Cum să vă răsfățați acasă toată ziua

Toți oamenii au nevoie de o zi să se răsfățească acasă din când în când. Ia-o zi liberă pentru a avea grijă de mintea si corpul tau, se bucură de o baie cu bule și vopsea unghiile pot face minuni pentru atitudinea și spiritul tău. Pentru mai ocupată ești, dacă te simți cu adevărat nevoia să se odihnească și să se relaxeze, atunci ar trebui să vă răsfățați o zi, în scopul de a întineri corpul dumneavoastră și vă va oferi energie si ganduri pozitive, trebuie să se bucure de viață.

pași

Partea 1
Faceți pregătirile

Imaginea intitulată Aveți o zi de epocă la domiciliu Pasul 1
1
Curățați casa cu o zi înainte. S-ar putea să nu credeți că un spațiu ordonat este esențial pentru a vă strica la domiciliu toată ziua, dar având o casă curată și ordonată vă va face să vă simțiți mult mai calmi și mai relaxați. Luați cel puțin cincisprezece minute pentru a arunca orice coș de gunoi, sortați biroul, bucătăria și dormitorul și asigurați-vă că totul este la locul lui. Nu vrei să muți un deget în ziua în care mimezi acasă, așa că trebuie să te asiguri că totul este în ordine când te trezești și te pregătești să fii deștept.
 • Scapă de orice semn de muncă în dormitor sau în orice spațiu în cazul în care vă aflați. Vrei acea zi să fie pentru tine să nu termini raportul a fost te streseaza.
 • Desfaceți mașina dvs. de spălat vase, udați plantele și faceți tot ce puteți face în timpul nopții, astfel încât să nu trebuiască să vă gândiți la nimeni când vă treziți.
 • Imagine cu titlul Dețineți o zi de epuizare la domiciliu Pasul 2
  2
  Pregătiți-vă să petreceți o zi fără apeluri telefonice sau e-mailuri. Nu doriți să răspundeți la e-mailurile de lucru sau să ajutați prietenii să se ocupe de problemele lor în acea zi. Acea zi va fi pentru tine și poți să uiți de ceilalți cât mai mult posibil. Asigurați-vă clar că veți lua ziua liberă și spuneți oricărui prieten care este obișnuit să audă de la dvs. că nu veți folosi nici telefonul. Dacă utilizați în mod activ mijloacele de socializare digitală, puteți chiar să postați ceva care indică faptul că aveți de gând să luați o zi liberă, astfel încât nimeni să nu vă întreabă nimic în acea zi.
 • Dacă doriți să lăsați telefonul mobil în situații de urgență sau să îl verificați atât de des pentru că pur și simplu nu puteți trăi fără ea, atunci puteți să o faceți.
 • Imaginea intitulată Aveți o zi de răzbunare la domiciliu Pasul 3
  3
  Adunați toate materialele de care aveți nevoie. Dacă doriți să te rasfeti acasă toată ziua în cel mai bun mod posibil, atunci nu doriți să deșeuri un minut din timpul tau merge la magazin, trecând pe elemente dintr-o listă sau de colectare ai nevoie de ceva, cu excepția cazului în care să te simți mai relaxat În timp ce planificarea prea mult poate fi stresantă și poate contracara ideea Răsfățați-vă acasă toată ziua, trebuie să facă planuri pentru a avea unele lucruri gata, astfel încât să puteți simți relaxat când te trezești. Acestea sunt câteva lucruri de care aveți nevoie:
 • Un ceai de plante relaxant
 • O mască facială
 • Bule pentru o baie cu bule
 • Lumanari aromate
 • Castraveți pentru ochi
 • Alimentele tale preferate
 • Fructe pentru un smoothie
 • Un lac de unghii
 • Filmul tău preferat clasic
 • Un mic ceai cu gheață sau apă de castravete
 • Imaginea intitulată Aveți o zi de epuizare la domiciliu Pasul 4
  4
  Nu vă obligați să faceți ceva. Ideea Răsfățați-vă acasă toată ziua este să se relaxeze și să aibă grijă de corpul tău. Deci, dacă doriți să obțineți o manichiura si pedichiura, o baie cu apă caldă, exfolia pielea și să se pregătească o periuță, în plus față de multe alte lucruri care te fac sa te simti relaxat, de fapt, s-ar putea copleși faptul face atât de multe lucruri. În schimb, faci ceea ce vrei să faci când te trezești și nu simt obligat să rămânem la orice program. Dacă te simți foarte obligat să faci prea multe lucruri, nu vei putea să te relaxezi.
