Cum să vă îmbunătățiți imaginea corporală

În lumea de astăzi, ar putea fi foarte ușor să ne prindem în imperfecțiunile noastre. Învață să-ți iubești corpul, pentru că ești o persoană frumoasă.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea imaginii corpului Pasul 1
1
Stați în fața unei oglinzi, goi și faceți o listă a tot ceea ce nu vă place despre corpul dvs. și scrieți-l. Într-o altă listă, puneți tot ce nu vă place despre corpul dvs., scrieți tot ceea ce vă place sau ce veți face pentru ao inversa. Arde sau îngroapă lista de comentarii negative, deoarece de acum înainte va fi lăsată în trecut.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea imaginii corpului Pasul 2
  2
  Nu vă concentrați prea mult pe a avea un corp "perfect" mai mult decât pe un corp sănătos. Au o dietă echilibrată, elimină grăsimile și zaharurile, bea mai multă apă și exerciții fizice. Unii pași mici pentru a avea un stil de viață sănătos nu numai că vă vor face să arăți mai bine, ci vă vor face să vă simțiți mai bine și veți avea beneficii suplimentare, cum ar fi pielea mai curată și mai multă energie.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea imaginii corpului Pasul 3
  3
  Faceți exerciții care vă fac să vă simțiți mai bine cu corpul. Dansul este un exercițiu excelent, deci luați o clasă sau dansați în tonul câtorva melodii preferate. Sa dovedit, de asemenea, că yoga îmbunătățește imaginea corpului și este bun pentru trup și minte. Nu vă concentrați prea mult pe ceea ce nu puteți face, ci pe ceea ce puteți.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea imaginii corpului Pasul 4
  4
  Puneți hainele care vă sunt potrivite. Dacă sunteți femeie, începeți să purtați lenjerie drăguță. Foarte des, femeile se simt mai sexy atunci când poartă lenjerie drăguță. Puneți pe hainele care vă potrivesc bine și faceți ca atributele dvs. să strălucească. Nu vă concentrați pe ceea ce este la modă, ci pe ceea ce merge bine cu stilul și corpul.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea imaginii corpului Pasul 5
  5
  Aveți grijă, răsturnați-vă și curățați. Petreceți o parte din timpul dvs. făcând lucruri, cum ar fi o facțiune sau un bărbierit. Încercați lucruri noi, cum ar fi o tunsoare nouă sau un alt ton de ruj. Nu observați aspectul fizic, dar da, ar trebui să vedeți bine îngrijit și distractiv.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea imaginii corpului dvs. Pasul 6
  6
  Rețineți că puțini sunt la fel de critici față de corpul tău ca și tine. Oamenii aproape întotdeauna cred că nu pot obține un prieten, pentru că nu sunt destul de atrăgători, dar nu este așa. Frumusețea nu durează pentru totdeauna, ci este o persoană bună, da.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea imaginii corpului Pasul 7
  7
  Imaginea corpului se concentrează mai mult asupra minții tale decât asupra corpului tău. Fă ceea ce te face să te simți frumos. Când vă prindeți negativ, schimbați-vă gândirea la ceva pozitiv. Aveți o mantră, cum ar fi: "Sunt frumoasă." Aveți câteva fotografii excelente ale dvs.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea imaginii corpului dvs. Pasul 8
  8
  Sigur că l-ați auzit din nou și din nou: Frumusețea este internă. Faceți lucruri bune și vă veți simți bine. Dacă faceți acte spontane de bunătate și vă petreceți timpul voluntar, vă veți simți mai bine cu privire la voi, veți fi mai puțin critici și oamenii vor dori să fie mai mult cu voi, dacă încercați să vă dați cel mai bine din interior. Doar o persoană amară ar putea critica corpul unei persoane politicoase și minunate.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea imaginii corpului Pasul 9
  9
  Fiți o persoană cu adevărat fericită. Dacă sunteți deprimat sau aveți alte probleme, soluționați-le sau consultați un terapeut. Dacă sunteți o persoană cu adevărat fericită, atunci vă veți simți bine indiferent de ce se întâmplă, ceea ce contează.
 • avertismente

  • Evitați oamenii care vă critică pe voi sau pe corpul vostru. Ei nu merită timpul tău și nu ar trebui să le asculți.
  • Foarte important: dacă dumneavoastră sau un prieten dezvoltați semne de tulburare de alimentație, acționați imediat. Tulburările de alimentație sunt extrem de periculoase. Nu încercați diete cu fulgere sau altă măsură extremă pentru a obține un corp "perfect".
  • Încercați să nu vă uitați la anunțurile cu modele "perfecte", deoarece se demonstrează că acestea afectează imaginea corporală. Modelele sunt în general prea subțiri și nu au greutatea normală de sănătate optimă.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Exerciții (în special aerobic și dans)
  • Yoga sau meditație
  • Cursuri de apărare personală (în special pentru femei)
  • Activitatea sexuală cea mai frecventă cu un partener (dar luați măsuri de precauție)
  • terapie
  • Unele activități eficiente pentru îmbunătățirea imaginii corpului, cum ar fi:
  • masaje
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă ridicați copiii astfel încât să aibă o imagine pozitivă a corpuluiCum să vă ridicați copiii astfel încât să aibă o imagine pozitivă a corpului
  Cum să dezvolți un corp subțireCum să dezvolți un corp subțire
  Cum să vă mențineți corpul în formă și puternicCum să vă mențineți corpul în formă și puternic
  Cum să rămâi sănătos și activCum să rămâi sănătos și activ
  Cum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fiziceCum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fizice
  Cum să sculptați rapid corpulCum să sculptați rapid corpul
  Cum să vă îmbunătățiți starea fizicăCum să vă îmbunătățiți starea fizică
  Cum sa slabesti cu exercitii simpleCum sa slabesti cu exercitii simple
  Cum să-ți iubești corpul după naștereCum să-ți iubești corpul după naștere
  Cum să-ți iubești corpulCum să-ți iubești corpul
  » » Cum să vă îmbunătățiți imaginea corporală

  © 2011—2020 ertare.com