Cum să obțineți aspectul clasic al "fetei de lângă ușă"

Deci vrei să ai aspectul clasic "al fetei de lângă ușă"? Cheia este să ai o față proaspătă, un păr curat și să fii inteligent, să ai haine conservatoare și o atingere sportivă. Urmați acești pași și respectați modul pozitiv în care alte persoane vă răspund.

pași

Imaginea intitulată
1
O față proaspătă este fundamentală pentru a obține acel aspect. Începeți cu un produs de curățare pentru a îndepărta murdăria, uleiul și machiajul, fără a vă răni pielea. Urmați acest lucru cu un hidratant ușor, fără ulei. O dată pe săptămână, faceți o facială și folosiți un exfoliant. Păstrați-o simplă și consecventă. Niciodată, niciodată, să nu dormi cu totul și machiajul. Poorii și cosurile înfundate nu arată foarte bine.
 • Imaginea intitulată
  2
  Machiajul ar trebui să fie minim. Cu o piele curată și curată, nu veți avea nevoie de mult. Utilizați o protecție solară pentru a vă proteja de razele UVA și UVB. Apoi, terminați cu o mască clară și o nuanță maro, roșie, balsam de buze și puțin parfum.
 • Imaginea intitulată
  3
  Spălați-vă părul o dată la două zile cu un șampon creat pentru tipul de păr și terminați cu un balsam. Evitați utilizarea mai multor produse. Puteți folosi un mic ser pentru a vă administra părul. Păstrați părul în vrac sau ridicați-l într-o coadă de cal.


 • Imaginea intitulata Ia fata Urmatoarea Uita-te la Pasul 4
  4
  Cumpărați hainele potrivite. Hainele trebuie să fie clasice. Bluze simple, blugi simple, pulovere confortabile / cardigane, apartamente și rochii sunt perfecte pentru vară. Un strat clasic, cizme, eșarfe, șosete, pălării și mănuși ar trebui să fie în dulapul tău de iarnă.
 • Imaginea intitulată
  5
  Amintiți-vă că cheia de a avea farmecul "fetei de lângă ușă" este atitudinea. Fii frumoasă Aveți bunele maniere și fiti drăguți cu toată lumea, inclusiv copiii și vârstnicii. Strivează-te la școală sau la munca ta și trăiești o viață cinstită. Fiți loiali familiei și prietenilor. Evitați să spuneți cuvinte rele sau să vorbiți despre subiecte care îi ofensează pe alții. Căutați modalități de a ajuta vecinul și de a da ceva comunității. Și, cel mai important, aveți o mentalitate pozitivă în viața voastră. Nu vă plângeți niciodată.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că aveți sprâncene perfecte pentru a avea un aspect mai curat. Dimineața, pieptește-le cu o perie veche (și curată) pentru mascara.
  • Exercițiul aerobic regulat vă va oferi o piele mai sănătoasă, ochi mai strălucitori și o atitudine pozitivă. Clasic - du-te de dimineață sau de a lua cainele dvs. pentru o plimbare în cartier.
  • Zâmbiți - nu puteți arăta ca "fata de lângă ușă" dacă vă încruntați.
  • Ține-ți părul din ochi. Bandele de cap sunt o opțiune excelentă.
  • Țineți-vă hainele conservatoare. Evitați hainele sexy sau foarte dezvăluite. Întotdeauna îmbrăcați în funcție de ocazie.

  avertismente

  • Nu toată lumea îi place acest aspect. Nu va impresiona pe nimeni. Cu toate acestea, dacă vă place acest aspect și vă face să vă simțiți bine, atunci nu vă deranjează ce spun ceilalți. Nu toți trebuie să pună pe 3 straturi de machiaj să se simtă frumos.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa aplici machiajul natural pentru scoala (fete adolescente)Cum sa aplici machiajul natural pentru scoala (fete adolescente)
  Cum se aplică machiajul (pentru fete adolescente)Cum se aplică machiajul (pentru fete adolescente)
  Cum sa alegi si sa folosesti servetele de curatareCum sa alegi si sa folosesti servetele de curatare
  Cum să stabiliți o rutină eficientă pentru îngrijirea pieliiCum să stabiliți o rutină eficientă pentru îngrijirea pielii
  Cum se poate preveni scurgerea machiajului în căldurăCum se poate preveni scurgerea machiajului în căldură
  Cum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pieliiCum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pielii
  Cum sa faci o curatare faciala pentru pielea grasaCum sa faci o curatare faciala pentru pielea grasa
  Cum să faci o facialăCum să faci o facială
  Cum să obțineți un aspect facial acasăCum să obțineți un aspect facial acasă
  Cum să vă spălați fațaCum să vă spălați fața
  » » Cum să obțineți aspectul clasic al "fetei de lângă ușă"

  © 2011—2020 ertare.com