Cum de a îmbunătăți aspectul

Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți aspectul exterior, dar, practic, dacă nu aveți încredere, vă veți simți neatractiv, indiferent cât de bine priviți la exterior. Îmbunătățirea aspectului dvs. exterior vă poate oferi o îmbunătățire temporară, însă analizarea sinele dumneavoastră interiori și sporirea încrederii în sine reprezintă pașii cei mai importanți de urmat pentru a vă îmbunătăți aspectul pe termen lung. Apropiind aspectul dvs. cu o concentrare integrala care se concentreaza asupra corpului si a corpului vostru, veti obtine rezultate mai bune si mai durabile.

pași

Partea 1
Analizați-vă interiorul

Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 1
1
Întrebați-vă de ce doriți să vă îmbunătățiți aspectul. O faci pentru tine sau pentru altcineva? Ce sperați să obțineți prin îmbunătățirea aspectului?
 • Dacă încercați să vă schimbați aspectul în speranța de a atrage pe cineva, asigurați-vă că vă rămâneți fideli atunci când urmați pașii următori. Doar fă ce crezi tu drept.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 2
  2
  Identificați ceea ce vă place și nu vă place despre aspectul dvs. Cei mai mulți dintre noi găsesc mai ușor să identificăm ceea ce nu ne place despre persoana noastră, dar este, de asemenea, important să identificăm câteva lucruri bune.
 • Când vă determinați ce vă place mai mult despre dumneavoastră, gândiți-vă cum puteți profita.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 3
  3
  Fii realist cu privire la ceea ce poți și nu se poate schimba. Ar putea fi util să întocmești o listă a ceea ce îți place și nu-ți place și apoi să analizezi cu adevărat ce poți schimba cu adevărat.
 • De exemplu, nu poți schimba faptul că ești scurt, dar dacă dorești, poți da aspectul unei înălțimi mai înalte folosind tocuri înalte (pentru femei) sau pantofi cu tocuri mai largi (pentru bărbați sau femei). Există, de asemenea, lucruri pe care le puteți face cu hainele și părul dvs. pentru a da aspectul de a fi înalt (de exemplu, dacă sunteți scurt, ați putea evita să aveți părul foarte lung sau să purtați jachete lungi care ajung sub genunchi, deoarece acestea sunt lucrurile te pot face să arăți mai scurte).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 4
  4
  Învață să-ți iubești curiozitățile. Poate că ceea ce urăști cel mai mult este aspectul tău, dar nu se bazează numai pe cât de mult atractiv convențional ai. Pe măsură ce faceți pașii următori, încercați să convertiți cel puțin una dintre caracteristicile care nu vă plac într-o funcție care vă place.
 • Poate că urăști parul este atât de gros, dar cu ajutorul instanței, iar produsele potrivite parului, ai putea inversa situația și ce poți face să i se închine.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 5
  5
  Fii atent la tine Idealul este să vă îmbunătățiți aspectul, lăsându-vă să strălucească personalitatea adevărată. Nu este vorba despre coincidența cu un ideal standard al a ceea ce societatea, în general, consideră atractivă. Țineți cont de acest lucru atunci când vă străduiți să vă îmbunătățiți aspectul.
 • Poate vă simțiți mai credincioși cu părul și cu tonurile naturale ale pielii și purtați haine neutre. S-ar putea să vă simțiți mai credincioși cu părul colorat vopsit, piercinguri și costume unice realizate manual. Nu lăsați societatea să impună cea mai bună modalitate de a privi. Sunteți expertul în viața voastră.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 6
  6
  Fii bun cu tine. Pentru unii dintre noi, simțirea mai bună a aspectului nostru ar putea fi la fel de simplă precum obținerea unei noi coafuri - pentru alții, ar putea fi un proces mult mai lung și mai dificil. Rețineți că am avut toate dificultăți cu încrederea noastră în sine și cu folosirea obiceiurilor sănătoase. Cheia este să rămâi pozitivă și, cel mai important, să fii bun față de tine.
 • Dacă decideți că o parte din planul dvs. de îmbunătățire a aspectului dvs. este de a vă exercita mai des, a fi un fel înseamnă a fi realist cu ceea ce puteți face - de exemplu, dacă nu vă exercitați frecvent, începeți cu două zile pe săptămână și treceți de acolo . A fi de natură înseamnă, de asemenea, că dacă neglijezi într-o zi sau faci o greșeală, nu trebuie să te superi pe tine însuți - trebuie doar să recunoști, să te ierți și să te angajezi să începi a doua zi.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 7
  7
  Elaborați un plan de acțiune realist. Având un simț clar al obiectivelor dvs. vă va ajuta să rămâneți concentrată și pe drumul cel bun. Când vă pregătiți planul de acțiune, aveți grijă să nu setați prea multe goluri în același timp. Dacă faceți prea multe modificări simultan, aveți riscul de a vă copleși și de a nu fi capabil să îndepliniți vreunul.
 • Dacă vă decideți că doriți să scăpați în greutate, să vă îmbunătățiți pielea și să dormiți mai bine, probabil că va trebui să implementați aceste etape în stilul tău de viață.
 • De exemplu, puteți începe să vă exersați de două ori pe săptămână și să vă spălați fața de două ori pe zi cu un produs de curățare adecvat (unul pentru tipul de piele: uscat, normal, combinat sau vulnerabil la acnee) pentru prima sau primele două săptămâni.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 8
  8
  Scrie-o jos Când luați în considerare motivele și planurile dvs. de a vă îmbunătăți aspectul, înregistrați-vă gândurile și sentimentele într-un jurnal. Dedicați-vă să scrieți un jurnal pentru a vă îmbunătăți aspectul. Scrieți planul de acțiune în jurnal pentru a putea consulta acest document.
 • Continuați să scrieți în jurnalul dvs. în timp ce dezvoltați obiceiuri noi pentru a vă îmbunătăți aspectul. Acest lucru vă va ajuta să evaluați ce funcționează și ce nu.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 9
  9
  Fii realist și răbdător. Rezultatele nu vor fi imediate, cu excepția cazului în care aveți bani nelimitați și sunteți dispuși să faceți o intervenție chirurgicală. Pentru a îmbunătăți aspectul pe termen lung, trebuie să faceți schimbări în stilul de viață pe termen lung. Dați-vă timpul și spațiul de care aveți nevoie. Rețineți că acest lucru va varia pentru fiecare persoană în funcție de obiectivele și situațiile individuale.
 • Partea 2
  Fiți sănătoși

  Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 10
  1
  Bea suficienta apa. Majoritatea oamenilor nu beau suficientă apă. Păstrați-vă hidratat nu numai că va îmbunătăți starea pielii, ci vă va ajuta să vă concentrați și să vă energizați și chiar vă pot ajuta să pierdeți o anumită greutate.
  • Recomandarea pentru cantitatea de apă consumată variază, dar media este de 8 pahare de apă de 236 ml pe zi.
  • Pentru a vă asigura că sunteți bine hidratat, verificați dacă urina este ușoară sau limpede, nu întuneric. Urnul negru este un indicator al deshidratării severe.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 11
  2
  Mănâncă alimente sănătoase Consumul de alimente sănătoase are un înțeles diferit pentru fiecare persoană și depinde foarte mult de chimia corpului. În general, trebuie să vă asigurați de a consuma suficiente proteine ​​(carne slaba sau alte alternative, și nuci), grăsimi sănătoase (ulei extra virgin de măsline și avocado) și alte elemente nutritive din fructe și legume. De asemenea, ar trebui să evitați cât mai mult posibil alimentele și zaharurile prelucrate.
 • Daca intoleranta la lactoza, vegetarian, vegan, aveți boala celiaca sau alte conturi cu cerințe dietetice specifice, ar putea fi chiar util să se consulte un nutritionist despre cel mai bun dieta pentru tine.
 • Rețineți că modificarea dietă nu este aceeași cu cea a dietei. Evitați reducerea consumului de calorii sau alte alimente sănătoase pentru a pierde în greutate, cu excepția cazului în care aveți ajutorul unui medic pentru a pierde în greutate considerabil. Dietele au o reputație proastă pentru faptul că nu au reușit. Când vă este foame și epuizat de la dietă, aveți mai puțină energie și voință pentru a continua.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 12
  3
  Concentrați-vă asupra sănătății și asupra modului în care vă simțiți, nu asupra greutății. În loc să vă uitați la cântare în fiecare dimineață, gândiți-vă la modul în care vă simțiți oasele și creierul și la cât de energic vă simțiți. Veți observa că aceste lucruri se vor îmbunătăți în timp, pe măsură ce faceți schimbări sănătoase, dacă nu aveți probleme cu o boală.
 • Dacă aveți probleme cu o boală, asigurați-vă că consultați un medic și aprobați-l înainte de a implementa orice schimbare a stilului de viață.
 • Dacă măsurați 1,80 m și ați citit că actorul sau actrița pe care o iubiți cântărește 49 kg (110 lb), să fie realist. Măsurarea de 1,80 m (5 picioare și 11 inci) și o greutate de 49 kg (110 lb) nu este sănătoasă. Arăți ca un schelet!
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 13
  4
  Antrenează-te. Alegeți activitățile fizice pe care le bucurați și care sunt utile pentru corpul dvs. și le aplicați încet în stilul tău de viață. Dacă deja exersați de două ori pe săptămână, căutați o modalitate de a se potrivi cu 3 zile de exercițiu în programul dvs. În mod ideal, aveți o combinație de flexibilitate, rezistență și exerciții cardiovasculare.
 • Practic, va trebui să faceți exerciții pentru a vă activa timp de cel puțin 30 de minute pe zi, cu exerciții mai lungi și mai intense de 3 până la 5 zile în fiecare săptămână.
 • Dacă alegeți activități care vă place, exercițiul va arăta mai puțin ca o obligație și mai mult ca o recompensă. Luați o cursă de dans sau vă puteți alătura unei echipe sportive!
 • Dacă aveți probleme la genunchi, nu decideți că veți începe să alergați - înotul ar fi mai potrivit.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 14
  5
  meditează. Meditația vă ajută să fiți mai în legătură cu mintea și corpul. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să vă concentrați asupra obiectivelor dvs., dar și să încurajați un sentiment de pace și liniște interioară, ceea ce va face mai ușor să vă acceptați așa cum vă aflați, indiferent de stadiul călătoriei pe care vă aflați. .
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 15
  6
  Ia suficient somn. Când nu dormim destul de des, nu putem arăta cele mai bune din noi înșine. Acest lucru se vede în starea noastră, limbajul corpului nostru (cocoșat spate, pleoape căzute) și pielea (cercurile intunecate, pungile de sub ochi), care pot să ne facă să arate mai puțin atractivă. Somn intre 7 si 9 ore pe noapte, și încearcă să fie ore de somn constant (de exemplu, somn întotdeauna de la 11 p. M. La 7 a. M.).
 • Dacă aveți dificultăți de somn, relaxare musculară progresivă Ar putea fi util.
 • Întinde-te în pat, înainte de a dormi, închide ochii și respiră adânc, generând o stare de conștiență în corpul tău. Începeți la vârful capului și continuați cu corpul, tensionați-vă mușchii și apoi eliberați-i. Ordinea corectă este următoarea: frunte, sprâncene, ochi, obraji, nas, gură, bărbie, gât, umeri, partea superioară a brațelor, antebrațe, mâinile, degetele ( pumn fascicul), piept, superioară și apoi inferioare ale stomacului, pelvis, fese, coapse, genunchi, gambe, glezne, picioare si degetele de la picioare. Când termini, tensionează-ți întregul corp și ține-l așa pentru un moment înainte să îl eliberezi.
 • Pentru toți cei care lucrează acasă, poate fi dificil să mergi de la muncă la somn, mai ales dacă casa este mică sau dacă nu ai un spațiu specific pentru biroul tău. Dacă suferiți de insomnie, este important să acordați o anumită zonă să doarmă și să doarmă. Nu vă duceți în această zonă. Asigurați-vă patul dvs. sanctuar.
 • Uleiurile și ierburile ar putea fi, de asemenea, de ajutor în relaxare înainte de a merge la culcare. Acestea pot varia de la uleiuri esențiale, cum ar fi cele de lavandă și cele de flori portocalii la ierburi cum ar fi rădăcina valeriană. Dacă alegeți să consumați suplimente, consultați un medic sau un specialist pentru a vă asigura că este sigur să le consumați împreună cu altceva ce beți sau dacă aveți o boală.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 16
  7
  Răsplătește-te Dacă vă străduiți să vă îmbunătățiți aspectul, puteți avea dificultăți cu unele probleme de siguranță legate de corpul dumneavoastră. Chiar dacă nu este, ați putea să vă dați seama că îmbunătățirea aspectului dvs. este o călătorie dificilă. Asigurați-vă că aveți nevoie de ceva timp pentru a vă recompensa pentru munca grea.
 • Recompensele ar putea include achiziționarea unui articol de îmbrăcăminte frumoasă, răsfățați-vă o zi la spa, cumpara jocul vă place (atâta timp cât nu luați departe timpul petrecut ejercitándote!) Sau economisi bani pentru clasa de sport sau de membru de club ceea ce ați vrut sau să plătiți pentru ei.
 • Partea 3
  Îmbunătățiți tenul

  Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 17
  1
  Cumpărați un produs de curățare a feței care este potrivit pentru tipul dvs. de piele. Majoritatea mărcilor disponibile în farmacii facilitează această sarcină indicând pe eticheta lor tipul de piele pentru care a fost proiectat produsul.
  • În E.E. UU, este probabil pentru a vedea una dintre cele patru tipuri: normale (casual, dar zonele cu probleme cosuri), combinate (de obicei, o combinație de obrajii uscate și grăsime în frunte, nas si barbie), tenul gras sau vulnerabile la acnee și la pielea uscată sau sensibilă (pentru o piele ușor baltă care este, de obicei, sensibilă la detergenții parfumați).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 18
  2
  Spălați-vă fața de două ori pe zi. Spălați ușor fața. Evitați frecarea prea tare, deoarece aceasta vă poate irita pielea și poate provoca apariția de cosuri sau agravarea celor existente.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 19
  3
  Utilizați un toner pentru piele după spălarea feței. După curățare, aplicați ușor un toner folosind o bucată de bumbac. Tonerul ajută la echilibrarea pH-ului (aciditatea și proporția de alcalinitate) a pielii și poate face să pară mai sănătoasă. Evitați tonerul care conține alcool, deoarece acesta se poate usca și vă poate irita pielea.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pas 20
  4
  Aplicați un hidratant după spălarea feței și tonifierea acesteia. Ca și în cazul produselor de curățare a feței, majoritatea brandurilor de hidratare disponibile în farmacii vor indica tipul de piele pentru care sunt proiectate.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 21
  5
  Îndepărtați pielea o dată pe săptămână. Exfolierea elimină celulele moarte ale pielii și se curăță. Dacă aveți acnee severă, probabil că ar trebui să evitați exfolierea pielii, deoarece frecare poate irita-o și exfoliantul poate răspândi bacteriile din cosuri în alte zone ale pielii.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 22
  6
  Cumpărați o cremă pentru granit. Puteți avea un ulei de arbore de ceai sau o cremă care conține acid salicilic în mână în cazul în care vă dezvoltați cosuri. Nu încercați să vă bateți cosurile, deoarece acest lucru va face mai rău.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 23
  7
  Tratamentul acneei severe. Dacă aveți acnee severă și aveți multe dificultăți în controlul acesteia, vă recomandăm să mergeți la un medic sau un dermatolog. Un profesionist vă poate ajuta să vă vindecați acneea și să dezvoltați un plan de acțiune pentru reducerea sau chiar eliminarea acesteia.
 • Medicul sau dermatologul pot recomanda un medicament, o cremă topică sau o combinație a celor două.
 • Dacă sunteți bărbat și vă radeți față, încercați să o faceți în aceeași direcție în care părul crește pentru a evita erupțiile cauzate de iritație.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 24
  8
  Folosiți protecție solară. Multe hidratante faciale conțin un SPF care variază între 15 și 30. Verificați dacă eticheta conține cuvintele "SPF 15" sau "SPF 30". Când cumpărați un agent de protecție solară, în special pentru față, asigurați-vă că nu vă obstrucționează porii (adică că este non-comedogen). Evitați produsele de protecție solară care conțin ulei.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 25
  9
  Aplicați pe față o tabletă cosmetică. Dacă vă simțiți foarte jenat de tenul vostru, luați în considerare utilizarea unui hidratant de culoare sau a unui agent de îngrijire cosmetic. Acestea sunt disponibile pentru bărbați și femei. Căutați un produs care nu este comedogen (care nu înfundă porii) și care este proiectat pentru tipul de piele (de exemplu, normal, combinat, ten uleios sau vulnerabil la acnee sau la pielea uscată sau sensibilă).
 • Pentru a acoperi un granit sau un alt spot roșu pe fața dvs., puteți plasa un mic agent de acoperire verde înainte de al acoperi cu unul care se potrivește cu tonul pielii.
 • Rețineți că utilizarea machiajului poate agrava acneea, deși unele mărci afirmă că ajută la lupta împotriva acneei.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 26
  10
  Clarifică-ți ochii. Completați tenul frumos cu ochii limpezi. Reduce inflamația și cercurile întunecate cu creme sau cu un coș. Reduceți roșeața cu picături pentru ochi.
 • Dacă aveți orice boală asociată cu ochii, consultați un medic înainte de a utiliza picături oftalmice.
 • Partea 4
  Miros minunat

  Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 27
  1
  Băieți zilnic Erozi în fiecare zi, cu excepția cazului în care aveți o piele extrem de uscată, o altă condiție sau dacă trăiți într-o situație care nu vă permite să faceți acest lucru. Acordați atenție pentru a vă asigura că vă spălați și clătiți bine corpul, în special părțile care transpira cel mai mult (adică axile și organele genitale).
  • Atunci când alegeți un săpun, acesta poate fi tentant pentru a selecta unul care miroase mare, dar sapunuri cu arome puternice pot irita pielea. Vei fi mai sigur dacă ați cumpărat un săpun neparfumat sau ceva special conceput pentru tipul de piele (de exemplu, dacă aveți tenul gras și acnee pe spate, ar trebui să caute un săpun proiectat pentru gras și vulnerabile la acnee).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea aspectului dvs. Pasul 28
  2
  Periați dinții cel puțin de două ori pe zi. Dacă dinții sunt sănătoși și smaltul nu se îndepărtează, puteți folosi o pastă de dinți albă. Dacă dinții dvs. arată puțin translucenți, probabil că trebuie să obțineți o pastă de dinți pentru dinții sensibili care revendică repararea smalțului.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 29
  3
  Flosses cel puțin o dată pe zi. Acest lucru va elimina alimentele și plăcile din dinți, ceea ce le va menține sănătoși și va face respirația să miroasă mai bine.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 30


