Cum să compensați o sesiune foto

Când faceți o fotografie, trebuie să țineți cont de unele elemente. Deși machiajul dvs. normal poate arăta excelent în viața de zi cu zi, este posibil ca acesta să nu arate bine în fotografii. Veți dori să folosiți tonuri mai impresionante, mai ales în roșu. Veți dori să utilizați un machiaj puțin mai intens pe ochi, precum și pe agentul cosmetic. Cu puțin timp și dedicare, veți ajunge cu o imagine perfectă pentru fotografii.

pași

Partea 1
Începeți cu o bază fundamentală

1
Începeți cu un prebază. Vrei să începi cu o bază pre-bază. Acest lucru scade aspectul machiajului și liniilor fine. Aplicați un strat de prebază pe față cu degetele. Asigurați-vă că ajungeți la nas, sub ochi, pe frunte și pe obraji.
 • 2
  Utilizați o bază mată colorată. Când aplicați baza pentru o fotografiere, veți dori să utilizați o bază de culori mată. Culoarea mată nu reflectă lumina, făcându-l cea mai bună alegere pentru sesiunile foto. Pentru a începe, utilizați vârfurile degetelor pentru a obține un pic de fundație pe obraji, bărbie, podul nasului și fruntea ta.
 • Utilizați o perie de machiaj pentru a integra machiajul pe față. Utilizați mișcări circulare mari pe măsură ce periați peria pe fața dumneavoastră.
 • Treceți peria de machiaj pe toată fața dvs. de câteva ori pentru a vă asigura că baza se integrează în piele și rămâne netedă. Asigurați-vă că faceți același lucru pe gât, astfel încât nu există un contrast puternic între fața și gâtul. Nu uitați să puneți baza pe maxilar.
 • 3
  Aplicați baza cu mai multă moderare dacă fotografia se va face în aer liber. Dacă intenționați să faceți o sesiune foto în aer liber, nu va trebui să utilizați o bază atât de mare. Lumina naturală poate face machiajul să se evidențieze mai mult și veți fi supraîncărcat dacă puneți prea multă fundație. Dacă intenționați să faceți o sesiune foto în aer liber, aplicați baza în zone în care pielea dumneavoastră nu este uniformă și decolorată.
 • 4
  Utilizați un corector cosmetic pe ochi, pe frunte, pe bărbie și pe podul nasului. Odată ce baza a fost fixată, va trebui să aplicați un mic concealer cosmetic. Vă poate ajuta să eliminați apariția cercurilor întunecate și să evidențiați, de asemenea, anumite zone care creează un efect de slăbire pe fața dumneavoastră.
 • Utilizați peria livrată cu agentul de protecție cosmetică. Puneți un subțire cosmetic sub ochi. Desenați o linie cu concealerul cosmetic de către podul nasului. Apoi, adăugați puțin pe bărbie și pe frunte. Este, de asemenea, o idee bună să purtați un concealer cosmetic chiar deasupra buzelor.
 • Utilizați un burete de machiaj pentru a pune încet concealerul cosmetic pe fața dumneavoastră. Faceți-o încet și continuați să o puneți până când agentul cosmetic este integrat în restul machiajului.
 • 5
  Puneți puțină pulbere pe agentul anti-îngheț. Pentru sesiunile foto, pulberile pot da o strălucire mai puțină față. Ele pot, de asemenea, să vă repare machiajul și să vă împiedice să participați la sesiune. Utilizați o pensulă de machiaj mare și pufos și puneți puțină praf pe zonele în care ați aplicat agentul de acoperire cosmetic.
 • 6
  Rafinați-vă fața Chiar dacă nu o faceți, de obicei, ajustarea feței pentru o sesiune foto vă poate ajuta să vă arătați mai subțire și mai bine definite. Utilizați o bază de bare de culoare închisă pentru a schița fața și pentru a integra machiajul de acolo.
 • Treceți baza de la sute la linia parului. Găsiți obrajii prin plasarea degetului pe fața dvs. și găsirea părții scufundate. Desenați o linie de bază acolo. De asemenea, trebuie să trageți două linii de bază de-a lungul fiecărei părți a podului nasului. Faceți-o și pe maxilarul dvs. și apoi puneți-o pe bărbie. Utilizați un burete pentru a face față.
 • Aplicați o bază pulbere mai ușoară sub ochi, pe bărbie și în centrul frunții. Apoi, utilizați o perie pufoasă pentru a integra machiajul ușor și întunecat. Mutați peria spre obraji și maxilar, înconjurând profilul feței dvs. cu peria.
 • 7
  Cadreaza-ti fata cu un strat usor de protectie solara. Nu este necesar să utilizați prea multă protecție la soare pentru sesiuni foto, dar este o idee bună să purtați un strat ușor. Acest lucru vă poate schimba chipul și vă poate ajuta să evidențiați caracteristicile. Luați puțin bronz și utilizați o perie pufoasă pentru a vă forma fața. Desenați un cerc în jurul feței dvs. cu peria, aplicând bronzul de-a lungul maxilarului și a frunții.
 • 8
  Utilizați o roșie care este mai deschisă decât în ​​mod normal. De obicei, machiajul scoate două nuanțe luminoase în fotografii. Prin urmare, este o idee bună să alegeți o fard de culoare mai puțin viu, astfel încât obrajii să arate roz și sănătos. Alegeți o roșie roz și utilizați o perie pufoasă pentru ao pune pe obraji.
 • Începeți să-l puneți pe pomeți. Când îl puneți, mutați peria de la o parte la alta.
 • După ce o puneți, utilizați mișcări circulare pentru a vă integra fardul cu o linie circulară netedă.
 • Partea 2
  Faceți-vă ochii și sprâncenele

