Cum să vă măsurați pantalonii

Indiferent dacă aspiră să devii un croitor sau vindeți câteva pantaloni vechi online, știind cum să măsurați o pereche de pantaloni poate fi destul de utilă. Pantalonii au de obicei trei măsuri cheie: talie, picioare și șold. Uneori se măsoară și ceea ce se numește "împușcătura". Cunoașterea măsurătorilor dvs. vă poate face mai ușor să cumpărați pantaloni care vă vor potrivi exact și vă vor împiedica să petreceți atât de mult timp în sală.

pași

Metoda 1
Aflați elementele de bază despre luarea de măsuri

Imaginea intitulată Măsurați pantalonii dvs. Pasul 1
1
Utilizați o măsurătoare de bandă. În general, croitorii, croitoreștii și alți profesioniști în îmbrăcăminte folosesc măsuri de bandă pentru a lua corect măsurătorile unei persoane atunci când realizează sau modifică un articol de îmbrăcăminte. Acest instrument flexibil și portabil este cel mai bun prieten atunci când trebuie să măsurați o pereche de pantaloni.
 • Când faceți măsurători cu o bandă, trageți-o până când este strânsă, dar nu o întindeți. Benzile metrice pentru îmbrăcăminte sunt, de obicei, fabricate dintr-un material sintetic moale care își poate pierde forma dacă este întins, iar dacă s-ar întâmpla, măsurătorile pe care le faceți ar fi incorecte.
 • De asemenea, puteți utiliza o măsurătoare de bandă din plastic, la fel ca cele care apar în seturile de unelte. Acest tip de măsură de bandă nu este atât de ușor de utilizat, dar puteți încă să o îndoiți, ceea ce vă va permite să măsurați curbele.
 • Imaginea intitulată Măsurați pantalonii dvs. Pasul 2
  2
  Folosește o pereche de pantaloni care te potrivește bine. Dacă vă veți măsura pantalonii pentru a afla ce stil și dimensiune sunt potrivite pentru dvs., este mai bine să folosiți un pantaloni care vă ajută. În mod ideal, acest lucru nu este prea uzat sau întins. Sfârșitul fiecărui picior ar trebui să ajungă la gleznă sau puțin mai mic, în funcție de preferințele dvs.
 • Nu toate tipurile de pantaloni au aceleași măsurători. Adunați câteva pantaloni care te potrivesc bine. Un pantalon elegant sau rochie va fi ușor diferit de chinos, blugi sau blugi.
 • Imagine cu titlul Măsurați pantalonii dvs. Pasul 3
  3
  Puneți pantalonii împrăștiați pe podea. Cea mai ușoară modalitate de a măsura un pantalon este să-l răspândiți pe o suprafață plană. Dacă încercați să măsurați un pantalon pe care îl purtați, este posibil să nu obțineți măsurătorile corecte, deoarece corpul dvs. va fi în mișcare în timp ce urmăriți măsurătorile pe care le faceți.
 • Alegeți pantaloni care nu sunt prea uzate pentru a obține măsurători realiste.
 • Dacă pantalonii pe care urmează să-i măsurați sunt șifonați, întindeți rapid țesătura cu un fier.
 • În general, procesul de măsurare a unui pantalon este același pentru bărbați și femei. Cu toate acestea, mărimea bărbaților este de obicei reprezentată prin măsurarea în inci sau centimetri, în timp ce cea a femeilor este de obicei reprezentată de un număr ..
 • Metoda 2
  Măsurați un pantalon

  1
  Măsurați taliei pantalonilor. Pentru a obține măsurarea cea mai exactă a taliei pantalonilor, împrăștiați-o pe podea. Îndreptați-vă pantalonii, astfel încât să nu existe bulgăre, dar nu-l întindeți. Măsurați lungimea benzii, de la o parte la alta și dublați numărul pentru a obține măsurarea reală.
  • De asemenea, asigurați-vă că partea din față îndreaptă spre tavan, la fel ca buzunarele din față.
  • Dacă ați plasat-o corect, partea frontală a benzii trebuie să fie puțin mai mică decât partea din spate.