 • Fă ce vrei să faci. Dacă vă puneți o mască de față, se pare că aceasta necesită mult efort și ați prefera să vă culcați în pat, apoi să vă simțiți liberi să faceți asta. Amintiți-vă că în această zi vă puteți relaxa în cel mai bun mod posibil.
 • Imaginea intitulată Aveți o zi de răzbunare la domiciliu Pasul 5
  5
  Ridică-te târziu. Probabil că nu vrei să te ridici după prânz sau să pierzi jumătate din această zi. Acestea fiind spuse, trebuie să vă asigurați că vă odihniți bine, astfel încât să vă treziți simțind sănătoși și reînnoiți. Nu este necesar să adormiți, dar trebuie să vă asigurați că dormiți între 7 și 9 ore sau numărul de ore în care dormiți în mod normal când simțiți că vă odihniți bine. Acest lucru vă va ajuta să începeți ziua pe piciorul drept și să vă ajutați să vă simțiți reînnoiți în loc de a fi uimiți.
 • Ridică-te târziu va face să vă simțiți reînnoit imediat, dar nu trebuie să apese butonul de amânare a alarmei de prea multe ori. Ce dormi între momentul când apăsați acel buton nu va fi suficient pentru a face să vă simțiți mai bine și trebuie să depună eforturi pentru a trezi după ce a dormit bine și nu vă obligă să te ridici după dormit cu disconfort.
 • Împingeți-vă brațele peste cap, luați un pahar plin de apă la temperatura camerei și ieșiți pentru a respira aer curat, dacă doriți să vă ridicați pe piciorul drept.
 • Partea 2
  Creați un mediu relaxant

  Imaginea intitulată Aveți o zi de epuizare la domiciliu Pasul 6
  1
  Luminează lumânările. Aprindeți câteva lumânări parfumate, cu miros de trandafir, iasomie, lavandă sau altă aromă preferată. Deși ați putea crede că lumânările de lumină sunt pentru noapte, nu există nimic care să vă împiedice să aprindeți o lumânare aromată atunci când vă treziți. Aroma vă poate face să vă simțiți calm și reînnoită și există ceva relaxant natural în lumina lumânărilor care vă face să vă simțiți în pace.
  • Dacă nu sunteți entuziasmat de lumina lumanari, alegeți o tămâie în loc. Dacă nu ați fost niciodată interesați de lumânări sau tămâie, nu vă simțiți obligați să le luminați doar pentru că credeți că vă va face să vă simțiți mai relaxați.
 • Imaginea intitulată Aveți o zi de epuizare la domiciliu Pasul 7
  2
  Pune niște muzică. Punerea muzicii în fundal vă poate ajuta să vă simțiți relaxați în timp ce vă răsfățați. Nu asculta programele radio sau cele 40 de melodii cele mai de succes și stick la muzică care te face să te simți calm și relaxat. Dacă vă place Miles Davis, Enya sau orice altă formă de muzică clasică, atunci ar trebui să o puneți cu un volum redus pe parcursul zilei, astfel încât să vă simțiți calm și concentrat. Puteți pune, de asemenea, Pandora în stația dvs. preferată de relaxare, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la alegerea a ceva.
 • Asta a spus, dacă ești genul de persoană care este distras de muzica, puteți lăsa off. Uneori nu este nimic mai relaxant decât tăcerea.
