Cum să vă răsfățați după o zi proastă (fete)

Dacă ai avut o zi proastă, probabil că vrei doar să te relaxezi în fața televizorului cu o înghețată. De ce să nu vă răsfățați în schimb? Veți simți incredibil de după!

pași

Imagine cu titlul Răsfățați-vă după o zi rea (fete) Pasul 1
1
Încercați să terminați sarcinile școlare. Aceasta nu ar trebui să vă faceți griji mai târziu. Finalizați orice alt loc de muncă imediat ce ajungi acasă.
 • Image titled Răsfățați-vă după o zi rea (fete) Pasul 2
  2
  Scoateți pantofii și bijuteriile. Schimbați-vă cu haine mai confortabile și lăsați părul liber. Îndepărtează legăturile de păr și capul, acestea vă pot apăsa și vă pot provoca dureri de cap.
 • Imagine cu titlul Răsfățați-vă după o zi rea (fete) Pasul 3
  3
  Obțineți tot ce aveți nevoie. Luați niște lumânări parfumate, puneți muzica preferată frumos și relaxat, săpunul parfumat, lichidul pentru baie cu bule și o mască din piure de avocado și miere.
 • Imagine cu titlul Răsfățați-vă după o zi rea (fete) Pasul 4
  4
  Pregătiți-vă băile și scufundați-vă cât doriți. Aplicați masca și relaxați-vă, doar bucurați-vă de scufundări. Dacă nu aveți o cadă, luați un duș fierbinte și fierbinte.
 • Imagine cu titlul Răsfățați-vă după o zi rea (fete) Pasul 5
  5
  Puneți un ulei pentru copii sau o loțiune parfumată când ați terminat baia. Combinați părul și faceți o manichiură, exfoliați-vă fața etc.
 • Image titled Răsfățați-vă după o zi rea (fete) Pasul 6
  6
  Folosește o metodă japoneză de relaxare pentru picioare. Picurați-vă picioarele într-o cadă cu apă fierbinte timp de câteva minute și apoi le uscați viguros. Masați fiecare deget de la picior de cinci ori în sensul acelor de ceasornic și invers. Trageți fiecare deget după ce ați terminat. Mai întâi masați tălpile cu degetele și terminați atingând fiecare talpă a piciorului.


 • Image title Răsfățați-vă după o zi rea (fete) Pasul 7
  7
  Puneți pijamale frumoase, curate, papuci și haine. Utilizați și o pereche de șosete.
 • Imagine cu titlul Răsfățați-vă după o zi rea (fete) Pasul 8
  8
  Urmăriți-vă filmul preferat. Este bine că ați citit de asemenea, dacă într-adevăr nu doriți să vedeți un film. Că ziua ta proastă iese din minte!
 • Image titled Răsfățați-vă după o zi proastă (fete) Pasul 9
  9
  Pregătiți-vă o băutură delicioasă și fierbinte ca un ceai din plante, deoarece acest lucru vă va ajuta cu crampe, ciocolata vă poate face să vă simțiți umflate sau cu disconfort. Chiar ai putea lua o supă instantanee.
 • Image title Răsfățați-vă după o zi rea (fete) Pasul 10
  10
  Veți obține mai multă frumusețe de a dormi și de a dormi bine!
 • Imagine cu titlul Răsfățați-vă după o zi rea (fete) Pasul 11
  11
  Când te ridici a doua zi, vei fi terminat cu ziua aia rea. În plus, toate astea sunt distractive!
 • sfaturi

  • Dacă ziua voastră a fost oribilă, atunci vă va ajuta să plângeți pentru a obține totul, înainte de a face toate astea.
  • Dacă într-adevăr ai avut o zi proastă, dormi cu un animal umplute. Acest lucru vă va face să vă înclinați și să vă împiedicați mintea de lucruri rele.
  • În cazul în care părul este murdar, amestecați niște sifon cu șampon pentru a elimina excesul de grăsime și alte produse.
  • Dacă trebuie să faceți o curățare, luați curățatul preferat și amestecați-l cu puțin zahăr. Acest lucru va fi frumos și ușor de făcut.
  • Se amestecă o mască de față cu o cantitate egală de miere pentru a face un ingredient mai bine absorbit. Mierea are proprietati hidratante si antibacteriene, ideale pentru pielea predispusa la acnee si pielea uscata.
  • Amestecați un ou crud cu o linguriță de șampon pentru a avea un păr strălucitor, strălucitor. Utilizați apă "rece" sau "caldă" pentru a le clăti.
  • Nu trebuie să ai o zi proastă pentru a face asta.

  avertismente

  • Asigurați-vă că ați suflat lumânările când ați terminat cu ei! În acest fel nu va trebui să vă faceți griji pentru că și casa a ars!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă dedicați o zi să vă relaxați și să vă răsfățați acasăCum să vă dedicați o zi să vă relaxați și să vă răsfățați acasă
  Cum sa faci masti faciale de fructeCum sa faci masti faciale de fructe
  Cum să faci măști naturale pentru fațăCum să faci măști naturale pentru față
  Cum sa faci produse cosmeticeCum sa faci produse cosmetice
  Cum sa faci tratamente spa acasa (pentru fete)Cum sa faci tratamente spa acasa (pentru fete)
  Cum să-ți faci propriul spa acasăCum să-ți faci propriul spa acasă
  Cum se face o baie cu buleCum se face o baie cu bule
  Cum să faci o zi balneară acasăCum să faci o zi balneară acasă
  Cum se face un set spaCum se face un set spa
  Cum sa faci o masca faciala de banane si miereCum sa faci o masca faciala de banane si miere
  » » Cum să vă răsfățați după o zi proastă (fete)

  © 2011—2020 ertare.com