Cum să pui blugi în cizme

Dacă doriți să vă prezentați cu cizme de călărie, cizme de zăpadă căptușite sau dușuri strălucitoare și strălucitoare, cea mai bună modalitate de a le arăta este să vă puneți blugi în interiorul lor. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor sau simplu. Dacă nu există prea mult spațiu în cizme pentru a permite pantalonilor dvs. să intre sau dacă blugi dvs. ridica când vă mutați, nu vă faceți griji. Cu câteva sfaturi, trucuri și indicii, puteți pune orice tip de blugi în ghetele dvs. preferate.

pași

Partea 1
Utilizați metoda medie

Imaginea intitulată Jeans în tocuri în trepte Pasul 1
1
Împingeți blugii. În cazul în care blugi sunt lungi, va trebui să le fold. Ei nu ar trebui să coboare dincolo de gleznă și să-i îndoaie vor asigura că se vor rupe deasupra cizmei. Această tehnică funcționează îndeosebi bine pentru pantaloni care au lățimi de picior, cum ar fi pantaloni pentru picioare elefant sau încălțăminte.
 • Imaginea intitulată Jeans în buzunare Pasul 2
  2
  Îndoiți excesul de țesătură împotriva piciorului. Țineți blugi în partea inferioară, în cusatura interioară și scoateți-i din picior. Cu alte cuvinte, întinde-ți pantalonii cât poți. Apoi, pliați cu atenție materialul denim verticale împotriva piciorului. În acest fel, blugii trebuie să fie strânși la gleznă. Păstrați acea curbă.
 • Imaginea intitulată Jeans în buzunare Pasul 3
  3
  Puneți șosetele pe blugi pliate și pliate. Țineți pantalonii pliate pe picioare cu o singură mână. Utilizați cealaltă mână pentru a pune o șosete înaltă peste blugi. Soseaua ar trebui să fie strânsă, așa că țineți pantalonii așa cum sunt, lăsându-i ferm presați pe picior.
 • Imaginea intitulată
  4
  Puneți cizmele deasupra șosetelor. Puneți-vă piciorul în picioare și legați-vă cu atenție sau fermoar cu cizmele peste ciorapi. Pantalonii trebuie fixați cu șosete, astfel încât să nu se îndoaie sau să alunece în cizme. E terminat! Nimeni nu poate ghici cât de mult țesătura denim este ascunsă în patul tău.
 • Partea 2
  Folosiți cleme pentru mănuși

  Imaginea intitulată Jeans în buzunare Pasul 5
  1


  Cumpărați o pereche de cleme pentru mănuși. Dacă nu le cunoașteți, ele sunt, practic, benzi mici folosite pentru a atașa mănușile la mânecile paltonului, astfel încât acestea să nu cadă sau să se piardă. Puteți găsi acest lucru în magazinele universitare, cum ar fi Target sau Walmart, deși poate cel mai simplu lucru este să le achiziționați online. Puteți cumpăra pachete ieftine cu mai multe unități la Amazon, sau puteți găsi versiuni realizate manual pe site-uri precum Etsy.
 • Imaginea intitulată
  2
  Puneți un clip pe fiecare parte a cusăturii de blugi. Panglica care le însoțește va fi sub piciorul tău. Ajustați pensetele pentru a vă asigura că sunteți confortabil și că nu vă ating. Dacă purtați blugi cu un picior larg sau cu mai multe țesături la sfârșit, puteți ține excesul de material cu clema.
 • Asigurați-vă că pensulele nu se freacă de oasele gleznei, deoarece ar putea fi foarte inconfortabil foarte curând.
 • Banda trebuie plasată în jurul mijlocului piciorului.
 • Imaginea intitulată
  3
  Pune-ți cizmele. Odată ce ați fixat corect pantalonii și banda este trecută sub picior ca și cum ar fi un etrier, este timpul să vă puneți cizmele. Clemele pentru mănuși fac mult mai ușor această sarcină. Nu va trebui să vă faceți griji că vă puneți cizmele pe blugi fără ca acestea să se ridice sau să vă forțeze mâna în încălțăminte pentru a vă întinde blugi.
 • Odată ce v-ați pus cizmele, asigurați-vă că vă plimbați puțin în casă înainte de a pleca. În acest fel puteți să vă asigurați că clipurile sunt poziționate într-un mod care vă permite să mergeți confortabil.
 • Partea 3
  improviza

  Imaginea intitulată Jeans în talie în cizme Pasul 8
  1
  Ea adaptează modul de a pune blugi în stilul de cizme. Dacă purtați cizme netede și strălucitoare de piele, care sunt înguste deasupra genunchiului sau stilului similar, doriți ca pantalonii dvs. să se potrivească și să se potrivească. Astfel, puteți crea un profil lung și neted, care vă va ajuta să vă lărgiți picioarele și să vă dați un aspect foarte elegant. Cu toate acestea, dacă purtați cizme militare, cizme de zăpadă, cizme încrețite sau similare, blugi nu trebuie să fie complet ascunse.
  • Uneori, blugi perfecte și îngrijite nu se potrivesc cu cizmele pe care le purtați. Blugi ușor încrețite pe unele modele de cizme pot face ca tinuta ta să aibă un aspect casual și modern.
 • Imaginea intitulată Jeans în talie în cizme Pasul 9
  2
  Treceți la faza de îndoire a pantalonilor. Încercați să vă puneți cizmele fără să atingeți blugi și să vedeți ce se întâmplă. Este posibil să vă surprindă modul în care cowboys rid în mod care vă face aspectul confortabil și fără griji. Înainte de a te lupta pentru a îndoi perfect blugi și a manevra strategic pentru a-ți pune bocancii, vezi dacă poate îți place aspectul natural încrețit.
 • Imaginea intitulată Jeans în buzunar Pasul 10
  3
  Coordonează cowboy și cizme bine. La sfârșitul zilei, pantalonii largi estompați vor merge bine cu cizmele militare cu șireturi, iar pantalonii tăi și pielea netedă se vor combina numai cu cizmele tale de piele înaltă. Puțini lucruri strică o tinuă mai mult decât să ai pantaloni șifonați și umflați pe genunchi peste o pereche de cizme strânse, deci gândește-te la ceea ce combină blugi cu ce cizme. În acest fel, veți evita să cheltuiți mult efort (și o mulțime de hassles).
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți faci propriile blugiCum să-ți faci propriile blugi
  Cum să faci un șorț cu blugi vechiCum să faci un șorț cu blugi vechi
  Cum sa faci un tiv din blugiCum sa faci un tiv din blugi
  Cum sa faci un tiv din blugiCum sa faci un tiv din blugi
  Cum sa poarte blugi negriCum sa poarte blugi negri
  Cum sa-ti inalzi blugii cu suc de lamaieCum sa-ti inalzi blugii cu suc de lamaie
  Cum să pui blugiCum să pui blugi
  Cum de a găsi blugi perfect pentru tineCum de a găsi blugi perfect pentru tine
  Cum să vă roșiți blugiCum să vă roșiți blugi
  Cum de a alege cizme stil cowboyCum de a alege cizme stil cowboy
  » » Cum să pui blugi în cizme

  © 2011—2020 ertare.com