 • Imaginea intitulată Aveți o zi de epuizare la domiciliu Pasul 8
  3
  Țineți dormitorul relativ întunecat. În timp ce lasă în lumină naturală poate ajuta să vă simțiți intinerit și reînnoită, puteți lua în considerare, de asemenea, păstrarea mai închisă decât dormitor normală, astfel încât să nu aveți prea multe lumini care te distragă sau rănit ochii. Moale și natural lumina, fie lămpi sau lumânări dim, poate fi de relaxare, în timp ce luminile strălucitoare pot face să vă simțiți foarte alertă să se relaxeze. Aveți suficientă lumină pentru a vedea, dar nu suficient pentru a vă trezi prea mult.
 • Puteți sta la lumina soarelui în timpul zilei și la lumina lumânărilor noaptea. Evitați utilizarea lămpilor sau a luminilor de plafon cât mai mult posibil.
 • Puteți elimina, de asemenea, orice elemente viu colorate, cum ar fi pernele galbene strălucitoare, și lipiți de culori mai moi, cum ar fi verdele, maro și albastru închis, astfel încât să vă simțiți mai relaxat.
 • Partea 3
  Aveți grijă de corpul vostru

  Imaginea intitulată Aveți o zi de epuizare la domiciliu Pasul 9
  1
  Rămâi hidratat. Este important să rămâneți hidratat pe parcursul acestei zile. Dacă pregătiți un pitcher cu apă cu gheață, asemănător celor găsite în spa, atunci vă veți simți ca și cum ați bea chiar și un pahar de apă este un capriciu. Puteți adăuga niște felii de castraveți, portocale sau limes, pentru a adăuga un gust suplimentar la apă și pentru a face hidratarea simți ca o ocazie specială. Asigurați-vă că beți cel puțin 8 - 10 pahare de apă pe zi, astfel încât să vă simțiți sănătoși și reînnoiți.
  • Dacă nu vă place citricele, puteți folosi niște crengi de menta sau chiar unele căpșuni tăiate în felii.
 • Imaginea intitulată Aveți o zi de epuizare la domiciliu Pasul 10
  2
  Curățați-vă fața Când te ridici, încercați să vă curățați fața cu curățarea facială preferată. Masați-l pe piele timp de 15 până la 30 de secunde cu vârfurile degetelor. Apoi clătiți complet. După aceea, puteți exfolia pielea cu un scrub facial delicat - dacă nu aveți unul, folosiți un amestec de zahăr și ulei de măsline în schimb. Încă o dată, masați pielea timp de 15 până la 30 de secunde cu exfoliativa și apoi clătiți-o.
 • Puteți lua în considerare și apa fiartă și apoi aburirea cu fața astfel încât porii să se deschidă mai târziu. Pentru a face acest lucru, pregătiți un cort cu un prosop deasupra feței, plasându-l pe apa fiartă și inspirând aburul care iese din ea timp de cinci minute.
 • Imagine intitulată O zi de răsfățare la domiciliu Pasul 11
  3
  Utilizați o mască de păr Pregătiți-vă propria masca de par poate ajuta la întărirea și hidrata părul, în timp ce permițându-vă să rămânem la bugetul. Tot ce trebuie să faceți este să se amestecă ingredientele împreună pentru a pregăti masca, masaj-l pe parul umed si se lasa sa stea timp de 30 de minute, apoi să ia un duș și se spală părul cu șampon și balsam ca de obicei. Acordând timp pentru îngrijirea părului este o modalitate excelentă de a vă răsfăța. Acestea sunt câteva ingrediente de care aveți nevoie pentru a pregăti măștile de păr la domiciliu:
 • ½ ceasca de miere
 • 2 linguri de ulei de măsline
 • 1 gălbenuș de ou
 • 1 întreg avocado


 • Imaginea intitulată Aveți o zi de epocă la domiciliu Pasul 12
  4
  Duchați de ceva timp. Înainte de a vă umezi corpul, utilizați o piatră ponce pentru a îndepărta pielea moartă a picioarelor. Apoi clătiți măștile de păr dacă le puneți. După aceasta, puteți să vă spălați părul cu șampon și balsam, așa cum faceți în mod normal. De data aceasta puteți face mai mult timp pentru a face acest lucru, făcând efortul de a masaj cu adevărat șamponul și balsamul în și din părul tău. Dacă doriți să vă deplasați la nivelul următor, cântați "O femeie naturală" în timp ce vă spălați părul!
