Cum se face până în anii `20

Acum sunt văzute mai multe fete flapper în partidele de costume care în viața de zi cu zi. În cei 20 de ani fericiti, părul scurt cu breton, ochii fumatori cu mult machiaj și buzele subțiri, întunecate, indicau o femeie modernă și eliberată. Indiferent dacă mergeți la o petrecere de costume sau doriți să adoptați stilul modernizat în felul dvs., iată câteva modalități de a obține o imagine a anilor `20.

conținut

pași

Imaginea intitulată Aplicați machiajul 1920S Pasul 1
1
Aplicați o bază a tonului pielii, care vă oferă un aspect cremos și perfect. Este posibil să fie necesar să utilizați un tip vechi, cum ar fi clătiți (fundație solidă pentru machiaj, cunoscută și sub numele de paste sau compacte) sau o cremă mai potrivită pentru costume decât pentru uzul zilnic. Pentru a vă face pielea să respire, rafinați baza smântânii cu un burete umed înainte de al aplica. Dacă pielea dvs. are deja un ton natural de porțelan sau alabastru, destácala chiar mai mult.
 • Imaginea intitulată Aplicați Machiajul 1920S Pasul 2
  2
  Înghițiți-vă sprâncenele și le tăiați puțin în jos, cu un creion maron sau cu un ochi mai întunecat decât culoarea naturală. Subțirele subțiri au fost la modă în anii `20, deci acest pas oferă rezultate mai bune dacă sprâncenele dvs. sunt deja bine. Dacă nu, nu este nevoie să le depilați, le puteți acoperi cu o pălărie de stil de 20 de ani sau cu un bang tăiat drept ca parte a coafurii.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul 1920S Pasul 3
  3
  Îndepărtați pleoapele cu dvs. Primul sau obișnuitul pre-fondare a ochilor de machiaj înainte de a aplica o umbra întunecată de la genelor la pliul ochiului. Alegeți o umbră gri pentru a vă da ochilor un aspect fumător, ceea ce ne dorim. Utilizați un creion neagră, deasupra și dedesubtul genelor. Nu schimbați, ideea este să amestecați toate tonurile întunecate. Culorile genelor inferioare și superioare cu cea mai neagră mască găsită. Ar trebui să arate că le-ai pictat cu vopsea neagră. Puteți folosi o formulă rezistentă la apă pentru a face machiajul să funcționeze cât mai puțin posibil.


 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul 1920S Pasul 4
  4
  Căutați o nuanță pentru a vă oferi obrajilor o fard de obraz sau o fard de obraz cu o atingere roșie. Căutați un aspect roșu - dacă roșul este prea puternic pentru dvs., încercați un trandafir sau zmeură. Aplică roșul pe obraji în formă de măr. Combinați margini, dar asigurați-vă că culoarea este încă evidentă, ca și cum ați ieșit din frig.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul 1920S Pasul 5
  5
  Aplicați un strat de bază solidă palidă pe buzele curățate și exfoliate. Se distinge o gură de 20 cu un creion roșu strălucitor, exagerând arcul Cupidonului de pe buza superioară. Măriți puțin buza inferioară, mărind puțin fundul. Asigurați atât buzele superioare cât și cele inferioare puțin mai scurte pe laterale. Umpleți noua formă de buze cu un creion înainte de a aplica stratul de ruj de aceeași culoare. Când termini, buzele tale nu vor fi la fel de largi ca și ele, dându-le impresia că sunt pucioși și gata să se sărute.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul 1920S Pasul 6
  6
  A terminat.
 • sfaturi

  • Dacă, la sfârșitul zilei, machiajul ochilor este prea fumător pentru tine și se execută, trebuie doar să curăți bloturile cu o minge de bumbac. Luați câteva în pungă pentru a fi pregătiți.
  • Aflați despre istoria frumuseții din anii 20, dacă sunteți un adevărat fan al stilului. Descoperiți lucrurile despre actritele de atunci, precum și Coco Chanel, designerul care ar fi trebuit să creeze aspectul cel mai modern și mai tineresc pentru femei.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică baza de machiaj în baraCum se aplică baza de machiaj în bara
  Cum să aplicați machiaj de culoarea pielii pe ochiCum să aplicați machiaj de culoarea pielii pe ochi
  Cum sa aplici machiajul pentru a ascunde acneea si sa arate naturalCum sa aplici machiajul pentru a ascunde acneea si sa arate natural
  Cum se aplică machiajul pentru începătoriCum se aplică machiajul pentru începători
  Cum se aplică machiajul în fiecare ziCum se aplică machiajul în fiecare zi
  Cum se aplică machiajul pentru o searăCum se aplică machiajul pentru o seară
  Cum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect naturalCum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect natural
  Cum să aplicați umbra mată a ochilorCum să aplicați umbra mată a ochilor
  Cum sa aplici machiajul natural pentru scoala (fete adolescente)Cum sa aplici machiajul natural pentru scoala (fete adolescente)
  Cum să atragă sprânceneleCum să atragă sprâncenele
  » » Cum se face până în anii `20

  © 2011—2020 ertare.com