  4
  Utilizați deodorant. Există o mare varietate de deodorante disponibile în scopuri diferite. Dacă sunteți mai preocupat de sănătatea dumneavoastră, puteți evita antiperspiranții care conțin aluminiu, deoarece studiile au arătat că acestea pot provoca cancer.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 31
  5
  Spălați-vă frecvent hainele. Asigurați-vă că hainele sunt curate și, dacă este necesar, călcate (în cazul cămășilor și bluze, pantalonii probabil că au nevoie de călcare după spălare).
 • O regulă bună este spălarea lenjeriei, a lenjeriei și a hainelor după fiecare set (cu excepția sutienelor, care pot fi folosite de mai multe ori înainte de spălare). Spălați articolele de îmbrăcăminte de vârf după unul sau două seturi, în funcție de cât de mult se întâmplă. Spălați pantalonii după cinci sau șase apusuri de soare și lăsați pungile o lună sau două.
 • Spălarea frecventă a pijamale (după trei sau patru seturi) poate ajuta la prevenirea acneei, dacă este în contact cu alte zone în afară de fața dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea aspectului dvs. Pasul 32
  6
  Foloseste parfum sau colina Căutați ceva pe care îl considerați unic, propriul "parfum caracteristic". Există diferite categorii de parfumuri pentru substanțele chimice diferite. Este mai bine să mergeți la o farmacie sau la un magazin universitar care vinde parfumuri și parfumuri și să încercați parfumurile până când găsiți cea potrivită pentru dvs. Asigurați-vă că așteptați cel puțin o oră după ce le aplicați pe piele, deoarece aroma se poate schimba în timp.
 • Parfumurile au mai multe categorii de aromă: aromatice (ierburi și condimente), Cipru (mușchi, patchouli, bergamota), citrice (arome acre cum ar fi grapefruit sau mandarine), florale (flori proaspete, ține cont de faptul că arome florale și fructe, de obicei, acoperit), piele (fum sau gudron, combinate cu arome florale și acide), orientale (mosc, vanilie, rasina sau lemn combinate cu arome florale si mirodenii) si lemn (lemn de santal, cedru cald uscat sau cedru Spania frumos care de multe ori combinate cu parfumuri aromatice și citrice).
 • Aveți grijă să nu folosiți prea multă parfum sau parfum. În acest caz, prea mult este mult mai rău decât insuficient. Dacă nu sunteți sigur cât să aplicați, începeți cu puțin, doar câteva sprayuri. Ați putea chiar să o pulverizați în fața dvs. și apoi să mergeți spre parfum.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea aspectului dvs. Pasul 33
  7
  Reîmprospătați respirația Dacă sunteți pe punctul de a întâlni pe cineva și vă este rușine de respirație, luați în considerare mâncarea unei perechi de monetări sau folosind un spray cu respirație. Dacă alegeți să consume guma, asigurați-vă că să-l scuipe afară, înainte de a merge la o întâlnire importantă, deoarece mulți oameni cred că guma de mestecat este nepoliticos sau enervant, unii chiar considera ca lipsa de clasă.
 • Partea 5
  Rochie bine

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea aspectului dvs. Pasul 34
  1
  Definiți-vă stilul Poate că deja aveți un bun simț al identității voastre și cum vreți să vă reprezentați. Dacă nu, ar fi util să scrieți un jurnal de stil sau chiar un dosar online cu stiluri care vă plac. Când definiți stilul, luați în considerare hainele și coafura (și machiajul, dacă le folosiți), care vă reprezintă cel mai bine.
  • Ești îndrăzneț sau mai subtil? Veniți și doriți să primiți o atenție deosebită? Sau vă place atenția, dar ați prefera să purtați haine neutre și apoi să surprindeți oamenii cu personalitatea dvs.?
  • Uneori, este necesar să recunoaștem că nu este întotdeauna posibil să găsiți un stil care să fie valabil pentru dvs., fie datorită restricțiilor economice sau de muncă. De exemplu, dacă sunteți o asistentă medicală, sunteți limitat la un anumit stil uniform - cu toate acestea, vă puteți exprima personalitatea prin modelele pe care le alegeți pentru uniforma.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 35
  2
  Identificați tipul de corp pe care îl aveți. Determinarea tipului de corp pe care îl aveți vă va ajuta să decideți ce tăieturi vă vor arăta mai bine și care părți ale corpului dumneavoastră ar trebui să vă subliniați. Tipurile de corpuri sunt diferite pentru bărbați și femei. femei.
 • În general, femeile au patru tipuri de corp: mere (top din belșug cu sani mari si picioare mai subtiri), drepte sau dreptunghiulare (talie si solduri sunt aproape egale, aspectul „tineresc“), pere (abundent spate cu solduri considerabil mai mare decât bustul) și clepsidră (șold și bust de aceeași mărime cu o talie îngustă).
 • În general, bărbații au, de asemenea, patru tipuri de corp: medie (cu umeri largi, care mai mici față de talie), triunghi inversat (atletic cu moderată până la definiția musculare grele), rectangulare (constituție subțire sau talie îngustă și umeri la fel lat) sau triunghi (o secțiune mijlocie mai pronunțată, cu umeri mai îngust).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 36
  3
  Îmbrăcați-vă după tipul de corp pe care îl aveți. Utilizați haine pentru a accentua ceea ce vă place despre corpul dumneavoastră. Pentru multe femei, aceasta înseamnă accentuarea taliei, a bustului, a spatelui sau a picioarelor - pentru mulți bărbați aceasta constă în accentuarea umerilor largi, a unui piept marcat sau a unei spate bune.
 • Dacă sunteți femeie și aveți un corp asemănător unui măr, probabil că trebuie să folosiți ceva care accentuează picioarele dvs. subțiri și îndepărtează atenția de la umerii dvs. largi sau de la mijlocul tău gros.
 • Dacă sunteți bărbat și aveți un corp asemănător triunghiului, ar trebui să vă faceți umerii să arate mai larg și secțiunea mijlocie, mai îngustă - cămăruțele simple structurate sunt cea mai bună opțiune.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea aspectului dvs. Pasul 37
  4
  Utilizați culori care completarea tonului pielii. Există multe variații în două categorii de bază ale tonurilor pielii "calde" și "reci", însă determinarea dacă tonul este cald sau rece este un început minunat.
 • Dacă aveți un ton pielii cald, veți avea nuanțe galbene. Tonurile calde ale pielii au adesea vene verzui. Persoanele cu nuante calde arată bine cu nuanțe de pământ: portocaliu ars, smântână, galben însorit, maro, verde închis, roșu toamnă.
 • Dacă aveți un ton rece de piele, veți avea nuanțe roz. Tonurile de piele reci tind să aibă vene albăstrui. Persoanele cu tonuri reci arata bine in culori "reci": negru, albastru electric, albastru maroniu si gri.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea aspectului dvs. Pasul 38
  5
  Innoiește-ți dulapul. După ce ți-ai definit stilul și ce îți arată cel mai bine hainele, verifică-ți garderoba și scapi de tot ceea ce nu te face să arăți grozav. Acestea includ hainele pentru exerciții și îmbrăcămintea pentru îmbrăcăminte, dacă aveți bani pentru a cumpăra noi.
 • Îmbunătățirea aspectului dvs. este în principal pentru îmbunătățirea încrederii dvs., deci este important să vă asigurați că vă simțiți întotdeauna bine cu privire la aspectul dvs., chiar dacă sunteți doar în pijama dumneavoastră.
 • Dacă nu sunteți în întregime siguri de ceea ce ar trebui să renunțați și să păstrați, invitați unul sau doi prieteni pentru a vă da părerea lor. Puteți petrece noaptea în ea dacă le oferiți cina în schimbul ajutorului lor.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 39
  6
  Cumparati doar haine, pantofi si accesorii care te fac sa te simti fantastic. Este tentant să cumperi lucrurile pe care le oferiți, dar puteți economisi bani achiziționând doar ceea ce vă pare cel mai bine pentru dvs.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 40
  7
  Obțineți ajutor Întrebați-vă unul sau doi prieteni să vă alăture atunci când mergeți să cumpărați haine noi. Dacă aveți dificultăți în a determina ce arată bine în dvs., ați putea lua în considerare angajarea unui asistent de cumpărături care să vă ajute, dacă aveți destui bani.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea aspectului dvs. Pasul 41
  8
  Nu uita micile detalii. Utilizați accesorii cum ar fi ceasuri, ochelari de soare, cravate, coliere etc. Păstrați-vă unghiile tăiate, maniurați-le și pictați-le pentru a se potrivi cu tinuta dvs., dacă este ceva ce vă place. Este vorba de mici atingeri care într-adevăr vă consolidează stilul.
 • De exemplu, poate purtați întotdeauna negru, dar purtați accesorii îndrăznețe. Pentru o femeie, aceasta ar putea consta dintr-un colier mare și strălucitor și cu un ruj strălucitor. Pentru un bărbat, aceasta ar putea consta dintr-o cravată cu modele luminoase și cufflink-uri elegante de epocă.
 • Partea 6
  Aveți un păr minunat

