Cum să ascundeți ridurile cu machiajul

Deși puteți utiliza câteva sfaturi și trucuri pentru a ascunde imperfecțiunile și decolorarea, ascunderea ridurilor poate fi o sarcină dificilă. Este extrem de important să utilizați produsele potrivite și să le aplicați într-un mod adecvat pentru a atenua aceste linii, fără ca produsele să se blocheze în ele. Dacă aplicați produsele pe piele în mod corespunzător și creați o strălucire proaspătă și tânără, numai veți ști că aveți riduri.

pași

Partea 1
Alegeți o fundație

Imagine cu denumirea Ascundeți ridurile cu machiaj Pasul 1
1
Căutați formule anti-rid. Există multe baze de machiaj pe piață pentru oameni care se ocupă de riduri și linii fine. Căutați formule care conțin retinol, peptide și antioxidanți, care vor netezi pielea și vor stimula producerea de colagen. De asemenea, căutați baze de machiaj transparente a căror marcaj apare pe ambalaj împreună cu cuvintele "reflectorizant" sau "iluminator". O mică strălucire poate ajuta la reducerea aspectului liniilor.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți ridurile cu machiaj Pasul 2
  2
  Dacă aveți pielea uscată, alegeți o bază de machiaj hidratant. În cazul în care pielea pare foarte uscată, orice riduri sau linii fine vor fi accentuate. Atunci când alegeți o fundație, căutați una care are calități de hidratare. Ingredientele, cum ar fi glicerina și acidul hialuronic, vor permite pielii să rețină umiditatea pe parcursul zilei, în timp ce bazele de make-up care conțin acid salicilic pot usca pielea chiar mai mult. În cele din urmă, evitați utilizarea fundațiilor matte de fundație.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți ridurile cu machiaj Pasul 3
  3
  Utilizați o bază de machiaj cu factor de protecție solară (SPF). Puteți, de asemenea aplică protecție solară împreună cu machiajul. Înainte de a investi în produse scumpe care promite să fie o "fântână de tineret", nu uitați să alegeți un produs de protecție solară de bază. Daunele produse de soare pe pielea sensibilă a feței vă pot face să arătați mai în vârstă decât sunteți cu adevărat. Evitați apariția de noi riduri și pete solare care fac partea de protecție solară a dvs. de rutină.
 • Partea 2
  Pregătiți-vă pielea

  Imagine cu denumirea Ascundeți ridurile cu machiaj Pasul 4
  1
  Exfoliați-vă fața. Dacă nu exfoliați în mod regulat, este recomandat să începeți să practicați această rutină excelentă. Părul matur poate părea plictisitor și incolor, ceea ce nu va favoriza ridurile. Exfolierea celulelor moarte ale pielii va permite pielea să se aprindă. Exfolierea crește, de asemenea, producția de colagen, proteina responsabilă de menținerea pieței umplută și fermă.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți ridurile cu machiaj Pasul 5
  2
  Umplează pielea Părul matur rămâne adesea uscat și atunci când se întâmplă acest lucru, ridurile arată mai proeminent. Cu câteva minute înainte de a începe să aplicați machiajul, aplicați hidratant pe piele pentru a-i da o hidratare foarte necesară. Dacă sunteți dispus să așteptați puțin mai mult, căutați produse care conțin acid hialuronic. Aceste produse pot ajuta la umplerea pielii și la reducerea liniilor fine.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți ridurile cu machiaj Pasul 6
  3
  Aplicați o bază pre-bază pe piele. Utilizarea unei pre-bază este crucială la orice vârstă deoarece creează un strat uniform pe care machiajul va fi fixat. Dacă aveți riduri, este foarte important să utilizați o bază pre-bază. Aplică-o peste tot fața ta. Asigurați-vă că pre-baza intră în riduri în loc să le acopere, făcându-le să strălucească. Probabil, ar trebui să trageți ușor pielea pentru a deschide puțin ridul și lăsați grundul să intre în el.
 • Căutați pre-baze cu o bază siliconică. Aceste produse vor permite sa se slefuieasca pielea si sa se ascunda liniile fine.
 • Partea 3
  Îndepărtați pielea  Imagine cu denumirea Ascundeți ridurile cu machiaj Pasul 7
  1
  Aplică baza machiajului. Alegeți o bază ușoară și diluată. Dacă utilizați baze de machiaj mai groase, aveți mare risc ca produsul să fie depus în linii fine. Ca și în cazul bazei, asigurați-vă că baza intră în riduri. În loc să o aplicați, netezind-o peste riduri, ca și cum le-ați acoperit, trebuie să vă asigurați că produsul este distribuit uniform pe toată pielea. Astfel, pielea ta va arata uniforma si perfecta.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți ridurile cu machiaj Pasul 8
  2
  Smooth baza de machiaj cu un burete machiaj umezită. Umpleți un difuzor sau burete pentru machiaj similar cu puțină apă caldă și stoarceți excesul. Dacă înmuiați buretele pentru a aplica baza de machiaj, vă veți asigura că obțineți o acoperire care arată uniformă și naturală. Apoi, aplicați fundația cu atenție cu un burete, asigurându-vă că totul este bine netezit și uniform. Dacă intenționați să aplicați baza de machiaj folosind o perie de machiaj, veți scăpa și de orice linie care este formată accidental.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți ridurile cu machiaj Pasul 9
  3
  Îndepărtați ochii. Trageți pleoapele ferm pe măsură ce aplicați corectorul cu atenție pe piele. În acest fel, veți fi siguri că produsul intră în liniile fine în loc să stea pe partea de sus. După ce ați acoperit pleoapa, utilizați aceeași fundație sub ochi. Acoperiți orice ocular sau decolorare prin aplicarea produsului cu robinete ușoare sub ochi sub forma unui triunghi inversat.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți ridurile cu machiaj Pasul 10
  4
  Fixați machiajul pe piele cu pulberi translucide. Aceste pulberi sunt perfecte pentru persoanele cu cercuri întunecate, deoarece fixează fundația și agentul anti-îngrășăminte fără a adăuga mai multă acoperire. Dacă utilizați o haină ușoară, produsele vor rămâne în poziție, fără a obține noroi. Aplicați pulberele translucide uniform pe întreaga față cu o perie pufoasă pentru a aplica pulberi translucide.
 • Dacă nu fixați machiajul feței cu pulbere translucidă, aceasta se va scurge și în final va fi fixată în interiorul ridurilor, ceea ce îi va face să arate mai bine definite.
 • Partea 4
  Iluminați tenul

