Cum de a obține o tunsoare pe care doriți

Cu o tunsoare nouă și fabuloasă, vei simți imediat mai multă încredere în tine. Cu toate acestea, poate fi dificil să vă simțiți confortabil într-un coafor, dacă, în situații anterioare, ați fost înfuriați de răul pe care l-au făcut. Cheia pentru a face o reducere care vă place este de a găsi un stilist cu care puteți vorbi bine și să fie cât mai concret cu privire la modul în care doriți să vă vedeți în cele din urmă.

pași

Partea 1
Găsiți coaforul potrivit și stilistul de păr

Imaginea intitulata Ia-ti un tuns par sa-ti placa Pasul 1
1
Cereți recomandări. Cea mai bună modalitate de a ști dacă un stilist este potrivit pentru dvs. este să discutați cu clienții cărora le-ați participat. Aceasta înseamnă că trebuie să le cereți să recomande un stilist persoanelor care au o tunsoare pe care vă place foarte mult. Dacă un prieten sau un membru al familiei pare să aibă întotdeauna o tunsoare super, întrebați-i cine este stilistul lor pentru a putea lua legătura cu această persoană.
 • Nu numai că trebuie să cereți recomandări de la persoanele pe care le cunoașteți. Dacă intri într-o persoană pe care nu o cunoști, dar îi iubești tăierea, întreabă-i ce este coafura și cine e stilistul ei.
 • Dacă decideți să faceți o întâlnire cu stilistul pe care l-au recomandat, nu uitați să menționați numele persoanei care ți-a recomandat-o. Deci, stilistul poate obține o idee despre ce fel de aspect preferați.
 • Imaginea intitulata Ia-ti un tuns par sa-ti placa Pasul 2
  2
  Căutați opiniile pe Internet. Chiar dacă un membru de familie sau un prieten recomandă un stilist, este o idee bună să aflați ceva mai mult pentru a vă asigura că este potrivit pentru dvs. Prietenul sau ruda dvs. poate avea un tip de păr diferit de cel al dvs. și poate că stilistul nu este specializat în tăierea tipului de păr pe care îl aveți. Căutați site-uri cu recenzii, cum ar fi Tripadvisor, Google sau Facebook, pe opiniile pe care clienții le au despre coafor și stilist.
 • Contrastează toate părerile despre stilistul sau coaforul pe care îl aveți în minte, pentru a obține o idee mai bună despre nivelul pe care îl au.
 • Frizerii de multe ori au, de asemenea, conturi pe Instagram în cazul în care posta fotografii de tăieturi și coafuri pe care stilistii lor fac. În plus, este posibil ca stilistii să aibă propriile conturi separate. Verificați fotografiile pentru a vedea dacă vă place munca pe care o fac.
 • Imagine cu titlul Ia-ti un tuns par sa-ti placa Pasul 3
  3
  Faceți o întâlnire pentru o periaj. Înainte de a obține o tunsoare, vă recomandăm să vizitați coaforul pe care-l aveți în minte pentru a vedea dacă vă place mediul, fără a fi nevoie să faceți o schimbare radicală a părului. Prin urmare, este o idee bună să rezervați o întâlnire pentru o periaj. Puteți să cunoașteți facilitățile și să interacționați cu stilistii. În acest fel veți ști dacă doriți să vă întoarceți și să faceți o tăietură.
 • Dacă este posibil, adresați-vă stilistului de păr pe care doriți să-l faceți pentru a vă face, astfel încât să vă puteți familiariza cu tipul de păr și de asemenea să puteți consulta opțiunile de coafură pe care le aveți în vedere. Dar amintiți-vă că nu toți stilistii sunt perii.
 • Dacă nu pensați stilistul pe care doriți să îl faceți, puteți întreba dacă puteți vorbi cu el înainte de a pleca. În acest fel veți ști dacă vă face să vă simțiți confortabil.
 • Partea 2
  Discutați cu stilistul dvs.