 • 2
  Măsoară-ți talia Este o idee bună să măsurați atât talia, cât și talia pantalonilor, pentru a obține o dimensiune exactă. Pentru a măsura talia, purtați lenjerie de corp sau o îmbrăcăminte asemănătoare potrivită pentru tine. Luați măsura talia dvs. naturală - aceasta este cea mai subțire parte a corpului dumneavoastră, între coaste și ombilic. Pentru ao găsi, vă puteți sprijini într-o parte și localizați locul unde se îndoaie corpul. Așezați banda în jurul taliei până când capătul se suprapune cu restul și notați numărul indicat. Fără înclinare, observați măsurătorile. Puteți utiliza o oglindă pentru a vedea numărul mai bine.
 • Țineți un deget între bandă și corp atunci când măsurați. În acest fel, veți evita prea mult reglarea benzii.
 • Rezistați tentației de a pune stomacul. Încercați să stați așa cum faceți în mod normal, menținând o poziție corectă.
 • Păstrați banda măsurată paralelă cu podeaua pentru a obține o măsurare exactă.
 • Dacă aveți probleme cu găsirea taliei, înfășurați-vă mâinile în jurul stomacului și stoarceți ușor. Apoi, coborâți puțin mâinile până când simțiți osul șoldului.
 • Prin măsurarea separată a taliei pantalonilor și a taliei, puteți afla care este mărimea taliei și cea a pantalonilor, deoarece ambele pot fi ușor diferite.
 • 3
  Măsurați șoldul. Măsurați lățimea pantalonilor la înălțimea bazei închizătorului. Asigurați-vă că o faceți dintr-o cusătură în cealaltă. Odată ce ați măsurat frontul, dublați numărul pentru a obține măsurarea reală.
 • În cazul în care vă măsurați pantalonii pe podea, asigurați-vă că măsurați de la și la cusătura exterioară a fiecărei cusături laterale.
 • 4
  Măsurați picioarele Începeți în locul în care bucățile de țesături ale pantalonilor se intersectează și extindeți banda de măsurare prin interiorul piciorului la capătul inferior, care este în mod natural la înălțimea pantofului. De asemenea, poți purta pantalonii și stai drept cu spatele pe perete pentru a obține o altă măsură precisă. Cu toate acestea, această ultimă metodă funcționează mai bine dacă altcineva vă poate ajuta să faceți măsurarea.
 • Rețineți că măsurarea picioarelor este de obicei rotunjită la cea mai apropiată jumătate de inch (jumătate inch este de 1,27 cm).
 • Utilizați un pantalon care vă ajută să obțineți măsurarea cea mai exactă a picioarelor.
 • Dacă luați măsurătorile pe cont propriu, lipiți banda în lateral sau în partea inferioară a pantalonilor (indiferent de preferință) și extindeți banda.
 • Dacă piciorul pantalonilor nu este în locul unde ar trebui (dacă vă ridicați picioarele), măsurați până la punctul în care doriți să vină.
 • 5
  Măsurați lovitura din față a pantalonilor. Pentru a face acest lucru, începeți la capătul inferior inferior al cusăturii de la picior și măsurați până la capătul superior al benzii. Fotografia este de obicei între 17,7 cm (7 inci) și 30,4 cm (12 inchi).
 • Pantalonii au de obicei o lovitură obișnuită, joasă și înaltă. O lovitură mică este sub talie - în mod regulat, la înălțimea taliei - și înălțime, deasupra taliei.
 • Rețineți că definiția măsurătorii focului poate varia. Unii oameni definesc "împușcat", măsurarea începe în partea din spate a benzii, se află sub, între picioare, până când ajungeți în partea din față a benzii.
 • sfaturi

  • Cea mai bună modalitate de a măsura un pantalon este să luați unul sau mai multe pantaloni care vă plac și care se potrivesc bine și să le măsurați fără a le pune pe ele.
  • Dacă mergeți la un croitor, el va lua măsurătorile în timp ce purtați pantalonii. Cu toate acestea, acest lucru servește pentru a obține măsurători exacte ale corpului dumneavoastră, nu doar îmbrăcămintea.
  • Dacă doriți să măsurați pantalonii dvs. pentru a cunoaște dimensiunea și pentru a vă facilita achizițiile, utilizați pantalonii preferați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci pantaloni detașabiliCum sa faci pantaloni detașabili
  Cum sa faci pantaloni de pijamaCum sa faci pantaloni de pijama
  Cum sa faci pantaloni scurti la talieCum sa faci pantaloni scurti la talie
  Cum sa faci pantaloni scurti cu o pereche de pantaloniCum sa faci pantaloni scurti cu o pereche de pantaloni
  Cum sa faci pantaloni din palatCum sa faci pantaloni din palat
  Cum să rostogolești o pereche de pantaloniCum să rostogolești o pereche de pantaloni
  Cum să măsurați împușcarea tăieturiiCum să măsurați împușcarea tăieturii
  Cum să pui lenjerieCum să pui lenjerie
  Cum de a alege pantaloni de maternitateCum de a alege pantaloni de maternitate
  Cum să întindeți o pereche de blugiCum să întindeți o pereche de blugi
  » » Cum să vă măsurați pantalonii

  © 2011—2020 ertare.com