Cum să ascundeți urechile mari

Cei mai mulți oameni nu văd caracteristicile dvs. atât de critic ca tine și chiar vă poate vedea urechile ca o caracteristică pozitivă. Clarificat acest punct, petrece un pic de timp pentru a găsi un stil care vă place vă poate ajuta să vă îmbunătățiți stima de sine.

pași

Metoda 1
Utilizați unele accesorii

Imagine cu denumirea Ascundeți urechile mari Pasul 1
1
Experimentați cu cerceii. Cerceii adecvați pot modifica aspectul general al urechilor destul de bine, dar dacă folosiți cele greșite, acestea îi vor face să iasă mai mult. Există două strategii pe care oamenii le folosesc pentru a ascunde urechile mari, așa că încercați ambele și vedeți ce funcționează pentru dvs.:
 • Cerceii mici purtați pe lobi distrag atenția de la vârfurile urechilor care sunt lungi sau proeminente. Cercei cu snaps sunt o opțiune bună, dar cercei mici sau cercei pandantiv poate lucra, de asemenea.
 • Alți oameni aleg strategia opusă și folosesc cercei mari în lobi, astfel încât urechile arată relativ mai mici. La fel ca cerceii purtați pe partea superioară a cartilajului, această tactică determină urechile să devină centrul atenției, dar poate este ceva la care vă puteți simți mândru.
 • Imagine cu denumirea Ascunde urechile mari Pasul 2
  2
  Purtați ochelari de soare. Ochelari de soare cu un cadru mare nu numai că atrag atenția asupra ochilor, ci și ascund parțial urechile dacă le împingeți spre frunte.
 • Imagine cu numele Ascunde urechile mari Pasul 3
  3
  Distrați atenția cu o cămașă sau un colier izbitoare. Deși vă puteți îngrijora de urechile dvs., este foarte probabil ca alți oameni să nu observe greu, mai ales dacă îndreptați atenția în altă parte. Alegeți o cămașă sau o bluză de o culoare puternică sau o imprimare atractivă sau folosiți un colier.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți Big Ears Pasul 4
  4
  Tuneti-va fata cu machiajul. Purtarea unui machiaj mic va atrage atenția asupra feței. Încercați să ton fata ta cu doua nuante de baza. Începeți prin a schița conturul feței dvs. cu o bază care are două sau trei nuanțe mai întunecate decât pielea și apoi utilizați o bază mai ușoară pentru a evidenția zone cum ar fi centrul frunții și podul nasului. Combinați bine îmbinările care au fost între diferitele nuanțe.
 • Puteți chiar să desenați conturul marginii exterioare a urechilor în același mod, dar poate fi dificil să faceți bine dacă nu aveți obiceiul de a aplica machiaj.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți urechile mari 5
  5
  Utilizați o bandă dublă. În timpul zilelor în care vă simțiți foarte nesigur, țineți urechile pe partea laterală a capului cu o bandă dublă. Utilizați o bandă potrivită pentru piele pentru a evita tragerea părului, ca o bandă pentru îmbrăcăminte.
 • Aceasta este o măsură temporară pe care ar trebui să o folosiți doar ocazional. Banda poate să se stingă dacă o folosiți prea mult timp.
 • Imaginea in titlul Ascunde urechile mari Pasul 6


  6
  Acoperiți urechile complet. Există multe accesorii cu care puteți ascunde complet urechile, incluzând capace, ochelari de protecție, eșarfe, eșarfe, turbane, hote sau o pălărie suficient de mare pentru a pune urechile. O pereche de căști mari va funcționa și în timpul desfășurării unor activități solitare în public.
 • Metoda 2
  Modificați stilul părului

  Imagine cu numele Ascunde urechile mari Pasul 7
  1
  Modificați un stil scurt de păr. Dacă aveți părul scurt, încercați să aplicați o spumă sau alt produs pentru a piepteni părul și pentru a vă rupe părul, pentru a vă oferi un stil ca și cum ați fi ieșit din pat, pentru a ascunde parțial urechile sau pentru a le distrage atenția.
  • Pe termen lung, puteți încerca să vă lărgi părțile laterale ale părului, pentru a acoperi vârfurile urechilor. Puteți păstra restul părului scurt, dar nu ras.
  • Toți pașii din această secțiune se concentrează pe stiluri de păr mijlocii sau lungi.
 • Imaginea intitulată Ascundeți urechile mari Pasul 8
  2
  Adăugați volum și înălțime. Cu cat are mai mult volum de par, cu atat mai usor va fi acoperirea urechilor. Există mai multe moduri în care o puteți realiza:
 • Aplicați un șampon uscat.
 • Utilizați o spumă sau alt produs pentru a piepteni părul.
 • Râdeți-vă părul, fă-ți niște valuri sau fă-te permanent. Cea mai simplă metodă este să folosiți niște curlatori în timpul nopții, dar există mai multe opțiuni permanente care sunt descrise în legăturile articolelor anterioare sau pe care le puteți găsi în coafor.
 • Imagine cu denumirea Ascunde urechile mari Pasul 9
  3
  Utilizați coastele sau coastele libere. Dacă aveți părul lung, trageți-l înapoi liber, astfel încât părțile să formeze o curbă peste urechi. Horsetails sau panglici laterale sunt o altă opțiune.
 • Evitați coapsele foarte strânse sau înalte, care îndepărtează părul de urechi.
 • Puteți chiar să alegeți stilul de păr al prințesei Leah cu o mică bucată pe partea laterală, dacă doriți să ascundeți complet urechile.
 • Imagine cu numele Ascunde urechile mari Pasul 10
  4
  Lasă brațul să crească. Chibriturile lungi în lateral pot ascunde complet urechile. Chiar și panglica scurtă spre față, combinată cu restul părului colectat, va face stilul părului să arate mai moale și mai puțin arătos, astfel încât urechile nu vor fi centrul atenției.
 • sfaturi

  • Unii oameni folosesc tatuaje pentru a-și transforma urechile în ceva ce le place.
  • Dacă simțiți disconfort extrem sau dacă aveți probleme legate de stima de sine datorită apariției urechilor, anumiți chirurgi cosmetici oferă "otoplastie" sau "chirurgie cosmetică a urechilor" pentru a aduce urechile aproape de cap. Riscul este relativ mic dacă operația este efectuată profesional și cu anestezie locală, dar puteți simți disconfort semnificativ în următoarele câteva săptămâni, în timp ce urechile se vindecă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci cerceiCum sa faci cercei
  Cum sa faci cercei cu cartele SIMCum sa faci cercei cu cartele SIM
  Cum sa faci cercei perlaCum sa faci cercei perla
  Cum sa faci cercei pietreCum sa faci cercei pietre
  Cum sa faci cercei falsCum sa faci cercei fals
  Cum sa faci cercei agatatCum sa faci cercei agatat
  Cum sa faci cerceiCum sa faci cercei
  Cum sa faci un suport pentru cercei de casăCum sa faci un suport pentru cercei de casă
  Cum sa faci niște cercei peruvianCum sa faci niște cercei peruvian
  Cum să închideți urechile dilatateCum să închideți urechile dilatate
  » » Cum să ascundeți urechile mari

  © 2011—2020 ertare.com