 • Utilizați săpunul de bar sau spălarea corpului preferat pentru a vă curăța complet pielea. Ia-ți timp
 • Imaginea intitulată Aveți o zi de răzbunare la domiciliu Pasul 13
  5
  Luați o baie relaxantă cu bule. Dacă preferați să luați o baie cu bule în loc să faceți duș, puteți sări peste duș sau puteți chiar să vă duci și apoi să vă scăldați cu apă caldă. Umpleți cadă de baie cu apă caldă, adăugând un amestec de baie cu bule și săruri de baie sau o pompă de baie pentru a vă asigura că apa este de dorit. Apoi, puneți picioarele unul câte unul până când sunteți complet scufundat și numai capul dvs. este pe apă. Asigurați-vă că apa este suficient de caldă încât să vă simțiți confortabil și relaxat, dar nu atât de cald încât să deveniți prea cald.
 • Odată ce vă aflați în baie, vă puteți freca cu un burete de lufa pentru a elimina celulele moarte.
 • De asemenea, puteți lumina câteva lumânări și puteți pune muzică ușoară pentru a obține un efect suplimentar.
 • Dacă doriți să vă radeți picioarele, asigurați-vă că ați pus un scrub pentru corp și le-ați masaj cu un flanel, deoarece acest lucru va deschide foliculii de păr și va face îndepărtarea părului mai completă. Clătiți exfoliativa înainte de bărbierit. Puteți folosi o cremă de ras sau chiar ulei de măsline, deoarece unii oameni indică faptul că acest lucru face îndepărtarea părului mai multă culoare.
 • Imagine intitulată O zi de răsfățare la domiciliu Pasul 14
  6
  Aveți grijă după ce părăsiți toaleta. În primul rând, uscați-vă cu un prosop și apoi frecati hidratanta sau lotiune pe tot corpul. Apoi, înfășurați o rochie frumoasă, curată și căptușită în jurul corpului și stropiți-vă fața cu apă rece pentru a închide porii. După aceea, vă puteți hidrata fața și puteți pune hainele cele mai confortabile pe care le aveți - nu trebuie să vă faceți griji că arătați bine, atât timp cât vă simțiți bine. Această zi este să te facă să te simți curat, sănătos, frumos și relaxat, să nu poarte haine frumoase pentru a impresiona pe toată lumea în lume.
 • Poți să te plimbi cu haina confortabilă pentru o vreme, dacă te simți bine. Cât de des faceți asta?
 • Imaginea intitulată Aveți o zi de răzbunare la domiciliu Pasul 15
  7
  Utilizați o mască de față O mască de față vă poate ajuta să tratați pielea uscată sau grasă, să reduceți umflarea feței și să o faceți să se arate și să se simtă mai bine. Tot ce trebuie să faceți pentru a utiliza unul este să-l masați ușor pe piele, pentru a crește circulația în fața dumneavoastră, apoi lăsați-o să se odihnească timp de 10 până la 15 minute sau atât timp cât instrucțiunile indică faptul că trebuie să purtați masca. Indiferent dacă pregătiți o mască acasă sau cumpărați-o, este important să aveți cea potrivită pentru tipul de piele. Iată câteva idei despre măști de față diferite pe care le puteți pregăti acasă:
 • Pentru pielea uscată, pregătiți o mască de față de lapte și miere. Pur și simplu amestecați 4 linguri de lapte praf împreună cu 2 linguri de miere și 2 linguri de apă caldă. Apoi, puneți-l pe față, având grijă să îl țineți departe de ochii și fața dumneavoastră și puneți o cârpă umedă peste ea timp de 10 minute. Apoi, folosiți prosopul pentru a vă usca fața.
