Cum să vă îmbunătățiți pielea cu ingrediente naturale și aspirine

Știm cu toții aspirina, un medicament binecuvântat care ne salvează de durere. Cu toate acestea, puțini cunosc beneficiile pe care acest "medicament" le are pentru pielea noastră - credeți-le sau nu, este o metodă excelentă de clarificare și de curățare a acesteia. Nu este necesar să ieșiți și să cumpărați o mască de pe piață, aici vă lăsăm câteva idei de măști de casă pe care le puteți face cu acest ingredient neașteptat pentru a vă îmbunătăți pielea puțin câte puțin.

Mai întâi de toate, rețineți că este mai bine să preveniți și să vă asigurați că nu sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele pe care le veți folosi.

pași

1
Începeți prin a încerca ceva cu adevărat simplu: Aspirine și apă caldă. Atât de simplu, lăsați aproximativ trei pilule în apă caldă și începeți să le zdrobiți până când aveți un amestec suficient de gros pentru a rămâne pe piele. Trebuie să-l lăsați timp de 15-20 de minute, nu mai mult, și apoi puteți clăti. Nu uitați, după orice mască, trebuie să vă hidratați pielea cu crema preferată.[1]
 • 2
  Utilizați-l pentru a contracara acnee dvs. Datorită formulării chimice a aspirinei, este ideal pentru a combate această afecțiune care afectează tinerii și adulții. Utilizați în acest caz 3 aspirine și puțină lămâie (o lingură de lămâie pentru fiecare pastilă). Ca și în cazul apei, acestea sunt înmuiate, zdrobite și pasta rezultată va fi aplicată pe fața dumneavoastră timp de 5 până la 10 minute.
 • Trebuie să fiți atenți atunci când utilizați lamaie, deoarece poate provoca iritații dacă aveți piele sensibilă și ar trebui să utilizați o cremă sau toner care reglează pH-ul pielii dumneavoastră mai târziu.
 • De asemenea, amintiți-vă că ori de câte ori utilizați lămâie sau un ingredient acid, ar trebui să fie numai noaptea, deoarece atunci când este expus la soare, puteți crea petele pe piele.
 • 3
  Luați borcanul de miere din dulap. O altă idee este să utilizați 5 pastile de aspirină cu 2 linguri de miere. În acest caz, deoarece mierea este un produs mult mai moale și mai calm decât lămâia, puteți lăsa pasta rezultată până la 40 de minute.
 • 4
  Utilizați roșii proaspete O rețetă nu atât de populară este folosirea aspirinei tomată, Acesta va ajuta la uscarea breakouts acnee si elimina durerea care provoaca inflamatia de aceeasi pe piele. Utilizați 3 aspirine și un sfert de roșii roșii, trebuie să mănânci foarte bine, să-l aplicați pe față și să lăsați-l să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute.
 • 5


  Puneți planta dvs. de aloe în uz. Este foarte probabil că ați auzit de beneficiile sábila, Este un analgezic mare și are proprietăți hidratante și vindecătoare pentru piele. În această mască veți folosi o frunză de aloe și cinci aspirine, se amestecă foarte bine și veți obține o pastă groasă pe care o puteți folosi timp de aproximativ 20 de minute. [2]
 • 6
  Încetați să beți cafeaua, folosiți-o pe piele. Pentru a ajuta la eliminarea nu numai a acneei, ci și a ridurilor, cea mai bună opțiune este de a utiliza cafea. Poate fi cafeaua solubilă sau cea pe care o folosiți pentru aparatul de cafea. Veți avea nevoie de 5 aspirine, 2 linguri de cafea pe care ați ales-o și 1 lingură de apă pentru a putea amesteca și amesteca cu ușurință. Utilizați această mască timp de 15-20 de minute.
 • 7
  Utilizați ulei de măsline Această opțiune este pentru cei care caută ceva cu adevărat hidratant: cu patru pastile și două linguri de ulei de măsline Veți avea o mască excelentă pentru pielea uscată și ar trebui să o utilizați doar o dată pe săptămână timp de 10 până la 15 minute.
 • 8
  Verificați proprietățile ceai verde. Printre cele mai cunoscute beneficii se numără: deflates, dezinfectă (în acest caz, ajută la acnee) și reduce semnele de îmbătrânire prematură. Suna minunat și dacă sunteți în conformitate cu utilizarea acestei măști. Veți avea nevoie de 3 pastile de aspirină, o pungă de ceai verde și apă caldă. Deschideți punga de ceai și amestecați conținutul cu celelalte ingrediente pentru a crea o pastă. Cu plecarea 20 de minute pe pielea ta va fi de ajuns.
 • 9
  Utilizați lapte Da, sugestia penultima este de a folosi lapte cu aspirină Laptele va împiedica uscarea pielii în timp ce vă înmoaie și scade acneea cu ajutorul aspirinei. Cu 4 pastile și două linguri de lapte, trebuie să zdrobiți și să aplicați amestecul pe față, lăsându-l să acționeze timp de 15-20 de minute.
 • 10
  Folosește frumusețea trandafirilor. În cele din urmă, aspirina cu parfumat apa de trandafiri ce puteți face acasă sau cumpărați la un magazin de produse alimentare de sănătate. Cu această mască veți fi curățați pielea, eliminând grăsimile, precum și revigorând și eliminând treptat spargerea acneei. Ca și în cazul măștilor anterioare, trebuie să faceți un amestec suficient de gros cu două aspirine și două linguri de apă de trandafir. În acest caz, o veți lăsa pe față doar 10 minute pentru a vedea rezultatele.[3]
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aplicați corect măștile facialeCum să aplicați corect măștile faciale
  Cum se aplică o mască de noroiCum se aplică o mască de noroi
  Cum să îngrijiți pielea grasă cu produse de casăCum să îngrijiți pielea grasă cu produse de casă
  Cum să eliminați pielea moartă de pe picioareCum să eliminați pielea moartă de pe picioare
  Cum sa faci curatare faciala la domiciliuCum sa faci curatare faciala la domiciliu
  Cum să faci măști naturale pentru fațăCum să faci măști naturale pentru față
  Cum sa faci masti faciale folosind ingrediente naturaleCum sa faci masti faciale folosind ingrediente naturale
  Cum sa faci o lumina naturala pentru pieleCum sa faci o lumina naturala pentru piele
  Cum se face o curățare pentru pielea grasăCum se face o curățare pentru pielea grasă
  Cum sa faci o curatare faciala pentru pielea grasaCum sa faci o curatare faciala pentru pielea grasa
  » » Cum să vă îmbunătățiți pielea cu ingrediente naturale și aspirine

  © 2011—2020 ertare.com