Cum sa faci ca Marilyn Monroe

Aspectul iconic al lui Marilyn Monroe este un stil de machiaj acceptat de mulți oameni din lume, chiar și acum. Descoperiți cum să creați acest stil iconic prin citirea următorului articol.

pași

Imagine cu titlul Do Marilyn Monroe Makeup Pasul 1
1
Pregătiți-vă pielea pentru machiaj. Marilyn a vrut întotdeauna să-și protejeze pielea pentru a-și menține aspectul tineresc. Un strat gros de vaselină sau cremă Nivea a fost aplicat pe față în fața bazei. Putem doar să presupunem că avea pielea uscată, așa că trebuia să-i protejeze pielea. Nu trebuie să exagerezi atât de mult, dar folosirea unui mic hidratant sau bază nu te va face rău.
 • Probabil doriți să aplicați un pic mai mult hidratant decât utilizați în mod normal pentru a obține aspectul destul de răcoros.
 • Imagine cu titlul Do Marilyn Monroe Makeup Pasul 2
  2
  Aplicați baza. Marilyn a fost un fan al bazei Max Factor, pentru că a dat o imagine incredibilă. Cheia pentru rutina lui cu baza era să aibă o strălucire frumoasă. Știa că umiditatea seamănă cu tineretul.
 • Utilizați un strat destul de gros de bază de umectant pentru a obține strălucirea care a făcut-o cunoscută.
 • În mod ideal, aplicați baza cu o perie sau burete pentru a obține un strat mediu până la grosime.
 • Imagine cu titlul Do Marilyn Monroe Makeup Pasul 3
  3
  Începeți cu ochii. Fiecare aspect al stilului lui Marilyn a fost analizat și ochii au jucat un rol important în crearea imaginii iconice pe care o cunoaștem și o iubim acum. Ochii lui erau, de obicei, făcuți să-i dea acel aspect somnoros și sexy.
 • Începeți prin aplicarea unei umbre a ochiului alb pe pleoapă, aceasta va mări zona. Continuați cu un alb strălucitor și strălucitor pentru a evidenția până la colțurile ochilor. Apoi, veți avea nevoie de o culoare mică. Alegeți o culoare maro sau gri medie și aplicați-o peste linia mufei de ochi. Acest lucru va da profunzime ochilor dvs., fără a le reîncărca.
 • Contrar credintei populare, Marilyn nu a folosit niciodata o creion negru lichid, ci mai degraba una maro. Vopsea linia genelor cu ochiul maroniu și ridica-o ușor în colțul exterior al ochiului.
 • Împingeți genele și aplicați suficientă rimel. Apoi, obtineti pe jumatate rânduri de genelor false si le plasati cat mai aproape de liniile genelor. Aceste rânduri de mișcări la jumătate vă vor prelungi ochii, dându-le formă de migdale.
 • Un mare truc al lui Marilyn era să picteze sub ochi cu un creion maro. Pictați linia genelor inferioare și apoi, în a treia parte externă a ochiului, faceți-o puțin mai jos pentru a face să pară o umbră. Marilyn a folosit frecvent acest șmecherie pentru a arăta ca umbra genelor ei. Pentru a accentua și mai mult, luați un creion alb și treceți-l între genele pe care le vedeți acum.
 • Un alt truc este de a face un punct roșu cu ruj pe colțul interior al ochiului pentru a da un aspect mai alb și mai strălucitor. Marilyn și stilistii ei au folosit întotdeauna acest truc.
 • De cele mai multe ori, el a folosit un creion alb pentru a face acea linie albă între genele, așa că luați un fir de ochi albe rezistent la apă și faceți-o.
 • Imagine cu titlul Do Marilyn Monroe Makeup Pasul 4


  4
  Schița perfecțiunii. Cu umbrirea și iluminarea, a fost posibil să se asigure un aspect tridimensional, care era esențial pentru o imagine iconică a imaginilor și filmelor în mișcare.
 • Desenați sprancenele înalte și arcuite pentru a vă oferi aspectului mai marcat.
 • Din moment ce Marilyn avea o față în formă de inimă, vrei să o recreezi. Umbra sub pometi si de-a lungul submaxillei pentru a da jumatate din fata ta un capat mai mic.
 • Umbriți părțile laterale și vârful nasului pentru a face să pară mai mici și mai subțiri. Chiar dacă Marilyn și-a operat nasul, a simțit că era foarte mare, de aceea folosea aceste tehnici de contur care să-i slăbească și mai mult.
 • Utilizați o roșie puternică de tonuri de roz sau coral. Răspândiți ușor pe obraji și pe temple, astfel încât fața să pară mai tânără și mai proaspătă.
 • Evidențiază laturile și centrul nasului și frunții. Acest lucru va da impresia că aveți pomeți înalți și o barbă mică.
 • Imagine cu titlul Do Marilyn Monroe Makeup Pasul 5
  5
  Buzele lui Marilyn au fost un aspect iconic în timpul carierei. Ei au fost invidia femeilor din acea vreme si aici vom prezenta cateva sfaturi pentru a obtine buzele arata ca a ei.
 • Liniați-vă buzele. Utilizați un dermatograf întunecat în jurul conturului buzelor pentru a le face să arate cât mai groase posibil. Acest lucru le va forma, de asemenea. Buzele trebuie să fie ridicate la colțurile exterioare.
 • Folosiți mai întâi un dermatograf roșu închis în jurul conturului și în afara colțurilor buzelor. Apoi, utilizați unul mai ușor pentru restul buzelor. Acest lucru le va da un aspect tridimensional. Straturile erau cheia aspectului voluminoase al buzelor Marilyn. Ștergeți rujul pe care îl aveți și apoi aplicați un alt strat. Vă rugăm să o ștergeți din nou și să pictați un alt strat de ruj. Repetați același lucru până când aveți cel puțin patru straturi.
 • Un alt truc este de a adăuga pudră albă în centrul buzei inferioare, ceea ce le va face mai groase.
 • Imagine cu titlul Do Marilyn Monroe Makeup Pasul 6
  6
  Nu în ultimul rând, vopseaua molare. Efectuat.
 • Imagine cu titlul Do Marilyn Monroe Makeup Intro
  7
  Ai terminat
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică fundația pentru machiajCum se aplică fundația pentru machiaj
  Cum se aplică fundațiaCum se aplică fundația
  Cum se aplică machiajul pe pielea grasăCum se aplică machiajul pe pielea grasă
  Cum se aplică machiajul în fiecare ziCum se aplică machiajul în fiecare zi
  Cum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect naturalCum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect natural
  Cum se aplică o fundație lichidăCum se aplică o fundație lichidă
  Cum să aplicați machiajul coptCum să aplicați machiajul copt
  Cum sa schimbi aspectul machiajului in functie de sezonCum sa schimbi aspectul machiajului in functie de sezon
  Cum de a alege baza pentru machiajul potrivitCum de a alege baza pentru machiajul potrivit
  Cum să împiedicați ca baza de machiaj să devină portocalieCum să împiedicați ca baza de machiaj să devină portocalie
  » » Cum sa faci ca Marilyn Monroe

  © 2011—2020 ertare.com