Cum să vă compilați în mod natural (pentru fetele între 12 și 14 ani)

Dacă aveți între 12 și 14 ani, este posibil ca tocmai ați obținut permisiunea de a începe să utilizați machiajul. Când începeți să utilizați produsele cosmetice, este adesea dificil să știți de unde să începeți. Cu toate acestea, dacă sunteți o femeie tânără care dorește să folosească machiajul, este mai bine să alegeți un stil natural care evidențiază frumusețea dvs. naturală și vă face să vă simțiți mai siguri în același timp. Dacă doriți să începeți să utilizați machiajul pentru a merge la liceu, nu uitați să alegeți produse ușoare pentru culoarea feței și neutre pentru a obține un stil proaspăt în ea.

pași

Partea 1
Perfectarea pielii

Imagine cu titlul Purtați machiaj natural pentru 12 ani 14 ani Pasul 01
1
Umectați-vă fața. Înainte de a aplica orice machiaj, este important să vă asigurați că hidratarea pielii este corectă. Acest lucru vă va ajuta să aplicați machiajul mai ușor astfel încât să pară perfect natural. Când sunteți prenteți sau adolescenți, de obicei aveți pielea grasă, deci alegeți un produs fără ulei și aplicați-l cu aproximativ 5 minute înainte de machiaj.
 • De asemenea, este important să vă protejați pielea împotriva daunelor provocate de soare, așadar vă recomandăm să utilizați un hidratant care are un SPF de cel puțin 15. De asemenea, puteți utiliza un produs de protecție solară separat, dacă preferați. Aplicați-o după crema hidratantă și dați-i 5 minute pentru a pătrunde în piele înainte de aplicarea machiajului.
 • Dacă pielea dvs. arată foarte strălucitoare după aplicarea cremei de hidratare, utilizați un țesut pentru a vă usca fața înainte de a continua machiajul.
 • Imagine cu titlul Purtați machiaj natural pentru 12 ani de 14 ani Pasul 02
  2
  Aplicați un corector dacă este necesar. Este comun pentru preadolescents și adolescenți să aibă acnee breakouts, deci poate aveți niște cosuri pe care doriți să le ascundeți. Aplicați agentul de acoperire cu mici atingeri numai pe acele granite și amestecați-l cu un deget curat sau cu o perie specială pentru agentul de concealer.
 • Asigurați-vă că alegeți un concealer care să corespundă cu tonul pielii dvs. cât mai mult posibil. În caz contrar, veți atrage atenția doar asupra zonelor pe care încercați să le ascundeți.
 • Ca și în cazul hidratantului, ar trebui să alegeți un agent de concelare care nu conține ulei. Dacă aveți acnee, poate doriți să căutați și una care conține ingrediente pentru combaterea acneei, cum ar fi acidul salicilic, pentru a ajuta la combaterea focarului în timp ce îl ascundeți.
 • Dacă utilizați un corector de bare sau unul care are un aplicator în interiorul tubului, nu aplicați agentul de corecție direct pe față. Aplicați puțin pe deget sau pe o pensulă, pentru a nu răspândi bacteriile acneei în agentul de îngroșare.
 • Imagine cu titlul Purtați machiaj natural pentru 12 ani 14 ani Pasul 03
  3
  Nu utilizați o bază. Atunci când alegeți un tip de machiaj natural pe care îl puteți folosi la școală, baza încărcată este total negativă. Dacă simțiți că pielea dvs. are nevoie de o acoperire mai mică după ce ați folosit agentul anti-îngrășăminte, utilizați un hidratant cu puțină culoare sau un crem BB pentru a elimina tonul pielii. Aplicați-l cu degetele curate, astfel încât acoperirea să fie ușoară.
 • Asigurați-vă că hidratantul colorat sau BB Cream nu conține ulei, deci este mai puțin probabil să înfunda porii.
 • Dacă aveți piele foarte uleioasă, este posibil să treceți peste hidratantul general și să utilizați numai o variantă colorată pentru a hidrata și chiar a elimina fața într-un singur pas.
 • Deși hidratatoarele și cremele BB sunt de obicei mai transparente decât bazele tradiționale, este important să alegeți o culoare care să corespundă tonului pielii. Încearcă-o amestecând puțin pe obraz și verificând în lumină naturală dacă se potrivește.
 • Chiar dacă folosiți o cremă hidratantă cu o culoare aproape transparent sau BB Cream, sigur că difuminarlo peste maxilarul spre gât, deoarece nu este doresc o linie în maxilarului în cazul în care termina machiaj.
 • Imagine cu titlul Purtați machiaj natural pentru 12 ani de 14 ani Pasul 04
  4
  Fixați-vă fața cu praf. Pentru că, probabil, aveți tenul gras, trebuie să setați corectorul și alte produse faciale cu o pulbere care absoarbe uleiul. Se aplică pe zonele în care utilizarea corectorului, cremă hidratantă nuanțate sau cremă BB pentru fixarea și pe frunte, nas și bărbie, de asemenea, cunoscut sub numele de zona T, unde pielea tinde sa fie gras.
 • Alegeți o pulbere translucidă care nu adaugă multă culoare și acoperire pe față, așa că stilul dvs. rămâne natural.
 • Aplicați pulberea cu o pensulă pufoasă pentru a bloca produsul și nu lăsați fața să se uite în picături sau praf.
 • Dacă aveți piele relativ uniformă, este posibil să nu doriți să folosiți un hidratant cu culoare sau crema BB și să folosiți o bază pulbere pentru a fixa agentul anti-îngheț. Acesta vă va oferi mai multă acoperire decât o pulbere translucidă, dar va fi totuși suficient de ușoară pentru a vă oferi un stil natural.
 • Partea 2
  Fă-ți ochii