 • Pentru pielea grasă, puteți folosi o mască de ouă. Bateți două alburi de ou până devin o spumă ușoară. Răspândiți-vă un strat subțire pe fața dvs. și lăsați-l să se odihnească până când devine ferm. Apoi, clătiți-vă.
 • Utilizați o mască de ceai verde pentru a contracara îmbătrânirea. Se dizolvă o linguriță de praf de ceai verde în jumătate de linguriță de apă și se întinde pasta pe față, lăsându-l să stea 10 minute.
 • Pregătiți o mască faciale de roșii pentru a vă exfolia pielea. Pregătiți o piure de roșii coapte, împreună cu o linguriță de ovăz și o altă lingură de suc de lămâie. Răspândiți amestecul peste fața dvs. și lăsați-o să stea 20 de minute înainte de clătire.
 • Imagine cu titlul Aveți o zi de epuizare la domiciliu Pasul 16
  8
  Puneți castraveții peste ochi. Castraveții au un efect antiinflamator natural care va ajuta la reducerea umflăturilor din jurul ochilor. De asemenea, acestea au un conținut ridicat de apă, astfel încât acestea să funcționeze ca hidratante naturale. Asigurați-vă că aveți un castravete ați păstrat în frigider, astfel încât să se simtă bine și în stare proaspătă în jurul ochilor și de a reduce fluxul de sange in spatiul din jurul lor, și se taie două felii pentru a le plasa direct pe pleoape. Lăsați-i să se odihnească timp de 10 până la 15 minute și așteptați să-și facă magia.
 • De asemenea, puteți utiliza aceste castraveți în timp ce utilizați masca de față.
 • Imaginea intitulată Aveți o zi de epocă la domiciliu Pasul 17
  9
  Picteaza-ti unghiile. O modalitate excelentă de a vă răsfăța este să aveți o manichiură sau o pedichiură minunată. În primul rând, înmuiați vârfurile degetelor mâinilor și picioarelor într-o baie de apă caldă pentru câteva minute și le lăsați să se relaxeze. Puteți folosi o baie normală cu apă caldă sau puteți amesteca o jumătate de ceașcă de ulei de lavandă sau de miere pentru a vă face să vă simțiți mai atent degetele. După aceea, încercați să eliminați orice piele suplimentară în jurul cuticulelor, să vă arătați unghiile și să le pictați cu culoarea dorită.
 • Puteți face întregul proces de manichiură sau pedichiură: vă depuneți unghiile, vopsiți un prim strat, două straturi de email și un strat superior pentru un efect de durată. În caz contrar, puteți să vă pictezi pur și simplu culoarea preferată și să nu vă îngrijorați prea mult de a avea un ateu aspectul perfect
 • Multe fete nu au prea mult timp să picteze sau să aibă grijă de unghiile lor și să ia timp să vă răsfățați vă pot ajuta să vă simțiți relaxați.
 • Ar trebui să oferiți un bun masaj pe mâini și picioare înainte de a elimina emailul. Este posibil ca picioarele să vă doare pentru că sunteți în picioare toată ziua și că mâinile vă doare să scrieți pe computer sau doar pentru că. Luați timp să vă masați palmele, vârfurile degetelor de la picioare și articulațiile degetelor și degetelor de la picioare.
 • Dacă nu aveți grijă să pictați în afara unghiilor, atunci puteți acoperi partea exterioară cu jeleu înainte de a începe să le pictați, astfel încât orice exces de smalț să-și lase pielea mai ușor.
 • Dați-le unghiilor cel puțin zece minute să se usuce și apoi să le repetați sau să ascultați muzică relaxantă în timp ce așteptați să se usuce. În general, multe fete nu au luxul pur și simplu ședinței în jurul așteaptă ca unghiile lor să se usuce, astfel încât să profitați la maximum de această zi.