  Imaginea intitulata Ia-ti un tuns par sa-ti placa Pasul 4
  1
  Consultați îngrijorările pe care le aveți despre părul vostru. Înainte de a începe să explicați cum doriți instanța dvs., este o idee bună să îi spuneți stilistului dvs. problemele pe care le aveți cu părul. În acest fel, puteți ști dacă tăietura pe care o doriți merge cu dumneavoastră. De exemplu, ați putea spune că ultima ta tăiere a făcut ca problema ta să fie mai evidentă sau nu ți-a dat părul volumul pe care ți l-ar fi plăcut.
  • Nu uitați să discutați cu stilistul dvs. cu privire la grosimea și textura părului dvs., deoarece un stil care arată bine cu părul drept și subțire poate să nu fie cea mai bună opțiune pentru părul gros și ondulat.
  • Lăsați-l să știe dacă aveți vârtejuri care vă provoacă probleme, deoarece o tunsoare care nu este corectă vă poate face să observați mai mult.
  • În afară de a spune stilistului despre anumite probleme pe care le aveți cu părul, ar trebui să menționați, de asemenea, dacă sunteți îngrijorat de modul în care tăietura va arăta cu forma feței dumneavoastră. De exemplu, dacă aveți o față rotundă, puteți spune că doriți un stil care să-l extindă puțin.
  • Chiar și după ce i-ai spus despre problemele pe care le ai cu părul tău, stilistul ar trebui să o atingă și să o examineze înainte de tăiere. Trebuie să vă asigurați că într-adevăr vă dați seama de tipul de păr pe care îl aveți și de textura acestuia înainte de a tăia.
 • Imagine intitulată Obțineți o potrivire a părului vă va plăcea Pasul 5
  2
  Aveți o fotografie care servește ca model. Stylistii sunt, de obicei, mai bine ghidat de a vedea o imagine, având astfel o imagine a tipului de tăiere care vă place poate ajuta stilistul să înțeleagă ceea ce vrei. Căutați în unele reviste imagini ale aspectului dorit. Cu toate acestea, este important să rețineți că pur și simplu pentru că vă place aspectul unui anumit stil nu înseamnă că este cea mai bună decupare cu tipul de păr pe care îl aveți și cu forma feței.
 • Nu numai că trebuie să fotografiați revistele. Dacă aveți o fotografie de la dvs. înainte de a avea o tăietură pe care ți-a plăcut foarte mult, luați-o pentru ao arăta stilistului.
 • Dar nu-l busta, arătându-i o mulțime de poze. Trei sau patru sunt suficiente pentru a vă da o idee despre tipul de tăiere pe care doriți să o faceți.
 • Imagine intitulată Obțineți o coafură pe care o veți dori Pasul 6
  3
  Fii specific Fiecare persoană are un punct de vedere diferit, așa că poate tu și stilistul tău nu aveți aceeași idee pentru aceiași termeni generici. În loc să spui "Tăiați-mă câteva centimetri", arătați-i cu mâna exact cât doriți să vă tăiați. Nu spuneți pur și simplu stilistului dvs. că doriți breton, dar explicați exact ce tip de breton doriți, fie că este drept, degradat sau în lateral. Trebuie să vă asigurați că înțelegeți exact cum doriți tăierea.
 • Dacă există anumite lucruri pe care nu doriți să le fac, fiți și mai specifici în a le spune, deoarece stilistul ar trebui să știe ce vă place, dar și ceea ce nu vă place. Ați putea spune "Nu-mi plac linii grele" sau "Nu vreau prea multe straturi".
 • Imaginea intitulată Ia-o tunsor pe care îți vei dori Pasul 7
  4
  Recunoașteți cât timp veți dedica întreținerii. S-ar putea ca tăietura pe care o faceți să arate grozav atunci când părăsiți salonul de coafură, dar nu mai arată la fel când spălați și piepterați părul acasă. Acest lucru se datorează faptului că nu cheltuiți aranjarea aceluiași timp ca stilistul dvs. la coafor. Pentru a vă asigura că părul dvs. arată grozav de fiecare dată când vă reparați, spuneți stilistului dvs. cât timp sunteți dispus să vă dedicați întreținerii.
 • De exemplu, dacă știți că nu vă veți ridica în fiecare zi cu 20 de minute înainte să vă uscați părul cu uscătorul și cu o perie rotundă, este important să-i spuneți stilistului dvs.
 • Dacă de obicei nu vă tăiați părul, lasați stilistul să știe că nu tăiați în straturi care vor părea ciudate atunci când părul crește.


