Cum să furi o cameră foto la un concert

Datorită tuturor bârfei, publicității false a tabloidelor și a pauzelor din cadrul contractului de copyright, în prezent a fost necesar să existe restricții asupra a ceea ce poate fi pus în concert. Chiar și atunci când este absolut legal să faci poze în interiorul unui concert și să le vinzi mai târziu la un tabloid, cele mai multe trupe ar prefera să plătești pentru a face acest lucru. De aceea, multe locuri au limitat posibilitatea de a face fotografii în interiorul unui concert. Iată o modalitate de a furi o cameră foto într-un concert.

pași

Imagine intitulată ExamineCamera Pasul 1
1
Examinați camera. Este tipul clasic de punct și ia imaginea? Dacă este, există posibilitatea introducerii acestuia la concert. Examinați și luați măsuri înainte de a face acest lucru.
 • Imaginea intitulată Verificați dimensiunea 2
  2
  Verificați dimensiunea acestuia. Majoritatea camerelor din aceste vremuri, sunt subțiri și ușor de transportat, acesta va fi avantajul dvs. Camerele mai groase nu ocupă mult spațiu - utilizați dimensiunile camerei pentru a găsi locuri pentru ao ascunde.
 • Imaginea intitulată FindPlace Pasul 3
  3
  Găsiți un loc pentru a vă ascunde aparatul foto. Poate fi buzunarul, geanta, ascunsa in haine sau atasata corpului. Aici vă vom spune câteva metode pentru ao ascunde.
 • Purtați un pulover mare, bagat, fără nimic sub (aceasta funcționează mai ales dacă sunteți o femeie). Utilizați cureaua pentru a închide umerii. Asigurați-vă că se blochează sub spate, unde se curbează pentru a vă atinge fundul. Puneți puloverul. Dacă gardienii vin să vă ceară să vă scoateți puloverul, ridicați puțin puloverul și arătați-i că nu puteți să-l scoateți, pentru că nu aveți haine de dedesubt.
 • Luați-vă punga (sau utilizați sacul femeii care vă însoțește dacă sunteți bărbat). Puteți tăia căptușeala din partea inferioară a pungii sau găsiți un material similar și tăiați o bucată astfel încât să fie deasupra. Ridicați-l și plasați camera de dedesubt. Umpleți spațiul în exces cu ceva moale, pentru a vă proteja aparatul foto și pentru a solidifica baza pungii. Înlocuiți capacul. Puneți niște tampoane peste el. Majoritatea gardienilor de securitate nu verifică atât de profund.
 • Utilizați o bluză liberă. Dacă camera este suficient de mică, agățați-o cu o bandă sau agățați-o sub braț. Aveți grijă, dacă participați la un loc care are o avertizare împotriva armelor, este posibil ca ei să vă revizuiască în întregul corp și ei vor găsi camera și ei o vor lua de la tine.
