Cum să măsurați dimensiunea gâtului și a mânecilor

Dacă intenționați să cumpărați o cămașă de seară pentru dvs. sau pentru un prieten, este important să cunoașteți măsurătorile corecte ale gâtului și mânecilor. Ele sunt ușor de găsit și puteți ajunge cu o cămașă atrăgătoare și adaptată. Utilizați acești pași pentru a determina mărimea corespunzătoare și dimensiunea cămășii.

pași

Metoda 1
Măsurați dimensiunea gâtului

Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea gâtului și lungimea mânecii Pasul 1
1
Începeți măsurarea. Împingeți banda în jurul gâtului, pornind de la aproximativ 2,5 cm (1 inch) de la articulația gâtului cu bărbații. Se poate potrivi de asemenea cu partea de jos a mărului lui Adam.
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea gâtului și lungimea mânecii Pasul 2
  2
  Țineți bine banda. Se duce complet prin gât, fără a lăsa spațiu între gât și bandă. Nu trageți prea tare pentru a crea tensiuni inutile, suficient pentru a obține măsurătorile corecte. Asigurați-vă că banda este în poziție verticală și nu este înclinată sub un unghi.
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea gâtului și lungimea mânecii Pasul 3
  3
  Înregistrați numărul măsurătorilor. Aceasta este "dimensiunea reală". "mărimea cămășii" Acesta va fi de 1,27 cm (0,5 inch) mai mare. De exemplu, dacă măsurarea gâtului este exact de 38 cm (15 inci), atunci mărimea cămășii de rochie va fi de 39,5 cm (15,5 țoli).
 • Dacă numărul de măsurare este zecimal, rotunjiți-l. De exemplu, dacă dimensiunea gâtului este de 41,2 cm (16,25 țoli), este rotunjită la 41,5 cm (16,5 țoli).
 • Dimensiunea gâtului ar trebui să aibă un interval de 35-49 cm (14-19 inci).
 • Metoda 2
  Măsurați lungimea manșonului

  Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea gâtului și lungimea mânecii Pasul 4
  1
  Adoptați poziția corectă Înainte de a începe să măsurați, stați liniștit cu brațele la o parte. Țineți brațele ușor flexate, cu degetele ascunse în buzunarele din față.
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea gâtului și lungimea mânecii Pasul 5
  2
  Așezați banda. Începe din centrul spatelui, chiar sub fundul gâtului.


 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea gâtului și lungimea mânecii Pasul 6
  3
  Luați prima măsurătoare. Măsurați lungimea de la centrul spatelui înapoi la cusătura de pe umărul cămășii. Înregistrați această măsură, deoarece veți avea nevoie mai târziu.
 • Imaginea intitulată Măsurați dimensiunea gâtului și lungimea mânecii Pasul 7
  4
  Luați a doua măsură. Măsurați lungimea de la cusătura de pe umărul cămășii până la partea inferioară a încheieturii, altfel mânecile cămășii vor fi prea scurte.
 • Imaginea intitulată Măriți dimensiunea gâtului și lungimea mânecii Pasul 8
  5
  Determinați lungimea manșonului. Adăugați aceste două numere pentru a găsi lungimea mânecilor. Valoarea ar trebui să fie între 81-94cm (32-37 inci).
 • Metoda 3
  Determinați dimensiunea cămășii

  Image title Cumpără un om`s Dress Shirt Step 6
  1
  Utilizarea măsurătorilor. Cămășile pentru bărbați au un număr din două părți. Primul număr de pe eticheta cămășii este dimensiunea gâtului, iar al doilea număr este mărimea mânecilor. De exemplu, o cămașă poate avea o dimensiune de 16/34 țoli. Trebuie să utilizați atât măsurarea gâtului cât și a mânecilor pentru a găsi dimensiunea corectă.
 • Image title Cumpără un om`s Dress Shirt Step 5
  2
  Găsiți o dimensiune gata de utilizat. Dacă cămășile pe care le căutați nu oferă măsurarea exactă, ci opțiunile tradiționale de "mic". "mediană" sau "mare", puteți utiliza măsurătorile dvs. pentru a găsi echivalentul în acest tip de dimensiuni. Utilizați următorul tabel pentru a finaliza dimensiunea cea mai bună pentru dvs.:
 • dimensiuneDimensiunea gâtuluiSleeve Length
  mic14 - 14 ½32 - 33
  mediană15 - 15 ½32 - 33
  mare16 - 16 ½34 - 35
  Extra Mare17 - 17 ½34 - 35
  Extra Extra Mare18 - 18 ½35 - 36

  sfaturi

  • Tabelul precedent arată a "abordare" din lungimea mânecilor pentru cămășile de îmbrăcăminte. Lungimea manșetei poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de înălțimea dvs. și de alți factori, cum ar fi lungimea naturală a brațelor.
  • Când încerci pe o cămașă rochie, gulerul ar trebui să se simtă confortabil în jurul gâtului și nu strâns. Trebuie să puteți pune cu ușurință în interiorul cămășii două degete (unul se suprapune celuilalt).
  • Dacă sunteți într-un magazin, aveți un agent de vânzări măsurați dimensiunea gâtului și mâneci pentru tine.
  • Când cumpărați o jachetă pentru a vă deplasa peste cămașă, mânecile trebuie să fie suficient de lungi, astfel încât 1,2 cm (0,5 in) să fie sub manșete.
  • Asigurați-vă că citiți materialul din care este fabricat tricoul, în cazul în care acesta se contractă atunci când este spălat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să taie gâtul unei cămașe de voceCum să taie gâtul unei cămașe de voce
  Cum sa taie o tricouCum sa taie o tricou
  Cum să vă faceți propriile modele de coasereCum să vă faceți propriile modele de coasere
  Cum sa faci un baston cu bandă multifuncționalăCum sa faci un baston cu bandă multifuncțională
  Cum să faci un halter de top cu o cămașă veche (fără cusătură)Cum să faci un halter de top cu o cămașă veche (fără cusătură)
  Cum de a micsora o cămașăCum de a micsora o cămașă
  Cum să pui o cămașăCum să pui o cămașă
  Cum să încadrați o cămașăCum să încadrați o cămașă
  Cum sa faci un top de rezervor cu spatar in spateCum sa faci un top de rezervor cu spatar in spate
  Cum se măsoară lățimea umăruluiCum se măsoară lățimea umărului
  » » Cum să măsurați dimensiunea gâtului și a mânecilor

  © 2011—2020 ertare.com