  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă aspectul Pasul 42
  1
  Cumpărați produsele potrivite pentru păr tipul de păr. Părul tău este gros sau subțire? Este uscat, uleios sau puțin din ambele? Este vopsit? Este curat sau lax? Toți acești factori vor influența tipul de produs de păr pe care îl veți cumpăra și, din fericire, majoritatea mărcilor (atât medicale cât și profesionale) indică pe etichetă tipul exact de păr pentru care sunt proiectate.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 43
  2
  Spălați părul cât mai des posibil. Determinați cât de des trebuie să vă spălați părul pentru al menține curat (ar trebui să îl spălați când este gras, zdrobit și separat) și urmați acel timp. Nu spălați-l mai mult decât este necesar, deoarece se poate usca.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 44
  3
  Determinați forma feței tale. forme faciale inclusiv de formă pătrată sau circulară (lățimea feței și lungimea fețelor pătrate egale au o bărbie unghiulară), oval (față cu o lungime mai mare decât lățimea) și inima (linia vârful bărbiei de păr pe frunte poate fi vârful văduvei).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea aspectului dvs. 45
  4
  Alegeți câteva coafuri pentru forma feței. Căutați pe Internet sau cumpărați o revistă de coafură la farmacia locală pentru a găsi câteva exemple de coafuri care vă plac și care se combină cu forma feței dumneavoastră.
 • O față pătrată poate arăta grozav cu o tăietură unghiulară mai îndrăzneață, ca un păr scurt la înălțimea barbiei. Suprafețele mai moi pot servi și ele.
 • O față ovală va arăta mai echilibrată cu straturi, indiferent de cât timp. Fragmentele oferă, de asemenea, un aspect mai echilibrat pe o față ovală lungă.
 • Fețele în formă de inimă au în mod obișnuit niște pomeți foarte înalți. Accentați-le cu straturi scurte sau franjuri lungi.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. 46
  5
  Fii realist Dacă aveți păr subțire, limpede și doriți o tăietură care necesită păr gros și cret, gândiți-vă din nou. Chiar și cele mai talente coafori nu sunt magicieni - nu pot schimba complet calitatea părului.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs.
  6
  Faceți o tunsoare de bună calitate. Întrebați sau căutați pe internet coaforii cu comentarii bune care se află în zona dvs. Faceți fotografii ale coafurilor și stilurilor pe care le-ați selectat la întâlnirea dvs. cu coaforul, astfel încât să puteți vedea exact ce doriți. Vorbiți cu el despre ceea ce ați ales și asigurați-vă că ambii înțeleg ce va face.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 48
  7
  Luați în considerare vopsirea părului. În mod logic, culoarea naturală ar trebui să se potrivească cu tonul pielii dvs., dar vopsirea poate fi o modalitate excelentă de a vă evidenția ochii sau de a adăuga o mică emoție suplimentară aspectului general. La fel ca în culorile articolelor de îmbrăcăminte, va trebui alegeți culoarea părului în funcție de tonul pielii (adică dacă este caldă sau rece).
 • Dacă aveți un ton rece de piele, puteți utiliza o culoare neagră, nuanțe "mai puternice", cum ar fi negru sau, dacă vă simțiți îndrăzneț, albastru.
 • Dacă aveți un ton pielii cald, este mai bine să utilizați nuanțe mai asemănătoare cu culoarea pământului, cum ar fi roșu, cupru sau maro cald.
 • Aveți întotdeauna o vopsea profesionistă, dacă aveți bani pentru ea. În acest fel, puteți să întrebați un stilist pentru a-și exprima părerea despre ce ar fi cel mai bine pentru tonul pielii dvs. și, în general, calitatea produselor este mai mare, ceea ce va cauza probabil mai puține daune părului.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs.
  8
  Aveți grijă de părul facial. Dacă ești femeie, probabil că trebuie rade sprancenele și îndepărtați părul care se află într-o altă parte a feței dvs. (cea care izvorăște din molici, mustață și păr pe bărbie). Dacă sunteți bărbat, acest lucru poate fi un pic mai complicat, deoarece va trebui să vă radeți sprâncenele și să vă radeți sau să vă lustrați mustața și barba.
 • În cazul bărbați, forma feței este mai relevantă în acest moment. De exemplu, bărbații cu o față în formă de inimă ar putea considera că este util să lase o goatee sau o barbă să ajungă să echilibreze partea superioară a feței.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea aspectului dvs. Pasul 50
  9
  Aruncați alte părți ale corpului în funcție de gusturile dvs. Este obișnuit ca femeile și unii bărbați să-și radă picioarele și axile și cel puțin să-și taie părul pubian. Dacă nu vă simțiți confortabil sau nu doriți să o faceți, nu faceți asta! Te străduiești să îți îmbunătățești aspectul și dacă îți place cum te uiți cu picioarele cu picioarele, nu există nici un motiv să te schimbi.
 • Partea 7
  Afișați siguranța

  Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. 51
  1
  Vorbește despre tine într-un mod pozitiv Mulți dintre noi au voci negative care ne spun că nu suntem suficient de buni și că suntem proști sau neatrați. Nu lăsați aceste voci să te prăbușească. Recunoaste-le si contracara-le vorbind despre tine intr-un mod pozitiv.
  • Poate că într-o dimineață, hainele tale se vor simți puțin strânse și vei crede că "Doamne, sunt atât de grasă. Sunt atât de urât Nu-mi vine să cred că am câștigat greutate. Sunt un ratat. Gândiți-vă "Recunosc acest răspuns negativ la hainele mele strânse. Da, hainele mele sunt puțin strânse, dar nu este sfârșitul lumii. Nu sunt mai urât din cauza asta. Nu sunt proastă Nu sunt un ratat. Hainele mele sunt doar puțin strânse, asta-i tot. Apoi, contracarează-o vorbind pozitiv: "Ieri am fost grozav în acea întâlnire" sau "Sunt mândru că încerc să îmi îmbunătățesc imaginea".
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 52
  2
  Asigurați-vă că aveți a postură bună. O pozitie buna consta in a sta drept cu spatele drept (dar nu rigid) si barbia usor inclinata. Utilizați o poziție bună, așezată chiar pe birou și evitând aplecarea.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 53
  3
  Utilizați limbajul corpului pozitiv Când vorbești cu ceilalți, există lucruri pe care le poți face pentru a arăta că ești receptiv să le vorbești și că le asculți în mod activ:
 • El zâmbește. Nu arăta un zâmbet foarte nebun sau foarte larg, un zâmbet ușor și relaxat va arăta că ești bucuros să vorbești cu ceilalți.
 • Uită-te la oamenii cu brațele lor înclinate în loc de sus, așa că nu pare că le "belittling" ei.
 • Evitați să vă uitați la oameni complet frontal - în loc să vă faceți puțin înclinat spre a nu arăta prea dominant.
 • Evitați utilizarea gesturilor sau barierelor de închidere: palmele deschise, ochii deschiși, sprâncenele ridicate și buzele deschise (nu sunt strânse).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea aspectului dvs. Pasul 54
  4
  Contactați ochii. Nu exagerează până la punctul de a privi, având ochi largi sau un aspect nebun, dar priviți persoana în ochi atunci când vorbiți cu el sau când vă vorbește. Amintiți-vă să clipiți!
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 55
  5
  Fii carismatic. Fiind carismatic înseamnă a fi în siguranță (dar nu laudă), interesantă, optimistă și activă de a asculta.
 • Într-o conversație, a fi carismatic înseamnă a spune povesti minunate, a avea un simț al umorului și, mai presus de toate, a se concentra asupra celeilalte persoane. Întrebați-i pe oameni pentru sfaturi, întrebați-le după ce vă spun o poveste. Validează opiniile lor și nu le judecă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 56
  6
  Vorbește cu o voce puternică. Studiile au arătat că vocile tare și joase sunt legate de transmitere, în timp ce tonurile mai mici sunt legate de dominarea socială. În mod ideal, ar trebui să vorbiți din diafragmă într-un mod solid și sigur.
 • Există mai multe nivele vocale și fiecare are efecte diferite asupra ascultătorului: voce nazala (stridentă pițigăiat) vocea gurii (face sunete, dar nu foarte potentes- este ușor de ignorat), voce (piept folosite de mulți bărbați și femei, sună frumos, de obicei, să mențină un interes, nu este nimic negativ, pur și simplu nu cel mai bun), vocea a diafragmei (captează atenția, este cel mai atractiv, are cel mai puternic sunet și este cel mai natural) .
 • Pentru a învăța să vorbești din diafragmă, practică respirația profundă (imaginați-vă umflarea stomacului), mai degrabă decât superficial (din piept). Acest lucru nu numai că vă va ajuta să vă îmbunătățiți vocea, ci vă va ajuta să vă simțiți mai relaxat și mai concentrat.
 • Dacă aveți într-adevăr un sentiment greu să vă simțiți în siguranță din cauza vocii dvs., vă recomandăm să angajați un profesor de voce sau cel puțin să căutați videoclipuri video de voce pe internet.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 57
  7
  Ea arată un zâmbet mare. Când zâmbești, oamenii de multe ori simt că ești mai prietenos și mai accesibil. Cheia pentru a avea un zâmbet mare este să fii autentic, ceea ce înseamnă să zâmbești și cu ochii tăi.
 • Felul în care zâmbești depinde de situația ta. De exemplu, ai putea zâmbet care arată dinții într-o imagine sau atunci când vorbești cu alții la o petrecere, dar s-ar putea prefera un zâmbet mai puțin intensă cu gura închisă, dacă încercați să prindă atenția cuiva care se află pe cealaltă parte a camerei.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți aspectul dvs. Pasul 58
  8
  Cunoaște-te și fii tu însuți. Simțiți-vă confortabil cu persoana în care vă aflați și nu vă schimbați. Oamenii care se simt în siguranță și confortabil cu ei înșiși au un apel că nici un stil, aranjament sau condiție fizică nu poate depăși.
 • Când oamenii știu că sunteți constanți și știți ce să așteptați de la dvs., aceștia vor să fie mai aproape de tine. Dacă știi că uneori ești distractiv, dar în altele, foarte deprimant, poți să te simți nervos când te apropii de tine.
 • Pe măsură ce vă străduiți să vă îmbunătățiți aspectul, vă puteți da seama că căutați anumite icoane sau guru-i pe care să le luați ca modele ale persoanei pe care doriți să o faceți. Acest lucru nu este neapărat un lucru rău, atâta timp cât nu vă comparați în mod constant cu ei și nu încercați să fiți identici cu ei. Este vorba despre a fi cea mai bună versiune posibilă a persoanei tale, nu despre cea mai bună imitație a altcuiva.
 • sfaturi

