Cum să măsoară un costum

Dacă vrei să te îmbraci bine, nimic nu arată mai bine decât un costum cu o tăietură bună. Costumele trebuie să fie elegante și sofisticate, ceea ce vă oferă un sentiment de profesionalism și stil. Luând timp pentru a vă măsura înainte de a cumpăra un costum vă va economisi timp și bani și vă va ajuta să obțineți mărimea potrivită. În acest articol veți învăța cum să vă măsurați jacheta, pantalonii și veți primi, de asemenea, câteva sfaturi pentru a vă asigura că costumul se potrivește perfect.

pași

Partea 1
Ia jacheta

Imaginea intitulată Măsură pentru un costum Pasul 1
1
Măsurați înălțimea și greutatea totală. De fiecare dată când mergi să cumperi un costum, indiferent de stil și dimensiune, idealul este să faci măsurători recente ale înălțimii și greutății tale. În timp ce măsurătorile individuale asociate costumului sunt, de asemenea, importante pentru a obține potrivirea corectă, înălțimea și greutatea de bază sunt modalități bune de a obține o măsurare aproximativă.
 • Acest lucru este important, mai ales dacă intenționați să vă potriviți costumul, deoarece înălțimea și greutatea ajută croitorii să determine "cădea" din costum, adică diferența dintre dimensiunea pantalonilor și sacou. Le va ajuta să vă repare mai repede costumul.
 • Imaginea intitulată Măsură pentru un costum Pasul 2
  2
  Purtați o cămașă rochie când faceți măsurători pentru un costum. Este important să utilizați tipul de cămașă pe care probabil îl purtați sub costum în timp ce efectuați măsurătorile. Umăr cusătură tricou poate servi ca un avantaj atunci când lățimea umerilor sau lungimea brațului și grosimea mantalei va ajuta pentru a se asigura că jacheta ta nu va fi măsurat prea strâmt.
 • Imaginea intitulată Măsură pentru un costum Pasul 3
  3
  Măsurați lățimea umerilor, inclusiv brațele. O măsură care include brațele vă va ajuta să creați lățimea întregului sacou, de la umăr la umăr. Începeți cu măsura de bandă la colțul din spate al unui umăr, chiar sub locul unde se termină clavicula. Treceți-l peste partea superioară a umerilor, în spatele gâtului și în colțul din spate al celuilalt umăr.
 • La determinarea măsurătorilor, nu întindeți banda. În schimb, asigurați-vă că se potrivește perfect în jurul părții (părților) corpului pe care veți măsura. Dacă întindeți prea mult banda, costumul va fi prea strâns.
 • Imaginea intitulată Măsură pentru un costum Pasul 4
  4
  Măsoară pieptul tău Este o măsură esențială pentru a obține o potrivire corectă și o reducere care vă convine. Pentru a efectua această măsurare, ridicați ambele brațe și treceți banda în jurul celei mai late părți a pieptului, sub ambele brațe. Coborâți brațele pentru a înregistra măsurarea după ce măsurarea benzii este în poziție.
 • Nu flexati muschii pieptului in timp ce masurati. În acest caz, măsurătorile pot fi exagerate și costumul poate să nu se potrivească.
 • Imaginea intitulată Măsură pentru un costum Pas 5
  5
  Măsoară-ți brațele. Începeți cu măsurarea benzii în același punct de unde ați măsurat lățimea umerilor. Glisați banda pe mâner, până ajunge la încheietura mâinii.
 • De asemenea, poate fi necesar să se efectueze măsurători ale mânecilor în haine, în timp ce se poartă un sacou. Plasați banda de măsurare în interiorul brațului, ușor sub încheietura mâinii. Luați bandă în sus, la axilă, pentru a lua o măsură completă.
 • Imaginea intitulată Măsură pentru un costum Pasul 6
  6
  Măsoară-ți gâtul Dacă intenționați să cumpărați sau să închiriați o cămașă, este important să măsurați gâtul. Înfășurați banda în jurul gâtului, chiar deasupra claviculei, în cazul în care gulerul unui cămaș se odihnea în mod normal. Vă va ajuta să găsiți o cămașă care să vă ajungă bine.
 • Partea 2
  Luați-vă pantalonii