 • Partea 4
  Utilizați alte tehnici de relaxare

  Imaginea intitulată Aveți o zi de epuizare la domiciliu Pasul 18
  1
  Mănâncă sănătos Deși este posibil să aveți una sau două capricii în această zi, trebuie să vă depuneți eforturi pentru a mânca alimente sănătoase, astfel încât mintea și corpul dumneavoastră să se simtă cel mai bine. Asigurați-vă că aveți niște fructe coapte (cum ar fi mango, căpșuni sau piersici) din apropiere, astfel încât să puteți face un fruct delicios salată sau un suc de fructe, precum și un mic dejun sănătos de fulgi de ovăz sau de ouă și carne slabă de proteine ​​pentru a începe ziua . Se prepară o salata sanatoasa pentru masa de prânz și o cină delicioasă, care nu are un conținut ridicat de grăsimi sau că este foarte picant si te vei simti mai relaxat în cel mai scurt timp.
  • Mananca cateva gustari sanatoase pe tot parcursul zilei te va face sa te simti minunat. Mănâncă niște migdale, iaurt, țelină și unt de arahide sau struguri atunci când ai pofta.
  • Dacă doriți să vă relaxați la sfârșitul acestei zile și să vă bucurați de una sau două pahare de vin roșu, atunci nimeni nu vă oprește. Asigurați-vă că opriți să beți băuturi alcoolice timp de 2 sau 3 ore înainte de a merge la culcare, astfel încât să vă puteți odihni bine și să vă treziți senzația de reîmprospătare.
 • Imaginea intitulată Aveți o zi de răzbunare la domiciliu Pasul 19
  2
  Luați ceai din plante. Ceva ce ar trebui să faceți în această zi este să luați una sau două cești de ceai din plante. De obicei, ceaiul din plante nu conține cafeină, așa că nu vă va îngreuna și are multe proprietăți restaurative și relaxante. Sa indicat că ceaiul de menta ameliorează durerile de stomac, mușețelul ameliorează anxietatea și ceaiul de ghimbir îmbunătățește circulația. Aveți o ceașcă de ceai din plante dimineața sau puteți pregăti un ceai de plante de înghețată dacă este o zi caldă.
 • Deși nu trebuie să renunțați complet la obișnuința de cofeină în această zi sau să suferiți de retragere, trebuie să consumați puțin mai puțin decât este normal, dacă este posibil.
 • Imaginea intitulată Aveți o zi de răzbunare la domiciliu Pasul 20
  3
  Face yoga. Yoga poate face minuni atât în ​​mintea voastră, cât și în corpul vostru. Dacă sunteți familiarizați cu yoga sau ați luat chiar și câteva clase de începători, atunci ar trebui să vă separați cel puțin 30 de minute de această zi pentru a practica o yoga. Puteți face unele întinderi care vă deschid corpul și găsiți câteva poziții care vă întăresc corpul și mintea. Yoga vă face să vă simțiți mai mult în controlul asupra dvs. și vă poate ajuta să vă simțiți recunoscători pentru lumea din jurul vostru.
 • Puteți face chiar și yoga cu un videoclip dacă vă simțiți pierdut făcându-l singur, deși nu ar trebui să urmăriți prea multă televiziune pe parcursul acestei zile.
 • Chiar și unele poziții, cum ar fi poziția copilului, poziția cioară sau poza semilunii, vă pot ajuta să simțiți că vă controlați mai mult mintea și corpul.
 • Când faceți yoga, este important să vă concentrați asupra respirației. Acest lucru vă poate face să vă simțiți și mai relaxați și ca și cum ați avea grijă de voi.
