Cum de a îmbunătăți o rochie neagră

Coco Chanel a introdus astăzi stilul esențial pentru multe femei, rochia neagră. Această idee a parcurs un drum lung de la 1920 până în prezent. Acest articol de îmbrăcăminte este atât de versatil încât vă poate duce de la birou la o petrecere formală, schimbând doar câteva accesorii și alte articole de îmbrăcăminte complementare. De fapt, există multe femei care au o rochie neagră specială pe care o știu că le va face mereu să arate fantastice. Poate fi dificil să iesi printre alte rochii neagră, dar aici sunt câteva sugestii pentru a vă iesi în mulțime.

pași

Metoda 1
Alegeți rochia potrivită pentru fiecare ocazie

1
Începeți cu rochia neagră potrivită. Nu toate rochiile negre sunt la fel, unele au stil și confort mai mult decât altele. Atunci când alegeți o rochie neagră, țineți cont de următoarele:
 • Îmbrăcăminte de zi pentru petreceri, mese și evenimente: purtați o rochie neagră strâmtă, cu un decolteu tăiat. Evitați tot ce se agăță de corp și se sprijină peste rochiile care freacă conturul corpului. Lungimea trebuie să cadă chiar sub genunchi. Acest lucru este convenabil pentru birou. Pentru utilizarea în birou, țesăturile mai moi arata grozav în negru. Și crepul de lână este o țesătură de vară ușoară dacă purtați o rochie neagră.
Imaginea intitulată Îmbrăcați-o pe cea mică rochie neagră Pasul 1Bullet1
 • Îmbrăcăminte de seară, date uimitoare și evenimente uimitoare: Această rochie poate fi provocatoare și totuși să rămână în formă bună. Căutați o rochie neagră cu curele cu nervuri, fixate pe corp, dar într-o țesătură care ascunde totul și cu un corset în formă de inimă. Lungimea trebuie să se termine la genunchi.
  Imagine intitulată Îmbracă-te că rochia neagră mică Step 1Bullet2
 • Casual: un pulover de mătase, o cămașă de culoare neagră și o rochie elastică neagră ezită sunt potrivite pentru evenimente mai puțin formale și pentru uz casnic.
  Imagine intitulată Îmbrăcămintea acelei mici rochii neagră Step 1Bullet3
 • moda teen: Pentru femeile mai tinere care doresc sa poarte o rochie neagră cu o singură atingere, încercați făcându-l mai atractiv combinat cu bijuterii kitsch combinat cu o glazura de unghii luminoase (cum ar fi roz sau turcoaz gumă de mestecat) și poate chiar cu colanti luminoase să-l însoțească!
  Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de acea rochie neagră Pasul 1Bullet4
 • Petreceți o sumă rezonabilă de bani pe rochia neagră. Este un element de garderobă pe care probabil că nu-l dați departe.
  Imagine intitulată Îmbrăcămintea acelei mici rochii neagră Step 1Bullet5
 • Imagine intitulată Dress Up That Little Little Dress Step 2
  2
  Utilizați rochia în loc să lăsați rochia să vă folosească. Negrul este culoarea clasică definitivă și cea mai ușoară cu care poți lucra, și dacă o poți purta bine, nu poți să mergi prost. Cu toate acestea, negru nu merge la toată lumea. De exemplu, poate scurge tonuri de piele palidă sau poate face pur și simplu unii oameni să se simtă amețiți și austeri. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să evitați rochii negre mici.
 • Dacă negru nu va convine, asigurați-vă că pentru a păstra rochia cât mai mult posibil de fața dvs. (de exemplu, folosind un săpat sau un decolteu adânc și curele lingura în loc de mâneci). În acest fel, nu va elimina culoarea de pe fata ta, dar pentru a putea beneficia în continuare de eleganta, simplitatea si fundalul de a purta o rochie neagră.
 • Metoda 2
  Personalizați