  Imagine cu denumirea Ascundeți ridurile cu machiaj Pasul 11
  1
  Revitalizați tenul cu bronzer și blush. Utilizați o pensulă de fond de machiaj mai mică și aplicați un bronzer puțin pe pomeți. Difuzați-l în partea de sus a templelor adăugând un pic de căldură în zonele în care soarele ar bronza. Apoi, aplicați un pic de fard de obraz pe obrajii obrajilor. Aceste produse vă permit ca fața să arate caldă, ceea ce vă oferă o strălucire tinerească care vă va face să arătați tineri și sănătoși. Asigurați-vă că se amestecă bine cu bronzerul și blush-ul.
  • Asigurați-vă că ați pus bronzer pe pomeți, în loc de sub ele, ca și când ați aplica machiaj contur. În acest fel, fața ta va arăta mai scufundată, deși scopul este de a obține o strălucire care arată natural.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți ridurile cu machiaj Pasul 12
  2
  Creați o reflecție moale. Utilizați o cantitate mică de plic sau cremă pentru a vă face să strălucească fața. Aplicați-o pe partea de sus a obrajilor spre temple pentru a crea dimensiuni. Faceți-o ușor pentru a crea o strălucire moale, în loc de o reflecție îndrăzneață. Iluminatorul, împreună cu blushul și bronzul, vă vor face pielea să arate tânără și plină de strălucire.
 • Din nou, asigurați-vă că iluminația intră în liniile fine în loc să le periați.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți ridurile cu machiaj Pasul 13
  3
  Spray-un fixativ spray pe fata ta. Acest produs ajută la menținerea machiajului. Odată ce ați aplicat produsele cu atenție și pielea dumneavoastră pare adorabilă, nu lăsați nimic să se murdărească sau să se acumuleze reziduuri în riduri. Închideți ochii și pulverizați un fixativ pe toată fața. Se va usca rapid cu aerul. Când se întâmplă acest lucru, veți fi gata!
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică fundațiaCum se aplică fundația
  Cum să aplicați machiajul facial pentru acneeCum să aplicați machiajul facial pentru acnee
  Cum se aplică machiajul matCum se aplică machiajul mat
  Cum se aplică un machiaj de durată pentru varăCum se aplică un machiaj de durată pentru vară
  Cum să aveți grijă de piele în timpul sarciniiCum să aveți grijă de piele în timpul sarcinii
  Cum să îngrijești pielea după 40 de aniCum să îngrijești pielea după 40 de ani
  Cum de a da stralucirea perfecta pe fata taCum de a da stralucirea perfecta pe fata ta
  Cum să diminuați liniile fine pe pieleCum să diminuați liniile fine pe piele
  Cum de a alege întinerirea facială cu laserCum de a alege întinerirea facială cu laser
  Cum de a alege baza pentru machiajul potrivitCum de a alege baza pentru machiajul potrivit
  » » Cum să ascundeți ridurile cu machiajul

  © 2011—2020 ertare.com