Modificarea pantalonilor

Găsirea unei perechi de pantaloni care se potrivesc cu tine poate fi o provocare. Este puțin probabil ca pantalonii pe care îi cumpărați într-un magazin să fie perfecți, chiar dacă acestea sunt dimensiunile dvs. Efectuarea de modificări ale pantalonilor vă va permite să vă adaptați forma și mărimea la corpul dvs. și faceți-o la domiciliu este ușor și ieftină.

pași

Metoda 1
Ridicând tivul

Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 1
1
Definiți lungimea ideală. Decideți cât de scurt doriți să fie pantalonii și, prin urmare, cât de mult ar trebui să încărcați. Puneți pantalonii și folosiți o bandă pentru a decide cât de mult țesături doriți să le eliminați. În mod normal, partea de jos a pantalonilor ar trebui să fie de 1,3 cm deasupra solului, deși depinde foarte mult de preferințele personale.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 2
  2
  Luați măsurătorile. Scoateți pantalonii și întindeți-i pe o suprafață plană. Utilizați banda pentru a măsura distanța de la tivul curent la partea de jos a pantalonilor, care este de obicei de aproximativ 1,3 cm, dar poate varia în funcție de tipul de pantaloni.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 3
  3
  Țineți pantalonii cu ace. Așezați mai mulți știfturi drepte pe lățimea pantalonilor în care doriți să faceți modificarea. Aceasta este partea în care veți ridica tivul. Apoi, așezați mai mulți pini pe tivul nou folosind distanța dintre tivul original și tivul (aproximativ 1,3 cm) ca referință. Banda originală va rămâne intactă pe tot parcursul procesului, astfel încât cel de-al doilea set de pini reprezintă țesătura extra de pe tivul original.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 4
  4
  Aranjați ace. Îndepărtați primul grup de știfturi (adică cele mai apropiate de margine). Acestea au fost folosite pentru a indica exact locul în care ar trebui să vă pliați pantalonii, inclusiv lungimea tivului original. Salvați știfturile, deoarece veți avea nevoie de ele în etapa următoare.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 5
  5
  Puneți pantalonii în sus. Rabatați partea inferioară a pantalonilor până la linia pinilor care urmează. Împingeți materialul pentru a elimina ridurile și pliurile și asigurați-vă că pliul este chiar pe ambele părți ale pantalonilor. Utilizați știfturile pe care le-ați scos pentru a fixa foldul la 1,3 cm sub tivul original.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 6
  6
  Coaseți noul tiv. Utilizați o cusături drepte pe mașina de cusut pentru a coase de-a lungul părții pliate a pantalonilor. Se gasește chiar sub tivul original, care ar trebui să fie pliat și aproape de partea de sus a ori. Asigurați-vă că cusăturile sunt drepte și uniforme pe pantaloni. Apoi legați cusătura și tăiați restul firelor.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 7
  7
  Îndoiți partea pe care ați cusut-o în interior. Trebuie să existe un inel de pânză pe fundul pantalonilor pe care tocmai l-ai cusut. Re-îndoiți această bucată de material în pantaloni. Noul dvs. tiv este gata!
 • Imaginea intitulată Alter Pants Step 8
  8
  Călcați tivul. Deși puteți tăia excesul de tesatura de la tiv, este mai ușor și mai practic să firați această parte a pantalonilor. Ajustați nivelul fierului la tipul de material al pantalonilor și călcați tivul pentru a netezi materialul. Utilizați multă abur în acest pas pentru a ușura ușor țeserea.
 • Metoda 2
  Pantaloni de prelungire

  Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 9
  1
  Desfaceți tivul original și efectuați măsurătorile. Utilizați un ripper pentru a anula tivul ambelor pantaloni. Scoateți tot firul de la tiv și întindeți-l, expunând excesul de țesătură. Apoi, utilizați banda pentru a măsura lățimea pantalonilor.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 10
  2
  Taie căptușeala pentru noul tiv. Procesul de alungire a pantalonilor constă, în principal, în adăugarea unei căptușeli de țesătură la baza, după desfacerea tivului original și crearea unui nou tiv foarte subțire pentru a mări lungimea. Prin urmare, alegeți o țesătură neutră (care nu va fi vizibilă în exterior) care să se potrivească cu pantalonii dvs. și să o măsurați pentru a avea aceeași lățime ca și pantalonii. Se taie 4 fâșii de mărimea pantalonilor plus 2,6 cm de cusătură și au o lățime între 3,8 și 5 cm.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 11
  3
  Coaseți căptușeala. Puneți două benzi pe care le tăiați față în față și coaseți capetele la aproximativ 1,3 cm de margine. Faceți același lucru cu cele 4 benzi - veți avea 2 inele de pânză de dimensiunea aproape exactă a fundului pantalonilor. Răsuciți fiecare inel spre dreapta, astfel încât partea exterioară a țesăturii să fie expusă.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Step 12
  4
  Coaseți căptușeala pe pantaloni. Împingeți pantalonii pe spate și plasați unul din inelele de pânză (care ar trebui să urmeze dreapta) de pe partea inferioară a pantalonilor. Aliniați marginile ambelor țesături și le coaseți cu o cusătură dreaptă de-a lungul fundului pantalonilor, la aproximativ 0,5 cm de margine. Nu există nici o problemă dacă țesătura pantalonilor este neuniformă sau răsucite de margine, deoarece aceasta poate fi fixată ulterior.


 • Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 13
  5
  Călcați tivul. Scoateți pantalonii de pe mașina de cusut și desfaceți căptușeala pe care tocmai ați cusut-o, astfel încât țesătura în exces să iasă din partea inferioară a pantalonilor. Utilizați un fier pentru a întinde și a lămâia materialul. Apoi, pliați țesătura astfel încât marginea să se afle la înălțimea centrului căptușelii și apăsați îndoit. Acest lucru vă va lăsa cu o prelungire a materialului de aproximativ 2,5 cm, cu o cusătură cusută la baza pantalonilor.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 14
  6
  Aranjați materialul pentru a face tivul. Rabatați partea expusă a căptușelii deasupra fundului pantalonilor. Împingeți pantalonii astfel încât să puteți vedea întreaga căptușeală împreună cu o mică parte a fundului pantalonilor (aproximativ 0,15 cm). Apoi, întoarceți pantalonii spre dreapta. Căptușeala nu trebuie să fie vizibilă după îndoire, astfel încât să puteți îndoi basul puțin mai mult, dacă este necesar.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 15
  7
  Coaseți tivul. Așezați noul tival de-a lungul tivului pliat. Tivul ar trebui să măsoare aproximativ 1,3 cm de partea de jos a pantalonilor, dar dimensiunea poate varia în funcție de aspectul pe care doriți să-l dați. Coaseți întreaga margine, asigurându-vă că mucoasa este complet întinsă la interiorul tivului. Odată ce ați făcut acest lucru în ambele pantaloni, ei vor fi gata.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 16
  8
  Călcați tivul. Faceți o soluție de 3 părți oțet și 1 parte de apă și folosiți-o pentru a călca țesătura. Soluția va elimina ridurile și încrețirea tivului original și va face să pară că noul tiv este singurul pe care au avut pantalonii. Dacă nu aveți oțet, doar călcați țesătura cu mult abur pentru a netezi tivul.
 • Metoda 3
  Pantaloni alunecari

