Cum se amestecă vechiul cu cel modern

Multe articole de îmbrăcăminte și accesorii antice sunt la modă chiar și după standardele contemporane, stilul real este învechit, dar prea multe lucruri vechi pot fi copleșitoare în același timp și pot arăta datate. Încercați să amestecați câteva elemente cheie vechi cu obiecte moderne și sofisticate pentru a vă crea un stil unic.

pași

Metoda 1
Începeți prin a vă concentra pe o piesă veche

Introduceți elemente antice în ansamblurile moderne câte una pentru a accentua stilul și frumusețea fiecărei piesă antică din dulap.

Imagine intitulată Mixed Vintage and Modern Pasul 1
1
Selectați o bluză veche din anii 1950 cu o imprimare și culori moi și feminine. Combinați-o cu blugi denim albastru, o jachetă modernă și cizme cu toc înalt sau papuci de podea.
 • Imagine intitulată Mix Step Vintage and Modern 2
  2
  Îmbrăcați o rochie dreaptă de 1960 cu o imprimare geometrică clasică, cu pantofi simpli de pardoseală în negru. Puneți o centură neagră sau o bandă modernă în jurul taliei dvs. și purtați o geantă mare și la modă.
 • Imagine intitulată Mix Vintage and Modern Step 3
  3
  Găsiți o bluză din 1970 cu mâneci largi, înfipte, într-o imprimare paisley. Puneți-o pe o fustă modernă creionată și folosiți adidași moderni. Completați cu o brățară groasă și alte bijuterii colorate.
 • Metoda 2
  Atrageți atenția cu accesoriile antice

  Câteva accesorii antice bine umbrite pot adăuga clasa la un costum modern casual.

  Imagine cu denumirea Mix Vintage and Modern Pasul 4
  1
  Plasați o broșă victoriană de cadouri într-un cardigan modern tricotat. Purtați-vă atât pe o rochie neagră și pe pantofi negri.
 • Imaginea intitulată Mix Step Vintage și Modern 5
  2
  Purtați o cămașă cu butoane pe gât, o fustă modernă în linie A și tocuri moderne simple. Completat de o pălărie de cuburi din 1930 și de niște bijuterii ostentative din același deceniu.
 • Imaginea intitulată Mixed Vintage and Modern Step 6
  3
  Acesta combină o pereche de ochelari de pisică din anii 1950 cu un tricou strans, blugi albastriți și pantofi de pardoseală moderne.
 • În caz contrar, combinați aceeași îmbrăcăminte cu ochelarii lui John Lennon din 1970.
 • Metoda 3
  Se amestecă epocile

  Stilul acoperă vârstele. Combinați și potriviți stilurile dvs. preferate din decenii diferite pentru a arăta cum stilul modern este sinteza stilului epocii trecute.

  Imaginea intitulată Mixed Vintage and Modern Pasul 7
  1
  Poartă un tricou din 1970 cu niște jambiere din 1980. Combinați-le cu cizme cu toc înalt inspirat de stilul victorian și de top cu o pălărie de cloche din 1920.
 • Imagine cu denumirea Mix Vintage și Modern Pasul 8
  2
  Acesta combină o pereche de blugi înfricoșați în anii 1970 cu o bluză înfricoșată din 1940. Purtați o pereche de pantofi plat de mary jane din anii 1950 și o brățară sau broșă sofisticată de bachelită din 1930.
 • Imaginea intitulată Mixed Vintage and Modern Pasul 9
  3


  Acesta combină o pereche de pantaloni scurți din mijlocul vițelului din anii 1950, cu o bluză din anii 1980. Adăugați tocuri cu toc, cu capete divizate din 1930, și o pălărie din anii 1960. Completează cu un medalion de pandantiv al stilului din 1970.
 • Imagine cu denumirea Mix Step Vintage și Modern 10
  4
  Purtați haine inspirate de decenii de ori mai târziu, cum ar fi o rochie inspirată de anii 1930, realizată în 1970, sau o rochie cu stil din anul 1940 realizată în 1980. Puteți să le folosiți pentru a le face să pară vechi, mai vechi sau noi, în funcție de modul în care le completați.
 • Metoda 4
  Se amestecă sexul

  Acesta transcende rolurile tradiționale ale genurilor din trecut, prin amestecarea unor piese vechi de bărbați cu îmbrăcăminte de femei vechi și moderne.

