Cum să minimalizați porii în mod natural

Porii sunt foliculi mici ai pielii. Ele pot avea un aspect mai mare atunci când sunt înfundate cu murdărie sau grăsime. Ele pot crește, de asemenea, în mărime datorită celulelor moarte ale pielii care se adună la baza porilor. Cea mai eficientă modalitate de a minimiza porii în mod natural este păstrarea lor curată. Aceasta include curățarea regulată, spălarea și atenția. Indiferent dacă alegeți să vă faceți propriile produse pentru a vă îngriji de piele sau pentru a le cumpăra, puteți reduce porii cu ingrediente naturale. Ovăz, castravete, zahăr, menta și chiar abur sunt unele dintre componentele recomandate pentru a include în curățarea dumneavoastră. Iată câteva sugestii despre cum să minimalizați porii în mod natural.

pași

Imaginea cu titlul Minimizați porii în mod natural Pasul 1
1
Curatati pielea cu un sapun usor. Se recomandă curățarea cu lapte de capră, ovaz sau lapte de castravete pentru curățarea porilor.
 • Imagine cu denumirea Minimizați porii în mod natural Pasul 2
  2
  Exfoliați pielea cu un exfoliant complet natural. Indiferent dacă îți faci propriile scrumbii sau le cumperi, unele opțiuni pentru a face acest lucru influențează ingrediente cum ar fi zahăr, ovaz întreg sau semințe de căpșuni. Aceste alimente au o textura dură care funcționează bine pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii. Căutați aceste exfoliante și alte produse naturale de îngrijire a pielii sau rețete de casă.
 • Imaginea intitulată Minimizează porii în mod natural Pasul 3
  3
  Utilizați o tonifiere naturală pentru curățarea profundă. Evitați produsele care conțin alcool sau peroxid deoarece acestea vă pot usca pielea.
 • Imaginea intitulată Minimizați porii în mod natural Pasul 4
  4
  Încercați să deschideți porii cu o baie de aburi. Acest lucru se poate face prin fierberea apei într-o oală plasată într-o sobă și apoi așezarea feței direct pe abur timp de aproximativ 15 minute. Sau puteți lăsa apa caldă în chiuvetă, puneți un prosop peste partea din spate a capului și plasați-vă fața în jos pentru a prinde aburul în față când se ridică. Prosopul se blochează pe părțile laterale ale feței pentru a ajuta la captarea vaporilor. Aburul vă va ajuta să deschideți porii și să eliminați impuritățile.
 • Imagine cu denumirea Minimizați porii în mod natural Pasul 5


  5
  Bea multa apa in fiecare zi. Pielea hidratată nu arată numai mai sănătoasă, ci ajută la vindecarea pielii.
 • Imagine cu denumirea Minimizați porii în mod natural Pasul 6
  6
  Se amestecă o soluție de oțet de cidru de mere și frunze de menta zdrobite. Combinați 2 linguri de câte 30 ml fiecare într-o sticlă mică de sticlă. Lăsați soluția să stea timp de o săptămână, apoi puneți menta și adăugați 1 cană de 236 ml apă filtrată. Utilizați acest lucru ca un tonic, de preferință pe timp de noapte, deoarece are un miros puternic.
 • Imagine cu titlul Minimizați porii în mod natural Pasul 7
  7
  Testați folosind o soluție de bicarbonat de sodiu și apă. Se amestecă 2 linguri de 30 ml de bicarbonat de sodiu cu o cantitate mică de apă până când se formează o pastă. Aplicați această pastă pe piele și lăsați-o să se usuce timp de aproximativ 10 sau 15 minute.
 • Imagine cu denumirea Minimizați porii în mod natural Pasul 8
  8
  Aplicați gheața direct pe piele pentru o fixare rapidă. Frigul va reduce temporar dimensiunea porilor și vă va permite să aplicați machiajul sau blânda fără a vă provoca să patăți porii. Asigurați-vă că ați curățat temeinic machiajul cât mai curând posibil,
 • Imaginea intitulată Minimizați porii în mod natural Pasul 9
  9
  Evitați fumatul pasiv și fumatul. Fumul reduce cantitatea de oxigen, sânge și nutrienți care curg în piele. Aceasta inhibă capacitatea pielii de a se repara în mod natural.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să închidem porii deschiseCum să închidem porii deschise
  Cum să eliminați acneea peste noapte folosind gheațăCum să eliminați acneea peste noapte folosind gheață
  Cum să eliminați acnee folosind frunze de mentaCum să eliminați acnee folosind frunze de menta
  Cum să eliminați cosurile din nasCum să eliminați cosurile din nas
  Cum să începeți un regim pentru îngrijirea naturală a pieliiCum să începeți un regim pentru îngrijirea naturală a pielii
  Cum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pieliiCum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pielii
  Cum să faci măști naturale pentru fațăCum să faci măști naturale pentru față
  Cum să faceți propriul tratament pentru a reduce poriiCum să faceți propriul tratament pentru a reduce porii
  Cum sa faci un scrub facial de cafea si ou albCum sa faci un scrub facial de cafea si ou alb
  Cum sa faci o curatare naturala facialaCum sa faci o curatare naturala faciala
  » » Cum să minimalizați porii în mod natural

  © 2011—2020 ertare.com