Cum de a măsura dimensiunea sutienului și de a găsi unul grozav

Găsirea unui sutien poate fi dificilă. Cu toate acestea, dacă urmați acești pași simpli, puteți găsi unul care este confortabil și te potrivește bine.

conținut

pași

Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea sutienului și găsiți un pas de sutien mare 1
1
Măsurați dimensiunea Măsura nu este întotdeauna aceeași în diferite branduri, însă dacă încercați să vă măsurați, puteți avea o idee generală despre dimensiunea pe care ar trebui să o utilizați. În primul rând, utilizați o măsurătoare de bandă și măsurați exact (dar nu super-strâns) chiar sub bustul dvs. Asigurați-vă că măsurarea nu se încadrează sau nu merge în spate. Aceasta este dimensiunea trupei sau conturul. Dacă rezultă un număr impar, adăugați încă unul. Acum, folosiți măsura de bandă pentru a măsura întreaga parte a bustului. Scădeți numărul de dedesubtul bustului la număr. (De exemplu, 31-28). Dacă numărul care rezultă este de la 1 la 1,9, ceașcă dvs. este un A. Dacă este de la 2 la 2,9 sunteți un B, de la 3 la 3,9, etc.
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea sutienului și găsiți un pas mare de tăiere 2
  2
  Acum, e timpul să mergem la cumpărături. Alegeți magazinul corect. Nu trebuie să mergeți la Victoria`s Secret (deși acestea au o selecție largă), dar alegeți un magazin cu o opțiune de sutien de bună calitate. Încercați Macy`s, Kohl, Gap Body sau un magazin similar. Victoria`s Secret Pink este un substitut excelent pentru Victoria`s Secret (puteți cheltui 20 $ în loc de 50 $ pe un sutien similar). Încercați să evitați Walmart sau Target. Chiar dacă elementele lor sunt ieftine, acestea sunt adesea realizate din țesături de calitate slabă, incomode. Deși probabil că nu doriți să cheltuiți prea mult, rețineți că un sutien este esențial și nu ar trebui să eliminați. Utilizați dimensiunea măsurată și alegeți o mulțime de sutiene de multe stiluri pentru a încerca. De asemenea, luați unele într-o dimensiune mai mare sau mai mică decât a ta pentru a încerca prea (nu știți niciodată, poate vă place mai mult). Alege cel puțin 15, poate mai mult.
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea sutienului și găsiți un sutien mare Pasul 3
  3
  Încercați-i pe toți și folosiți o primă rundă pentru a exclude tot ceea ce este în mod evident incomod sau pur și simplu nu te potrivește.
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea sutienului și găsiți un pas de sutien mare 4
  4
  Ei bine, acum aveți, să zicem, 6 sau 7 dintre cele mai bune posibilități. Acum este momentul să încercați cu adevărat. Fă tot ce poți. Idee în primul rând, ajustați brațele. Curelele ar trebui să fie strânse pe piele, dar fără a vă răni. Acestea ar trebui să împiedice alunecarea sutienului, dar fără să-l tragă, astfel încât să urce pe spate.
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea sutienului și găsiți un pas minunat Pas 5
  5


