Cum să vă măsurați talia

Cunoașterea măsurării taliei este utilă din mai multe motive. De exemplu, pentru a face o evaluare a sănătății dvs. sau a măsura hainele. Efectuarea măsurătorilor este ușoară dacă o faceți în mod corect. Cu doar o măsură de bandă și câteva cunoștințe, într-un timp scurt, veți putea lua măsurătorile cu mare precizie.

conținut

pași

Imaginea intitulată Măsurați talia dvs. Pasul 1
1
Scoateți hainele sau le ridicați. Scoateți cămașa sau ridicați-o sub piept. Pentru a obține o măsurare exactă, este necesar să eliminați orice strat de îmbrăcăminte care acoperă talia dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Măsurați talie pasul 2
  2
  Găsiți talia. Utilizați degetele pentru a găsi partea superioară a șoldurilor și baza coliviei dumneavoastră. Talia este secțiunea moale și carne între cele două părți osoase. Este și cea mai îngustă parte a trunchiului.
 • Imaginea intitulată Măsurați talie pasul 3
  3


  Luați măsurătorile. Stați în picioare și expirați încet. Țineți capătul benzii pe ombilic și înconjurați-o cu talia în față. Măsura de bandă trebuie să fie paralelă cu podeaua și să se potrivească confortabil în jurul trunchiului dvs., fără a vă presa pielea.
 • Imaginea intitulată Măsurați talia dvs. Pasul 4
  4
  Citiți banda. Observați locul benzii unde zero atinge celălalt capăt al benzii. Locația acestui punct de întâlnire este măsurarea taliei.
 • Imaginea intitulată Măsurați talpa dvs. 5
  5
  Verificați măsurătorile. Repetați procedura încă o dată pentru a vă asigura că prima măsurătoare a fost exactă. Dacă măsurarea este diferită de prima, măsurați pentru a treia oară și calculați media celor trei numere.
 • Sfaturi

  • Dacă doriți să urmăriți modificările, măsurați talia dvs. lunar. Acest lucru poate fi util pentru a vă monitoriza sănătatea sau orice modificare a greutății în cazul în care aveți nevoie de haine personalizate pentru o ocazie specială, cum ar fi o nuntă, o petrecere de absolvire, o piesă etc.
  • Măsurătorile taliei au un rol foarte important în sănătatea ta. Femeile trebuie să aibă o măsurătoare mai mică de 89 cm (35 țoli), iar bărbații trebuie să aibă o talie mai mică de 102 cm (40 țoli).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să coaseți o fustă în trepteCum să coaseți o fustă în trepte
  Cum se face hula hoopCum se face hula hoop
  Cum sa faci un manechin cu o pernaCum sa faci un manechin cu o perna
  Cum sa faci un tutu fara a fi nevoie sa coasetiCum sa faci un tutu fara a fi nevoie sa coaseti
  Cum sa faci o fusta lungaCum sa faci o fusta lunga
  Cum de a scurta o cămașăCum de a scurta o cămașă
  Cum să determinați forma corpuluiCum să determinați forma corpului
  Cum sa alegi lenjeria confortabilaCum sa alegi lenjeria confortabila
  Cum de a alege o fustă măgulitoareCum de a alege o fustă măgulitoare
  Cum de a alege pantaloni de maternitateCum de a alege pantaloni de maternitate
  » » Cum să vă măsurați talia

  © 2011—2020 ertare.com