  Imagine cu titlul Purtați machiaj natural pentru 12 ani 14 ani Pasul 05
  1
  Utilizați un gel clar pe sprâncene. Dacă doriți să aplicați machiaj în mod natural, nu este necesar să completați sprancenele cu o căptușeală sau o pulbere. În schimb, trebuie să aplicați doar un gel clar, astfel încât sprancenele să arate bine îngrijite și bine îngrijite. Gelul le va ajuta, de asemenea, să le mențină pe tot parcursul zilei.
  • Dacă simțiți că sprâncenele dvs. au nevoie de o umplutură mică, puteți schimba gelul transparent pentru o versiune color care corespunde culorii sprâncenelor. Acesta va arăta mai natural decât sprâncenele de sprâncene sau praf.
 • Imagine cu titlul Purtați machiaj natural pentru 12 ani 14 ani Pasul 06
  2
  Aplicați o umbra de culoarea pielii cu strălucire pe pleoapă. Fard de ochi nu este cu adevărat necesar pentru a atinge un stil natural, dar dacă doriți să adăugați o culoare mică la pleoape, faceți-o moale. Alegeți o umbră care este similară cu tonul pielii dvs., dar are un finisaj cu puțină strălucire pentru a prinde lumina. Aplicați-l pe întregul pleoapă de dedesubt.
 • Puteți utiliza aplicatorul pentru burete care vine cu umbra ochiului, o perie sau chiar degetul pentru al aplica. Cu toate acestea, pentru a obține un stil mai natural, utilizați o perie pufoasă pentru ao aplica. Culoarea va arăta mai transparentă, astfel încât ochii să pară moi și subțiri.
 • Imagine cu titlul Purtați machiaj natural pentru 12 ani 14 ani Pasul 07