 • Imagine intitulată Aveți o zi de epuizare la domiciliu Pasul 21
  4
  Meditează. Meditația este o altă modalitate excelentă de relaxare și îngrijire a minții și a corpului. Dacă doriți să vă răsfățați, atunci unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face este să faceți puțin timp din timpul dvs. să vă concentrați asupra respirației și să lăsați calmul să cadă asupra voastră. Aveți un loc confortabil și încercați să vă relaxați corpul, un membru la un moment dat, în timp ce vă concentrați asupra inhalării și expirării. Încearcă să nu te gândești la altceva și să renunți la orice gând care te provoacă anxietate sau îngrijorare.
 • Este posibil ca concentrându-vă asupra respirației și lăsând cu adevărat gândurile negative să necesite practici, așa că nu vă lăsați frustrați cu voi înșivă dacă nu o puteți face la prima încercare. Fă 10-15 minute și vezi cum te simți mult mai bine.
 • Imaginea intitulată Aveți o zi de epocă la domiciliu Pasul 22
  5
  Mergeți la o plimbare de 30 de minute. Deși nu doriți să vă angajați să faceți vreun exercițiu intens în această zi, pur și simplu faceți o plimbare de o jumătate de oră, vă poate face să vă simțiți mai energic, mai fericit și mai relaxat. Aflându-se afară, respirând puțin aer curat, fiind în lumina soarelui și simțindu-vă că corpul se mișcă vă poate ajuta să vă simțiți mai atent și mai uniti față de corpul vostru. De asemenea, nu doriți să fiți între patru ziduri toată ziua și dacă vă mișcați, veți simți că faceți dreptate corpului vostru.
 • Nu gândiți-vă sau vă faceți griji în legătură cu ceva ce urmează să vină. În schimb, concentrați-vă asupra prezentului și momentului și bucurați-vă de fiecare copac prin care treceți și de fiecare suflare pe care o luați.
 • Imaginea intitulată Aveți o zi de epocă la domiciliu Pasul 23
  6
  Trebuie să-ți dai un masaj. Masajul poate fi una dintre cele mai bune modalități de a vă răsfăța și de a vă face să vă simțiți mai bine. Utilizați-vă mâinile pentru a calma durerile corpului, pentru a îmbunătăți circulația și pentru a vă ajuta să obțineți tensiunea din mușchii și articulațiile. Puteți face acest lucru atunci când ieșiți din duș sau în orice moment al zilei când vă simțiți puțin greață. Acestea sunt câteva modalități excelente în care vă puteți oferi un masaj:
 • Utilizați degetele de o parte pentru a masati palma, antebrațul și bicepsul celuilalt braț, apoi schimbați și faceți același lucru cu celălalt braț.
 • Utilizați degetele ambelor mâini pentru a masura coloana și gâtul dorsal cu mișcări circulare și apoi utilizați vârfurile degetelor pentru a masura spatele și partea superioară a capului cu mișcări circulare.
 • Stați cu picioarele întinse și le masați de la înghițit până la degete.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă dedicați o zi să vă relaxați și să vă răsfățați acasăCum să vă dedicați o zi să vă relaxați și să vă răsfățați acasă
  Cum să obțineți o manichiură acasăCum să obțineți o manichiură acasă
  Cum să vă păstrați camera fixatăCum să vă păstrați camera fixată
  Cum să vă răsfățați acasăCum să vă răsfățați acasă
  Cum să vă răsfățați după o zi proastă (fete)Cum să vă răsfățați după o zi proastă (fete)
  Cum să fureți în timp ce sunteți departe de casăCum să fureți în timp ce sunteți departe de casă
  Cum să vă bucurați de timp pentru voi înșivăCum să vă bucurați de timp pentru voi înșivă
  Cum sa te distrezi cand te imbolnavesti acasaCum sa te distrezi cand te imbolnavesti acasa
  Cum să dormi și să te simți răcit dimineațaCum să dormi și să te simți răcit dimineața
  Cum să evitați stresul zileiCum să evitați stresul zilei
  » » Cum să vă răsfățați acasă toată ziua

  © 2011—2020 ertare.com