Cum sa faci un barbat

Machiaj nu este numai pentru femei. Un machiaj mic poate merge mult pentru a vă accentua caracteristicile și pentru a ascunde imperfecțiunile. Aplicați fundația pe fața pentru a elimina umflăturile și caracteristicile fine. Trateaza cercurile intunecate si alte imperfectiuni cu ajutorul unui pensule. Utilizați un dermatograf pentru sprâncene și un dermatograf pentru a obține o aspect unic Cheia de a aplica machiajul este de a folosi o cantitate mică pe pielea hidratată și amestecați-o astfel încât să pară naturală.

pași

Metoda 1
Iluminați și ascuțiți fața

1
Iluminați zonele feței pe care doriți să le evidențiați. Un marcator lichid va face ca zonele importante ale fetei dvs. sa arate mai radiante. Iluminați nasul prin aplicarea unei linii subțiri de iluminator pe pod în mod descendent. Apoi, umpleți zona dintre sprâncene cu linii diagonale. Utilizați mișcări ușoare pe măsură ce avansați și vedeți cum arată pielea dumneavoastră mai tânără și mai uniformă.
 • Iluminați alte zone. Culorati spatiul dintre pleoapele inferioare si pometii superioare. Așezați un mic iluminator în jurul nărilor și peste arcurile sprâncenelor.
 • Iluminatorul trebuie să se potrivească cu tonul pielii. De exemplu, dacă pielea dvs. este limpede, nu utilizați iluminatori maro sau portocaliu.
 • 2
  Ștergeți iluminatorul cu degetele. Apăsați iluminatorul sau masați-l pe piele. Nu este necesar să o faceți cu multă forță. Puteți trata zone mici, cum ar fi cele din jurul nasului, prin băgare de machiaj cu un singur deget. Pentru zone mai mari, cum ar fi podul nasului, frecati ușor degetul în sus și în jos zona luminată.
 • Când ați terminat, iluminatorul nu trebuie să lase nicio linie vizibilă.
 • 3
  Tuneti-va bine fata cu fundatia. Aplicați baza de machiaj pe zonele pe care doriți să le sculptați. Pentru nas, aplicați o linie de fundație de machiaj cu o perie jos pe ambele părți. Fundația mai închisă trebuie plasată lângă iluminator de pe podul nasului. Ulterior, nasul dvs. va arăta mai subțire și cu o proporție mai bună.
 • Ascuțiți alte zone. Începeți la nivelul sprâncenelor din partea laterală a capului și urmați curbura în sus până când ajungeți la linia parului. De asemenea, absorbiți obrajii și vopseaua de lângă pleoapa inferioară, de-a lungul cavității obrajilor și în jos pe bărbie.
 • Fundația ar trebui să completeze, de asemenea, tonul pielii dvs., dar să fie două nuanțe mai întunecate decât ea.
 • 4
  Îndepărtați fundația cu degetele. Treceți cu atenție peste liniile de bază ale machiajului. Palmați-le în jos și frecați-le pe piele. Obiectivul este de a înmuia liniile astfel încât baza de machiaj să fie integrată și să devină complet nedetectabilă.
 • 5
  Acoperă zone întunecate cu o bază ușoară de machiaj. Se recomandă folosirea unei perii punctate pentru a aplica și difuza acest al doilea strat de bază de machiaj. Umeziți peria, o minge de bumbac sau un burete de machiaj în baza machiajului. Apoi, apăsați peria împotriva suprafețelor pe care doriți să le acoperiți. Când ajungeți la nas, lucrați din partea de jos spre partea de sus și terminați fundația cu degetele.
 • Această bază de machiaj mai clar ar trebui să aibă două nuanțe mai ușoare decât tonul pielii tale.
 • 6
  Aplicați pulberi compacte pe zonele iluminate. Pulberile compacte sunt folosite pentru a reduce strălucirea nenaturală a pielii cauzată de anumite tipuri de machiaj, temperatură caldă și lumini puternice. Obțineți pulberi compacte care sunt mai deschise în culoare decât tonul pielii. Apoi, utilizați o perie pentru a răspândi un strat ușor peste zonele pe care le-ați aprins anterior.
 • 7
  Dați-vă culoarea cu bronzul. Bronzul este util dacă crezi că pari puțin palid. Luați un bronzer cu două nuanțe mai întunecate decât tonul pielii. Apoi, luați o pensulă și aplicați-o după liniile pe care le-ați făcut anterior pentru a regla funcțiile. Folosiți mișcări circulare pentru a integra bronzerul și iluminatorul.
 • După aceasta, puteți continua să efectuați ajustări. Combinați puțin pielița pe obrajii, nasul, pleoapele și bărbia.
 • Puteți utiliza chiar și o linie de buze pentru a atrage pistrui și alte mărci de frumusețe pe care le-ați acoperit. În acest fel, pielea va rămâne naturală și va arăta ca și cum nu utilizați machiajul.
 • Metoda 2
  Ascunde cercuri întunecate și alte imperfecțiuni