  Verificați dimensiunea benzii. Dimensiunea corectă a benzii este cea mai mică pe care o puteți utiliza confortabil. Trebuie să fie suficient de strâns pentru ca sutienul să poată continua să suporte fără a supraîncărca armăturile. Trebuie să vă puteți rula degetele în interiorul trupei, dar nu și mai mult. O regulă bună este că nu trebuie să se potrivească mai mult de un pumn sub spatele sutienului. Ar trebui să se potrivească în setarea mai mare sau intermediară, dar va fi probabil foarte strânsă dacă încercați să-l îndoiți în dimensiune mai mică. Sutitele sunt concepute să arate bine ca acestea, astfel încât să puteți asigura banda atunci când elasticul începe să poarte. Dacă trupa este suficient de largă pentru a putea fi confortabilă în cea mai mică formă, încercați o bandă mai mică. (De exemplu, mergeți de la 34 la 32). Rețineți că acest lucru poate schimba dimensiunea cuponului. Deci, probabil, aveți nevoie de o dimensiune de cupă care este o scrisoare mai mare. Dacă fixați doar sutien și banda este prea strâns, chiar și pe cea mai mare ajustare, apoi crește o bandă de mărime, de exemplu, în cazul în care un 32D este prea strâns, încercați o 34. (Acest lucru se va schimba, probabil, dimensiunea litere ceasca la un C).
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea sutienului și găsiți un pas de sutien mare 6
  6
  Verificați mărimea cupei. Mărimea potrivită a ceștii este cea mai mare pe care o puteți umple complet fără a ridica țesătura și fără a exista spațiu în cupe. Trebuie să le umpleți, dar fără agresiune nicăieri, chiar și în sutiene cu scindare sau creștere. Verificați orice umflături din jurul ceștilor, nu numai de-a lungul marginilor de sus, ci și de partea laterală sub brațe. Asigurați-vă că inelul sutienului înconjoară întregul tău bust și că este împotriva cuștii tale. De asemenea, asigurați-vă că piesa centrală este plată față de piept. Dacă nu, aveți nevoie de o dimensiune mai mare a paharului. Dacă ochelarii sunt foarte mari (adică, ochelarii se deschid puțin), o mărime scade. Dacă acestea sunt foarte mici, (adică ele vă strânge pe tine sau pe bustul tău este bulging) încercați o mărime mai mare a paharului. Este mult mai ușor să observi dacă sunt foarte mari decât dacă sunt foarte mici.
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea sutienului și găsiți un pas de sutien mare 7
  7
  Începeți prin a fi critic cu privire la anumite preferințe. Inelele sau marginile cupelor sunt încorporate în sânii dvs.? În cazul în care sânii tăi sunt țesute pe laturile sau deasupra ceștilor, atunci ai nevoie de o dimensiune mai mare a paharului. Este centrul sutienului plat pe piept? Centrul sutienului, între pahare, trebuie atasat corpului. Dacă se îndepărtează de dvs., atunci aveți nevoie de o dimensiune mai mare a paharului. Bow jos. Dacă sânii tăi, atunci sutienul nu te potrivește. Ochelarii sunt foarte mici, sau banda este foarte mare (sau ambele). Pune-ți brațele peste cap. Sutienul nu trebuie să fie înălțat sau strâns în acest moment. Dacă trupa alunecă, încercați o dimensiune mai mică. Dacă vă doare, este foarte strânsă. Transformați la stânga spre dreapta la talie. Sutienul dvs. trebuie să rămână ferm în poziție și să nu alunece în timp ce vă mutați. Încercați sutienul sub bluză. Este vizibil?
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea sutienului și găsiți un sutien mare Pasul 8
  8
  În acest moment, dacă este necesar, reveniți la magazin și alegeți sutiene noi pe baza observațiilor dvs. din partea celor din urmă. Cu toate acestea, este posibil să nu trebuie să faceți acest lucru. Dacă ați găsit unele care arată bine pe voi, cumpărați-le.
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea sutienului și găsiți un pas minunat Pasul 9
  9
  Asigurați-vă că vă verificați din nou brasurile la fiecare 9 până la 10 luni. Elasticul este purtat? Cupa nu se mai formează? Este sutienul slăbit sau brațele întinse? Dacă da, este timpul să obțineți unul nou. Asigurați-vă că vă măsurați din nou, chiar dacă credeți că știți dimensiunea dvs. (s-ar putea să fi schimbat).
 • sfaturi

  • Mergeți la un magazin de bună calitate, cu o selecție largă precum Macy`s, Kohl`s sau Gap Body.
  • Încercați sutienul sub bluză pentru a vă asigura că nu se afișează.
  • Luați măsurătorile de fiecare dată când cumpărați un nou sutien.
  • Încercați să evitați culorile luminoase. Ele pot arăta bine în magazin, dar nu vor arăta atât de bine dacă arată prin bluza voastră albă. Limitați la gri, maro, scorțișoară, alb, negru și roz deschis.
  • Încercați o varietate de stiluri și fiți deschisi.
  • VS Pink este un magazin relativ ieftin, cu o selecție foarte bună de produse de calitate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să măsurați laptopulCum să măsurați laptopul
  Cum să reglați breteleleCum să reglați bretelele
  Cum să aflați dimensiunea pantofuluiCum să aflați dimensiunea pantofului
  Cum de a alege lenjerie măgulitoare pentru un bust micCum de a alege lenjerie măgulitoare pentru un bust mic
  Cum să faci un mic bustCum să faci un mic bust
  Cum să poarte un frumos gâtCum să poarte un frumos gât
  Cum să țineți bretelele la locul lorCum să țineți bretelele la locul lor
  Cum să măsurați lățimea coatelorCum să măsurați lățimea coatelor
  Cum să măsurați dimensiunea gâtului și a mânecilorCum să măsurați dimensiunea gâtului și a mânecilor
  Cum se măsoară pieptulCum se măsoară pieptul
  » » Cum de a măsura dimensiunea sutienului și de a găsi unul grozav

  © 2011—2020 ertare.com