 • Imagine intitulată Obțineți o potrivire a părului pe care o veți dori Pasul 8
  5
  Ascultați sfatul stilistului. Deși probabil știți deja în mod specific tăierea pe care o doriți, nu este neapărat cea mai bună opțiune pentru dvs., pur și simplu pentru că se potrivește vărului dvs. sau artistului dvs. preferat. Stilistul tău este instruit să știe ce stiluri se întâmplă cu diferite tipuri de păr, așa că ți-aș putea spune că tăierea nu merge cu părul tău. Este normal să faceți o dezamăgire, dar va fi mai bine pentru dvs. dacă urmați sfatul stilistului dvs., în loc să nu vă sfătuiți coafura pe care o faceți.
 • Dacă ați decis deja o anumită tăiere, dar stilistul dvs. crede că nu merge cu dvs., cereți-i să sugereze câteva alternative. Poate exista un aspect similar care arată mai bine cu tipul de păr pe care îl aveți și textura acestuia.
 • Partea 3
  Faceți tunsoarea

  Imaginea intitulată Obțineți o potrivire a părului vă va plăcea Pasul 9
  1
  Fiți atenți Dacă doriți să fiți sigur că, în cele din urmă, veți fi mulțumiți de reducerea făcută dvs., este important să acordați atenție în timpul procesului. În acest fel, veți observa dacă stilistul dvs. începe să facă ceva ce nu vă place. Veți menține, de asemenea, o poziție bună, cu un cap drept, care ajută stilistul să facă o tăiere bună.
  • Pentru a vă asigura că sunteți atent, este mai bine să nu citiți reviste sau să jucați cu telefonul în timpul tăierii.
 • Imagine cu titlul Ia-ti tunsul pe care-ti doresti pasul 10
  2
  Nu spuneți stilistului ce trebuie să facă în orice moment. În timp ce ar trebui să fii atent la ceea ce face stilistul tău, nu e bine să încerci să-ți faci treaba. Aceasta înseamnă că nu trebuie să întrebați ce faceți în fiecare clipă. Dacă întrebiți astfel de întrebări tehnice, îl puteți distrage și îl puteți împiedica să-și facă bine treaba.
 • Este bine să vorbiți puțin cu stilistul în timp ce vă tăiați părul, atâta timp cât este o conversație ușoară care nu vă distrage atenția.
 • Dar nu vă fie frică să vă exprimați îngrijorarea dacă credeți că stilistul dvs. nu a înțeles bine cum doriți tăierea. Nu uitați să fiți educați. Ați putea spune: "Așteptați o clipă, vă rog. Cât de departe ai spus că mă vei tăia?
 • Imaginea intitulata Ia-ti un tuns par sa-ti placa pasul 11
  3
  Ascultați recomandările stilistului. În timp ce stilistul vă taie părul, vă pot sugera câteva produse, cum ar fi șamponul, balsamul, mousse și gel, care merg bine cu noul stil. Asigurați-vă că acordați atenție recomandărilor, astfel încât să puteți avea același aspect când vă fixați părul acasă.
 • Cele mai multe produse de coafură vând produsele pe care le recomandă clienților, astfel încât să cumpărați mai bine produsele pe care stilistul ți le-a recomandat înainte de a pleca.
 • Dacă preferați să vă gândiți la ce produse doriți să cumpărați, cereți stilistului dvs. să scrie sugestiile dvs. pentru a nu uita numele produselor.
 • Imaginea intitulata Ia-ti un tuns par sa-ti placa pasul 12
  4
  Întrebați despre întreținere. Dacă doriți să obțineți același aspect pe care la făcut în salonul de coafură, este important să înțelegeți cum să îl păstrați acasă. În plus față de produsele pe care ar trebui să le folosiți, nu uitați să întrebați stilistul cum să vă repari singur părul. Puteți chiar să-l rog să explice fiecare pas să urmeze, astfel că sunteți sigur că ați înțeles.
 • Amintiți-vă, de asemenea, să întrebați cât de des trebuie să mergeți pentru a vă tăia părul. În timp ce în general este recomandat să vă tăiați părul la fiecare patru sau șase săptămâni, o scurtă tăiere sau un stil stratificat sau bandajat poate necesita retușuri mai frecvente.
 • Imaginea intitulata Ia-ti un tuns par sa-ti placa pasul 13
  5
  Spuneți stilistului dacă nu sunteți mulțumit de tăiere. În unele cazuri, chiar dacă găsiți un stilist cu care vă simțiți în largul său și îi spuneți toate obiceiurile și problemele pe care le aveți cu părul, vă pot lăsa la sfârșit cu o tăietură pe care nu vă place. Nu vă fie frică să vă întoarceți la stilist și să-l rugați să o revizuiască. Majoritatea stilistilor vor face ceea ce doriți până când veți fi complet satisfăcuți. Dar fii politicos și rămâi calm în timp ce explici ceea ce nu-ți place să taie.
 • Dacă nu sunteți sigur cum să-i spuneți stilistului că nu vă place tăierea, puteți spune "De fapt, nu asta am avut în minte".
 • Este important să indicați în mod specific ceea ce nu vă place despre tăiere, astfel încât stilistul să poată corecta problema. De exemplu, explicați faptul că marginile dvs. sunt foarte grele sau că nu au lăsat suficiente straturi.
 • sfaturi