 • Pune-o în picioare. Acest lucru este similar cu tehnica sub braț, utilizați pantalonii aglomerați și lipiți-o pe coapsă, foarte aproape de părțile dvs. private. Există o șansă bună să nu vă verifice bine acolo. Dacă sunteți femeie, utilizați o fustă medie lungă. Nu numai că veți evita verificarea acolo, o fustă este liberă și suficient de deschisă pentru a evita suspiciunea și de aceea este o mare ascunzătoare. De asemenea, puteți dezarhiva pantalonii dvs., închideți camera dvs. de buton și reatașați-le. Apoi, puteți agăța camera în interiorul pantalonilor. Poate fi oarecum inconfortabil, dar veți avea aparatul complet sigur și nu va trebui să vă faceți griji pentru a fi găsit, chiar și atunci când vă revizuiesc în întregime.
 • Dacă aveți un portofel mic și subțire, goliți-l și lipiți aparatul foto cu bandă în portofel. Salvați portofelul dacă vin să vă revizuiască întregul corp și când vă întreabă ce este în buzunar, spuneți-i că este portofelul dvs. Dacă faceți acest lucru, veți putea intra în concert fără probleme.
 • Dacă utilizați o cameră profesională cu o lentilă, acest lucru vă poate ajuta. Veți avea nevoie de ajutorul unui prieten. Luați camera, un corp suplimentar pe care nu îl veți folosi pentru a face fotografii și două obiective. Asigurați-un prieten ascunde un obiectiv foarte bine și celălalt nu atât de bine, astfel încât să-l poată găsi cu o căutare simplă. Faceți același lucru cu cele două corpuri ale camerei. Fă-ți prietenul să treacă mai întâi. Atunci când găsesc lentila, l-au returnat și ți-ai cerut scuze, trebuie să țipi și să blestești și să întorci corpul fals al camerei. Acest lucru le va permite să le etichetați și să le salvați pentru a le returna după concert și este foarte puțin probabil ca ei să vă revină și să găsească cea de-a doua cameră. Același lucru este valabil și pentru camerele de buzunar portabile. Salvați realul și utilizați uneltele de unică folosință ca momeală.
 • Girls: pieptene și folosiți o coafură cu o mulțime de volum. Purtați o pălărie mare ca Britney Spears. Puneți părul în interiorul pălăriei și ascundeți camera înăuntru. Puteți, de asemenea, să o faceți în sens invers, deci nu trebuie să mergeți cu o coafură ridicolă. Gardienii vă pot cere să vă scoateți pălăria, ceea ce ar putea distruge această tehnică.
 • Folosiți mănușile Ia o pereche de mănuși și o treime de același tip. Plasați camera în interiorul unei mănuși și folosiți celelalte două. Când vă aflați pe linie, plasați aparatul foto într-un loc unde nu vă suspectați, unde vă păstrați în mod normal mănușile. Când gardianul vă urmărește direct sau când verificați, scoateți mănușile și puneți-le deasupra celei de a treia mănuși, apoi scoateți-le cu o mână sau puneți-le pe masă cu jacheta și umbrela sau orice altceva. Apoi, când ați terminat de verificat, colectați mănușile, puneți-vă pălăria și bucurați-vă de spectacol.
 • Imagine cu numele PutShoe Pasul 4
  4
  Dacă aparatul foto este puternic și subțire, depozitați-l în pantof. Mă îndoiesc foarte mult că un paznic vă cere să vă scoateți pantofii. Când sunteți înăuntru, du-te la baie și scoateți aparatul de fotografiat din pantof - păstrați camera într-un buzunar sau oriunde altundeva și bucurați-vă de spectacol.
 • Imaginea intitulată OldJacket Pasul 5
  5