  1
  Umpleți sprâncenele. Sprancenele pot fi văzute puțin mai clar în fotografii, deci este o idee bună să le completezi înainte de o sesiune foto. Veți avea nevoie de o perie de sprâncene cu o culoare care să corespundă culorii naturale a părului.
  • Luați peria și începeți la sfârșitul sprâncenelor. Mergeți înainte, făcând curse scurte și directe cu peria.
  • Completați spațiile astfel încât sprâncenele să pară mai pline și mai pronunțate. Continuați până când ajungeți la capătul sprâncenelor.
 • 2


  Puneți un iluminator pe pleoape ca bază. Veți dori ca ochii dvs. să pară radianți și definiți în fotografii. Punerea unui iluminator pe pleoape poate ajuta la evitarea căderii. Alegeți un ton de nuanță care să corespundă culorii naturale a pielii. Utilizați o perie mare pentru a pune umbre pe ambele pleoape. Mișcați-l dintr-o parte în alta pentru a vă acoperi toată pleoapa, precum și osul sprâncenelor.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul pentru fotografii Pasul 11
  3
  Nu utilizați umbre luminoase sau strălucitoare. La fel ca baza, ceva strălucitor sau stralucitor nu va arăta bine pe cameră. Stick la culori solide. Nuanțele de culoare mată funcționează mai bine.
 • 4
  Aplicați o umbra ușor mai întunecată decât pielea în crestătura pleoapelor. Veți dori ca ochii dvs. să fie definiți. Pentru a crea acest efect, veți dori să aplicați o umbră de umbre ușor mai întunecată decât pielea pentru a delimita ochii. Vei folosi o perie în unghi pentru a purta acest nuanțe de culoare în cutelor și colțul ochiului.
 • Utilizați o perie unghiulară pentru a schița colțul exterior al ochiului. Apoi, treceți peria unghiulară prin fold.
 • Luați o perie pufoasă și rulați-o peste pleoapă cu mișcări circulare. Aceasta va integra machiajul colțului ochiului dvs. și al dvs. cu restul ochiului.
 • 5
  Utilizați o nuanță mai închisă pentru linia genelor inferioare. Pentru a face ca ochii dvs. să arate mai delimitați și definiți, luați nuanțe de culoare mai închisă. Aplicați puțin pe peria dvs. unghiulară. Desenați o linie mică chiar sub linia genelor inferioare cu această culoare de umbre. Apoi, luați aceeași culoare pe care ați folosit-o în creionul pleoapei. Aplicați-o sub machiajul pe care l-ați folosit în linia inferioară a gingiei până când se integrează în fața dumneavoastră. Acest lucru va împiedica linia să pară nefiresc.
 • 6
  Aplicați același marcator pe care l-ați folosit pe obraji în colțurile interioare ale ochilor. După ce ați terminat cu părțile principale ale ochilor, veți dori să evidențiați colțurile interioare. Acest lucru vă poate împiedica să vă aruncați ochii în față. Veți dori să utilizați același iluminator pe care l-ați folosit anterior pe obraji, deoarece acesta se va combina cu restul feței dumneavoastră.
 • Utilizați degetele pentru a pune un pic de iluminator pe colțurile interioare ale ochilor.
 • Luați o perie de machiaj și o rulați prin colțurile ochilor. Acest lucru ar trebui să integreze machiajul pe fața ta.
 • 7
  Puneți pe eyeliner. Eyeliner-ul este important pentru fotografii. Formeaza-ti ochii astfel incat acestea sa fie definite si bine-cunoscute. Puteți utiliza o perie subțire, ca o perie unghiulară, pentru a trage o linie chiar deasupra liniei genelor. Păstrați peria foarte aproape de genele dvs. atunci când trageți linia subțire de-a lungul liniei genelor.
 • În general, se recomandă mai mult decât maro pentru ochi negri. Negrul tinde să arate mai bine în cameră.
 • 8
  Puneți pe mascara. Odată ce ați terminat cu eyeliner, puneți pe mascara. Pentru a începe, faceți o curățare a genelor. Râziți-vă genele, oferindu-le un ușor arc. Acest lucru le va face să arate mai bine în fotografii. Apoi, luați mascara și puneți-o pe genunchi.
 • Treceți încet rimelul prin genele dvs. și formând o arcadă pentru a le prelungi și a le separa.
 • Dacă se formează bucăți pe genele tale, poți muta peria. Încercați să separați genele cu vârful periei.
 • Partea 3
  Puneți ultimele atingeri