  Imaginea intitulată Aplicați machiajul ca om Pasul 8
  1
  Încearcă să-ți pui brățara pe braț. Găsiți venele din partea ascunsă a încheieturii mâinii. Apoi, frecați un plictisitor pe piele. Dacă este combinată cu culoarea pielii, aceasta va ascunde venele. Un corector care se combină cu culoarea pielii dvs. va arăta natural când îl utilizați pentru a ascunde semnele feței.
  • Dacă aveți piele uleioasă, ar trebui să evitați corectorii pentru cremă și bară. Dacă aveți piele uscată, ar trebui să evitați utilizarea corectoarelor de lichide.
  • Utilizarea corectoarelor de culori, în locul corectorilor obișnuiți, vă va permite să acoperiți anumite semne. Utilizați un concealer de culoarea opusă pe care ați aplicat-o pe față. Culoarea portocalie poate acoperi cercurile de culoare albastru închis, iar culoarea verde poate contribui la acoperirea imperfecțiunilor roșii.
 • 2
  Aplicați agentul de acoperire în jurul imperfecțiunii. Aplicați corectorul cu robineți în apropierea zonei cu imperfecțiuni. Puteți să o faceți direct cu un corector în bar, cu un deget sau cu o perie. Uită-te în oglindă. Răspândiți mici cantități de concealer în jurul zonei întunecate. Nu uitați să adăugați un mic concealer pe partea superioară a imperfecțiunilor proeminente.
 • Fundația funcționează în același mod ca și un corector, deși nu se integrează bine cu părul facial. Evitați folosirea în același timp a fundației și a concealerului sub părul facial.
 • 3
  Îndepărtați corectorul cu degetele. Utilizați vârfurile degetelor pentru a apăsa pe concealer. Îndepărtați cu atenție crema în zonă. Atunci când aplicați corectorul în jurul imperfecțiunilor dureroase, faceți-o cu o atingere delicată. Ingrijitorul nu va dura mult timp sa se integreze in pielea ta.
 • Metoda 3
  Umpleți sprâncenele

  Imaginea intitulată Aplicați machiajul ca om Pasul 11
  1
  Periați sprâncenele pentru a le da formă. Începeți aproape de centrul feței. Treceți ușor peria sprâncenelor peste părul sprâncenelor pentru a le aduce în sus. Continuați să o faceți spre partea subțire a sprâncenelor. Pe măsură ce ajungi la capăt, periați-i în lateral, astfel încât să se încheie într-un punct.
  • O perie de sprâncene este o perie mică care este folosită peste sprâncene. Se aseamănă cu o perie de rimel, dar asigurați-vă că nu luați o pensulă plină de machiaj din greșeală.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul ca om Pasul 12
  2


