Cum sa imbunatati tenul pielii

Îmbunătățirea pielii este ceva pe care mulți oameni doresc să o facă până la data de. Uneori trebuie să se consulte cu specialiștii sau să încerce să obțină produse gratuite. Cu toate acestea, doriți să o faceți, sunt aici pentru a explica cum să încercați și să îmbunătățiți tenul pielii în 30 de zile.

pași

1
Evaluați tipul de piele Dacă este gras, este de culoare roșie, este uscat, toate aceste lucruri contează cu adevărat pentru că toate au același tip de piele, și anumite produse pot ajuta cu anumite lucruri.
 • 2
  Verificați opțiunile De fapt, nu este vorba despre preț, ci despre ingrediente și ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
 • 3
  Dacă pielea este uscată, încercați hidratante. Nu aplicați prea mult, deoarece porii dumneavoastră vor fi blocați. Se recomandă, de asemenea, un produs complet natural.
 • 4
  Purtați măști pentru a face față înroșirea. Există multe măști care pot reduce roșeața, sau chiar există machiaj care poate face acest lucru. Există machiaje naturale care nu sunt scumpe și funcționează foarte bine. Ele sunt simple de aplicat și dau rezultate bune. Unii chiar vin în kituri drăguțe.
 • 5


  Asigurați-vă că vă spălați fața de două ori pe zi. O dată dimineața și o dată în noapte. Și dacă e vara și ai fost în afara, încercați să o spălați de trei ori pe zi. Aceasta funcționează pentru mulți oameni, deoarece elimină pielea și grăsimea moartă și păstrează strălucirea pielii. Cu toate acestea, nu vă spălați fața prea mult, deoarece vă poate determina să produceți o mulțime de grăsimi ca răspuns și veți primi cosuri foarte ușor.
 • 6
  Nu stresați prea mult. Stresul face ca hormonii tăi să devină nebuni. Nu stresați prea mult sau vă va suferi consecințele. Incearca sa reduci stresul cat de mult poti.
 • 7
  Utilizați măști de noroi. Acestea sunt minunate, dar pot fi scumpe. Nu trebuie să mergeți la spa pentru a le aplica, puteți să le aduceți într-un magazin și să-l aplicați singur. În general, li se permite să acționeze cel mult 10 până la 30 de minute, așa cum am văzut, și vă dau cu adevărat pielea mineralele și substanțele nutritive de care are nevoie. Dacă o faceți o dată pe săptămână, va face minuni, dar dacă faceți mai mult decât atât, vă puteți deteriora pielea.
 • 8
  Asigurați-vă că vă scoateți sprancenele. In timp ce noi vorbim despre piele, este important să se păstreze sprancenele smulsă, pentru că altfel ... Care ar fi punctul de a face nimic pentru pielea feței, în cazul în care sprâncenele va fi centrul de atracție în cazul în care nu sunt menținute ?
 • sfaturi

  • Evitați schimbarea constantă a produselor pentru îngrijirea pielii. Pentru a vedea o îmbunătățire, trebuie să oferiți produselor posibilitatea de a acționa, să zicem, câteva săptămâni. După aceea, dacă nu vedeți nicio îmbunătățire, sunteți liber să faceți schimbul pentru un alt produs. Dacă vedeți că după o săptămână, problema se înrăutățește, schimbați-o imediat.
  • Dacă totuși aveți probleme și nu vedeți nicio îmbunătățire după 30 de zile, ar fi o idee bună să consultați un medic sau un dermatolog.
  • Utilizați produsele zilnic, nu le utilizați în fiecare zi. Dacă nu trebuie să faci asta, nu fă asta! Acestea nu vor funcționa și vă vor schimba pielea. Bună pauză de la aplicarea machiaj, dacă este posibil, cu toate acestea curățare facială și măști nu este bine să facă acest lucru în fiecare zi alte dacă nu este indicat.
  • Amintiți-vă, tipul de piele al fiecăruia este diferit, unele lucruri pur și simplu nu vor funcționa pentru unii oameni.

  avertismente

  • Toate machiaj natural, măști și washcloths sunt foarte bune, cu toate acestea, unele trebuie să fie însoțite de anumite produse care nu sunt complet naturale, și asta e bine, dacă aveți nevoie doar de a utiliza ceva care nu este în întregime natural, nu vă simțiți vinovați, deoarece utilizarea de produse complet naturale poate să nu satisfacă nevoile pielii.
  • Pielea fiecăruia este diferită, deci luați acest sfat calm.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică fundațiaCum se aplică fundația
  Cum să îngrijiți pielea grasă cu produse de casăCum să îngrijiți pielea grasă cu produse de casă
  Cum sa scapi de blackheads si cosuri cu produse comercialeCum sa scapi de blackheads si cosuri cu produse comerciale
  Cum să determinați tipul de pieleCum să determinați tipul de piele
  Cum de a alege o linie pentru îngrijirea pieliiCum de a alege o linie pentru îngrijirea pielii
  Cum să eliminați puncte negre de pe frunteCum să eliminați puncte negre de pe frunte
  Cum să începeți un regim pentru îngrijirea naturală a pieliiCum să începeți un regim pentru îngrijirea naturală a pielii
  Cum sa alegi un hidratant pentru pielea uscataCum sa alegi un hidratant pentru pielea uscata
  Cum să stabiliți o rutină eficientă pentru îngrijirea pieliiCum să stabiliți o rutină eficientă pentru îngrijirea pielii
  Cum să evitați pielea uscată în timpul ierniiCum să evitați pielea uscată în timpul iernii
  » » Cum sa imbunatati tenul pielii

  © 2011—2020 ertare.com