  • Tratați-i pe alții cum doriți să vă trateze. Bunătatea și compasiunea sunt unele dintre cele mai atractive atribute pe care le puteți găsi într-o persoană.
  • Mergeți la medicul dentist cel puțin o dată la 6 luni.
  • Asigurați-vă că vă îmbrăcați și faceți ceea ce te face fericit. Frumusețea ta va străluci, atâta timp cât ești fericită și te simți sigur de tine.

  avertismente

  • Ai grija de aspectul tau exterior este important și poate ajuta la imbunatatirea stima de sine, dar atenția obsesivă și eforturile disperate de a „arata mai bine“ poate deveni pe termen nefericit și, practic, mai puțin atractive lung.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să modificați aspectul tastaturii în UbuntuCum să modificați aspectul tastaturii în Ubuntu
  Cum să faceți propriul dvs. aspect de piele în MinecraftCum să faceți propriul dvs. aspect de piele în Minecraft
  Cum sa faci poza "otelului albastru" al lui ZoolanderCum sa faci poza "otelului albastru" al lui Zoolander
  Cum să vă găsiți frumusețea interioarăCum să vă găsiți frumusețea interioară
  Cum să falsificăm oamenii să creadă că ești fierbinteCum să falsificăm oamenii să creadă că ești fierbinte
  Cum să fii mai sigur de aspectul tăuCum să fii mai sigur de aspectul tău
  Cum de a face sprancenele le face să arate naturalCum de a face sprancenele le face să arate natural
  Cum să îmbunătățiți aspectul pielii ca adolescentCum să îmbunătățiți aspectul pielii ca adolescent
  Cum să vă îmbunătățiți imaginea corporalăCum să vă îmbunătățiți imaginea corporală
  Cum să îmbunătățiți în golfCum să îmbunătățiți în golf
  » » Cum de a îmbunătăți aspectul

  © 2011—2020 ertare.com