Cum să vă arătați curbele

Mulți oameni consideră că o figura de clepsidră cu curbe este tipul ideal de corp. Dar indiferent de forma corpului tau, de la curbe la atletice sau voluptoase, oricine poate avea o cifra de clepsidra cu curbe. Dacă doriți să evidențiați sau să creați curbe, este important să cunoașteți trucurile corecte atunci când faceți dressing pentru a obține acest stil.

pași

Partea 1
Purtați lenjeria de corp corespunzătoare

Imaginea intitulată Show your Curves Pasul 1
1
În mod corespunzător testează sutiene și îmbrăcăminte de modelare. Având dimensiunea corectă pentru sutiene și lenjerie, cum ar fi lycra, este important să accentuezi sau să creezi curbe. Lenjeria de corp care nu te încadrează bine nu va îmbunătăți curbele și ar putea fi, de asemenea, inconfortabil.
 • Magazinele care se specializează în lenjerie de calitate pot oferi vânzătorilor calificați care vor găsi un sutien de mărime potrivită pentru dvs. Rețineți că mărimea variază de la o companie la alta, astfel încât puteți avea o dimensiune diferită pentru fiecare marcă pe care o utilizați.
 • Imaginea intitulată Show your Curves Step 2
  2
  Cumparati si purtati sutienul corect. Odată ce ați încercat dimensiunea adecvată a sutienului, cumpărați unul care îmbunătățește și formează pieptul, oferind suport în același timp.
 • Obțineți sutiene cu fire subțiri, o căptușeală bună și poate chiar o mică căptușeală. Fiecare dintre aceste caracteristici poate transforma o figură voluptoasă sau copilărească de la sifon la fabulos.
 • Cumpărați câteva tipuri de sutiene în așa fel încât să aveți opțiuni pentru diferite stiluri. De exemplu, este recomandabil să aveți un sutien colorat în carne pentru îmbrăcăminte mai deschisă și un negru pentru îmbrăcăminte mai închisă. Având un sutien fără sudură va crea o siluetă mai fluidă.
 • Imaginea intitulată Show your Curves Step 3
  3
  Obțineți articolele de îmbrăcăminte corecte. Lenjeria contribuie la controlul anumitor părți ale corpului prin evidențierea sau crearea de curbe în timp ce aplatizați figura.
 • Modelele de îmbrăcăminte vin în toate formele și dimensiunile, în funcție de ce parte doriți să accentueze sau să creați curbe. De exemplu, puteți obține ceva care arată ca un "cercei" tradițional, care va aplatiza și spori curba fundului, burții și coapsei, indiferent dacă sunteți în mod natural voluptoși sau aveți o figură mai apropiată de copil.
 • Puteți cumpăra modele de îmbrăcăminte în multe magazine și site-uri web care oferă branduri de calitate.
 • Partea 2
  Purtați haine pentru accent și creați curbe

  Imaginea intitulată Show your Curves Step 4
  1
  Trimiteți-vă pentru a vă potrivi hainele. Îmbrăcămintea este de obicei produsă în masă pentru a se conforma tipurilor de corp standard. Îmbrăcămintea potrivită pentru a se potrivi cu corpul tău va accentua sau evidenția curbele dvs., ascunzând orice loc care nu ți-ar plăcea. Articolele de îmbrăcăminte îmbrăcate pot crea, de asemenea, curbe dacă nu sunteți în mod natural voluptoși.
  • Pentru a vă accentua mai bine curbele, hainele dvs. ar trebui să fie montate, dar nu strânse, înguste la talie, strânse la șolduri și care cad ușor pe coapse și viței.
  • Dacă doriți să creați curbe într-o figură mai subțire, puteți avea haine îmbrăcate într-un mod care este puțin mai strâns, dar nu prea strâns.
  • De exemplu, puteți trimite o bluză pătrată pentru ao face mai strânsă și mai măgulitoare pentru figura dvs. prin adăugarea de pensete sau puteți avea rochii și fuste ajustate astfel încât acestea să vă atingă curbele.
 • Imaginea intitulată Show your Curves Pasul 5
  2
  Utilizați culori solide și testați contrastul culorilor. Culorile colorate vor crea o linie subțire, iar contrastul culorilor, care este o modalitate de a utiliza 2 sau mai multe culori solide, vă va ajuta să accentuați mai mult curbele.
 • De asemenea, puteți utiliza contrastul de culoare pentru a crea curbe. De exemplu, o rochie care are panouri laterale de o culoare diferită care se micsorează va defini talia și vă va oferi un aspect mai voluptuos.
 • Contrastul orizontal al culorilor, cum ar fi utilizarea unei culori superioare și a celei de mai jos, este puțin mai subtil, dar va evidenția și curbele.
 • Imaginea intitulată Show your Curves Step 6
  3
  Folosiți materialele potrivite. Deoarece țesăturile se încadrează în diferite forme pe corpul unei persoane, alegerea țesăturilor potrivite pentru haine vă va ajuta să accentuați sau să creați curbe.
 • Cele mai bune opțiuni sunt țesăturile cu greutate medie și țesăturile moi care vă vor acoperi bine curbele. Luați în considerare bumbacul cu un procent mic de lycra pentru a vă ajuta să îmbrăcați ușor corpul, păstrând în același timp forma acestuia.
 • Dacă nu sunteți voluptoși în mod natural, luați în considerare țesăturile care au un pic mai multă lycra astfel încât acestea să adere la corpul dumneavoastră și în același timp să creeze curbe.
 • Imaginea intitulată Show your Curves Pasul 7