  3
  Nu utilizați un dermatograf. Dacă ești tânăr și să încerce să realizeze un aspect natural, dermatograf este de obicei foarte exagerat, mai ales dacă folosiți un creion de ochi lichid sau creion dermatograf negru, care se poate face de fapt, ochii sa para mai mici. În schimb, aruncați dermatograf pentru a face ochii sa para proaspete și luminoase.
 • Dacă simți cu adevărat că ochii tăi au nevoie de mai multă definiție, încearcă să folosești o umbra de ochi sub formă de pudră ca o cremă pentru a obține un stil mult mai moale și mai natural. Împingeți o perie unghiulară într-o umbra maro, gri sau marină și treceți-o cât mai aproape de linia genelor superioare.
 • Imagine cu titlul Purtați machiaj natural pentru 12 ani 14 ani Pas 08
  4
  Finisați cu rimelul. Chiar dacă nu folosiți umbre, puteți atrage atenția asupra ochilor dvs. folosind o mică mascara. Negru rimel este alegerea tradițională, dar puteți prefera o rimel maro pentru a obține un stil mai moale. Puteți chiar folosi o rimel transparentă dacă doriți doar să definiți genele fără a le întuneca.
 • Un singur strat de rimel este ceea ce aveți nevoie pentru a defini genele puțin. Dacă aplicați prea mult, este posibil ca genele să înceapă să grupeze și să vă ruineze stilul natural.
 • Este o idee bună să alegeți o rimel rezistent la apă, mai ales dacă veți folosi machiajul la școală. În acest fel, dacă începeți transpirația în sala de sport sau în practică de fotbal, rimelul nu va alerga sub ochii dumneavoastră.
 • Partea 3
  Adăugați culoarea pe față

  Imagine cu titlul Purtați machiaj natural pentru 12 ani 14 ani Pasul 09
  1
  Presărați o roșie moale pe obraji. Toți oamenii se uită puțin mai sănătoși, cu puțină culoare pe obraji. Dacă obrajii nu sunt roșiați în mod natural, aplicați pe fața stomacului puțină roșie. Alegeți un ton mat și transparent care favorizează tonul pielii dvs. pentru a atinge un stil natural.
  • Pentru a găsi pomeții, zâmbet, aplicați spălarea pe partea carnosică a obrazului și difuzați-o spre păr.
  • Dacă aveți piele echitabilă, alegeți o roșie roz deschisă.
  • Dacă aveți o piele medie, alegeți o roșie roz auriu.
  • Dacă aveți piele întunecată, alegeți o roșu roz puternic.
  • Petele de piersici tind să favorizeze toate tonurile pielii.
  • Pentru a face aplicația mai ușoară, utilizați o perie unghiulară pentru a aplica blushul. Acest lucru se datorează faptului că forma periei depune cea mai mare parte a culorii pe pomeșă și îl estompează.
 • Imagine cu titlul Purtați machiaj natural pentru 12 ani 14 ani Pasul 10
  2
  Iluminați-vă fața cu un bronz. Dacă nu vă place roșeața sau doresc doar pentru a realiza un stil de culoare cafenie, puteți adăuga un pic de bronzer pentru fata ta. Cu toate acestea, nu ar trebui să-l aplicați peste tot pentru că nu va arăta natural. În schimb, am presara pe piele cu o perie burete în locuri în care soarele te broncearía natural ca temple, pometi, maxilarului și nas.
 • Nu alegeți un bronz care are unul sau două nuanțe mai întunecate decât tonul natural al pielii.
 • Alegeți o formulă mată care nu este foarte portocalie, așa că arată natural.
 • Dacă aveți dificultăți în a ști unde să se aplice autobronzant, utilizați metoda de „3-E“. Din partea de sus a fruntii, aplicarea unui praf de pe fața ei într-un „3“ de pe partea dreaptă a feței pentru a acoperi templu, cheekbone și mandibulară și sub formă de „E“ de pe partea stângă a feței pentru a acoperi aceleași zone pe cealaltă parte.
 • Imagine cu titlul Purtați machiaj natural pentru 12 ani 14 ani Pasul 11
  3
  Aplică o strălucire pe buze. Pentru a obține un stil natural, nu trebuie să folosiți un ruj foarte întunecat sau saturat. Buzele tale ar trebui să arate netede, deci alegeți un luciu de buze transparent sau chiar un balsam de buze cu culoare. Alegeți un ton similar cu culoarea naturală a buzelor, astfel încât să știți ce va corespunde tonului pielii.
 • Evitați luciu de buze care conțin multă strălucire sau strălucire. În general, ele nu arată natural.
 • Dacă doriți să fiți mai îndrăzneți cu culoarea buzelor, alegeți o culoare transparentă roz sau un ton de piersic.
 • sfaturi

