Cum să vă masați mâinile

Masajul în mâini relaxează mușchii tensionați și vă poate ajuta să dormiți. Puteți să le faceți singur sau cu ajutorul unei alte persoane.

conținut

pași

Imaginea cu titlul Mâini de masaj Pasul 1
1
În primul rând, asigurați-vă că ați găsit toate zonele tensionate ale mâinii, încercați să închideți ochii în timp ce vă deschideți și închideți mâna. Veți observa durerea când deschiderea și închiderea mâinii vă vor forța să vă deschideți ochii sau să reacționați.
 • Imagine cu titlul Masaj mâini Pasul 2
  2
  Familiarizați-vă cu mușchii mâinii. Încercați să găsiți o imagine a mușchilor mâinii în Google și să încercați să găsiți zona care doare în figură, localizând zona musculară în care doare.
 • Imagine cu titlul Hands Massage Step 3
  3
  După ce ați terminat ultimul pas, puneți o mână de loțiune pe mâna dvs. Puteți sări peste acest pas, dar este mai bine să aveți o bază moale în cazul în care vă întindeți pielea prea mult și împiedicați procesul de masaj.
 • Imaginea cu titlul Hands Massage Step 4
  4
  Începeți frecarea lotiunii în jurul palmei mâinii cu degetul mare, în timp ce frecați partea din spate a mâinii și articulațiile cu restul degetelor.


 • Imaginea cu titlul Hands Massage Step 5
  5
  În timp ce frecați, urcați până la degete cu cealaltă mână, folosind degetele și degetele pentru a ajunge la vârf, apoi întoarceți lent la încheietura mâinii, unde provine cea mai mare parte a durerii din mână.
 • Imagine cu titlul Hands Massage Step 6
  6
  Acum, în timp ce acordând o atenție la mușchii mâinii, el începe să se concentreze asupra structurilor specifice musculare care doare mai mult, asigurându-vă că ați acoperit complet întregul mușchi cu lotiune (adauga mai mult daca se usuca). Asigurați-vă că localizați mușchiul care doare atât pe palmă cât și pe spatele mâinii. *** De asemenea, puteți mișca mâinile, deschizându-le și închizându-le în timpul masajului, ceea ce va ajuta la întinderea mușchilor în timpul masajului.
 • Imaginea cu titlul Hands Massage Step 7
  7
  Odată ce ați acoperit principalele structuri musculare, mergeți la zonele "fără grăsimi" între părțile finale ale mușchiului și repetați masajul, formând cercuri mici în sensul acelor de ceasornic sau înapoi. *** Durerea pe care o întâmpinați nu poate fi în principalele structuri musculare, ci între ele. Asigurați-vă că ați localizat zonele în care aveți mai multă durere. Durerea asociată cu orice stadiu al artritei tinde să crească (mai ales în mâini) dacă masați agresiv.
 • Imaginea cu titlul Hands Massage Step 8
  8
  Repetați pe de altă parte, dar asigurați-vă că localizați mai întâi zonele care suferă cel mai mult. După ce faceți exerciții repetate, veți începe să găsiți tendințe în durere. De asemenea, veți începe să memorați zonele care te rănesc, ceea ce vă va ajuta să evitați orice exercițiu care vă poate provoca durere zilnic.
 • sfaturi

  • Atunci când utilizați o tastatură, o perie, o ceașcă de cafea sau orice altă activitate (inclusiv sport), asigurați-vă că aliniați structura generală a mâinii cu încheietura și cotul. Această aliniere vă va ajuta să evitați tensiunea care ar putea crește în timpul activităților zilnice. În cazul în care lucrați cu o tastatură, căutați o pernă mică sau plasați un prosop vertical în locul unde se odihnesc încheieturile mâinii. În același mod, cea mai mare parte a durerii din mâna pe care o experimentați este produsul unei poziții necorespunzătoare a mâinilor de pe tastatură. Veți observa cu siguranță diferența după o săptămână de păpuși care se odihnesc bine.
  • Bucurați-vă de masaj!
  • Dacă nu aveți loțiune la îndemână, masajul mâinilor în apă caldă oferă de asemenea o ușurare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se închid puncteleCum se închid punctele
  Cum de a desena mâini animeCum de a desena mâini anime
  Cum sa faci o bratara norocoasaCum sa faci o bratara norocoasa
  Cum sa faci un fluier cu mainileCum sa faci un fluier cu mainile
  Cum să faci un șarpe de mânăCum să faci un șarpe de mână
  Cum arăți ca și cum ai scos palmaCum arăți ca și cum ai scos palma
  Cum să dai un masaj la gâtCum să dai un masaj la gât
  Cum să vă faceți un masajCum să vă faceți un masaj
  Cum să obțineți un masaj pe mâiniCum să obțineți un masaj pe mâini
  Cum să închizi pumnulCum să închizi pumnul
  » » Cum să vă masați mâinile

  © 2011—2020 ertare.com