  1
  Alegeți un ruj de culoare dorită. În ceea ce privește rujul, culorile mai vii tind să arate mai bine în fotografii. Cu toate acestea, este mai bine să alegeți culoarea dorită. Veți dori să vă arătați atractiv și confortabil în fotografii și un ruj preferat vă poate ajuta să vă consolidați acel sentiment de încredere.
  • Ca și celelalte tipuri de machiaj, rujurile mat sunt cele mai bune.
  • Puneți ultima parte a rujului pe buze. Cu rujul, trasați încet forma buzelor.
 • 2
  Asigurați-vă că ați pus o luciu de buze. Nu vrei să uiți luciu de buze când faci fotografiile. Luciu de buze vă poate ajuta buzele să arate voluminoase în fotografii. Ca și în cazul rujului, delimitați forma buzelor cu o luciu de buze.
 • 3
  Finisați cu un dispozitiv de fixare a pulverizatorului. Dacă intenționați să faceți mai multe fotografii, este posibil ca machiajul dvs. să se desfășoare pe toată durata sesiunii foto. Este o idee bună să terminați machiajul cu puțină pulverizator. Luați sprinklerul de aproximativ 30 cm (1 picior) de pe față, închideți-vă ochii și pulverizați-l pe fața dumneavoastră. Acest lucru va menține machiajul intact.
 • sfaturi

  • Alegeți culorile cu care vă simțiți confortabil pentru produse cum ar fi umbrele și rujul. Vrei să te simți în siguranță când faci fotografii. Dacă intenționați să folosiți o culoare pe care nu o doriți, vă veți imagina nervos sau trist în fotografii.
  • Fă-te confortabil în lumina naturală. Acest lucru vă va ajuta să vedeți mai bine cum arată machiajul pe fața dumneavoastră.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică baza de prafCum se aplică baza de praf
  Cum să aplici machiajul pentru un festivalCum să aplici machiajul pentru un festival
  Cum să aplicați umbra ochilor pe pleoapele care coboarăCum să aplicați umbra ochilor pe pleoapele care coboară
  Cum să aplicați machiaj de culoarea pielii pe ochiCum să aplicați machiaj de culoarea pielii pe ochi
  Cum se aplică machiajul pe pielea grasăCum se aplică machiajul pe pielea grasă
  Cum se aplică machiajul matCum se aplică machiajul mat
  Cum se aplică machiajul pentru a vă face ochii să pară mai mariCum se aplică machiajul pentru a vă face ochii să pară mai mari
  Cum se aplică machiajul pentru o searăCum se aplică machiajul pentru o seară
  Cum să aplicați umbra mată a ochilorCum să aplicați umbra mată a ochilor
  Cum se aplică umbra metalică a ochilorCum se aplică umbra metalică a ochilor
  » » Cum să compensați o sesiune foto

  © 2011—2020 ertare.com