  4
  Alegeți detalii despre îmbrăcăminte care accentuează sau creează curbe. Decorațiile și detaliile mici pe haine, cum ar fi peplum sau linia "A", vor accentua sau crea curbe care atrag atenția asupra anumitor zone ale corpului.
 • Peplum este o modalitate bună de a face șoldurile să arate mai voluptoase. Peplum-ul ar trebui să fie structurat și să nu atârne liber de îmbrăcăminte. Dacă aveți de gând să purtați o peplum, stick la pantaloni bine sau fuste tub care ajung sub genunchi pentru a crea o fixare strânsă. Acest lucru va face șoldurile să arate mai voluptoase și talia mai mică.
 • Gâturile închise pot face o femeie să arate pătrat, deci optează pentru gâtul inferior care împarte zona toracică și atrage atenția asupra feței tale.
 • Bluze fără umeri sau rochii fără bretele creează linii orizontale peste corp și accentuează cea mai largă parte a corpului. Acest lucru face ca talonul sa para mai mic, ajutand la crearea unei cifre de clepsidra.
 • O fusta de linie "A", care este legat la talie, va ajuta, de asemenea, sa creeze curbe, mai ales daca o combinati cu o bluza mai potrivita si mai tinuta.
 • Drapingul, care este adesea văzut în țesături moi, elastice, este un alt mod de a crea structură și de a evidenția sau de a crea curbe.
 • Imaginea intitulată Show your Curves Step 8
  5
  Accentuați talia. Cea mai eficientă modalitate de a evidenția figura dvs. și de a crea curbe este accentuarea taliei.
 • Există o serie de moduri în care puteți accentua talia, inclusiv purtarea unei curele sau o fusta de linie "A", sau tăierea bluzei în talie.
 • Imaginea intitulată Show your Curves Pasul 9
  6
  Evitați hainele în vrac sau prea mari. Purtarea de haine libere sau supradimensionate pentru a vă ascunde curbele și a crea o formă pătrată.
 • Orice femeie poate folosi amprentele, ia în considerare doar silueta. Dacă sunteți în mod natural voluptoși, utilizați amprentele pentru a evidenția o parte a corpului, ținând simplu restul îmbrăcămintei. Dacă sunteți natural subțire, puteți folosi amprentele cu practic orice. De exemplu, ați putea lua în considerare o bluză imprimată cu o talie strâmtă pentru a crea curbe.
 • Partea 3
  Utilizați accesorii care accentuează curbele dvs.

  Imaginea intitulată Show your Curves Step 10
  1
  Utilizați o centură Accentul taliei este una dintre cele mai bune modalități de a evidenția curbele dvs. și purtarea unei centuri va ajuta la crearea unei talie în orice stil.
  • Asigurați-vă că centura corespunde stilului dvs. Există nenumărate opțiuni de centuri și găsirea stilului potrivit este cheia creării unei talie. De exemplu, dacă veți purta o bluză mai strânsă, utilizați o centură mai subțire. Pentru rochii, puteți alege curele mai groase, inclusiv stilul japonez obis.
 • Imaginea intitulată Show your Curves Pasul 11
  2
  Purtați pantofi cu tocuri înalte. O pereche de tocuri simple și clasice nu numai că vă va lăuda picioarele, ci va ajuta și la crearea unei figuri de clepsidră.
 • Asigurați-vă că alegeți tocuri simple și evitați detaliile, cum ar fi curelele de gleznă, care vor tăia linia stilului tău.
 • Imaginea intitulată Show your Curves Step 12
  3
  Accentați-vă stilul cu bijuteriile. Va fi recomandabil să puneți un stil care să evidențieze curbele dvs. cu bijuteriile corecte. De la cercei la coliere și brățări, aceste simple detalii vă vor completa îmbrăcămintea, oferindu-vă încredere.
 • Cerceii și colierele lungi vor evidenția umerii.
 • O grămadă de brățări strălucitoare pot atrage atenția asupra șoldurilor.
 • Imagine intitulată Show your Curves Step 13
  4
  Aveți încredere Un accesoriu pe care fiecare femeie ar trebui să îl aibă pentru a atrage atenția asupra curbelor ei este încrederea. Înarmarea unui stil care să vă accentueze curbele și știind că arătați bine vă va oferi această încredere.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena dungi zebraCum de a desena dungi zebra
  Cum de a desena un vulturCum de a desena un vultur
  Cum de a desena un avionCum de a desena un avion
  Cum să atragă un calCum să atragă un cal
  Cum de a desena o pasăre drăguțăCum de a desena o pasăre drăguță
  Cum de a desena o curcanCum de a desena o curcan
  Cum de a desena o coroanăCum de a desena o coroană
  Cum de a desena o girafaCum de a desena o girafa
  Cum să determinați forma corpuluiCum să determinați forma corpului
  Cum sa alegi lenjerie pentru o prietenaCum sa alegi lenjerie pentru o prietena
  » » Cum să vă arătați curbele

  © 2011—2020 ertare.com