  Imaginea intitulă Îmbrăcămintea acelei mici rochii neagră Pasul 3
  1
  Adăugați chilot. Chilotul ascunde tonul pielii picioarelor și oferă atingerea finală aspectului. Pentru noapte, pantyhose pur negru sau gri sunt o alegere excelentă. Șosetele colorate pot lucra, de asemenea, cu o rochie neagră atâta timp cât culoarea se combină cu alte accesorii și este potrivită vârstei și tonului pielii.
  • Pentru hainele de iarnă, amintiți-vă că picioarele au tendința de a arăta mai mult atunci când culoarea pantofilor și șosetelor se combină.
 • 2
  Alegeți pantofii potriviți. Îmbrăcarea rochiei neagră cu pantofi este o parte importantă a aspectului, deoarece pantofii pot oferi o culoare sau un stil de contrast pentru rochie. Pantofii utilizați cu rochia neagră trebuie să fie de la o calitate foarte bună la o calitate excelentă, deoarece sunt o parte caracteristică și ochii oamenilor vor fi deviate spre ei cu rochia neagră în fundal.
 • Încercați pantofi de pardoseală simpli și neadornate pentru un aspect casual potrivit pentru birou sau pentru un eveniment informal. Chanel de tenis cu stil deschis sunt, de asemenea, adiții bune pentru a utiliza în ziua.
  Imagine cu titlul Îmbrăcați-vă că rochia neagră puțin Step 4Bullet1
 • Pantofii clasic de seară care merg bine cu o rochie neagră includ balerine, sandale cu curea unică sau tocuri.
  Imagine cu titlul Îmbracă-te acea rochie neagră Pasul 4Bullet2
 • Utilizați o culoare strălucitoare, cum ar fi tocurile roșii înalte, pentru a adăuga o mică entuziasm.
  Imagine cu titlul Îmbracă-te acea rochie neagră Pasul 4Bullet3
 • 3
  Utilizați bijuteriile pentru a ilumina rochia neagră. Rochia neagră oferă un fundal unic pentru afișarea bijuteriilor preferate.
 • Adaosurile care funcționează bine includ un guler care se potrivește stilul de gât rochie un știft fixat într-un loc frumos, sau colectate cu cercei aldine. Lista este cu adevărat nesfârșită, în funcție de combinații!
  Imagine cu titlul Îmbracă-te că mica rochie neagră Step 5Bullet1
 • o "pic" Glitter cu bijuterii de lux poate dura foarte mult și este perfect pentru uzura seara.
  Imagine cu titlul Îmbracă-te că rochia de mireasă mică Step 5Bullet2
 • Dacă aveți un colier cu diamante, broșe și alte bijuterii, utilizați fundalul negru pentru a lăsa diamantele să strălucească mai luminoase.
  Imagine cu titlul Îmbrăcați-vă acea rochie neagră Pas 5Bullet3
 • Utilizați perle Dacă este o rochie de schimbare a stilului, perlele cu mănuși de satin alb și tocuri rotunde la îndemână vor face un aspect adorabil, în stilul romantic al lui Audrey Hepburn. Nu utilizați tocurile spinoase, totuși, deoarece acestea sunt foarte puternice pentru un aspect atât de neted și retro.
  Imagine cu titlul Îmbracă-te că mica rochie neagră Step 5Bullet4
 • Imagine cu titlul Îmbracă-te acea rochie neagră Pasul 6


  4
  Adăugați o centură la rochia neagră. Atâta timp cât stilul rochiei se poate ocupa de adăugarea unei centuri, ea poate oferi o caracteristică foarte empatică și contrastantă pentru rochia neagră.
 • Selectați o centură după culoare, textura, strălucire sau model. Singura preocupare este să vă asigurați că se potrivește bine cu rochia ca întreg - verificați aspectul complet în oglindă.
 • Imaginea intitulă Îmbrăcați-vă acea rochie neagră Pasul 7
  5
  Adăugați o eșarfă. Dacă vă place să utilizați eșarfe, acest lucru poate face un plus adorabil la o rochie neagră. Selectați o impresie sau un model care să se potrivească cu celelalte adăugiri la rochie și asigurați-vă că eșarfa este de înaltă calitate, cum ar fi o eșarfă de mătase.
 • O învelitoare de mătase poate fi un plus elegant pentru o rochie neagră. Încercați o pereche foarte simplă de tocuri negre, de preferință rotunde și o pereche de cercei de candelabre cu o eșarfă de mătase de către Duponi. Sfeșnicul Duponi din mătase și cerceii de eșarfă arată foarte bine atunci când sunt combinate cu o culoare caldă.
 • Imaginea intitulată Îmbrăcămintea acelei mici rochii negre Pasul 8
  6
  Dacă nu vă deranjează purtarea mănușilor, acestea pot spori cu adevărat rochia neagră. Mănușile albe pentru zi și mănușile negre pentru noapte pot face minuni.
 • 7
  Selectați o pungă potrivită. Din nou, punga va fi observată, deoarece negrul servește ca fundal pentru tot ceea ce țineți, așa că asigurați-vă că sacul este tratat ca parte a apretului general de modă. Punga nu trebuie combinată cu pantofi sau alte accesorii, dar trebuie să se amestece bine cu combinația de culori.
 • O pungă mică sau un portofel pentru a apuca are un aspect adorabil și discret. Încercați o culoare strălucitoare sau strălucitoare pentru ao purta noaptea.
  Imagine cu titlul Îmbracă-te că mica rochie neagră Step 9Bullet1
 • O geantă de mână trebuie să fie de bună calitate și curată.
  Imagine cu titlul Îmbracă-te acea rochie mică roșie Pasul 9Bullet2
 • Un sac mai lung poate lucra pentru haine casual, atâta timp cât este în stare excelentă și curată.
  Imagine intitulată Îmbrăcămintea acelei mici rochii neagră Step 9Bullet3
 • Imaginea intitulă Îmbrăcămintea acelei mici rochii negre Pasul 10
  8
  Adăugați pălării și accesorii pentru păr la lista de posibile îmbunătățiri ale rochiei neagră. O pălărie bine plasată poate fi potrivită pentru evenimente speciale, cum ar fi întâlniri de carieră, evenimente reale și zile foarte calde.
 • Un arc, elemente florale, unele bijuterii sau păr panglici simple, meșteșugit plasate poate lua un drum lung pentru a face o declarație frumoasă cu rochia neagră.