  Depilați sprâncenele cu pensete. Puteți îndepărta orice păr despicat. Luați firele de păr și trageți-le unul câte unul. Lucrați încet pentru a nu îndepărta mai mult păr de la sprâncene decât doriți. Ia-ți timp pentru a scăpa de oglindă și a vedea cum arată sprâncenele. Sprancenele pieptănate vor completa structura facială.
 • Începe în partea cea mai groasă și se termină în cea mai subțire parte a sprâncenelor. Țineți părul la o lungime uniformă la vârf și la baza sprâncenelor.
 • Structura faciale este importantă. De exemplu, în cazul în care aveți o față ovală, faceți sprâncenele pătrate și aveți un spațiu între ele. Dacă fața ta este mai pătrată, sprâncenele vor arăta mai bine dacă sunt ușor arcuite.
 • 3
  Umpleți sprâncenele cu o cremă de sprâncene. Apăsați cu atenție sprâncenele împotriva sprâncenelor. Găsiți zona în care firul de păr începe să se aplece spre partea laterală a capului. Apoi, faceți curse scurte în lateral pentru a adăuga culoarea. În cazul zonelor în care există păr vertical, acesta începe în partea de jos a sprâncenelor și continuă până când sprancenele apar populate.
 • 4
  Țineți părul la loc cu gel pentru sprâncene. Îndepărtați peria cu gel. Din nou, mișcați ușor peria sprâncenelor de-a lungul sprâncenelor. Trageți peria de-a lungul zonei de păr care este înclinată spre partea laterală a feței. Apoi, întoarce-te la părul vertical și pieptește-te din partea de jos a sprâncenelor tale.
 • Metoda 4
  Folosește eyeliner

  Imaginea intitulată Aplicați machiajul ca om Pasul 15
  1
  Desenați o linie sub tab-ul de jos. Utilizați un ochi negru pentru a face un accident vascular cerebral de-a lungul fundului ochiului. Mișcați lemnul încet pentru a desena o linie subțire uniformă. Pentru a obține o arata mai pronuntat, puteti inchide ochiul si vopsiti pleoapa.
  • Dacă doriți, puteți utiliza lichid sau gel dermatograf. Aceste produse pot fi un pic dificil pentru utilizatorii începători și sunt mai scumpe, dar durează mai mult.
 • 2
  Răspândiți-l cu degetul. Dacă vrei a arata asemanator cu David Bowie sau Johnny Depp, face ca aspectul ochilor sa fie colorat. Tăiați-l sub ochi, de la o parte la alta, folosind degetul unuia dintre degetele de dedesubt. În cazul în care v-ați pictat pleoapa, răspândiți și dermatograful acelei zone. Nu vă faceți griji dacă nu arată uniformă.
 • 3
  Delinează partea interioară a ochiului. Deschide-ți bine ochii. Apoi, aducă ochelarii la pleoapa inferioară. Aplicați pe interiorul pleoapelor. Desenați o linie în jurul acestuia dintr-un colț în altul.
 • Simțiți-vă liber să vă personalizați uite. Puteți face mai colorat adăugând o umbra de ochi de culoare argintie în colțurile interioare sau acoperind zonele negre cu o strălucire a buzelor strălucitoare.
 • Puteți utiliza, de asemenea rimeluri pentru a vă face ochii să pară mai întunecați. Ar trebui să faceți acest lucru trăgând cu grijă peria de rimel pe genele tale.
 • Metoda 5
  Stabiliți o rutină pentru îngrijirea pielii