  Imaginea intitulată Alter Pants Pasul 17
  1
  Luați măsurătorile Pentru a determina cât de mult trebuie să îndepărtați, trebuie să luați măsurătorile exacte ale corpului. Amintiți-vă că este mai ușor să efectuați modificări cu numere egale, de exemplu o diferență de 6 cm înseamnă că trebuie să îndepărtați 3 cm de cârpă pe fiecare parte. Utilizați banda și scrieți următoarele măsuri:
  • De la mijlocul taliei până la centrul picioarelor
  • De la centrul spatelui inferior (în cazul în care centura se sprijină) spre centrul picioarelor
  • Cusătura laterală de la talie la gleznă
  • Cusătura de la centrul picioarei până la gleznă
  • Schița taliei
  • Lățimea șoldurilor
 • Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 18
  2
  Creați modelul Întindeți o hârtie mare pentru a face modele pe o suprafață plană și așezați pantalonii deasupra. Împingeți-le și folosiți un creion pentru a desena conturul și a face modelul. Dacă credeți că nu știți cum să conturați bine, măsurați pantalonii și apoi desenul pentru a vedea dacă au aceleași măsurători. Apoi, creați noul model prin marcarea măsurătorilor pe acest contur. Desenați noua contură a pantalonilor în cadrul schiței anterioare cu propriile dvs. măsurători. Tăiați ultimul model când ați terminat.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 19
  3
  Marcați liniile de modificare. Plasați modelul pe pantaloni și fixați-l cu pini. Utilizați o cretă de cusut pentru a urmări conturul modelului modificat peste pantaloni. Dacă este necesar, utilizați banda pentru a vă asigura că conturul corespunde măsurătorilor dvs.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Pas 20
  4
  Modificați talie și șolduri ale pantalonilor. Utilizați un ripper pentru a dezarma talia pantalonilor. Faceți o tăietură în talie în partea din spate a pantalonilor. Apoi, tăiați diferența necesară în talie elastică și rectificați-o. Reglați excesul de material prin realizarea a două săgeți în centrul fiecărei fese. Creați o darts în formă de "V" care începe la 5 cm de talie și se măsoară la 2,5 cm în punctul cel mai larg.
 • Dacă aveți în continuare un exces mare de pânză, puteți face darts similare cu fața pantalonilor.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Pas 21
  5
  Modificați lățimea pantalonilor. Pornind de la talie, ar trebui să coaseți de-a lungul cusăturii laterale pentru a restrânge talia și coapsa. Această cusătură nouă nu ar trebui să ajungă la tiv, dar ar trebui să fie atașată la pantalonii de lângă genunchi. Răsuciți pantalonii pe spate și coaseți cu o cusături drepte de la centură la cusatura exterioară a piciorului. Puteți fierul această cusătură atunci când ați terminat sau puteți tăia excesul de țesătură, dacă doriți.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Pasul 22
  6
  Modificați fotografia. Dacă împușcarea pantalonilor dvs. este foarte scăzută sau foarte slăbită, o puteți rezolva prin coaserea unei linii paralele cu filmul original. Răsuciți pantalonii pe spate și, pornind de la interiorul coapsei, faceți o cusătură mai profundă de-a lungul fotografiei. Excesul de țesătură din fier sau tăiați-l dacă doriți ca modificarea să fie permanentă.
 • Imagine cu titlul Alter Pants Step 23
  7
  Dați ultimele atingeri. După ce ați făcut modificările de mai sus, încercați pantalonii pentru a vedea cum se potrivesc. Vedeți dacă trebuie să faceți mai multe modificări și să le faceți imediat. În caz contrar, îți vei strânge pantalonii cu succes.
 • sfaturi

  • Dacă doriți să faceți modificări mai elaborate, este mai bine să mergeți la o cutie profesională de cusut. Dacă încerci să le faci pe cont propriu, poți să-ți distrugi pantalonii.

  Lucruri de care ai nevoie

  • pantaloni
  • foarfece
  • Cremă de cusut
  • Hârtie pentru a face modele
  • ac
  • fir
  • Alfileres
  • Mașină de cusut
  • cusătură Ripper
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci pantaloniCum sa faci pantaloni
  Cum sa faci pantaloni de pijamaCum sa faci pantaloni de pijama
  Cum sa faci pantaloni scurti la talieCum sa faci pantaloni scurti la talie
  Cum sa faci pantaloni scurti cu o pereche de pantaloniCum sa faci pantaloni scurti cu o pereche de pantaloni
  Cum sa faci pantaloni din palatCum sa faci pantaloni din palat
  Cum să rostogolești o pereche de pantaloniCum să rostogolești o pereche de pantaloni
  Cum de a albi pantaloniiCum de a albi pantalonii
  Cum să determinați dacă un costum vă convineCum să determinați dacă un costum vă convine
  Cum să pui lenjerieCum să pui lenjerie
  Cum să scuturați picioarele pantalonilorCum să scuturați picioarele pantalonilor
  » » Modificarea pantalonilor

  © 2011—2020 ertare.com