă, vă puteți măsura pentru a afla dimensiunea cămășii. Începeți prin măsurarea strânsă a celei mai mari părți a sânilor cu haine. Apoi, măsurați sub sânii, în cazul în care este pliabil. În cele din urmă, adăugați cele două numere și împărțiți rezultatul cu 2 pentru a găsi dimensiunea cămășii de care aveți nevoie.
 • Este important ca tricoul să te potrivească corect. O cămașă de compresie nu este întotdeauna confortabilă pentru a fi purtată, dar trebuie să aveți întotdeauna posibilitatea de a respira atunci când o purtați. Nu trebuie să te simți niciodată limitat la punctul de a nu putea respira.
 • Imagine cu denumirea Bind Your Chest Pasul 3
  3
  Decideți dacă doriți o cămașă de compresie lungă sau scurtă. Tăieturile ajung până la talie sau sub sân. Cele lungi ajung câteva centimetri după talie și aproximativ 2 ½ cm (1 inch) înaintea buricului (în funcție de tipul corpului).
 • Tricourile scurte de compresie tind să se rostogolească și este posibil să trebuiască să le reglați, în timp ce cămășile lungi rămân dezbrăcate pentru perioade mai lungi de timp. O cămașă care este înfășurată poate forma linii inestetice care pot fi văzute prin îmbrăcăminte. O modalitate de a contracara această problemă este de a orienta 2 ½ cm (1 inch) din partea inferioară a cămășii pentru a împiedica rularea acesteia.
 • Alegeți o cămașă lungă sau scurtă, în funcție de tipul corpului și de confortul pe care îl simțiți. Dacă aveți un tip mai greu de corp, o cămașă lungă se poate potrivi mai bine, deoarece nu se va rostogoli atât de des.
 • Imagine cu denumirea Bind Your Chest Pasul 4
  4
  Pune-ți cămașa Cămășile de compresie sunt plasate în mod diferit decât sutienele obișnuite sau sportive. Pentru a le pune pe acestea, procedați în felul următor:
 • Începeți prin a pune cămașa înăuntru și afară.
 • Introduceți cămașa și trageți partea de jos în sus până la talie.
 • Utilizați curelele pentru ao trage afară.
 • Puneți brațele în brațe.
 • Trageți fundul cămășii astfel încât să fie plat. Unii oameni o lasă îndoită pentru a împiedica rularea la plecare.
 • Imagine cu denumirea Bind Your Chest Pasul 5
  5
  Acoperiți sânii pentru a se potrivi cămășii. După ce ați pus pe cămașă pentru prima dată, ați putea observa ceva care arată ca un sân sau un piept unificat. Există mai multe moduri de a ajusta cămașa pentru a vă potrivi:
 • Asigurați-vă că sânii se aruncă mai des, separându-i unul de celălalt. Puneți mâna pe cămașă și împingeți sânii spre brațe pentru a le separa.
 • Împingeți sânii în jos pentru a obține un aspect mai plăcut. Puneți mâna pe cămașă și împingeți sânii pentru a le aplatiza.
 • Tăiați sau modificați părțile cămășii pentru a evita agresarea sau frecarea. Este posibil ca cămașa să fie prea lungă sau prea aproape de axe. Cu foarfece, ac și un fir mic, puteți modifica cămașa astfel încât să se potrivească mai bine.
 • Modificați-l adăugând velcro, elastan sau alte materiale. Poate că fundul cămășii este prea strâns, dar orice altceva se potrivește perfect sau fundul este răsturnat tot timpul. Puteți adăuga velcro sau elastan pe partea inferioară pentru ao repara.
 • Imagine cu denumirea Bind Your Chest Pasul 6
  6
  Utilizați câteva sfaturi și trucuri pentru a utiliza cămașa de compresie mai eficient și confortabil. Pentru unii oameni, camasa poate să nu fie suficientă, mai ales dacă au sani mai mari. Este, de asemenea, posibil ca tricoul să fie foarte incomod sau incomod pentru utilizare. Câteva sfaturi pentru îmbunătățirea experienței când purtați o cămașă sunt următoarele:
 • Purtați o cămașă sub cămașă. Acest lucru face purtarea cămășii mai confortabile și reduce posibilitatea de a se mișca.
 • Utilizați niște straturi de îmbrăcăminte pentru a obține o privire plată. Îmbrăcămintea îmbrăcată sau în vrac poate ajuta la ascunderea aspectului sânilor.
 • Uită-te în oglindă pentru a avea o vedere mai bună asupra sânilor. Ele pot arăta mai mari atunci când le vedeți în jos, astfel încât ajustați aspectul pe baza a ceea ce observați în oglindă.
 • Mutați, corați, stați și săriți când încercați pe cămașă. Ar putea să arate bine în timp ce stați în picioare, dar puteți simți sau arăți diferit când începeți să vă mutați.
 • Aplicați amidon de porumb sau pulbere pentru copii pe corp înainte de a pune cămașa pentru a absorbi umiditatea sau transpirația. Este posibil ca unele cămăși să nu fie respirabile și să vă facă să transpirați când există căldură sau când faceți un efort. Amidonul din porumb și pudra de copil pot ajuta la menținerea pielii din cauza iritării prin presiunea cămășii.
 • Imagine cu denumirea Bind Your Chest Pasul 7
  7
  Purtați cămașa de compresie în siguranță. Este foarte important să purtați cămașa în siguranță și să protejeze corpul de problemele de sănătate și de daunele permanente. O bandă strânsă poate restrânge respirația, sparge nervurile, poate deteriora țesutul mamar în timp și poate provoca acumularea de lichide în sân.
 • Nu utilizați brâul pentru mai mult de 8 până la 12 ore. Dacă îl folosiți pentru perioade lungi de timp, riscați vânătăi și restricționați oxigenul în organism.
 • Ascunderea sânilor este doar o soluție pe termen scurt. Dacă ascundeți sânii pe termen lung, pot apărea deteriorări permanente ale țesuturilor. Dacă intenționați să vă ascundeți sânii în fiecare zi din orice motiv, luați în considerare căutați alte opțiuni pe termen lung, mai sigure și mai lungi.
 • Nu dormi niciodată cu cămașa. Purtarea tricoului pe timp de noapte poate afecta respirația sau poate provoca iritarea pielii.
 • Nu puneți bandajele sau banda multifuncțională pe cămașă. Mai mult, niciodată Utilizați bandă sau bandaje multifuncționale pentru a aplatiza sânii. Aceste tactici restricționează mișcarea și oxigenul care intră în organism.
 • sfaturi