  • Dacă faceți o tăietură și vă place, este o idee bună să continuați să mergeți la același stilist în viitor.
  • Dacă faceți o tăietură și nu vă place, amintiți-vă că părul crește. În timp ce așteptați să crească, utilizați accesorii, cum ar fi cârlige, capace, pălării și batiste, pentru a ajuta la mascarea tăieturii.
  • Permiteți-vă o săptămână înainte să vă obișnuiți cu tăierea. Doar tăiați părul la câteva centimetri poate să se prăbușească, deci poate aveți nevoie de timp pentru a vă obișnuiți.
  • Când căutați fotografii de stiluri tăiate, încercați să le faceți de la artiștii cu un tip de păr similar cu al tău și cu o textura similară. Dacă vă place stilul purtat de cineva care are păr foarte drept, este posibil să nu arate bine cu părul tău curl.

  avertismente

  • Nu încercați să vă tăiați părul decât dacă ați făcut-o înainte și știți cum să faceți acest lucru. Poate părea un proces simplu, dar ceva ar putea merge prost.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa iti taie propriul par (barbati)Cum sa iti taie propriul par (barbati)
  Cum de a crea stilul de par Paris HiltonCum de a crea stilul de par Paris Hilton
  Cum să descrii părul emoCum să descrii părul emo
  Cum să descrie stilistului stilul de păr pe care îl dorițiCum să descrie stilistului stilul de păr pe care îl doriți
  Cum sa alegi o tunsoare in functie de forma fetei taleCum sa alegi o tunsoare in functie de forma fetei tale
  Cum de a alege o tunsoare care se potrivește cu personalitatea taCum de a alege o tunsoare care se potrivește cu personalitatea ta
  Cum să ascundeți o margine răzuităCum să ascundeți o margine răzuită
  Cum să vă stylizați părul dacă sunteți bărbatCum să vă stylizați părul dacă sunteți bărbat
  Cum sa evitati parul voluminos si ondulatCum sa evitati parul voluminos si ondulat
  Cum să evitați greșelile sociale comuneCum să evitați greșelile sociale comune
  » » Cum de a obține o tunsoare pe care doriți

  © 2011—2020 ertare.com