  Imaginea intitulată Măsură pentru un costum Pasul 7
  1
  Purtați întotdeauna pantofi când efectuați măsurători pentru pantaloni. Deoarece pantofi rochie schimba un pic modul în care înfășurați în sus și să măriți un pic de înălțime, este important să se poarte pantofi rochie, genul care ar putea fi purtat cu costumul în timp ce luați măsuri pentru pantaloni, astfel încât toate să fie corecte.
 • Imaginea intitulată Măsură pentru un costum Pasul 8
  2
  Măsurați-vă șoldurile. Pentru a obține măsurarea corectă a taliei pantalonilor, măsurați cea mai largă parte a șoldurilor. Înfășurați banda în jurul întregii șolduri, unde pantalonii se odihnesc de obicei.
 • De asemenea, trebuie să vă măsurați talia. În funcție de stilul pantalonilor, poate fi necesar să măsurați talia. Prin urmare, este o idee bună să o luați oricum în magazin. Găsiți un punct de plecare ușor deasupra oricăreia dintre cele două oase de șold de-a lungul liniei taliei. Împingeți banda în jurul taliei și înapoi până când vă întoarceți la punctul de plecare pentru a obține o măsurare exactă a taliei pantalonilor.
 • Imaginea intitulată Măsură pentru un costum Pasul 9
  3


  Luați măsurătorile pentru cusăturile laterale. Este măsura părții extreme a picioarelor pantalonilor, care merge de la șolduri până la gleznă. Pentru a efectua măsurătorile, așezați-vă cu spatele cât mai direct posibil și măsurați de la linia curelei la partea piciorului, cu pantoful pornit.
 • Imaginea intitulată Măsură pentru o etapă a costumului 10
  4
  Măsurați fotografia. Cu pantofii corespunzători, măsurarea începe în partea superioară și cea interioară a piciorului, unde se îmbină cu bustul. Treceți cu banda în interiorul piciorului până când ajungeți într-un punct aproape de mijlocul piciorului.
 • Este, de asemenea, posibil să luați această măsură într-o pereche de pantaloni pe care le-ați avut deja și care te potrivesc bine. Puneți pantalonii pe o suprafață plană, cu partea șoldului orientată în jos. Rabatați un picior al pantalonilor și măsurați întreaga lungime a focului.
 • Partea 3
  Asigurați-vă că se potrivesc corect