  Imagine cu denumirea Mix Step Vintage și Modern 11
  1
  Purtați o rochie de stil flapper cu o pălărie din material din anii 1920. Combinați-l cu o pereche de pantofi vechi, dar pe de altă parte, păstrați accesoriile feminine la un nivel minim.
 • Imagine intitulată Mix Step Vintage and Modern 12
  2
  Își poartă o jachetă de costume bărbați anilor 1950 pe o rochie de tricou din aceeași epocă. Purtați o pereche de pantofi casual în stilul anilor 1950.
 • Imagine cu denumirea Mix Vintage and Modern Pasul 13
  3
  Cuplați o miniskirt de 1960 cu o bluză modernă cu nasturi. El poartă o vesta dintr-un costum bărbaților anilor 1960 pe cămașa lui. Îmbrăcați hainele cu cizme go-go din același deceniu.
 • Metoda 5
  Sugestii de bază

  Înainte de a începe să asamblați echipamentele, există câteva elemente de bază pe care ar trebui să le aveți în vedere pentru a amesteca vechiul cu cel modern.

  Imagine cu denumirea Mix Vintage and Modern Pasul 14
  1
  Selectați haine vechi vechi care vă favorizează figura. Evitați să alegeți haine vechi care arata de modă veche doar pentru a avea ceva vechi.
 • Imaginea intitulată Mixed Vintage and Modern Pasul 15
  2
  Alegeți piesele antice care sunt considerate clasice în locul articolelor "un singur succes" De exemplu, mary jane din anii 1950 sunt mult mai la modă și mai ușor de găsit decât încălzitorii de picior din anii 1980 și o rochie clasică de bluză este mult mai ușor de modernizat decât un corset rochie victoriană.
 • Imagine intitulată Mix Step Vintage și Modern 16
  3
  Uită-te în cărți și pe Internet pentru imagini care ilustrează modul în care moda fiecărui deceniu a fost inițial utilizată. Decideți elementele care vă plac în fiecare decadă și determinați care decenii vă atrag cel mai mult.
 • Imaginea intitulată Mixed Vintage and Modern Pasul 17
  4
  Combinați texturile pentru a crea interes vizual. De exemplu, amestecați tweedul dur cu tifon sau catifea moale sau amestecați pielea cu dantele. Cu cât contrastul este mai dramatic, cu atât va arăta mai la modă.
 • sfaturi

  • Luați în considerare achiziționarea de piese de inspirație veche de la designeri sau magazine. Multe dintre aceste piese sunt deja încorporate cu un element modern în proiectare.
  • Căutați în magazinele, piețele și licitațiile on-line pentru antichități autentice.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Haine vechi
  • Accesorii antice
  • Haine moderne
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa poarte blugi negriCum sa poarte blugi negri
  Cum combinați culorileCum combinați culorile
  Cum se obține un dulap de bază (pentru fete)Cum se obține un dulap de bază (pentru fete)
  Cum de a crea un dulap clasicCum de a crea un dulap clasic
  Cum de a crea un dulap la modă pentru un adolescentCum de a crea un dulap la modă pentru un adolescent
  Cum să vă dezvoltați sentimentul de stilCum să vă dezvoltați sentimentul de stil
  Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)
  Cum sa alegi o tinutaCum sa alegi o tinuta
  Cum sa faci seturi de haine drăguțeCum sa faci seturi de haine drăguțe
  Cum sa faci un sacou sa arate casualCum sa faci un sacou sa arate casual
  » » Cum se amestecă vechiul cu cel modern

  © 2011—2020 ertare.com