  Imaginea intitulată Aplicați machiajul ca om Pasul 18
  1
  Spălați-vă fața cu un exfoliant. Exfoliatorii elimină celulele moarte ale pielii, ceea ce permite machiajului să se așeze mai bine pe față. Aplicați puțin exfoliere. Nu-l freca. În schimb, aplicați-l cu ajutorul masajelor ușoare sau al bătăilor. Apoi, uscați-vă fața cu un prosop, oferindu-vă robinete ușoare. Utilizați exfolierea cel puțin de două ori pe săptămână. Trebuie să vă spălați întotdeauna fața înainte de aplicarea machiajului.
  • Dacă aveți pielea sensibilă, exfoliați moderat.
  • Puteți folosi întotdeauna un produs de curățare a feței fără a vă exfolia. Se recomandă să o utilizați o dată (de două ori pentru tenul gras) pe zi chiar și atunci când nu veți folosi machiajul.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul ca om Pasul 19
  2
  Aplicați un toner pentru a vă hidrata pielea. Tonifierea vă revitalizează pielea, deci este foarte util să o utilizați de fiecare dată când aplicați o curățare facială. Obțineți o minge de vată sau un tampon cosmetic. Apoi, umeziți bumbacul cu un pic de tonifiere pentru a aplica cu lovituri de-a lungul feței. În acest fel, vă va păstra piciorul chiar și neted.
 • Evitați utilizarea tonerului care conține alcool, deoarece acestea pot usca pielea.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul ca om Pas 20
  3
  Protejați-vă pielea cu un hidratant care are un SPF (factor de protecție solară) de 15. În acest fel, atunci când aplicați moisturizer dimineața, vă veți proteja pielea de soare. De asemenea, puteți aplica noaptea pentru a reduce formarea ridurilor și a altor branduri care distrug machiajul. Căutați un produs care are un SPF de 15 sau mai mare. Tăiați-o pe piele și pe gât.
 • Încercați să utilizați cremă înainte de aplicarea machiajului și apoi eliminați machiajul pe timp de noapte.
 • 4
  Desmaquílat în noapte. Întotdeauna nu vă faceți griji înainte de a merge la culcare. Spălați-vă fața în noapte pentru a vă asigura că nu lăsați petele de machiaj pe pernă. Folosirea unui detergent va permite ca fata sa fie complet libera de machiaj.
 • O curățare facială pe bază de ulei este eficientă pentru îndepărtarea machiajului, dar nu ar trebui să o utilizați pe pielea grasă. În schimb, utilizați numai geluri și detergenți pe bază de apă.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul ca om Pasul 22
  5
  Utilizați un balsam de buze Balsamurile pentru buze vă protejează de asemenea pielea și ar trebui să le aplicați în fiecare dimineață. Căutați balsamuri pentru buze care au cel puțin un SPF de 15 pentru a vă proteja buzele de leziuni ale soarelui. Evitați utilizarea balsamurilor care au un finisaj strălucitor sau stralucitor, deoarece acestea tind să arate feminin.
 • sfaturi

  • Nu vă fie teamă să mergeți la un consultant profesionist de machiaj, cum ar fi cei din spatele contoarelor din magazine. Acești profesioniști vă pot ajuta cu aspectele dificile, cum ar fi obținerea machiajului care se potrivește cu tonul pielii.
  • Utilizați machiaj mineral special conceput pentru bărbați. Acest tip de machiaj protejează pielea și ascunde afecțiunile cutanate.
  • Nu este necesar să utilizați produse numai pentru bărbați. Produsele pentru femei vor lucra și pentru dvs.

  avertismente

  • Nu exfoliați pielea imediat după bărbierit. În caz contrar, o vei irita.
  • Aplicarea machiajului pe răni deschise sau sângerând poate face să pară mai rău. Prin urmare, așteptați până când se vindecă să facă acest lucru.

  Lucruri de care ai nevoie

  Iluminați și ascuțiți fața

  • iluminator
  • baza de machiaj mai deschisă
  • fundație de culoare mai închisă
  • pensulelor
  • pulberi compacte
  • autobronzant

  Ascunde cercuri întunecate și alte imperfecțiuni

  • proofreader

  Umpleți sprâncenele

  • pensula de spranceana
  • pensetă
  • spranceana de sprâncene
  • gel de spranceana

  Folosește eyeliner

  • eyeliner negru

  Stabiliți o rutină pentru îngrijirea pielii

  • exfoliant
  • tonifiere
  • umectant
  • make-up remover
  • buze de buze
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă ajustați nasulCum să vă ajustați nasul
  Cum se aplică fundația pentru machiajCum se aplică fundația pentru machiaj
  Cum să aplicați iluminatorul în tonul de condiment dovleacCum să aplicați iluminatorul în tonul de condiment dovleac
  Cum să aplici machiajul pentru un festivalCum să aplici machiajul pentru un festival
  Cum să aplicați marcatorCum să aplicați marcator
  Cum să aplicați machiaj casual pe piele de cupruCum să aplicați machiaj casual pe piele de cupru
  Cum se aplică machiajul goticCum se aplică machiajul gotic
  Cum sa aplici machiajul sa arate ca BarbieCum sa aplici machiajul sa arate ca Barbie
  Cum se aplică machiajul matCum se aplică machiajul mat
  Cum sa aplici machiaj simplu pentru fiecare ziCum sa aplici machiaj simplu pentru fiecare zi
  » » Cum sa faci un barbat

  © 2011—2020 ertare.com