  Imaginea intitulată Măsura pentru un costum de pas 11
  1
  Aflați cum este determinată dimensiunea vestelor. Costumele sunt de obicei descrise cu un număr special reprezentând dimensiunea și un cuvânt reprezentând lungimea. De exemplu, un 44 de lungă durată ar însemna că este o jachetă relativ mare. Mărimea jachetei se referă la stilul și stilul, pe baza măsurătorilor toracelui și a torsului, inclusiv a brațelor. Cele mai obișnuite mărimi ale sacoului pentru adulți includ:
  • Jachete 38 sunt pentru persoanele cu o măsură de 102 cm (40 inci) pe piept, 46 cm (18 inci) la nivelul umerilor și 62 cm (24,5 inch) în mâneci.
  • Jachete 40 sunt pentru persoanele cu o măsură de 107 cm (42 inci) pe piept, 47 cm (18,5 inch) la nivelul umerilor și 63,5 cm (25 inci) în mâneci.
  • Jachete 42 sunt pentru persoanele cu o măsură de 112 cm (44 inci) pe piept, 48 cm (19 inci) și 65 cm umeri (25,5 inci) mâneci.
  • Cele 44 de jachete sunt destinate persoanelor cu o mărime de 117 cm (46 inci) pe piept, 48 cm (19 inci) pe umeri și 66 cm (26 inchi) pe mâneci ..
 • Imaginea intitulată Măsură pentru o etapă 12
  2
  Aflați cum este determinată lungimea unui strat. Lungimea unui strat se bazează pe înălțime, astfel încât ar trebui să știți care este dimensiunea hainei de care aveți nevoie dacă știți dimensiunea cămășilor de îmbrăcăminte pe care le cumpărați și înălțimea.
 • O haină scurtă este de obicei purtată de oameni care au o mărime mai mică de 1,70 m (5`7), cu mâneci de până la 81 cm (32 țoli).
 • O persoană obișnuită este pentru persoanele care au o mărime cuprinsă între 1,72 m și 1,80 m (5`8 și 5`11), cu mâneci între 81 cm și 84 cm (32 și 33 inci).
 • O lungime este pentru persoanele care măsoară între 1,82 m și 1,88 m (6`0 și 6`2), cu mâneci de 86 cm până la 91 cm (34-36 inchi).
 • O lungime mai mare este pentru persoanele mai înalte de 1,88 m (6`2) cu mâneci mai mari de 91 cm (36 inch).
 • Imaginea intitulată Măsură pentru o etapă 13
  3
  Asigurați-vă că mănunchile nu sunt ajustate. Când încercați să faceți o jachetă, brațele trebuie să fie destul de dese, pentru a vă permite o mișcare completă și confortabilă de mișcare. Când purtați un costum nou, ultimul lucru pe care îl doriți este să riscați ruperea căptușelii interioare a jachetei deoarece era prea strânsă.
 • Jachetele pot fi ușor adaptate și este recomandat să vă luați jacheta în croitor dacă nu vă simțiți confortabil purtând-o. Dacă simțiți o strângere în axilă, scoateți-o.
 • Imaginea intitulată Măsura pentru un costum Pasul 14
  4
  Asigurați-vă că stratul devine ușor pe spate. Pantalonii nu ar trebui să arate voluminoși în spatele umerilor, ci ar trebui să cadă și să creeze o suprafață netedă, formând linii curate care favorizează tenul. Dacă vedeți că este înfundat, poate fi prea mic, poate fi prea bine cusut sau poate că nu este dimensiunea potrivită.
 • Imaginea intitulată Măsura pentru un costum Pasul 15
  5
  Asigurați-vă că mânecile sunt lungimea potrivită. Lăsați-vă brațele să stea agățate în lateral pentru a verifica și asigurați-vă că mânecile au o lungime corespunzătoare. Tivul manșonului trebuie să atârne peste articulațiile dvs. și să dezvăluie aproximativ 1,3 cm (1/2 inch) din manșeta tricoului atunci când vă extindeți brațele înainte.
 • Imaginea intitulată Măsură pentru o etapă 16
  6
  Asigurați-vă că pantalonii au lungimea corectă. Pantalonii trebuie să aibă un tiv care să se potrivească cu călcâiul pantofului tău și să se termine delicat pe partea superioară a acestuia. Acestea nu ar trebui să acopere prea mult sau să adune și ar trebui să stea cu delicatețe.
 • sfaturi

  • Când măsurați un costum, cereți-i pe cineva să vă ajute, astfel încât veți obține măsurători mai precise.
  • Scrieți toate măsurile necesare pentru croitor să vă facă costumul sau pentru dvs. să le utilizați mai târziu.

  avertismente

  • Evitați să întindeți prea mult banda.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Măsură de bandă
  • Un asistent
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa alegi culoarea costumuluiCum sa alegi culoarea costumului
  Cum sa faci un costum renascentistCum sa faci un costum renascentist
  Cum sa aratati bine intr-un costum de baie fara a pierde in greutateCum sa aratati bine intr-un costum de baie fara a pierde in greutate
  Cum sa poti purta o palarie FedoraCum sa poti purta o palarie Fedora
  Cum să vă măsurați pantaloniiCum să vă măsurați pantalonii
  Cum să măsurați înălțimea unui calCum să măsurați înălțimea unui cal
  Cum sa faci costume CosplayCum sa faci costume Cosplay
  Cum sa faci costumul PennywiseCum sa faci costumul Pennywise
  Cum sa faci un costum Bam BamCum sa faci un costum Bam Bam
  Cum sa faci un costum LEGOCum sa faci un costum LEGO
  » » Cum să măsoară un costum

  © 2011—2020 ertare.com