 • Metoda 3
  Nu uita machiajul

  Imaginea intitulată Îmbrăcămintea acelei mici rochii negre Pasul 11
  1
  Combinați machiajul. Cu o rochie neagră, toate accesoriile dvs. trebuie să aibă o anumită culoare. Același lucru este valabil și pentru machiajul dvs., asigurați-vă că vă lăruiți unghiile, umbra ochilor și rujul cu dulapul.
  • Ca alternativă, asigurați-vă că machiajul dvs. evidențiază cele mai bune caracteristici de pe fața dvs. și dă viață aspectului dvs. complet.

  sfaturi

  • Păstrați întotdeauna rochia neagră curată și călită. O rochie uscată sau sintetică de spălare este o alegere inteligentă
  • O perie de lenjerie este cel mai bun prieten al tău! Dacă nu aveți unul, cumpărați unul sau încercați să păstrați-vă rochia într-adevăr curată și fără par de animale sau scame.
  • Există multe avantaje în utilizarea unei rochii neagră. De exemplu, trecerea de la zi la noapte este foarte rapidă. Hainele neagră ascund murdăria mai bine. Și în final: natura mai puțin vizibilă a negrelor înseamnă că o puteți folosi mai des decât alte culori. În plus, ar putea părea costisitoare chiar și atunci când rochia sau alt element nu este, se pare că se îndoaie, ascunde adaptarea imperfecțiunilor și tinde să fie întotdeauna disponibil în rafturile magazinelor.
  • Amintiți-vă că cel mai bun lucru este că rochia este mică. Dacă acoperiți prea mult din corpul vostru cu el, veți arăta sumbru și diferit.
  • Schimbați pantofii pentru a schimba aspectul.
  • Îmbrăcați rochia neagră cu ciorapi în toamnă și iarna pentru mai multă căldură sau chiar puțină culoare.
  • Pentru un aspect casual, îmbrăcați rochia sub o fustă neagră strânsă, asociată cu papuci și ciorapi, și poate o jachetă de piele.
  • Femeile celebre care au purtat cu succes negru includ Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Rene Russo și Ann Margaret. Efectuați o căutare pe Internet a imaginilor de actrițe și alte femei renumite în rochii negre, pentru a vedea ce stiluri doriți să le împodobiți cu propria rochie neagră.
  • Dacă aveți o petrecere, asigurați-vă că machiajul iese în evidență și dacă aveți timp și bani, ar fi mai bine să mergeți la cineva profesionist.

  avertismente

  • Nu abuzați de accesorii. Toate ideile de mai sus ar trebui să fie suficiente pentru orice echipament.
  • Închiderea rochiei este totul, deoarece este foarte simplă ... imperfecțiunile vor fi observate mai mult dacă rochia este foarte strânsă sau foarte slăbită, așa că fii atent și doar cumperi și îți îmbraci lucrurile care se potrivesc.
  • Nu utilizați tocurile care sunt prea mari dacă urmează să participați la un eveniment de picior - veți plăti pentru această alegere cu fiecare picior dureros și veți fi tentați să vă așezați.
  • Nu combinați niciodată o rochie neagră casual cu machiaj de gală.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Micuță rochie neagră
  • accesorii
  • Geantă de mână
  • pantofi
  • Ciorapi, ciorapi
  • Un zâmbet
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena o rochieCum de a desena o rochie
  Cum de a scutura talie de o rochieCum de a scutura talie de o rochie
  Cum se face culoarea neagrăCum se face culoarea neagră
  Cum sa faci o rochieCum sa faci o rochie
  Cum de a adăuga accesorii la o rochie de argintCum de a adăuga accesorii la o rochie de argint
  Cum sa dati o rochie de mireasaCum sa dati o rochie de mireasa
  Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)
  Cum arata ca o femeie de succesCum arata ca o femeie de succes
  Cum să poarte o rochie în spateCum să poarte o rochie în spate
  Cum se amestecă vechiul cu cel modernCum se amestecă vechiul cu cel modern
  » » Cum de a îmbunătăți o rochie neagră

  © 2011—2020 ertare.com