  • Puteți folosi tricoul pentru a înota. Cu toate acestea, puteți simți că eficacitatea sau etanșeitatea cămășii scade după înot. Nu vă faceți griji, cămașa va reveni la normal după spălare și uscare.

  avertismente

  • Nu adormiți cu niciuna dintre metodele de ascundere a sânilor. Cu toate că tricourile și tricourile ginecomastice făcute special pentru persoanele transgender sunt mult mai sigure decât bandajele elastice, nu ar trebui să dormiți cu ele. Nu veți putea simți dacă devine inconfortabil sau vă puteți mișca în timp ce dormiți și vă restrângeți respirația.
  • Majoritatea oamenilor spun că ascunderea sânilor scade densitatea țesutului, dacă se face în mod regulat, ceea ce face ca sânii să devină mai mici și să se îndoaie. Luați în considerare căutați soluții mai sigure, pe termen lung, consultând un profesionist în domeniul sănătății sau un mentor care promovează comunitatea LGBTQ dacă vă aflați în proces de tranziție. Chiar și atunci când purtați cămașa în fiecare zi pentru mai mult de două luni, puteți modifica permanent forma sânilor.
  • Nu trebuie să ascundeți niciodată sânii cu bandaje elastice. Materialul este întins de expansiunea naturală a coastei la respirație. Acest lucru le face să-și piardă elasticitatea în timp. De fiecare dată când le rotiți, acestea se strâng mai mult și pot provoca leziuni musculare grave și afectează funcția plămânilor.
  • Deși nici o cercetare specifică nu a legat faptul de a ascunde sanii cu cancer de sân, acest lucru poate crea bucăți care, în timp ce sunt benigne în natură, pot provoca probleme de sănătate care sunt costisitoare, greoaie și, în cele din urmă, inutile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a mări dimensiunea bustuluiCum de a mări dimensiunea bustului
  Cum sa faci sani mari arata mai miciCum sa faci sani mari arata mai mici
  Cum sa faci sani mici arata mai mareCum sa faci sani mici arata mai mare
  Cum să-ți faci sânii mai fermiCum să-ți faci sânii mai fermi
  Cum să-ți faci sânii mai mareCum să-ți faci sânii mai mare
  Cum să faci un mic bustCum să faci un mic bust
  Cum de a face sânii arata ferm sub haine fara sutienCum de a face sânii arata ferm sub haine fara sutien
  Cum să gătești în siguranță puiul înghețatCum să gătești în siguranță puiul înghețat
  Cum să prăjiți pieptul de puiCum să prăjiți pieptul de pui
  Cum sa faci sani pliniCum sa faci sani plini
  » » Cum să ascundeți sânii

  © 2011—2020 ertare.com