Cum de a măsura o cămașă pentru ao duplica

Măsurarea unei cămăși, pentru a o replica, de exemplu, poate părea a priori o sarcină complicată dacă cele mai importante măsuri atunci când se face o cămașă sunt necunoscute. Măsurați o cămașă, de exemplu, pe care le-ați lăsat, de asemenea, poate fi o alegere bună atunci când nu aveți timp pentru a merge la un croitor și petrece o oră liniștită, în timp ce luați măsurători ale corpului. Sau este, de asemenea, o bună opțiune dacă preferați să utilizați un site online pentru a comanda un tricou personalizat acum că prețurile au devenit populare și este o opțiune fezabilă pentru cele mai multe buzunare.

pași

Imagine cu titlul Cum se măsoară gulerul tricoului3
1
Măsurați gulerul unui cămăși: Desfaceți toate butoanele, cu excepția manșetelor, și cu cămașa deschisă, puneți-o pe masă cu interiorul cămășii în jos și extindeți gâtul foarte bine. Măsurarea de care aveți nevoie merge din centrul butonului până la centrul butonierei.
 • Ca sfat, pentru a afla dacă măsurarea gâtului este cea care vă convine, cu cămașa și butonul de sus fixat, ar trebui să puteți pune un deget între gât și cămașă.
 • Imagine cu titlul Cum se măsoară pieptul unei cămăși
  2
  Măsurați pieptul unei cămăși: Acum puteți fixa toate butoanele cămășii pentru a te face mai ușor pentru a efectua restul pasos.Con tricoului complet extins la masă cu partea din față spre dumneavoastră, ar trebui să măsoare chiar sub răscroială a mânecii, pe de o parte la altul, iar măsurarea rezultată se înmulțește cu 2 pentru a obține conturul total al pieptului.
 • Imagine cu titlul Modul de măsurare a taliei unei cămăși
  3
  Măsurați talia unui cămăși: Măsurarea taliei ar trebui să ia în partea cea mai îngustă cămașă, dar uneori nu e ușor să știi ce locul exact, așa că vă dau un sfat, fă-o la aproximativ 22 cm măsurată de la subraț, astfel încât veți găsi o zonă mai îngustă, care de obicei coincide cu ombilicul. Acum, că știi locul, cu cămașă în aceeași poziție ați folosit pentru a măsura piept, trebuie să măsoare lățimea taliei și măsura rezultată înmulțită cu 2 pentru a obține numărul total de talii.


 • Imagine cu titlul Cum se măsoară partea din spate a cămășii
  4
  Măsurați spatele unui tricou. În ceea ce înapoi corespunde distanței dintre umeri, așa că trebuie să plasați tricou cu susul în jos, cu butoane cu care se confruntă masa. Împingeți bine cămașa și mânecile pentru a identifica unde să locați măsurarea benzii. Punctul ar trebui să utilizați este doar cusătura care unește umerii mânecă, plasând întotdeauna banda mai mare posibil, astfel încât măsurarea de la cusătură la cusătură (de la un umăr la altul).
 • Imagine cu titlul Cum se măsoară manșonul unei cămăși
  5
  Măsurați manșonul unui cămăși: Cu cămașa în aceeași poziție ca și când ați măsurat spatele, verificați dacă butoanele de pe manșon sunt fixate. Utilizați același punct pe care îl utilizați pentru măsurarea spatelui, adică în cazul în care manșonul se alătură umărului și de acolo măsoară întreaga lungime a manșonului până la capătul pumnului.
 • Ca sfat, pentru a afla dacă măsurarea manșetei este cea corectă, cu cămașa a pus-o îndoită brațul la 90º și pumnul trebuie să ajungă la osul încheieturii mâinii.
 • Imagine cu titlul Cum se măsoară lungimea cămășii
  6
  Măsurați lungimea unui cămăși: Plasați cămașa bine întinsă pe masă cu butoanele în sus. Pentru a cunoaște punctul în care ar trebui să începeți măsurarea, există un truc foarte ușor, paralel cu butoanele și spre mijlocul gâtului (cu acesta fixat strâns) va fi punctul de plecare. Acum, măsurați lungimea de la acel punct la partea de jos a cămășii.
 • Ca un sfat, dacă purtați cămașa în afara pantalonilor, ar trebui să ajungă la aproximativ jumătate din zbura. Dacă se ia în pantaloni, va veni la sfârșitul zbor, și, dacă doriți să-l utilizați în ambele sensuri, lungimea trebuie să fie între mijlocul și sfârșitul zbura.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • o suprafață plană și lată, de exemplu o masă
  • o bandă, dacă cuscă mult mai bine
  • cămașa preferată sau cea pe care doriți să o replicați
  • hârtie
  • creion
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa taie o tricouCum sa taie o tricou
  Cum sa taie o tricouCum sa taie o tricou
  Cum să tăiați umerii tricourilorCum să tăiați umerii tricourilor
  Cum să faceți transferuri de căldură la o cămașă și să faceți desene pe computerCum să faceți transferuri de căldură la o cămașă și să faceți desene pe computer
  Cum să faci o rochie cu o cămașăCum să faci o rochie cu o cămașă
  Cum de a micsora o cămașăCum de a micsora o cămașă
  Cum să pui o cămașăCum să pui o cămașă
  Cum să rostogolească mânecile unei cămășiCum să rostogolească mânecile unei cămăși
  Cum să faci un tampon de tricou pe care nu îl purtațiCum să faci un tampon de tricou pe care nu îl purtați
  Cum se imprimă un tricou utilizând cuvântul Microsoft 2007Cum se imprimă un tricou utilizând cuvântul Microsoft 2007
  » » Cum de a măsura o cămașă pentru ao duplica

  © 2011—2020 ertare.com