  Utilizați un sacou vechi și tăiați un mic ascuns în interiorul acestuia (încercați să îl faceți în interiorul hainei, astfel încât să nu îl puteți vedea) cu dimensiunea camerei, păstrați-o în interiorul ascunzătorului. Urmați întregul proces al pazei și intrați în concert. Odată ce intrați în concert, rupeți locul de ascundere și scoateți camera.
 • Imaginea intitulată BeApologetic Step 6
  6
  Odată ce vă aflați înăuntru, dacă vă prind, nu faceți o scenă sau o problemă mare, aparatul foto, defilarea, memoria și biletele dvs. ar putea fi confiscate. Cereți scuze și acționați ca și cum nu știați că a fost interzisă.
 • Imaginea intitulată FindHoodie Pasul 7
  7
  Luați o geantă de centură și un pulover cu un capac, înfășurați camera în pălărie și puneți puloverul în geantă. Dacă gardianul vă cere să-l verificați, să-l dați, majoritatea nu vor verifica puloverul. Pentru a deghiza, puteți adăuga bani, un telefon etc.
 • Imaginea intitulată SneakCamera Intro
  8
  Sfârșitul
 • sfaturi

  • Nu veți putea bloca lentile de cameră foarte mari, așa că încercați să fiți cât mai aproape posibil pentru a obține imagini bune.
  • Nu uitați să examinați regulile și permisiunile în cadrul concertului înainte de a încerca acest lucru - acestea pot permite accesul camerei.
  • Sunteți un fotograf care intenționează să facă poze pentru a vinde, verifica mai întâi ziarul local și revistele. Dacă sunteți interesat să cumpărați fotografiile dvs., poate puteți obține o trecere pentru jumătate din ele, acest lucru vă va permite să vă luați echipamentul și poate fi în spatele scenei și puteți ajunge să vedeți trupa în persoană.
  • Luați cât mai multe poze! Iluminarea va fi rea, unghiurile vor fi greu de realizat și nu veți putea folosi blițul (sau vă vor prinde). Puteți primi una sau două fotografii bune pentru fiecare 100 de persoane pe care le luați. Camerele digitale sunt cele mai bune pentru a face fotografii în interiorul unui concert, pentru că puteți lua mii de fotografii fără a pierde o rolă de fotografie.
  • Dacă vă prinde: să fie prietenoși, prietenoși și să coopereze. Dacă sunteți așa, șansele sunt că vă vor permite să vă păstrați camera, să nu vă scoateți sau, eventual, să vă lăsați să așteptați cu aparatul foto la ușă.
  • Așteptați până la sfârșitul emisiunii pentru a face fotografii. În acest fel, dacă sunteți prinși, nu veți fi ratat majoritatea concertelor.
  • Dacă vă spun că vă vor menține rolul sau aparatul foto, întrebați-l sau sunați la poliție. Camera dvs. și parcurgerea dvs. sunt proprietatea dvs. și nu pot fi îndepărtate fără mandat de arestare. Poate că locul concertului te va lăsa să rămâi dacă le dai lucrurile tale, dar nu te pot forța să le dai pentru că e proprietatea ta.
  • Unele telefoane au aparate de fotografiat cu bliț, deci dacă sunteți prinși, pretindeți că vă jucați cu telefonul.
  • Dacă utilizați pantaloni lungi, utilizați și șosete lungi pentru a stoca camera în interiorul lor.
  • Fetelor, ascunde camera în sutien! Un truc bun pentru a face acest lucru este de a cumpăra un sutien mai mare decât în ​​mod normal și de a folosi spațiul suplimentar pentru a ascunde aparatul de fotografiat și alte lucruri care nu sunt permise în interiorul acestuia.

  avertismente

  • Dacă te vor prinde, probabil că te vor scoate din concert.
  • Ele pot elimina și distruge camera foto și fotografiile dvs., deci nu încercați să aveți fotografii private în interiorul aparatului foto.
  • Unele locuri nu vor lua și nu vor avea grijă de camera dvs. și apoi să le ridice. Dacă acesta este cazul, vi se poate refuza accesul, deci căutați un loc pentru a vă stoca camera și pentru a vă bucura de spectacol fără ea.
  • Unele locuri ar putea confisca camera permanent. Nu toți vor face acest lucru, dar aveți grijă, deoarece acest lucru este foarte comun, cel mai probabil este că acest lucru vi se întâmplă dacă luați o cameră profesională.
  • În concertele grele de rock, locul cel mai apropiat de scenă este de obicei foarte volatil și scos din sub control. Din păcate, este cel mai bun loc pentru a face fotografii. Așadar, fii atent, pentru că te-ar putea împinge accidental și ai distruge camera. Protejați-vă camera - utilizați o curea pentru gât sau o curea pentru încheietura mâinii, astfel încât să nu cadă. De asemenea, trebuie menționat faptul că acest loc este plin de siguranță peste tot.
  • Aveți grijă de punctele de control pentru că verifică tot ceea ce aveți cu dvs., deci dacă vă duceți într-un loc unde știți că vor face acest lucru, nu vă aduceți camera.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Bună imaginație
  • Comportament prietenos (amintiți-vă că își fac doar treaba).
  • O cameră bună
  • Mult noroc.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să conectați o cameră GoPro la un computerCum să conectați o cameră GoPro la un computer
  Cum se detectează microfoanele aparatului foto și ascunseCum se detectează microfoanele aparatului foto și ascunse
  Cum să trimiteți fotografii de pe camera dvs. digitală în camera telefonului dvs.Cum să trimiteți fotografii de pe camera dvs. digitală în camera telefonului dvs.
  Cum să începeți un blog de fotografieCum să începeți un blog de fotografie
  Cum să fixați obiectivul aparatului foto digitalCum să fixați obiectivul aparatului foto digital
  Cum să cumpărați o cameră foto pentru a fotografia în sportCum să cumpărați o cameră foto pentru a fotografia în sport
  Cum de a alege o cameră video digitalăCum de a alege o cameră video digitală
  Cum sa alegi o cameraCum sa alegi o camera
  Cum să înțelegeți expunerea într-o cameră fotoCum să înțelegeți expunerea într-o cameră foto
  Cum sa faci bani cu camera taCum sa faci bani cu camera ta
  » » Cum să furi o cameră foto la un concert

  © 2011—2020 ertare.com