  • Dacă utilizați perii de machiaj sau bureți pentru a aplica cosmeticele, asigurați-vă că le spălați în fiecare săptămână cu un săpun ușor. Dacă utilizați perii murdare de machiaj, puteți răspândi bacterii, murdărie și grăsimi.
  • Evitați partajarea machiajului cu prietenii. Bacteriile pot fi transmise cu ușurință dacă folosesc aceleași produse cosmetice.
  • Îndepărtați întotdeauna machiajul la sfârșitul zilei. Dacă adormiți fără a vă scoate machiajul, acesta vă poate înfunda porii și poate provoca erupții cutanate.
  • În loc să retușați machiajul cu mai multă pulbere în timpul zilei pentru a elimina strălucirea, utilizați o batistă pentru a absorbi uleiul fără a distruge machiajul sau pentru a adăuga straturi suplimentare care vă fac fețele să arate în picioare.
  • Asigurați-vă că vă spălați fața și mâinile înainte de aplicarea machiajului. Acest lucru va împiedica răspândirea murdăriei, a uleiului și a bacteriilor pe fața și focarele de acnee.
  • Înainte de a începe să utilizați machiajul, adresați-vă uneia dintre rudele sau prietenii dvs. care au experiență pentru a vă arăta cum să o aplicați. Acestea vă pot oferi sfaturi de aplicare și vă pot ajuta să alegeți produsele cosmetice care se potrivesc bine cu tipul și tonul pielii.

  avertismente

  • Adresați-vă părinților sau tutorilor pentru permisiune și asigurați-vă că este acceptabil să purtați machiaj în conformitate cu codul de îmbrăcăminte școlar. Nu veți dori să o utilizați dacă vă va face probleme.

  Lucruri de care ai nevoie

  • umectant
  • proofreader
  • perie pentru a aplica concealer
  • BB Cream sau hidratant cu culoare
  • gel transparent pentru sprâncene
  • culoarea pielii cu stralucire
  • Pensulă pentru pardoseli cu pensulă sau aplicator pentru burete
  • rimeluri
  • culoare
  • unghiular perie pentru a aplica blush
  • autobronzant
  • perie pentru a aplica bronzul
  • Luciu de buze sau balsam de buze cu culoare
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aplicați machiajul stilului de scenă fiind preteenCum să aplicați machiajul stilului de scenă fiind preteen
  Cum sa aplici machiajul pentru a ascunde acneea si sa arate naturalCum sa aplici machiajul pentru a ascunde acneea si sa arate natural
  Cum sa aplici machiaj simplu pentru fiecare ziCum sa aplici machiaj simplu pentru fiecare zi
  Cum se aplică machiajul în fiecare ziCum se aplică machiajul în fiecare zi
  Cum se aplică machiajul pentru o searăCum se aplică machiajul pentru o seară
  Cum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect naturalCum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect natural
  Cum se aplică un machiaj de durată pentru varăCum se aplică un machiaj de durată pentru vară
  Cum se aplică machiajul stadiului de bază (pentru femei)Cum se aplică machiajul stadiului de bază (pentru femei)
  Cum se aplica machiajul clătitelorCum se aplica machiajul clătitelor
  Cum să aplicați machiajul coptCum să aplicați machiajul copt
  » » Cum să vă compilați în mod natural (pentru fetele între 12 și 14 ani)

  © 2011—2020 ertare.com